forum.gif
PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 15
  5. 16
  6. 17
  7. 18
  8. 19
  9. 20
  10. 21
  11. 22
  12. ...
  13. 24
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.05.12 21:10
 citēt
Sendra:Nenu toč, šodien nav kaut kādi pilnmēneši? Visi kā tādi apdulluši ņemas.

Vispar driiz jaabuut pilnmeenesim.. ;)
Publicēts: 30.05.12 21:16
 citēt
Sendra:

Bet vispār, ar Reini puslīdz esam uz viena viļņa ;)

Tikai ne uz Jaunā Viļņa, cerams... :p

P.S. Re ku labs meteoroloģiskais gabals, lai lietu brīvdienās pieburtu... www.youtube.com...
Publicēts: 30.05.12 21:22 labots
 citēt
Sendra protams ka paņem, uzrībinās :D :face-glasses:

www.youtube.com...
Publicēts: 30.05.12 21:34
 citēt
youtu.be...

:)

A jums ir karšu lasītājs?
Publicēts: 30.05.12 21:36
 citēt
Sendra:youtu.be...

ir :face-glasses:
Publicēts: 30.05.12 21:36 labots
 citēt
Sendra:

Topogrāfisko? Stūrmanis - navigators?
Publicēts: 30.05.12 21:57
 citēt
Nu, man ir tāds aparātiņš mašīnā, kurā iesprauž karti, kurā ir sakačāta mūzika :D varētu to karti no savējās mašīnas nočiept un paķert līdzi :D
Publicēts: 30.05.12 22:27
 citēt
Sendra:youtu.be...

uzlauzējs neder?
Publicēts: 30.05.12 22:59
 citēt
Varbūt kodējs? :D
Publicēts: 30.05.12 23:02
 citēt
Sendra:Varbūt kodējs? :D

Kodīsim bez kartēm :D
Bet laiks uzlabojās :))
Publicēts: 30.05.12 23:04
 citēt
Sendra:Nu, man ir tāds aparātiņš mašīnā, kurā iesprauž karti, kurā ir sakačāta mūzika :D varētu to karti no savējās mašīnas nočiept un paķert līdzi :D

Ak Tu par FM modulatoru runā... es jau nezin ko sadomājos. :grimace:
Publicēts: 30.05.12 23:10
 citēt
Nu par kaut ko es runāju, tas toč :grimace:
Publicēts: 31.05.12 00:02
 citēt
Pasākums "atkarājas" no kompānijas :) bet nu laika apstākļi jūs gan nelutinās :(
Pats šo reizi laidīšu secen - baigi ātri notiek šis pasākums, vai iepriekšējos gados nebija vasaras vidū vai beigās?
Publicēts: 31.05.12 00:10
 citēt
Lutums:Pasākums "atkarājas" no kompānijas :) bet nu laika apstākļi jūs gan nelutinās :(
Pats šo reizi laidīšu secen - baigi ātri notiek šis pasākums, vai iepriekšējos gados nebija vasaras vidū vai beigās?

Žēl gan, ka nebūsi :face-sad: Pērn Peļļu pirts notika 4.-5.jūnijā, tā ka īpaši vēlāk nebija gan ;)
Publicēts: 31.05.12 00:22
 citēt
windguru prognoze kļūst arvien jautrāka uz vīkendu. :face-devil-grin:
Publicēts: 31.05.12 00:25
 citēt
ERA:
Lutums:Pasākums "atkarājas" no kompānijas :) bet nu laika apstākļi jūs gan nelutinās :(

Žēl gan, ka nebūsi :face-sad: Pērn Peļļu pirts notika 4.-5.jūnijā, tā ka īpaši vēlāk nebija gan ;)

Man rāda pēdējo maija 6,.7dienu, bet pagājušo gadu pirma jūnija 6,.7dienu, vasaras vidū bija bloga pasākums:)
Publicēts: 31.05.12 00:42
 citēt
Sapper:windguru prognoze kļūst arvien jautrāka uz vīkendu. :face-devil-grin:

Nju nju, kas tur tik jautrs? ;)
Publicēts: 31.05.12 00:52
 citēt
Sapper:Tā, bikiņ jātvēsina karstie ikauņu puiši... pasakiet man, šī ir klasiskā mūzika?
Uzlieciet austiņas, atlaidieties klubkrēslā un paklausieties...

http://www.youtube.com/watch?v=TnihJdn786w&feature=relmfu

Glass jaklausās šitāis youtu.be...
Publicēts: 31.05.12 08:26
 citēt
brīt, nu jau prognoze 6dienai vairs nav tik peļama :) www.yr.no...
Publicēts: 31.05.12 08:27
 citēt
Riebiga:
Sapper:windguru prognoze kļūst arvien jautrāka uz vīkendu. :face-devil-grin:

Nju nju, kas tur tik jautrs? ;)

šodie vairs nav tik traka, vakar vēl vējeli uz 20 m/s prognozēja sestdienas vakaram- naktij.
Publicēts: 31.05.12 08:42 labots
 citēt
Lunis:

Glass jaklausās šitāis youtu.be...

Luni, Qatsi triloģiju esi redzējis?

www.youtube.com...
Publicēts: 31.05.12 09:19
 citēt
Nu Tu dod Lutum :haha: Peļļpirts vienmēr bijusi maija beigās/jūnija sākumā :big_smile:

Eu, bet mani apmierinātu kaut vai šitāds laiciņš 6dien :) ir drusku vēsīgs (vismaz pagaidām), bet toties super saulīte! :)

Jūhū, ceru uz to labāko un ceru, ka tas smukais foršais baltais vīriņš debesīs mūs sadzirdēs.. :) jo, vakar tā padomāju, ka bezmaz varētu ņemt Sendera ziedoto gultu ;) (pāris lapas atpakaļ viņš no tās atteicās)
Publicēts: 31.05.12 10:24
 citēt
laiks jau vienalga kāds, ka tik pasākums labs :face-wink:
Publicēts: 31.05.12 10:29
 citēt
krnls:laiks jau vienalga kāds, ka tik pasākums labs :face-wink:

Un tas jau ir atkarīgs no mums pašiem
Publicēts: 31.05.12 10:34
 citēt
Sabulis:
krnls:laiks jau vienalga kāds, ka tik pasākums labs :face-wink:

Un tas jau ir atkarīgs no mums pašiem

... paši jaf nekad naf nelabi :D
Publicēts: 31.05.12 10:59 labots
 citēt
Publicēts: 31.05.12 11:06
 citēt
šitais ir labāks www.youtube.com... :D
Publicēts: 31.05.12 13:30
 citēt
debra:Man jautājums- aukstās zupas organizētājai Sendrai :)
Es tā aizdomājos, vai pie šādiem laika apstākliem būs daudz aukstās zupas ēdāju? :D Varbūt ir iespējams ātri saorganizēt kādu citu variantu? Piemēram, soļanku?

nez vai kāds no šiem te pirts klauniem pratīs soļanku kā nākas uztaisīt. :) aukstā zupa visdrīzāk ir augstākais punkts, uz ko šamie būs spējīgi... :bad_smile:
Publicēts: 31.05.12 13:37
 citēt
susurs:nez vai kāds no šiem te pirts klauniem pratīs soļanku kā nākas uztaisīt. :) aukstā zupa visdrīzāk ir augstākais punkts, uz ko šamie būs spējīgi... :bad_smile:

Gan jau kāds prastu, bet pirts mājā nav plīts, līdz ar to soļanka atkrīt... :face-sad:
Publicēts: 31.05.12 13:57
 citēt
susurs:nez vai kāds no šiem te pirts klauniem pratīs soļanku kā nākas uztaisīt. :) aukstā zupa visdrīzāk ir augstākais punkts, uz ko šamie būs spējīgi... :bad_smile:

nemēri visus pēc vienas mērauklas :bad_smile:
Publicēts: 31.05.12 13:58
 citēt
es gribēju teik auKstākais punkts :bad_smile:
Publicēts: 31.05.12 19:09
 citēt
Ui, es māku visas zupas un visas ideāli izdodas. Pārāk zemās domās, susur, esi :grimace:

Bet nu, peļļpirtī vienmēr un vienmēr ir un būs aukstā zupa. Soļanku droši var taisīt kādā citā pasākumā kā pasākuma naglu.
Publicēts: 31.05.12 19:10
 citēt
Sendra:Ui, es māku visas zupas un visas ideāli izdodas. Pārāk zemās domās, susur, esi :grimace:

Bet nu, peļļpirtī vienmēr un vienmēr ir un būs aukstā zupa. Soļanku droši var taisīt kādā citā pasākumā kā pasākuma naglu.

vai arī vienkārši zupu ar naglām, tas būtu interesanti :bad_smile:
Publicēts: 31.05.12 19:30
 citēt
martc:vai arī vienkārši zupu ar naglām, tas būtu interesanti :bad_smile:

Ka tik par tādu joku zupas taisītājus kāds no zupas ēdājiem kaut kur nepienaglo :grimace: :face-grin:
Publicēts: 31.05.12 20:41
 citēt
Nu nē, mīļīši, 6dien nekādi gaišie laikapstākļi nebūs. Naktī vispār sola 3 grādus. Es tomēr negulēšu teltī, jo man nav super puper kūlīgā telts, kā arī nav specializētā guļammaisa un simtspunkti es nosalšu kā prusaks.

pelle, ja ir iespējams, es ņemu Sendera guļvietu, no kā viņš atteicās.
 citēt
ERA:

Gan jau kāds prastu, bet pirts mājā nav plīts, līdz ar to soļanka atkrīt... :face-sad:

Vispār varu pačukstēt, ka man līdzi būs gāzes plīc, jo no rīta jebkuros apstākļos, arī izpeldot no applūdušas telts, esmu radis brokastīs ēst vaniļas mannā putru ar ievārījumu vai ceptas vēršacis ar bekonu uz zirnīšiem, kā arī dzert kafiju. Tāpēc, ja kāds baigi grib vakarā soļar, tfu, soļanku vārīt, varu piedāvāt plīti, katlu un cirvi... :D
 citēt
Nedomāju, ka kādu dzīs lietū tikai tāpēc, ka samaksāja 4ls nevis 5ls :D
Publicēts: 31.05.12 20:49
 citēt
Sapper:Vispār varu pačukstēt, ka man līdzi būs gāzes plīc, jo no rīta jebkuros apstākļos, arī izpeldot no applūdušas telts, esmu radis brokastīs ēst vaniļas mannā putru ar ievārījumu vai ceptas vēršacis ar bekonu uz zirnīšiem, kā arī dzert kafiju. Tāpēc, ja kāds baigi grib vakarā soļar, tfu, soļanku vārīt, varu piedāvāt plīti, katlu un cirvi... :D

Ņemsim vērā :) Hmm, es laikam pat pagājušajā Peļļu pirtī tiku pie tās mannā putras brokastīs, jo par daudz bijāt savārījuši :bad_smile:
Publicēts: 31.05.12 21:07
 citēt
Ventspilī gan laika apstākļi šobrīd šķiet diezgan pieņemami.. šodien visu dienu saulīte spīd un ir +15 :face-smile: Gribētos ticēt ka aukstāks līdz sestdienai nekļūs :what:
Publicēts: 31.05.12 21:39
 citēt
pelle:Ventspilī gan laika apstākļi šobrīd šķiet diezgan pieņemami.. šodien visu dienu saulīte spīd un ir +15 :face-smile: Gribētos ticēt ka aukstāks līdz sestdienai nekļūs :what:

mums ar šodien vēl pieņemams. Saulains, drusku vēss, bet bija ok. Uz vakaru nolija drusku, bet tagad atkal ir ok.
Bet tikko skatījos ziņas un tur nu stāsta baismu lietas. Īpaši uzsvēra 6dienu, jo tad gaidāmi baigie vēji.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 15
  5. 16
  6. 17
  7. 18
  8. 19
  9. 20
  10. 21