forum.gif
PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 12
  5. 13
  6. 14
  7. 15
  8. 16
  9. 17
  10. 18
  11. 19
  12. ...
  13. 24
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.05.12 21:06
 citēt
Afigetj! Es joka pēc izdomāju www.pmlp.gov.lv... mājas lapā pārbaudīt, cik Latvijā ir Nikonu. 16! Stulbie vecāki - fotogrāfi!
Publicēts: 29.05.12 21:11
 citēt
susurs:Afigetj! Es joka pēc izdomāju www.pmlp.gov.lv... mājas lapā pārbaudīt, cik Latvijā ir Nikonu. 16! Stulbie vecāki - fotogrāfi!

es pat zinu vienu Latvijaa slavenu fotograafu, kursh fochee ar Canon, bet bērnu nosauca par Nikonu :D :D :D viniigi tas bija diezgan pasnen kad vinsh nebija veel fotograafs :D :D :D
Publicēts: 29.05.12 21:30
 citēt
Es ar viņu labprāt iepazītos. :)
Publicēts: 29.05.12 22:07 labots
 citēt
susurs:Afigetj! Es joka pēc izdomāju www.pmlp.gov.lv... mājas lapā pārbaudīt, cik Latvijā ir Nikonu. 16! Stulbie vecāki - fotogrāfi!

Drīzāk jau komentētāji ir ar zirga redzesloku. Nikon ir fotoaparāts, bet Никон ir sens slāvu vārds.

ru.wikipedia.org...)
Publicēts: 30.05.12 07:10
 citēt
3 !!!
Publicēts: 30.05.12 08:22
 citēt
Kā es saprotu -šitāds te laiks taisās būt 6dien, ja? :bad_egg:
Publicēts: 30.05.12 08:33
 citēt
Sendra:Kā es saprotu -šitāds te laiks taisās būt 6dien, ja? :bad_egg:

ceru, ka nē, savādāk noplok gribēšana :shame:
Publicēts: 30.05.12 08:35
 citēt
uljens, es jau par ko visu laiku te čīkstu... :shame:
Publicēts: 30.05.12 08:39
 citēt
jādomā vispār vai foto ņemt līdzi, bet tusiņam jau laiks vienalga kāds, ka tik pajumte kāda
Publicēts: 30.05.12 08:50
 citēt
Ja šodien tie grādi vēl ap 13-15 grozās, tad 6-7d sola 9-10. Un tā it kā visu nākamo nedēļu. Kaut kas galīgi sagriezies ne tā. Ziema is back!
Publicēts: 30.05.12 08:53
 citēt
Sendra:Ja šodien tie grādi vēl ap 13-15 grozās, tad 6-7d sola 9-10. Un tā it kā visu nākamo nedēļu. Kaut kas galīgi sagriezies ne tā. Ziema is back!

nu visu jūniju tādu laiku prognozē - ko tu viņam padarīsi, kāds ir, tāds ir :)
Publicēts: 30.05.12 09:05
 citēt
Ja? Nu gan skumji. Tā jau tā vasara tik īsa :cry:
Publicēts: 30.05.12 09:38
 citēt
Man jautājums- aukstās zupas organizētājai Sendrai :)
Es tā aizdomājos, vai pie šādiem laika apstākliem būs daudz aukstās zupas ēdāju? :D Varbūt ir iespējams ātri saorganizēt kādu citu variantu? Piemēram, soļanku?
Publicēts: 30.05.12 09:58
 citēt
debra, nu, domāju, ka būs :) Nevajag neko mainīt :)
Publicēts: 30.05.12 10:17
 citēt
Bet man ir ļoti labas sliktās ziņas :D
2., 3. jūnijā laiks būs daudz labāks, nekā tas ir šodien... kad iesim ārā no (tieši) pirts, sola bez lietus, un atvadu bučām arī iedošot sausu laiku :D
www.meteoprog.lv...
Publicēts: 30.05.12 11:00 labots
 citēt
debra:Man jautājums- aukstās zupas organizētājai Sendrai :)
Es tā aizdomājos, vai pie šādiem laika apstākliem būs daudz aukstās zupas ēdāju? :D Varbūt ir iespējams ātri saorganizēt kādu citu variantu? Piemēram, soļanku?

