forum.gif
PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 24
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.05.12 23:51
 citēt
Sapper:Luni, rīkojam "Life of Brian" seansu kaut kad pa nakti? Man ir HD eng/rus versijās :) visu ekvipmentu paņemšu

Šito runā ar mīļoto sexretārīti , es diez vai būšu ja nu ļoti paveiksies vienīgi. Es labprāt man jau Life of Brian patīk var ari ko par Foto . Pagājušo reiz mēs mājiņā skatījāmies kādas paris filmas EKRĀNS vai palags trūka skatījāmies uz aizkariem
Publicēts: 07.05.12 08:01
 citēt
haralds:TnXs! ne manis ņemta reportāža, bet reportāža par to, kā mani aizdzen ar sūdainu koku? :grimace:

Kāpēc aizdzen? tikai 3x ap teritoriju padzenā, lai tie, kas nospiež 5 sek par vēlu arī tiek pie bildes reportāžai :D
Publicēts: 07.05.12 08:53
 citēt
es diez vai būšu ja nu ļoti paveiksies vienīgi.

Ļoti smieklīgi. :amazing:
Publicēts: 07.05.12 09:28
 citēt
Lunis: Šito runā ar mīļoto sexretārīti , es diez vai būšu ja nu ļoti paveiksies vienīgi. Es labprāt man jau Life of Brian patīk var ari ko par Foto . Pagājušo reiz mēs mājiņā skatījāmies kādas paris filmas EKRĀNS vai palags trūka skatījāmies uz aizkariem

Kā nebūsi, vienreiz pa gadu tak jāsatusē! :big_smile:
Publicēts: 07.05.12 10:03
 citēt
baaaac, man shitie datumi ljoti aiznjemti. Shogad izlaizju...
Publicēts: 07.05.12 10:14
 citēt
Dambis:baaaac, man shitie datumi ljoti aiznjemti. Shogad izlaizju...

Ta jau Alvils būs ! :D :D
Publicēts: 07.05.12 10:17 labots
 citēt
Sendra:
es diez vai būšu ja nu ļoti paveiksies vienīgi.

Ļoti smieklīgi. :amazing:

Sabulis:
Lunis: Šito runā ar mīļoto sexretārīti , es diez vai būšu ja nu ļoti paveiksies vienīgi. Es labprāt man jau Life of Brian patīk var ari ko par Foto . Pagājušo reiz mēs mājiņā skatījāmies kādas paris filmas EKRĀNS vai palags trūka skatījāmies uz aizkariem

Kā nebūsi, vienreiz pa gadu tak jāsatusē! :big_smile:

Es jau nesaku ka 100% nebūšu bet pa 90% ka nebūšu 10% tak vēl paliek. Jums būs jaukā sexretārīte pa visiem 100% PATI par sevi un aizvietos pa 90% arī mani :D
Publicēts: 07.05.12 12:37
 citēt
piesakos braukt :)
ir 3 (ja mīļi saspiežās tad 4) vietas mašīnā - braucu no Liepājas.
pretendēju uz gultas vietu (normālu :) )
P.S. cik saprotu tad tā ir tieši tā pati vieta kas pagājšgad?
Publicēts: 07.05.12 12:45
 citēt
Traktorz:piesakos braukt :)
ir 3 (ja mīļi saspiežās tad 4) vietas mašīnā - braucu no Liepājas.
pretendēju uz gultas vietu (normālu :) )
P.S. cik saprotu tad tā ir tieši tā pati vieta kas pagājšgad?

Jā, tā pati vieta
Publicēts: 07.05.12 12:47
 citēt
Varētu ar kādu sarunāt ka savāc mani no Ventspils uz Ventaskrastiem un nākamā dienā no Ventaskrastiem uz Ventspili ?
Protams par maksu.
Publicēts: 07.05.12 15:55
 citēt
pelle:Varētu ar kādu sarunāt ka savāc mani no Ventspils uz Ventaskrastiem un nākamā dienā no Ventaskrastiem uz Ventspili ?
Protams par maksu.

