Tā kā esmu Ideālo vakarņu skatītājs , vienā no raidījumiem viens dalībnieks taisīja akniņu sašļiku. Gribās dažus mazus iesmiņus uzmeistarot Domāju, ka derēs arī malciņa, ja sataisīs smukas oglītes
Aitas gaļa, starpcitu, ir baigi gardā. Vienus jāņus bijām pie radiem laukos un tikām pie svaigi kautas aitas gaļiņas. Pusdienlaikā kirdik, šņik šņak sadalīja, klip klap sagriezām samarinējām, uz vakarpusi cepām un ēdām
Sendra:Aitas gaļa, starpcitu, ir baigi gardā. Vienus jāņus bijām pie radiem laukos un tikām pie svaigi kautas aitas gaļiņas. Pusdienlaikā kirdik, šņik šņak sadalīja, klip klap sagriezām samarinējām, uz vakarpusi cepām un ēdām
Tad tevi mēs sūtīsim pie aitām varēsi tur šņik šņak....
Sendra:Aitas gaļa, starpcitu, ir baigi gardā. Vienus jāņus bijām pie radiem laukos un tikām pie svaigi kautas aitas gaļiņas. Pusdienlaikā kirdik, šņik šņak sadalīja, klip klap sagriezām samarinējām, uz vakarpusi cepām un ēdām
Tad tevi mēs sūtīsim pie aitām varēsi tur šņik šņak....
Nē, jau izsenis zināms, ka to gaļu mājās nes vīri. Sievas pie pavarda stāv
Sendra:Tā kā esmu Ideālo vakarņu skatītājs , vienā no raidījumiem viens dalībnieks taisīja akniņu sašļiku. Gribās dažus mazus iesmiņus uzmeistarot Domāju, ka derēs arī malciņa, ja sataisīs smukas oglītes
Tā malka cik sapratu tādos daudzumos cik nepieciešams pirtij.
Grills ir, tik ogles un degšķidrums pašiem jāsagādā.
Sapper:Nu ko var ņemties. Nav sliktu laikapstākļu. Ir tikai nepiemērots apģērbs.
kāpēc lai nepaņemtos? Nu, man persōnīgi labāk tīk saulīte, nevis lietus, lietus, lietus un auksts. Protams, neko čīkstēšana nelīdzēs, bet labās domas uz kosmosu jau var paraidīt...
Sapper:Nu ko var ņemties. Nav sliktu laikapstākļu. Ir tikai nepiemērots apģērbs.
kāpēc lai nepaņemtos? Nu, man persōnīgi labāk tīk saulīte, nevis lietus, lietus, lietus un auksts. Protams, neko čīkstēšana nelīdzēs, bet labās domas uz kosmosu jau var paraidīt...
Un jā, tas man arī nepatīk, ka jātuntulējas kā ziemeļniekam.. Rekur jau kleitas tiek valkātas, pieradis stringenēs staigāt (lasīt, pludmales čības) un še ku re ku ņem velc ārā gumijniekus, vecos nodriskātos džinsus, trīs džemperus un kurtku, jo redz lietus un auksts.. Pffffrrrrrr.Un vēl kāds pasaka "ko var ņemties?"
Man gan Haiduka bilde patīk... tāda paskumja bet tomēŗ ar smaidu. Nu ja pirts applūdusi, sēdēsim otrā stāvā. Pirmais stāva soli gulēšanai atkritīs, bīdīsim gultas kopā un šķērsām draudzīgi varēsim sagulēt otrā stāvā. Cik tur tie guļamie bij? Kas atceras?
Nenu, labi jau ir tas, ka tā telpa kur galds atļauj daudziem sasēst Pag.gadu vienbrīd daudzi tā mīļi pasēdējām. Kā arī rītu sagaidījām. Sagulēt būs kā būs. A man teltī būs auksti jāņem kāds "sildītājs"