forum.gif
PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 13
  5. 14
  6. 15
  7. 16
  8. 17
  9. 18
  10. 19
  11. 20
  12. ...
  13. 24
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.05.12 15:35
 citēt
Oliss:
Sendra:Paķeriet viskautko - uz vietas skatīsies uz ko konkrētu būs luste :) Varbūt tikai uz dejām :face-grin:

varbūt man nebraukt?????? :what:

Jā, nu tikai nesāc tagad te lūpoties... :amazing:
Publicēts: 30.05.12 15:57
 citēt
Oliss:Būt jau es tur būšu, tādēļ ka apsoliju cilvēciņus aizvest un arī zupas piedevas atvest, bet ja tur sāksies pārgudru fotoknipsētāju vāvuļošana par foto, tad neesmu piesiets un varu brīvi no turienes arī aizbraukt.
Tie nav ne fotokursi ne fotoplenēri ne citas profesionālas fotosaieti un atpūta ir atpūta un darbs ir darbs un kopā to jaukt nedrīkst

Tu gribi teikt, ka Tavs darbs ir fotografēšana?
Un kāda vaina, ja atpūtā kaut ko jaunu noskaidro par savu hobiju? :)
Publicēts: 30.05.12 16:10
 citēt
Oliss:Būt jau es tur būšu, tādēļ ka apsoliju cilvēciņus aizvest un arī zupas piedevas atvest, bet ja tur sāksies pārgudru fotoknipsētāju vāvuļošana par foto, tad neesmu piesiets un varu brīvi no turienes arī aizbraukt.
Tie nav ne fotokursi ne fotoplenēri ne citas profesionālas fotosaieti un atpūta ir atpūta un darbs ir darbs un kopā to jaukt nedrīkst

hei, Oliss, man arī neinteresē Tevis pieminētās lietas, BET, nevar tak viens diktēt parādi :) Lai jau cilvēki šiverējās ap tām lietām - kāpēc ne? Nu, tiem kam neinteresēs, darīs ko citu :) Calm down.

Skaidrs, ka šogad laiku apstākļu dēļ mums būs jābūt cieši viens otram vienā telpā un līdz ar to nebūs tik liela iespēja atdalīties, un tomēr, nedomāju, ka tas ir kas ārkārtējs dēļ kā būtu jāuztraucas un mazums, ja kaut kas nav pa prātam, tāpēc jālaiž prom tālēs zilās ;)
Publicēts: 30.05.12 16:15 labots
 citēt
ĻOTI ATVAINOJOS PASĀKUMA ORGANIZATORIEM PAR SAVIEM JAUTĀJUMIEM!!!
Publicēts: 30.05.12 16:17 labots
 citēt
Zvans pellei.
Publicēts: 30.05.12 16:32
 citēt
pilsonis šodie piereģistrējies blogā, trollē tak... :D
Publicēts: 30.05.12 16:35 labots
 citēt
Mans viedoklis ir tāds - dalības maksa ir dalības maksa.
No vienas puses, viss forši smuki saskaitļots, no otras puses - kāda vispār daļa par visu?
Publicēts: 30.05.12 16:36
 citēt
Sapper:pilsonis šodie piereģistrējies blogā, trollē tak... :D

+1
Publicēts: 30.05.12 16:39
 citēt
Sapper:pilsonis šodie piereģistrējies blogā, trollē tak... :D

Diemžēl man ir mainījies telefona nr. un tā kā neatceros paroli iepriekšējam kontam, jo reti izmantoju viņu, tad nācās reģistrēties no jauna. Opciju saņemt paroli uz e-pastu nepiedāvā!

Mani jautājumi nav lai kādu aizvainotu, vienkārši gribu zināt, jo labprāt paliktu kempinga mājiņā, nevis teltī vai uz grīdas. Jo gultas visiem nepietiek.
Publicēts: 30.05.12 16:42 labots
 citēt
Cik nu man zināms, var palikt arī namiņā -to neviens neliedz. Savāc sev kompašku un guļat tur. Tas tika minēts jau pag.gadu.
Par pašu lielo viesu māju un teltsvietām - to piedāvā pelle. Sākumā, kad visu sāk organizēt, tak nezin CIK cilvēki savāksies. Tāpēc, tiek viss aprēķināts tā, lai var apmaksāt pašu lielo māju...
Publicēts: 30.05.12 16:43
 citēt
ArtuursA, cik pasākumus esi organizējis???
un vai pēc sava garā raksta tev nebūs neērti atrasties kopā ar citiem? Pasākums ir 5 gadu, un mēs visi zinām, kā un kur nauda aiziet.
Tāpēc:
1. kad būsi samaksājis, tad prasi, kur palika tavi 4, vai 5 lati :)
... bet nu labi, ir jaf cilvēki ar grāmatveža izglītību :D,
... bet lai tu vēl vairāk nesaķēzītu pasākuma garīgo pusi... tad lasi, un atvainojies organizatoriem, par deguna bāzšanu kur nevajag!!!
Kad organizē pasākumu- neviens nezin, cik cilvēku būs un tāme tiek taisīta ar rezervi. Kad precīzi ir apzināti visi, kuri būs (iemaksātā nauda) tad norēķinās ar saimnieku, bet palikusī nauda tiek izpirkta kopgaldam. Tā ir bijis peļļu pirtīs jaf 4 gadi, būs šogad, un ja ArtuursA nebūs apvainojis Pelli līdz baltkvēlei, būs arī turpmākajos gados
ĀMEN!
Publicēts: 30.05.12 16:43
 citēt
Sendra:Mans viedoklis ir tāds - dalības maksa ir dalības maksa.
No vienas puses, viss forši smuki saskaitļots, no otras puses - kāda vispār daļa par visu?