Tu ko beigās KONKURSS būs jārīko ! Kam nepaveiksies NETIKS pie tevis vesšanas:D
Publicēts: 07.05.12 16:19
 citēt
Haiduks:Pagaidām ir doma braukt.
Mašīna 7 vietas -
...pa ceļam padraiskošanās blicētāju stilā :D
Nabūs labi kādu gadu izlaist :)
... Āaaaaaaaaaa un telts 4vietīga :P

Haiduk... vai pie Tevis mašīnā var piemesties? Pie reizes filtru ar sarunāt atdabūt :big_smile:
Publicēts: 07.05.12 16:36
 citēt
Lunis:
pelle:Varētu ar kādu sarunāt ka savāc mani no Ventspils uz Ventaskrastiem un nākamā dienā no Ventaskrastiem uz Ventspili ?
Protams par maksu.

Tu ko beigās KONKURSS būs jārīko ! Kam nepaveiksies NETIKS pie tevis vesšanas:D

Domāju, ka Pelli tiešām visi gribēs aizvizināt! Nu vismaz visi senie :big_smile:
Publicēts: 07.05.12 17:03
 citēt
Sabulis:
Haiduks:Pagaidām ir doma braukt.
Mašīna 7 vietas -
...pa ceļam padraiskošanās blicētāju stilā :D
Nabūs labi kādu gadu izlaist :)
... Āaaaaaaaaaa un telts 4vietīga :P

Haiduk... vai pie Tevis mašīnā var piemesties? Pie reizes filtru ar sarunāt atdabūt :big_smile:

Par filtru, atsvaidzini atmiņu... 100x viss ir kārtots, bet kas zin... laukā metis neesmu :)
Publicēts: 07.05.12 17:34
 citēt
Es arī,paldies Lunim,ka painformēja,ka būs atkal pirtiņa:anger::face-kiss:
savādāk būtu tā ar gar ausi aizskrējis:face-crying:
Publicēts: 07.05.12 17:34
 citēt
man vajag komfortu,tātad gultu:face-grin:
Publicēts: 07.05.12 20:04
 citēt
metrapole:man vajag komfortu,tātad gultu:face-grin:

pie aitām :big_smile:
Publicēts: 07.05.12 23:11
 citēt
Mēs ar Uris braucam no Liepājas ar mašīnu, ja nu kāds baigi vēlas varam paķert uz asi ;)
Publicēts: 08.05.12 08:02
 citēt
metrapole:Es arī,paldies Lunim,ka painformēja,ka būs atkal pirtiņa:anger::face-kiss:
savādāk būtu tā ar gar ausi aizskrējis:face-crying:

Nebūtu gan :P... vakar ar pelli pa telefonu tieši par tevi runājām... teicu, lai pabeidz maču skatīt un tad tev došu ziņu (par itāliju... tagad tu zini un nejutīsi ;isti līdzi, un mēs varam zaudēt... )
Publicēts: 08.05.12 08:13
 citēt
Pierakstiet mani pie Haiduka lūgtum... lai nesanāk bāgāžniekā vizināties... :)
Publicēts: 08.05.12 09:45
 citēt
Haiduks:
Par filtru, atsvaidzini atmiņu... 100x viss ir kārtots, bet kas zin... laukā metis neesmu :)

Nu pag.gad Pellpirtii man pazuda hoyas filtrs un caur Luni tas nonāca pie Tevis :)
Publicēts: 08.05.12 10:03 labots
 citēt
Senders:Pierakstiet mani pie Haiduka lūgtum... lai nesanāk bāgāžniekā vizināties... :)