Otrā rīta rīko aukst9o zupu dēļ Kefīra utt. Soļanka dies kas nebūs "Otrā rīta" variantam pēc "Plenēriem"
Publicēts: 30.05.12 11:08
 citēt
Ak dies, Luni, kas tā pa bildi? :haha:

Bet nu, paldies par aukstās zupas atbalstu :face-kiss:

Soļanka jau arī jāvāra un daudz ilgāks process, kā aukstai zupai. Plīts, ja nemaldos, tur īsti nebija, kā arī laika diezko nav , jo līdz 12:00 jāizvācas.
Publicēts: 30.05.12 12:03
 citēt
Sendra:Kā es saprotu -šitāds te laiks taisās būt 6dien, ja? :bad_egg:

Tieši tā :big_smile::big_smile::big_smile:
Publicēts: 30.05.12 12:06
 citēt
Oliss:Tieši tā :big_smile::big_smile::big_smile:

Oliss tā priecājas, ka varētu padomāt, ka pats nemaz nebrauks :haha::haha:
Publicēts: 30.05.12 12:08
 citēt
Sabulis:
Oliss:Tieši tā :big_smile::big_smile::big_smile:

Oliss tā priecājas, ka varētu padomāt, ka pats nemaz nebrauks :haha::haha:

es neesmu nīkulis, un man visi laikapstākļi ir labi......:big_smile::grimace:
Publicēts: 30.05.12 12:10
 citēt
Sendra:Ja šodien tie grādi vēl ap 13-15 grozās, tad 6-7d sola 9-10. Un tā it kā visu nākamo nedēļu. Kaut kas galīgi sagriezies ne tā. Ziema is back!

OO, skaics, kaadu ssmigu pirkt - kada ruma pudele jaapakjer un laime pilniiga.. ;)
Publicēts: 30.05.12 12:30
 citēt
Galvenais, mīlīši, labu garastāvokli paņemt :face-kiss:

Neaizmirstam arī kaut ko uzkožamu, kaut ko uzdzeramu, iedzeramu :) Un, lūgums, galda klāšanā piedalīties max visiem -nevis samest visas savas kules kaut kur sazin kur un tad nu lai tur mētājas, ar domu, ka gan jau kāds visu sašiverēs :)
Pag. gadu mēs ar Inārīti par šito pukojāmies, ka lielākā daļa kaut kur līferē pa āru nemaz nepacenšoties piepalīdzēt galda klāšanā :) Tomēr, par pasākuma labumu jau vien paši atbildam. Ja gribas lai ir forši, tad arī jārada tādi apstākļi :) Feināk taču ir sēdēt pie smuki saklāta galda, nekā nokrauta ar maisiem ;)
Bet nu tas tā -neliela atkāpe.

Kā arī prombraucot, VISI saņemsim visus spēkus uzkopt visu un aiz sevis viesu namiņu atstāt tīru un kārtīgu:)

Domāju, ka visi jau to, PROTAMS, zin, bet nu māte atkārtošanās dažkārt noder :D
Publicēts: 30.05.12 12:34 labots
 citēt
Sendra:Galvenais, mīlīši, labu garastāvokli paņemt :face-kiss:

Neaizmirstam arī kaut ko uzkožamu, kaut ko uzdzeramu, iedzeramu :) Un, lūgums, galda klāšanā piedalīties max visiem -nevis samest visas savas kules kaut kur sazin kur un tad nu lai tur mētājas, ar domu, ka gan jau kāds visu sašiverēs :)
Pag. gadu mēs ar Inārīti par šito pukojāmies, ka lielākā daļa kaut kur līferē pa āru nemaz nepacenšoties piepalīdzēt galda klāšanā :) Tomēr, par pasākuma labumu jau vien paši atbildam. Ja gribas lai ir forši, tad arī jārada tādi apstākļi :) Feināk taču ir sēdēt pie smuki saklāta galda, nekā nokrauta ar maisiem ;)
Bet nu tas tā -neliela atkāpe.