Labi, viss skaidrs, negribu taisīt razborkas un celt nesaskaņas. Gribēju tikai apjautāties. Tātadd, ja es gribu kempingā gulēt, tad man pašam jāmeklē kompānija.
Publicēts: 30.05.12 16:45
 citēt
Nu re, Haiduks un Sendra arī atbildēja uz maniem jautājumiem. Paldies!:face-wink:
Publicēts: 30.05.12 16:51
 citēt
Ja gribētu vienkārši apjautāties, tad nu nebūtu tērējis pusi dienas, lai skaitļotu visu šito penteri.

Un jā, visa nauda, kas paliek pāri, parasti tiek iztērēta gan aukstai zupai (tad kad neviens nepiesakās neko vest, vai vnk kaut kam nav pieteikušies, ka atvedīs) vai kaut ko nopērk kopgaldam.

Te nav nekādu strikto valsts vīru pasākumi, kur katram darbiniekam jānodod atskaites, ar rēķinu un zīmogu vēl galā.

Viss ir pašu brīva griba.

Un es tiešām ceru, ka šis viss pelli neapurēs nākotnē turpināt organizēt šo pasākumu.

Man tavā vietā šobrīd vispār būtu kauns pasākumam pieteikties un braukt uz to. Bet nu daudz jau tādu dīvaiņu ir.
Publicēts: 30.05.12 16:52
 citēt
Tagad domāju, kas no vecajiem blogeriem ir bijis Artūrs. Atminos tikai ArchAngelu, bet nedomāju, ka nu viņš mestos šitā skaitļot...
Publicēts: 30.05.12 16:52
 citēt
ArtuursA:Nu re, Haiduks un Sendra arī atbildēja uz maniem jautājumiem. Paldies!:face-wink:

Piedod, ArtuursA (ceru, ka esi ļ-jauns un daudz ko nesaproti), bet tu apvainoji organizatorus, kuri šo pasākumu taisa uz savas iniciatīvas :(
Pat man vecam , rūdītam kraķim, tagad ir slikta garša (apvainojuma) mutē...

ArtuursA:
Sendra:Mans viedoklis ir tāds - dalības maksa ir dalības maksa.

Labi, viss skaidrs, negribu taisīt razborkas un celt nesaskaņas. Gribēju tikai apjautāties. Tātadd, ja es gribu kempingā gulēt, tad man pašam jāmeklē kompānija.

Tā gulēšana ir tīri simboliska, ja vien nebrauc gulēt... līdz rītam tusējam... un pāris stundas vienalga, kur piemesties :):):)
Bet namiņā vienkārši omulīgāk kompānijā (tas neattiecas uz mani, jo 5 min, un man jaf ir visi pazīstami, labi komunicējos).
Publicēts: 30.05.12 16:53
 citēt
Vispār dalībnieku saraksts parāda kuri ir nīkuļi un kuri nē :D :D :D
Publicēts: 30.05.12 16:54
 citēt
Wow, ArtuursA, skatos, tu vēl sarakstā neesi, tāpēc tagad netusē te pa blogu, bet ver vaļā banku un skaiti naudu :):):)
Publicēts: 30.05.12 16:54
 citēt
Varēji jau gan to savu garo penteri nedzēst ārā, lai pelle tiek pie lasīšanas un spēj atbildēt uz katru tavu neizprasto jautājumu.

