meduslacis:nē-tak lasi-savācu lidostā ij braucam..Divatā drošāk...
Izklausas taa it ka vina speciaali aizlido uz lidostu UK lai varetu tulit ar auto vizinaties atpakalj...
Nepareizi...Speciāli lido,lai man būtu drošāk braukt..ir braukts pirms dažiem gadiem,bet tad pa priekšu līdz Lietuvai vēl viena mašīna brauca..šogad šaj laikā nesanāca atrast gribētājus..Vot ij izpalīdz man..
Nu pieljauju, ka pa gadu jau shamie daudz buus sadariijushi. Pedejais surprise nu pat bija braucot citaa virzienaa - uz Chehiju. Navigacija rada, ka jaagirezh pa kreisi, a tur autobaanis un vairs nekaadi kreisie pagriezieni
Sendra, pirtstelpas tāpat kā iepriekšējos gadus pieejamas no (ap) pl.12.00. Varbūt sešas stundas ceļam tomēr sanāk par daudz un ne visi sešos tiek līdz Spicei.. Lunim bāņi tik agri nekursē, Sabulim no Alfas arī pirms sešiem vēl laikam transporti nekursē.
Ja nu tu vienīgi brauc ar Reini un pielauz viņu sešos jau sākt startēt Ventspils virzienā
Es tik tā.. skaļi izsaku domu, man jau personīgi vienalga kādi cīruļi jūs tur esat, galvenais ka līdz Ventkrastiem nonākat
pelle:Sendra, pirtstelpas tāpat kā iepriekšējos gadus pieejamas no (ap) pl.12.00. Varbūt sešas stundas ceļam tomēr sanāk par daudz un ne visi sešos tiek līdz Spicei.. Lunim bāņi tik agri nekursē, Sabulim no Alfas arī pirms sešiem vēl laikam transporti nekursē.
Ja nu tu vienīgi brauc ar Reini un pielauz viņu sešos jau sākt startēt Ventspils virzienā
Es tik tā.. skaļi izsaku domu, man jau personīgi vienalga kādi cīruļi jūs tur esat, galvenais ka līdz Ventkrastiem nonākat
No visu gadu pieredzes Rīga--Ventspils ar viskem stopiem urbināšanos utt 3-4h Nu ko darīs AGRĀ RĪTĀ aukstā rasa utt. Izbraucam 9.00 galā būsim ~12-13 un LABI būs. Iepriekšējo gadu tak konstatēja AGRĀK ir par agru.
pelle, nu es pati personīgi labprāt izbrauktu 8:00 ne sešos ne deviņos.
Luni, par cik pag.gadu biju nenormāli karsts, tajās vietās kur iebraucām ilgi nevarējām pastaigāt un pabildēties, jo mocījāmies ar žaronu. Ja man atmiņa neviļ, tad uz vietas ieradāmies kaut kur ap diviem, vai pat nedaudz pēc. Zinu, ka pirtstelpas pieejamas no 12:00 Negribas ne steigties, kā arī negribas pārāk vēlu ierasties tusa vietā, jo, kā jau zinām, tas vakars un nakts paskrien nenormāli ātri
Un IR KO DARĪT agros rītos. Tāpēc ir mašīnas, kas izbrauc tajos sešos un pat uz vietas ierodas vēlāk kā mēs, kas izbraukuši vēlāk no Rīgas Nevar tā spriest tikai pēc vienas savas pieredzes un viedokļa. Ir jau tomēr arī citi cilvēki un citi viedokļi.
Lūgums, TIE KAS NEBRAUC uz šo pasākumu, tagad nespamot
Zinot, ka Lunis daudz muld, pārbaudīšu vilcienu sarakstu, un ja tas ir tā, tad paliekam pie 8:30 savācam Luni, un braucam Liekas, ka pa ceļam sanāks liela bildināšana
Zinot, ka Lunis daudz muld, pārbaudīšu vilcienu sarakstu, un ja tas ir tā, tad paliekam pie 8:30 savācam Luni, un braucam Liekas, ka pa ceļam sanāks liela bildināšana
Man ar bija doma vilcienu sarakstu apskatīt, lai pārliecinātos ka tas muldoņa runā taisnību, bet laikam par slinka esmu Uzbildini smuki Sabuli pa ceļam Man vajag skaistu bildi ar viņu