Kā arī prombraucot, VISI saņemsim visus spēkus uzkopt visu un aiz sevis viesu namiņu atstāt tīru un kārtīgu:)

Domāju, ka visi jau to, PROTAMS, zin, bet nu māte atkārtošanās dažkārt noder :D

Uj, jāieliek reports no pērnā gada, kad Sendra un Metropole taisa zupīti auksto, un Uljens arī dilles grieza (nu vēl kāds bija), bet viss bars siekalains blakus slāpstījās, un tēloja, ka kaifo :D
Pareizi Sendra- visiem kaut kas jādara, bet nu musori ir obligāta lieta- aiz sevis sakopta vide jāatstāj :):):)
Publicēts: 30.05.12 12:43
 citēt
Gan pirmā, gan otrā dienā par galdu jāparūpējas max visiem :) Skaic, ka večiem patīk ieņemt svarīgā veča lomu, laiski izgāzties ar pivčiku vienā rokā, bet otra roka aizņemta ar desu :D bet nu, feināk, ka tomēr iesaistās darbiņos. Tas pats attiecās uz meičām :)

Negribas jau nevienam neko norādīt - katra paša brīva griba darīt ko sirds vēlas, bet ja nu tomēr pie tā viena galda tu sēdies, kopīgi ēd, kopīgi tusē, kopīgi gultiņas izmīci, kopīgi piesārņo teritoriju,t ad kopīgi var visu pagatavot un nokopt :)
Publicēts: 30.05.12 12:54 labots
 citēt
Nikons ta ir sens krievu vārds, vot Sapops un Pentax nav!
Publicēts: 30.05.12 12:58
 citēt
Sendra:Gan pirmā, gan otrā dienā par galdu jāparūpējas max visiem :) Skaic, ka večiem patīk ieņemt svarīgā veča lomu, laiski izgāzties ar pivčiku vienā rokā, bet otra roka aizņemta ar desu :D bet nu, feināk, ka tomēr iesaistās darbiņos. Tas pats attiecās uz meičām :)

Negribas jau nevienam neko norādīt - katra paša brīva griba darīt ko sirds vēlas, bet ja nu tomēr pie tā viena galda tu sēdies, kopīgi ēd, kopīgi tusē, kopīgi gultiņas izmīci, kopīgi piesārņo teritoriju,t ad kopīgi var visu pagatavot un nokopt :)

Aukstā zupa top :D
Viru , viru putriņu :D

Publicēts: 30.05.12 13:28
 citēt
Sendra:Galvenais, mīlīši, labu garastāvokli paņemt :face-kiss:

Neaizmirstam arī kaut ko uzkožamu:) Un, lūgums, galda klāšanā piedalīties max visiem -nevis samest visas savas kules kaut kur sazin kur un tad nu lai tur mētājas, ar domu, ka gan jau kāds visu sašiverēs :)

Tad kad es pērgad gribēju palīdzēt, mani jūs dzināt prom, jo es traucējot meitenēm pa virtuvi rosīties.......tā kā
Publicēts: 30.05.12 13:30
 citēt
ja jau solās nesmuks un lietains laiks tad varbūt uztaisam kādu fotoapspriešanas pasākumu? - gan jau kāds kādu kompi būs līdzi paķēris :) - varētu katrs paķert līdzi kādas 10 bildes digitālā formātā un tad varētu uztaisīt publisku bilžu izķidāšanu lai nebūtu tukši jāvārās beztēmā dzerot alu un citas šķidras lietas :)
Publicēts: 30.05.12 13:41
 citēt
Oliss, ko tad Tu gribēji jau no tik nervu uzvilktām sievietēm :face-grin:
Publicēts: 30.05.12 14:03
 citēt
Forša doma. Varētu būt tādas kā fotolekcijas
Publicēts: 30.05.12 14:43
 citēt
Foto-knipsētāji (jo grāfu te naf) ir tāda dīvaina tautas daļa, kuri pat atpūsties nemāk :D :D :D :D
Citu mākslas profesiju pārstāvji, kad atpūšās tad par darbu, savu mākslas nozari nerunā :bad_smile:
Publicēts: 30.05.12 14:44
 citēt
Oliss:Foto-knipsētāji (jo grāfu te naf) ir tāda dīvaina tautas daļa, kuri pat atpūsties nemāk :D :D :D :D
Citu mākslas profesiju pārstāvji, kad atpūšās tad par darbu, savu mākslas nozari nerunā :bad_smile:

