susurs:Afigetj! Es joka pēc izdomāju www.pmlp.gov.lv... mājas lapā pārbaudīt, cik Latvijā ir Nikonu. 16! Stulbie vecāki - fotogrāfi!
es pat zinu vienu Latvijaa slavenu fotograafu, kursh fochee ar Canon, bet bērnu nosauca par Nikonu viniigi tas bija diezgan pasnen kad vinsh nebija veel fotograafs
Man jautājums- aukstās zupas organizētājai Sendrai Es tā aizdomājos, vai pie šādiem laika apstākliem būs daudz aukstās zupas ēdāju? Varbūt ir iespējams ātri saorganizēt kādu citu variantu? Piemēram, soļanku?
Bet man ir ļoti labas sliktās ziņas 2., 3. jūnijā laiks būs daudz labāks, nekā tas ir šodien... kad iesim ārā no (tieši) pirts, sola bez lietus, un atvadu bučām arī iedošot sausu laiku www.meteoprog.lv...
debra:Man jautājums- aukstās zupas organizētājai Sendrai Es tā aizdomājos, vai pie šādiem laika apstākliem būs daudz aukstās zupas ēdāju? Varbūt ir iespējams ātri saorganizēt kādu citu variantu? Piemēram, soļanku?
Otrā rīta rīko aukst9o zupu dēļ Kefīra utt. Soļanka dies kas nebūs "Otrā rīta" variantam pēc "Plenēriem"
Soļanka jau arī jāvāra un daudz ilgāks process, kā aukstai zupai. Plīts, ja nemaldos, tur īsti nebija, kā arī laika diezko nav , jo līdz 12:00 jāizvācas.
Neaizmirstam arī kaut ko uzkožamu, kaut ko uzdzeramu, iedzeramu Un, lūgums, galda klāšanā piedalīties max visiem -nevis samest visas savas kules kaut kur sazin kur un tad nu lai tur mētājas, ar domu, ka gan jau kāds visu sašiverēs Pag. gadu mēs ar Inārīti par šito pukojāmies, ka lielākā daļa kaut kur līferē pa āru nemaz nepacenšoties piepalīdzēt galda klāšanā Tomēr, par pasākuma labumu jau vien paši atbildam. Ja gribas lai ir forši, tad arī jārada tādi apstākļi Feināk taču ir sēdēt pie smuki saklāta galda, nekā nokrauta ar maisiem Bet nu tas tā -neliela atkāpe.
Kā arī prombraucot, VISI saņemsim visus spēkus uzkopt visu un aiz sevis viesu namiņu atstāt tīru un kārtīgu
Domāju, ka visi jau to, PROTAMS, zin, bet nu māte atkārtošanās dažkārt noder
Sendra:Galvenais, mīlīši, labu garastāvokli paņemt
Neaizmirstam arī kaut ko uzkožamu, kaut ko uzdzeramu, iedzeramu Un, lūgums, galda klāšanā piedalīties max visiem -nevis samest visas savas kules kaut kur sazin kur un tad nu lai tur mētājas, ar domu, ka gan jau kāds visu sašiverēs Pag. gadu mēs ar Inārīti par šito pukojāmies, ka lielākā daļa kaut kur līferē pa āru nemaz nepacenšoties piepalīdzēt galda klāšanā Tomēr, par pasākuma labumu jau vien paši atbildam. Ja gribas lai ir forši, tad arī jārada tādi apstākļi Feināk taču ir sēdēt pie smuki saklāta galda, nekā nokrauta ar maisiem Bet nu tas tā -neliela atkāpe.
