Pasākums "atkarājas" no kompānijas bet nu laika apstākļi jūs gan nelutinās Pats šo reizi laidīšu secen - baigi ātri notiek šis pasākums, vai iepriekšējos gados nebija vasaras vidū vai beigās?
Lutums:Pasākums "atkarājas" no kompānijas bet nu laika apstākļi jūs gan nelutinās Pats šo reizi laidīšu secen - baigi ātri notiek šis pasākums, vai iepriekšējos gados nebija vasaras vidū vai beigās?
Žēl gan, ka nebūsi Pērn Peļļu pirts notika 4.-5.jūnijā, tā ka īpaši vēlāk nebija gan
Lutums:Pasākums "atkarājas" no kompānijas bet nu laika apstākļi jūs gan nelutinās Pats šo reizi laidīšu secen - baigi ātri notiek šis pasākums, vai iepriekšējos gados nebija vasaras vidū vai beigās?
Žēl gan, ka nebūsi Pērn Peļļu pirts notika 4.-5.jūnijā, tā ka īpaši vēlāk nebija gan
Man rāda pēdējo maija 6,.7dienu, bet pagājušo gadu pirma jūnija 6,.7dienu, vasaras vidū bija bloga pasākums
Nu Tu dod Lutum Peļļpirts vienmēr bijusi maija beigās/jūnija sākumā
Eu, bet mani apmierinātu kaut vai šitāds laiciņš 6dien ir drusku vēsīgs (vismaz pagaidām), bet toties super saulīte!
Jūhū, ceru uz to labāko un ceru, ka tas smukais foršais baltais vīriņš debesīs mūs sadzirdēs.. jo, vakar tā padomāju, ka bezmaz varētu ņemt Sendera ziedoto gultu (pāris lapas atpakaļ viņš no tās atteicās)
debra:Man jautājums- aukstās zupas organizētājai Sendrai Es tā aizdomājos, vai pie šādiem laika apstākliem būs daudz aukstās zupas ēdāju? Varbūt ir iespējams ātri saorganizēt kādu citu variantu? Piemēram, soļanku?
nez vai kāds no šiem te pirts klauniem pratīs soļanku kā nākas uztaisīt. aukstā zupa visdrīzāk ir augstākais punkts, uz ko šamie būs spējīgi...
Nu nē, mīļīši, 6dien nekādi gaišie laikapstākļi nebūs. Naktī vispār sola 3 grādus. Es tomēr negulēšu teltī, jo man nav super puper kūlīgā telts, kā arī nav specializētā guļammaisa un simtspunkti es nosalšu kā prusaks.
pelle, ja ir iespējams, es ņemu Sendera guļvietu, no kā viņš atteicās.
Gan jau kāds prastu, bet pirts mājā nav plīts, līdz ar to soļanka atkrīt...
Vispār varu pačukstēt, ka man līdzi būs gāzes plīc, jo no rīta jebkuros apstākļos, arī izpeldot no applūdušas telts, esmu radis brokastīs ēst vaniļas mannā putru ar ievārījumu vai ceptas vēršacis ar bekonu uz zirnīšiem, kā arī dzert kafiju. Tāpēc, ja kāds baigi grib vakarā soļar, tfu, soļanku vārīt, varu piedāvāt plīti, katlu un cirvi...
Sapper:Vispār varu pačukstēt, ka man līdzi būs gāzes plīc, jo no rīta jebkuros apstākļos, arī izpeldot no applūdušas telts, esmu radis brokastīs ēst vaniļas mannā putru ar ievārījumu vai ceptas vēršacis ar bekonu uz zirnīšiem, kā arī dzert kafiju. Tāpēc, ja kāds baigi grib vakarā soļar, tfu, soļanku vārīt, varu piedāvāt plīti, katlu un cirvi...
Ņemsim vērā Hmm, es laikam pat pagājušajā Peļļu pirtī tiku pie tās mannā putras brokastīs, jo par daudz bijāt savārījuši
Ventspilī gan laika apstākļi šobrīd šķiet diezgan pieņemami.. šodien visu dienu saulīte spīd un ir +15 Gribētos ticēt ka aukstāks līdz sestdienai nekļūs
pelle:Ventspilī gan laika apstākļi šobrīd šķiet diezgan pieņemami.. šodien visu dienu saulīte spīd un ir +15 Gribētos ticēt ka aukstāks līdz sestdienai nekļūs
mums ar šodien vēl pieņemams. Saulains, drusku vēss, bet bija ok. Uz vakaru nolija drusku, bet tagad atkal ir ok. Bet tikko skatījos ziņas un tur nu stāsta baismu lietas. Īpaši uzsvēra 6dienu, jo tad gaidāmi baigie vēji.