Neviens jau nenokopēja, ne?
Publicēts: 30.05.12 16:54 labots
 citēt
ArtuursA, man gan liekas absurdi ka jāatskaitas par naudām itkā es ko savā makā bāztu, bet ja tevi tas tik ļoti uztrauc šobrīd esmu savākusi tieši precīzi 109ls. Ne visi kas sarakstā kā samaksājuši ir arī samaksājuši, ir tādi ar kuriem ir vienošanās ka to izdarīs uz vietas. Norezervējusi esmu pirtsmāju par 100ls ko šobrīd varu apmaksāt, un norezervēta ir arī lētākā kempingmājiņa kura maksā 45ls un kur uz doto brīdi man nesanāk - skatīsimies uz vietas cik vēl būs maksātāji un atkarībā no tā cik naudas tiks vēl samaksātas zināšu vai mājiņa sanāk vai nē.
Ja tev vajag precīzākus datus - samaksājuši ir 24 cilvēki (es neesmu, Lunis nav), kopā 109ls no kuriem pāri paliek 9ls no kuriem kempingmāja pašlaik nesanāk jo 9-45= -36, tātad ja esi sapratis trūkst 36 lati kempinga mājiņai, kuriem es vēl ceru savākt naudiņas pasākuma dienā un savu iespēju robežās trūkstošo segt pati.
Smagi tev matemātikā un ētikā gājis! Protams ja tev vēl par ko jāraud, tā kā esi Ventspilī, varu tev pati rokās nodot ar bankas zīmogu apstiprinātu savu konta izdruku. Īsāk sakot - visu ko vēlies, tik ja tu spēj pamatot savu viedokli, nevis tukši muldēt.
Publicēts: 30.05.12 16:55
 citēt
Oliss:Vispār dalībnieku saraksts parāda kuri ir nīkuļi un kuri nē :D :D :D

Jā, nīkuli gulēs teltīs :), bet stiprie kausies 7 gultiņu pēc :P
Publicēts: 30.05.12 16:55
 citēt
Nu bet tad ņem pats sev atseveiški mājiņu un miers. Es gribu izmirkt un nosalt teltī un man nav žēl 4 ls par šadu opciju. :D Pilnīgi poh, ko organizatori ar to naudu dara. Vai koksu pērk vai auksto zupu vasara. :D
Publicēts: 30.05.12 16:56
 citēt
Sendra, izlasīju gan ArtuursA "gurdība" :face-wink: Īsta "augstākā" matemātika:bad_smile:
Publicēts: 30.05.12 16:57
 citēt
pelle:ArtuursA, man gan liekas absurdi ka jāatskaitas par naudām itkā es ko savā makā bāztu, bet ja tevi tas tik ļoti uztrauc šobrīd esmu savākusi tieši precīzi 109ls. Ne visi kas sarakstā kā samaksājuši ir arī samaksājuši, ir tādi ar kuriem ir vienošanās ka to izdarīs uz vietas. Norezervējusi esmu pirtsmāju par 100ls ko šobrīd varu apmaksāt, un norezervēta ir arī lētākā kempingmājiņa kura maksā 45ls un kur uz doto brīdi man nesanāk - skatīsimies uz vietas cik vēl būs maksātāji un atkarībā no tā cik naudas tiks vēl samaksātas ziņāšu vai mājiņa sanāk vai nē.
Ja tev vajag precīzākus datus - samaksājuši ir 24 cilvēki (es neesmu, Lunis nav), kopā 109ls no kuriem pāri paliek 9ls no kuriem kempingmāja pašlaik nesanāk jo 9-45= -36, tātad ja esi sapratis trūkst 36 lati kempinga mājiņai, kuriem es vēl ceru savākt naudiņas pasākuma dienā un savu iespēju robežās trūkstošo segt pati.
Smagi tev matemātikā un ētikā gājis! Protams ja tev vēl par ko jāraud, tā kā esi Ventspilī, varu tev pati rokās nodot ar bankas zīmogu apstiprinātu savu konta izdruku. Īsāk sakot - visu ko vēlies, tik ja tu spēj pamatot savu viedokli, nevis tukši muldēt.

Es patiešām negribēju Tevi aizvainot. Vēlreiz atvainojos!
Publicēts: 30.05.12 16:58
 citēt
Sapper:Nu bet tad ņem pats sev atseveiški mājiņu un miers. Es gribu izmirkt un nosalt teltī un man nav žēl 4 ls par šadu opciju. :D Pilnīgi poh, ko organizatori ar to naudu dara. Vai koksu pērk vai auksto zupu vasara. :D

:haha: smieklīgi, bet taisnība :)
Publicēts: 30.05.12 16:58
 citēt
pelle:Sendra, izlasīju gan ArtuursA "gurdība" :face-wink: Īsta "augstākā" matemātika:bad_smile:

nerunā... Bet nu ar uzrasties šitādam :)
Publicēts: 30.05.12 16:59
 citēt
Haiduks:
Oliss:Vispār dalībnieku saraksts parāda kuri ir nīkuļi un kuri nē :D :D :D