Kā arī prombraucot, VISI saņemsim visus spēkus uzkopt visu un aiz sevis viesu namiņu atstāt tīru un kārtīgu
Domāju, ka visi jau to, PROTAMS, zin, bet nu māte atkārtošanās dažkārt noder
Uj, jāieliek reports no pērnā gada, kad Sendra un Metropole taisa zupīti auksto, un Uljens arī dilles grieza (nu vēl kāds bija), bet viss bars siekalains blakus slāpstījās, un tēloja, ka kaifo Pareizi Sendra- visiem kaut kas jādara, bet nu musori ir obligāta lieta- aiz sevis sakopta vide jāatstāj
Gan pirmā, gan otrā dienā par galdu jāparūpējas max visiem Skaic, ka večiem patīk ieņemt svarīgā veča lomu, laiski izgāzties ar pivčiku vienā rokā, bet otra roka aizņemta ar desu bet nu, feināk, ka tomēr iesaistās darbiņos. Tas pats attiecās uz meičām
Negribas jau nevienam neko norādīt - katra paša brīva griba darīt ko sirds vēlas, bet ja nu tomēr pie tā viena galda tu sēdies, kopīgi ēd, kopīgi tusē, kopīgi gultiņas izmīci, kopīgi piesārņo teritoriju,t ad kopīgi var visu pagatavot un nokopt
Sendra:Gan pirmā, gan otrā dienā par galdu jāparūpējas max visiem Skaic, ka večiem patīk ieņemt svarīgā veča lomu, laiski izgāzties ar pivčiku vienā rokā, bet otra roka aizņemta ar desu bet nu, feināk, ka tomēr iesaistās darbiņos. Tas pats attiecās uz meičām
Negribas jau nevienam neko norādīt - katra paša brīva griba darīt ko sirds vēlas, bet ja nu tomēr pie tā viena galda tu sēdies, kopīgi ēd, kopīgi tusē, kopīgi gultiņas izmīci, kopīgi piesārņo teritoriju,t ad kopīgi var visu pagatavot un nokopt
Sendra:Galvenais, mīlīši, labu garastāvokli paņemt
Neaizmirstam arī kaut ko uzkožamu Un, lūgums, galda klāšanā piedalīties max visiem -nevis samest visas savas kules kaut kur sazin kur un tad nu lai tur mētājas, ar domu, ka gan jau kāds visu sašiverēs Kā arī prombraucot, VISI saņemsim visus spēkus uzkopt visu un aiz sevis viesu namiņu atstāt tīru un kārtīgu
Tad kad es pērgad gribēju palīdzēt, mani jūs dzināt prom, jo es traucējot meitenēm pa virtuvi rosīties.......tā kā
ja jau solās nesmuks un lietains laiks tad varbūt uztaisam kādu fotoapspriešanas pasākumu? - gan jau kāds kādu kompi būs līdzi paķēris - varētu katrs paķert līdzi kādas 10 bildes digitālā formātā un tad varētu uztaisīt publisku bilžu izķidāšanu lai nebūtu tukši jāvārās beztēmā dzerot alu un citas šķidras lietas
Foto-knipsētāji (jo grāfu te naf) ir tāda dīvaina tautas daļa, kuri pat atpūsties nemāk Citu mākslas profesiju pārstāvji, kad atpūšās tad par darbu, savu mākslas nozari nerunā
Oliss:Foto-knipsētāji (jo grāfu te naf) ir tāda dīvaina tautas daļa, kuri pat atpūsties nemāk Citu mākslas profesiju pārstāvji, kad atpūšās tad par darbu, savu mākslas nozari nerunā
Tikai namuldi- aizej pie dzejniekiem, tad sapratīsi, ka knipsētāji ir tikai ziediņi
Oliss:Foto-knipsētāji (jo grāfu te naf) ir tāda dīvaina tautas daļa, kuri pat atpūsties nemāk Citu mākslas profesiju pārstāvji, kad atpūšās tad par darbu, savu mākslas nozari nerunā
Tikai namuldi- aizej pie dzejniekiem, tad sapratīsi, ka knipsētāji ir tikai ziediņi
Esu bijis, viņi dzejā nerunā un kad pirtīs iedzer tad par dzeju nerunā.......
Traktorz:ja jau solās nesmuks un lietains laiks tad varbūt uztaisam kādu fotoapspriešanas pasākumu? - gan jau kāds kādu kompi būs līdzi paķēris - varētu katrs paķert līdzi kādas 10 bildes digitālā formātā un tad varētu uztaisīt publisku bilžu izķidāšanu lai nebūtu tukši jāvārās beztēmā dzerot alu un citas šķidras lietas
Varu paķert līdz čupām aizraujošus ķiņus par Foto un fotogrāfiem
Būt jau es tur būšu, tādēļ ka apsoliju cilvēciņus aizvest un arī zupas piedevas atvest, bet ja tur sāksies pārgudru fotoknipsētāju vāvuļošana par foto, tad neesmu piesiets un varu brīvi no turienes arī aizbraukt. Tie nav ne fotokursi ne fotoplenēri ne citas profesionālas fotosaieti un atpūta ir atpūta un darbs ir darbs un kopā to jaukt nedrīkst