Tiem kam vēl nav skaidrs - definēju kas ir tie četri lati - dalības maksa, bez nakšņošanas zem jumta. Ok, varētu nevākt nekādu maksu par tiem kas neguļ zem jumta, bet tad nereāli ir savākt tos pašus 100ls lai iznomātu pirtsēku. Nu dien nezinu kur ArtuursA to manu lielo peļņu tur izrāva, ja man uz doto brīdi kā jau iepriekš minēju trūkst 36 lati lai nebūtu jāatsaka kempinga mājiņa. Tā kā šij kopā sanākšanai telpas nomai un dalības maksas vācu jau ceturto gadu, tad pēc fotoblogeru iespējām un vēlmēm uz šo brīdi esmu atradusi optimālāko variantu kā vispār ko saorganizēt. Nevienu gadu no šī pasākuma neesmu guvusi ne santīma peļņas, tikai izdevumus.
pelle:ArtuursA, man gan liekas absurdi ka jāatskaitas par naudām itkā es ko savā makā bāztu, bet ja tevi tas tik ļoti uztrauc šobrīd esmu savākusi tieši precīzi 109ls. Ne visi kas sarakstā kā samaksājuši ir arī samaksājuši, ir tādi ar kuriem ir vienošanās ka to izdarīs uz vietas. Norezervējusi esmu pirtsmāju par 100ls ko šobrīd varu apmaksāt, un norezervēta ir arī lētākā kempingmājiņa kura maksā 45ls un kur uz doto brīdi man nesanāk - skatīsimies uz vietas cik vēl būs maksātāji un atkarībā no tā cik naudas tiks vēl samaksātas ziņāšu vai mājiņa sanāk vai nē. Ja tev vajag precīzākus datus - samaksājuši ir 24 cilvēki (es neesmu, Lunis nav), kopā 109ls no kuriem pāri paliek 9ls no kuriem kempingmāja pašlaik nesanāk jo 9-45= -36, tātad ja esi sapratis trūkst 36 lati kempinga mājiņai, kuriem es vēl ceru savākt naudiņas pasākuma dienā un savu iespēju robežās trūkstošo segt pati. Smagi tev matemātikā un ētikā gājis! Protams ja tev vēl par ko jāraud, tā kā esi Ventspilī, varu tev pati rokās nodot ar bankas zīmogu apstiprinātu savu konta izdruku. Īsāk sakot - visu ko vēlies, tik ja tu spēj pamatot savu viedokli, nevis tukši muldēt.
Es patiešām negribēju Tevi aizvainot. Vēlreiz atvainojos!
Ar tādām glupībām aizvainot nevar. Pieturies pie jēdziena - vispirms domāju un pēc tam daru un būs labi.
paņem, es vēl nezinu, vai otru varēšu dabūt, Skaņa būs tāpat kā pagājušajā gadā. ekrānu ar varu iemest busā. Ja ir laptopā kādas karaokes kolekcijas, paņem.
Oliss: es ļoti ceru ka tur nebūs mūzika (lai gan to nevar saukt par mūziku) tavai gaumes (jeb precīzāk bezgaumībai)
tipisks modernās komercšitpopsas upuris - klasisko mūziku (jā tā ir klasiskā mūzika + bungas + balss) saukt par bezgaumību jau ir kas ārpus jebkurām saprāta robežām ...
Oliss: tā kā ne*irs.........tie prātu pārdzērušie vārnķercēji ar taukainiem mēnesi nemazgātiem matiem klasiku nekad nav spēlējuši
jo dziļāk mežā jo resnāki partizāni kā tu domā kas ir smagākais metāls kurš jebkad ir bijis uzrakstīts un spēlēts? - un ja es pateikšu priekšā ka nekas smagāks par Bahu nav iedomājams? P.S. abi linki kurus tu minēji = nevis klasika bet tehnokomercšitpopsa (un tiem nav nekāda skara ar mūziku - ir tikai sakars ar naudas kāšanu) P.S.2. un tu dziļi un smagi kļūdies - 99% smagās mūzikas izpildītāju un klausītāju ir dziļi inteliģenti un izglītoti cilvēki kas rūpējas gan par savu izskatu gan par veselīgu dzīvesveidu - ko nevar teikt par tevis iemīļoto komercmūziku kur ir smagi grūti atrast kādu kas nenarkojas un nenodzeras līdz baltajām pelītēm
inteliģenti saki Cik reizes gadā tu esi bijis uz simfoniskā mūzikas koncertu (Liepājā taču notiek) vai operu?????? tu pat nezini kas tas ir ko tu vari no BAha vai Mocerta vai Brāmsa nosaukt??????????????????????????????????????? paskaties uz sevi inteliģent
p.s. tā kā ne*irs sēdi savā WC un klausies to vārnķercoņus, dzer šņabi un kauc līdzi
paņem, es vēl nezinu, vai otru varēšu dabūt, Skaņa būs tāpat kā pagājušajā gadā. ekrānu ar varu iemest busā. Ja ir laptopā kādas karaokes kolekcijas, paņem.