Nu jā, nikuļiem jau nav spēka stipros no gultas izspēkot... :D
Publicēts: 30.05.12 17:00 labots
 citēt
Nu mums jau te Rīgā ik pa brīdim saule uzspīd. Auksts jau tāpat ir, bet vismaz saule. Redzēs, ar kādu kaifu es gulēšu tai teltī, bet jācer, ka tā nebūs moku pilna nakts. Būs labi kārtīgi jāsadzeras :D
Publicēts: 30.05.12 17:02
 citēt
Sapper:Nu bet tad ņem pats sev atseveiški mājiņu un miers. Es gribu izmirkt un nosalt teltī un man nav žēl 4 ls par šadu opciju. :D Pilnīgi poh, ko organizatori ar to naudu dara. Vai koksu pērk vai auksto zupu vasara. :D

'Vasaru" es pērku, bet neesmu organizators :grimace:
Haiduks:
Oliss:

nē tie ir nīkuļi kas nevar bez gultiņām iztikt :haha::haha::haha:
Publicēts: 30.05.12 17:03
 citēt
Sendra:Nu mums jau te Rīgā ik pa brīdim saule uzspīd. Auksts jau tāpat ir, bet vismaz saule. Redzēs, ar kādu kaifu es gulēšu tai teltī, bet jācer, ka tā nebūs moku pilna nakts. Būs labi kārtīgi jāsadzeras :D

Mjā, redzams, ka pilsonīte nav pionieros bijusi, ugunskurā sakarsētus akmeņus brezenta teltī apkurei nav likusi un pamatīgu sārtu blakus teltij nav kūrusi.... :grimace:
Publicēts: 30.05.12 17:05
 citēt

Sapper tā kā tāds mazohists - grib izmirkt un nosalt :face-grin:
Publicēts: 30.05.12 17:05
 citēt
Sapper:
Sendra:Nu mums jau te Rīgā ik pa brīdim saule uzspīd. Auksts jau tāpat ir, bet vismaz saule. Redzēs, ar kādu kaifu es gulēšu tai teltī, bet jācer, ka tā nebūs moku pilna nakts. Būs labi kārtīgi jāsadzeras :D

Mjā, redzams, ka pilsonīte nav pionieros bijusi, ugunskurā sakarsētus akmeņus brezenta teltī apkurei nav likusi un pamatīgu sārtu blakus teltij nav kūrusi.... :grimace:

aj, esmu visko darījusi, bet vairs negribās :D gribās komfortu, vai zi :grimace: bet nu nekas cits jau neatliks :)
Publicēts: 30.05.12 17:06
 citēt

Pie mums Rīgas nomalē ir + 17.45 grādi pēc celsija un nespīd saule un sāk palikt karsti, tā kā ceru ka sestdien nebūs tik karsti......

un par kādu kaifu tu runā??????:amazing::amazing::amazing::amazing::amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 30.05.12 17:07 labots
 citēt
Varbūt atradīsies kāds baigais džentelmenis, kas ziedos savu silto gultiņu maiņā pret manu drēgno telti :D

p.s. jā jā zinu, jāaizver acis kad sapņoju:haha:
Publicēts: 30.05.12 17:07
 citēt
Oliss:

Pie mums Rīgas nomalē ir + 17.45 grādi pēc celsija un nespīd saule un sāk palikt karsti, tā kā ceru ka sestdien nebūs tik karsti......

un par kādu kaifu tu runā??????:amazing::amazing::amazing::amazing::amazing::amazing::amazing:

kaifa nekāda, tur Tev taisnība :bad_smile:
Publicēts: 30.05.12 17:09
 citēt
ERA:

Sapper tā kā tāds mazohists - grib izmirkt un nosalt :face-grin:

nosalt un izmirkt - tās ir metaforas. Tā kā tāds farizejs... :P Nekad neesmu teltī ne nosalis ne izmircis, neskatoties un negaisu un aukstumu.
 citēt
pelluk, neapvainojies, puisis ir visu sapratis.
 citēt
Nu jā, Tev ir liels buss, kur samest 15 matračus, palagus, segas unn guļammaisus. A man to vienai nest ņeahota :D tāpēc max minimāli ņemšu.
Publicēts: 30.05.12 17:10
 citēt
Sendra: gribās komfortu, vai zi :grimace:

Pag, Tad jau nepareizo hoteli izvēlējies. :D Jums lūdzu uz BBH Pugačovas apartamentiem :grimace:
Publicēts: 30.05.12 17:10
 citēt
Sendra:Varbūt atradīsies kāds baigais džentelmenis, kas ziedos savu silto gultiņu maiņā pret manu drēgno telti :D

p.s. jā jā zinu, jāaizver acis kad sapņoju:haha:

tā ir realitātee..... vajaga kādu noskatīt un tad koķetējot tā lēnām it kā nemanāmi piedzirdīt :D lai viņš nav spējīgs aizrāpot līdz gultai un pakrīt pie tavas telts :haha:

p.s. par ideju no tevis pienākās :grimace:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 13
  5. 14
  6. 15
  7. 16
  8. 17
  9. 18