Tikai namuldi- aizej pie dzejniekiem, tad sapratīsi, ka knipsētāji ir tikai ziediņi :D
Publicēts: 30.05.12 14:49
 citēt
Haiduks: Tikai namuldi- aizej pie dzejniekiem, tad sapratīsi, ka knipsētāji ir tikai ziediņi :D

Da nesatraucies... katrā kompānijā vajag kādu muldoņu - mums tāds ir Oliss :grimace::face-grin::face-grin:
Publicēts: 30.05.12 14:51
 citēt
Haiduks:
Oliss:Foto-knipsētāji (jo grāfu te naf) ir tāda dīvaina tautas daļa, kuri pat atpūsties nemāk :D :D :D :D

Tikai namuldi- aizej pie dzejniekiem, tad sapratīsi, ka knipsētāji ir tikai ziediņi :D

Esu bijis, viņi dzejā nerunā un kad pirtīs iedzer tad par dzeju nerunā.......
Publicēts: 30.05.12 14:53
 citēt
Oliss:
Esu bijis, viņi dzejā nerunā un kad pirtīs iedzer tad par dzeju nerunā.......

kaut kādi neriktīgie tad tev ir trāpījušies ... - cik esmu ar dzejniekiem kopā tusējis tad viņi dzejā praktiski visu laiku runā ...
Publicēts: 30.05.12 14:54
 citēt
Traktorz:ja jau solās nesmuks un lietains laiks tad varbūt uztaisam kādu fotoapspriešanas pasākumu? - gan jau kāds kādu kompi būs līdzi paķēris :) - varētu katrs paķert līdzi kādas 10 bildes digitālā formātā un tad varētu uztaisīt publisku bilžu izķidāšanu lai nebūtu tukši jāvārās beztēmā dzerot alu un citas šķidras lietas :)

Varu paķert līdz čupām aizraujošus ķiņus par Foto un fotogrāfiem :):)
Publicēts: 30.05.12 15:01
 citēt
Paķeriet viskautko - uz vietas skatīsies uz ko konkrētu būs luste :) Varbūt tikai uz dejām :face-grin:
Publicēts: 30.05.12 15:04
 citēt
Sendra:Paķeriet viskautko - uz vietas skatīsies uz ko konkrētu būs luste :) Varbūt tikai uz dejām :face-grin:

varbūt man nebraukt?????? :what:
Publicēts: 30.05.12 15:18
 citēt
Oliss:
Sendra:Paķeriet viskautko - uz vietas skatīsies uz ko konkrētu būs luste :) Varbūt tikai uz dejām :face-grin:

varbūt man nebraukt?????? :what:

kā vēlies :D

Kā jau iepriekš minēju, ka par kopējo sajūtu jau paši vien esam atbildīgi :) Neviens pasākuma organizātors te nav, neviens striptīzs pasūtīts nav :D

Vispār, ja tā padomā, pag. gadu ļoti forši bija :) Daži bija padomājuši par atsevišķām lietām, kas kopumā radīja ļoti jautru vakaru :)
Publicēts: 30.05.12 15:35
 citēt
Būt jau es tur būšu, tādēļ ka apsoliju cilvēciņus aizvest un arī zupas piedevas atvest, bet ja tur sāksies pārgudru fotoknipsētāju vāvuļošana par foto, tad neesmu piesiets un varu brīvi no turienes arī aizbraukt.
Tie nav ne fotokursi ne fotoplenēri ne citas profesionālas fotosaieti un atpūta ir atpūta un darbs ir darbs un kopā to jaukt nedrīkst
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 12
  5. 13
  6. 14
  7. 15
  8. 16
  9. 17
  10. 18