Es jau tur varu pierakstīt tevi, sevi, Sabuli, Sendru un visus citus kas uz Haiduku pretendē, tik Haiduks konkrētu atbildi sola uz mēneša otro pusi.
Publicēts: 08.05.12 11:12
 citēt
tikko par gultas vietu samaksāju:face-kiss::face-wink:
Publicēts: 08.05.12 11:13
 citēt
es laikam došos ar savu transportu,jo otrā dieniņā ir šis tas darāms Venstpilī:face-grin:
Publicēts: 08.05.12 11:45
 citēt
Oliss:es kā pagājušo reizi nopirkšu 6 gab. "vasaru"
man ir transports 5 vietas = 1. es 2. martc, pārējās brīvas
Olisu var izmantot par sēdvietu:face-grin:
Publicēts: 08.05.12 12:22
 citēt
pelle:
Senders:Pierakstiet mani pie Haiduka lūgtum... lai nesanāk bāgāžniekā vizināties... :)

Es jau tur varu pierakstīt tevi, sevi, Sabuli, Sendru un visus citus kas uz Haiduku pretendē, tik Haiduks konkrētu atbildi sola uz mēneša otro pusi.

Viss tiek lēnām skaņots :D
Jebkurš var pēdejā brīdī izkrist (no iepriekšējo gadu pieredzes), tāpēc es atturīgi solos :D
Publicēts: 08.05.12 14:31
 citēt
Haiduk, galvenais, lai Tu kā šoferītis neizkrīti, jo kur gan visi savāktie liksies :)
Publicēts: 08.05.12 14:38
 citēt
parunajot ar gudriem cilvekiem, epastus datubazei sutit nav isti jegas (kops telefona nr autorizacijas epasts nav oblogats), ja kadam ir prasme un velme izveidot reklamas baneriti info.fotoblog.lv... (Sponsors), varam ielikt.
Publicēts: 08.05.12 22:38
 citēt
Shadow:parunajot ar gudriem cilvekiem, epastus datubazei sutit nav isti jegas (kops telefona nr autorizacijas epasts nav oblogats), ja kadam ir prasme un velme izveidot reklamas baneriti info.fotoblog.lv... (Sponsors), varam ielikt.

Vai tad uz pirti caur datu bāzi daži pierakstās :D
Publicēts: 09.05.12 08:45
 citēt
Mdēē.

Līdz šim ir iztikts bez bannerīšiem un domājams, ka šoreiz arī var iztikt.. ;)
Kas gribēs tas uzzinās un pados tālāk un ieradīsies.
Publicēts: 09.05.12 09:38 labots
 citēt
:face-smile:
Publicēts: 09.05.12 09:40
 citēt
Hmmmm.... skatos planotajā un kas zin, iespejams ari es tikšu beidzot :)
Publicēts: 09.05.12 10:06
 citēt
Haiduks:
pelle:

Jebkurš var pēdejā brīdī izkrist (no iepriekšējo gadu pieredzes), tāpēc es atturīgi solos :D

OK, tagad ļaujiet man saprast :) Ko tas maina, ka kāds izkrīt? Es tīri loģiski mēģinu iebraukt :) Nu vot es pieteicos, aizņemot vienu vietu. Vēl kādi 4 - 5 piesakās un auto ir pilns. Tad kāds izkrīt. No tā jau vietu skaits nepalielinās un nesamazinās. Pārējiem vietas tas nepazūd? :) Vai es kaut ko nesaprotu? Vai ir bail, ka atkritīs tik daudz, ka būs neizdevīgi vizināt pustukšu auto? Vai arī Haiduks uztaisīs gribētāju sarakstu un izvēlāsies sev tīkamākos? :D Es tikai skaļi domāju? Man jau nav steigas un cik saprotu, tad mašīnu un vietu daudz. Re ku izgājušo gadu 2 vai 3 tukšās mašīnās vizinājās uz turieni, manu ieskaitot. OK, gaidam kā tad tur būs un tad jau redzēs... :)
Publicēts: 09.05.12 10:57
 citēt
sveiciens visiem! gribētu šogad tikt, bet Pelle, vēl tev rakstīšu!
Būs brīvas vietas no Ventspils uz notikuma vietu! :face-wink:
Publicēts: 09.05.12 12:51
 citēt
Senders:
Haiduks:

OK, tagad ļaujiet man saprast :) Ko tas maina, ka kāds izkrīt? Es tīri loģiski mēģinu iebraukt :) Nu vot es pieteicos, aizņemot vienu vietu. Vēl kādi 4 - 5 piesakās un auto ir pilns. Tad kāds izkrīt. No tā jau vietu skaits nepalielinās un nesamazinās. Pārējiem vietas tas nepazūd? :) Vai es kaut ko nesaprotu? Vai ir bail, ka atkritīs tik daudz, ka būs neizdevīgi vizināt pustukšu auto? Vai arī Haiduks uztaisīs gribētāju sarakstu un izvēlāsies sev tīkamākos? :D Es tikai skaļi domāju? Man jau nav steigas un cik saprotu, tad mašīnu un vietu daudz. Re ku izgājušo gadu 2 vai 3 tukšās mašīnās vizinājās uz turieni, manu ieskaitot. OK, gaidam kā tad tur būs un tad jau redzēs... :)

Ja Haiduks izkrīt, tad visiem kas pie viņa norezervējas jāmeklē cits transports, it sevišķi man - ņemot vērā ka uz Ventspili neviens taču man nesarunājot pakaļ nebrauks. Tā arī bija visa doma.
Publicēts: 09.05.12 17:43
 citēt
Nu, es ar sapratu tieši tā kā saprata Senders.
Ja Haiduks runātu par sevi, tad tā arī teiktu, ka par sevi 100% nesola. Bet pagaidām viņš runā tikai par tiem citiem, kas var izkrist.
Publicēts: 09.05.12 17:44
 citēt
Un rekur, pelli var savākt Robčiks :face-wink:
Publicēts: 09.05.12 18:40
 citēt
Sendra:Un rekur, pelli var savākt Robčiks :face-wink:

Robčiks katru gadu plāno braukt, bet līdz braukšanai ne vienmēr nonāk :exciting: tāpēc lielas cerības uz viņu nelieku :what:
Publicēts: 09.05.12 21:56
 citēt
Aha, tas gan taisnība. Jācer, ka šogad labosies :) Pabakstīšu viņu kārtīgāk :)
Publicēts: 09.05.12 23:13 labots
 citēt
Senders:
Haiduks:

Tātad... šī ir 5tā pellu pirts. Domāju, ka paskatot iepriekšējo gadu ierakstus, redzam, kā mainās cilvēki, kuri piesakās un kuri piedalās, mainās cilvēku domas, kā mainās ekipāžas. Arī bija gadījumi, kad neilgi pirms pellu pirts auto izgāja no trases...
Tāpēc Sender, tavas prātulas ir nevietā un galīgi garām... bet piedod, kad tevi satiku, likies esam daudz gudrāks :D
Kā jaf rakstīju- viss tiek lēnām skaņots un bīdīts pasākuma organizēšanas pirmsperiodā, bet konkrēti tas notiek pēdējās desmit dienās, lai nerastos Sendras pieminētais variants
Tātad, kas var notikt pa mēnesi-
1.Saslimt
2.Mašīna salūst
3.Prieklaicīgās izmeklēšanas kamerā vai uz 15 diennaktīm nokļūt
4.Uz citiem fotomedību laukiem aiziet :D (un jebkurš to var :P )
... bet mašīnā tiešām paliks vietu skaits nemainīgs, kā Senders raksta- No tā jau vietu skaits nepalielinās un nesamazinās. :D, tikai vietu skaits uz pirti nevirzās :D
Starp citu, kad pateiks, ka par degvielu būs pasažieriem jāsamet, paši daudzi atkrīt :D... es parasti braucu iepriekšējos gadus viens, bet šo to dzirdējis esmu :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...