Iemet gan es paņemsu dažādas intresantas foto fiļķenes plašām tautas masām neredzētas Topā varētu būt par Araki un Janu Saudeku
Oliss:inteliģenti saki Cik reizes gadā tu esi bijis uz simfoniskā mūzikas koncertu (Liepājā taču notiek) vai operu?????? tu pat nezini kas tas ir ko tu vari no BAha vai Mocerta vai Brāmsa nosaukt??????????????????????????????????????? paskaties uz sevi inteliģent
p.s. tā kā ne*irs sēdi savā WC un klausies to vārnķercoņus, dzer šņabi un kauc līdzi
katru gadu eju uz pianisma zvaigžņu festivālu, ik pa laiciņam aizeju uz ērģeļmūzikas koncertiem utt. no Mocarta varu tev iedot apmēram 30 gb ar mp3 P.S. man turpināt?
Sendra:Vai nu Oliss plēš jokus, vai nu šim ir "liela mīla" pret traktorzu
esmu atļāvies viņam reiz aizrādīt par to ka viņš neko no foto nesaprot - no tā laika viņš mani dziļi mīl
nekad neesmu apvainojies par tādu faktu, jo no foto neko nesaprotu un man tas ir po
Traktorz:
Oliss:
katru gadu eju uz pianisma zvaigžņu festivālu, ik pa laiciņam aizeju uz ērģeļmūzikas koncertiem utt. no Mocarta varu tev iedot apmēram 30 gb ar mp3 P.S. man turpināt?
dansiga:kursh tad to nezina, ka no foto kaut ko jeedz TIKAI Traktorz ;-))))))
ja nekļūdos tad jau reizes 5 esmu šo tekstu teicis bet atkārtošu vēlreiz speciāli aklajiem "DANSIGA IR VIENĪGAIS FOTOGRĀFS LATVIJĀ UN PASAULĒ UN NEVIENS CITS NEKO NEMĀK UN NEPROT" - tagat beidzot aizgāja līdz tavām smadzenēm (vai tam kam būtu jābūt viņu vietā) vai nē? - beidz mētāt vienus un tos pašus dumjos tekstus (kaut gan es jau saprotu ka tev vienkārši nav ko teikt ....) P.S. pietiks spamot - nav jau jēgas runāt ar to kas tevi nedzird
dansiga:kursh tad to nezina, ka no foto kaut ko jeedz TIKAI Traktorz ;-))))))
ja nekļūdos tad jau reizes 5 esmu šo tekstu teicis bet atkārtošu vēlreiz speciāli aklajiem "DANSIGA IR VIENĪGAIS FOTOGRĀFS LATVIJĀ UN PASAULĒ UN NEVIENS CITS NEKO NEMĀK UN NEPROT" - tagat beidzot aizgāja līdz tavām smadzenēm (vai tam kam būtu jābūt viņu vietā) vai nē? - beidz mētāt vienus un tos pašus dumjos tekstus (kaut gan es jau saprotu ka tev vienkārši nav ko teikt ....) P.S. pietiks spamot - nav jau jēgas runāt ar to kas tevi nedzird
Mēs šoreiz runājam tikai un vienīgi par Tevi un nevajag jaukt iekšā ko es māku/nemāku un protu/neprotu )))
P.S. Rakstot savu mazo komentāru, tiešī šādu Tavu reakciju arī gaidīju )) P.P.S. Man ir nodarbe atbilstoši manām smadzeņu spējām ;-pppp un Tavā lauciņā nelienu - tā ka elpo dziļi ;-ppp P.P.P.S. Kur ir tas mans mežonīgais spams?!!?!?!??!!