Tā kā skatos uz balsošanu tauta kūtra, tad izdomāju tā.. (maināms vairs nav nekas)
Visi braucēji 6dien sākot ar plkst. 8:00 savācamies pie Spices Bowlinga centra un izbraucam no turienes 8:30!
Iespējams, ka turpat uz vietas var arī samesties pa mašīnām. Teiksim, ja atbrauc vairākas pustukšas mašīnas, tad var kaut kā apvienoties vienā (ja, protams, nav bails atstāt savu mašīnu pie Spices).
Kad izbraucam, tad braucam vienā strīpiņā (nu, vismaz mēģinam pie tā pieturēties). Ik pa brīdim pa ceļam piestājam, lai ielīstu kādā krūmājā pafočēties. To visu gan vajadzētu izrunāt pirms izbraukšanas. Visi kam ir idejas kur var piestāt pafočēties, dalamies ar tām, atzīmējam kartē un metamies mašīnās un braucam
Nu tas tā, lai ir aptuveni skaidrs kā viss notiksies
Protams, nekas nav spiesta lieta - var nepievienoties tajos 8:00 un var braukt cikos grib. Kā arī, nav obligāti braukt ar visiem kopā vienā svītriņā. Bet nu, ir cilvēki, kas nezin ceļu līdz Ventaskrastiem, kā arī, ir kas mīl braukt kompānijā, tad nu WELCOM darīt TO kopā
Sendra, Joprojām nav skaidrs par vārītām olām.... Un kas ar desu? Uz to pierakstījies tāds krnls, bet izskatas, ka tas ar viss, ne samaksājis par guļvietu, ne arī vairs ko postējis. Domāju, ka desu jāpārspēlē kādam citam.
Ne ne, neko negaidīsim. Kāpēc gan visiem būtu jāpielāgojas vienam..
Par desām un olām - nu, tie kas nav pārskaitijuši tādā veidā, vēl nenozīmē, ka nesamaksās uz vietas Ja nebūs atvestas desas -ēdīsim bez desas vai arī aizskries līdz vietējai bodei
Sabulis:Sendra, Joprojām nav skaidrs par vārītām olām.... Un kas ar desu? Uz to pierakstījies tāds krnls, bet izskatas, ka tas ar viss, ne samaksājis par guļvietu, ne arī vairs ko postējis. Domāju, ka desu jāpārspēlē kādam citam.
krnls brauc no Liepājas kopā ar mani un visiem citiem kas tur brauc, vārdus neatceros. Noteikti ka piestāsim arī Ventspilī pie Rimi un tad nu es viņu ātrāk no veikala ārā nelaidīšu kamēr desu nenopirks
Bzh:Ar velo 8os ir par vēlu... Tomēr 10-12h braukšana...
Tu sāc jau iepriekšēja vakarā 8:00
Es parasti tā darīju , sanāk daudz vairāk pakaifot Pirma pirte Otrā pirte trešā pirte Ceturtajā pirtiņa mani veda, jo gribējās kāpt ķirsīti- un veiksmīgi, toties atpakaļceļš pasakains pie Gunta
pelle:Šī pirts no iepriekšējām atšķirsies ar to ka būs lietus un tikai +12, nāksies satilpt visiem zem jumta
Ir tāds saits yr.no, kurš stāsta, ka Kuldīgā 6dien būs vēss (12 grādi), bet saulains sākot no kādiem 3iem pēcpusdienā līdz svētdienas 9iem. Un arī pirms un pēc tam lietus tāds simbolisks, lai nebūtu karsti
Sabulis:Sendra, Joprojām nav skaidrs par vārītām olām.... Un kas ar desu? Uz to pierakstījies tāds krnls, bet izskatas, ka tas ar viss, ne samaksājis par guļvietu, ne arī vairs ko postējis. Domāju, ka desu jāpārspēlē kādam citam.
krnls brauc no Liepājas kopā ar mani un visiem citiem kas tur brauc, vārdus neatceros. Noteikti ka piestāsim arī Ventspilī pie Rimi un tad nu es viņu ātrāk no veikala ārā nelaidīšu kamēr desu nenopirks
izklausās diezgan bīstami Es braukšu un desu paņemšu rimi