Sapper:Luni, rīkojam "Life of Brian" seansu kaut kad pa nakti? Man ir HD eng/rus versijās visu ekvipmentu paņemšu
Šito runā ar mīļoto sexretārīti , es diez vai būšu ja nu ļoti paveiksies vienīgi. Es labprāt man jau Life of Brian patīk var ari ko par Foto . Pagājušo reiz mēs mājiņā skatījāmies kādas paris filmas EKRĀNS vai palags trūka skatījāmies uz aizkariem
Lunis: Šito runā ar mīļoto sexretārīti , es diez vai būšu ja nu ļoti paveiksies vienīgi. Es labprāt man jau Life of Brian patīk var ari ko par Foto . Pagājušo reiz mēs mājiņā skatījāmies kādas paris filmas EKRĀNS vai palags trūka skatījāmies uz aizkariem
Lunis: Šito runā ar mīļoto sexretārīti , es diez vai būšu ja nu ļoti paveiksies vienīgi. Es labprāt man jau Life of Brian patīk var ari ko par Foto . Pagājušo reiz mēs mājiņā skatījāmies kādas paris filmas EKRĀNS vai palags trūka skatījāmies uz aizkariem
Kā nebūsi, vienreiz pa gadu tak jāsatusē!
Es jau nesaku ka 100% nebūšu bet pa 90% ka nebūšu 10% tak vēl paliek. Jums būs jaukā sexretārīte pa visiem 100% PATI par sevi un aizvietos pa 90% arī mani
piesakos braukt ir 3 (ja mīļi saspiežās tad 4) vietas mašīnā - braucu no Liepājas. pretendēju uz gultas vietu (normālu ) P.S. cik saprotu tad tā ir tieši tā pati vieta kas pagājšgad?
Traktorz:piesakos braukt ir 3 (ja mīļi saspiežās tad 4) vietas mašīnā - braucu no Liepājas. pretendēju uz gultas vietu (normālu ) P.S. cik saprotu tad tā ir tieši tā pati vieta kas pagājšgad?
Haiduks:Pagaidām ir doma braukt. Mašīna 7 vietas - ...pa ceļam padraiskošanās blicētāju stilā Nabūs labi kādu gadu izlaist ... Āaaaaaaaaaa un telts 4vietīga :P
Haiduk... vai pie Tevis mašīnā var piemesties? Pie reizes filtru ar sarunāt atdabūt
Haiduks:Pagaidām ir doma braukt. Mašīna 7 vietas - ...pa ceļam padraiskošanās blicētāju stilā Nabūs labi kādu gadu izlaist ... Āaaaaaaaaaa un telts 4vietīga :P
Haiduk... vai pie Tevis mašīnā var piemesties? Pie reizes filtru ar sarunāt atdabūt
Par filtru, atsvaidzini atmiņu... 100x viss ir kārtots, bet kas zin... laukā metis neesmu
metrapole:Es arī,paldies Lunim,ka painformēja,ka būs atkal pirtiņa savādāk būtu tā ar gar ausi aizskrējis
Nebūtu gan :P... vakar ar pelli pa telefonu tieši par tevi runājām... teicu, lai pabeidz maču skatīt un tad tev došu ziņu (par itāliju... tagad tu zini un nejutīsi ;isti līdzi, un mēs varam zaudēt... )
parunajot ar gudriem cilvekiem, epastus datubazei sutit nav isti jegas (kops telefona nr autorizacijas epasts nav oblogats), ja kadam ir prasme un velme izveidot reklamas baneriti info.fotoblog.lv... (Sponsors), varam ielikt.
Shadow:parunajot ar gudriem cilvekiem, epastus datubazei sutit nav isti jegas (kops telefona nr autorizacijas epasts nav oblogats), ja kadam ir prasme un velme izveidot reklamas baneriti info.fotoblog.lv... (Sponsors), varam ielikt.
pelle:
Es jau tur varu pierakstīt tevi, sevi, Sabuli, Sendru un visus citus kas uz Haiduku pretendē, tik Haiduks konkrētu atbildi sola uz mēneša otro pusi.
Viss tiek lēnām skaņots Jebkurš var pēdejā brīdī izkrist (no iepriekšējo gadu pieredzes), tāpēc es atturīgi solos
OK, tagad ļaujiet man saprast Ko tas maina, ka kāds izkrīt? Es tīri loģiski mēģinu iebraukt Nu vot es pieteicos, aizņemot vienu vietu. Vēl kādi 4 - 5 piesakās un auto ir pilns. Tad kāds izkrīt. No tā jau vietu skaits nepalielinās un nesamazinās. Pārējiem vietas tas nepazūd? Vai es kaut ko nesaprotu? Vai ir bail, ka atkritīs tik daudz, ka būs neizdevīgi vizināt pustukšu auto? Vai arī Haiduks uztaisīs gribētāju sarakstu un izvēlāsies sev tīkamākos? Es tikai skaļi domāju? Man jau nav steigas un cik saprotu, tad mašīnu un vietu daudz. Re ku izgājušo gadu 2 vai 3 tukšās mašīnās vizinājās uz turieni, manu ieskaitot. OK, gaidam kā tad tur būs un tad jau redzēs...
Haiduks:
Viss tiek lēnām skaņots Jebkurš var pēdejā brīdī izkrist (no iepriekšējo gadu pieredzes), tāpēc es atturīgi solos
OK, tagad ļaujiet man saprast Ko tas maina, ka kāds izkrīt? Es tīri loģiski mēģinu iebraukt Nu vot es pieteicos, aizņemot vienu vietu. Vēl kādi 4 - 5 piesakās un auto ir pilns. Tad kāds izkrīt. No tā jau vietu skaits nepalielinās un nesamazinās. Pārējiem vietas tas nepazūd? Vai es kaut ko nesaprotu? Vai ir bail, ka atkritīs tik daudz, ka būs neizdevīgi vizināt pustukšu auto? Vai arī Haiduks uztaisīs gribētāju sarakstu un izvēlāsies sev tīkamākos? Es tikai skaļi domāju? Man jau nav steigas un cik saprotu, tad mašīnu un vietu daudz. Re ku izgājušo gadu 2 vai 3 tukšās mašīnās vizinājās uz turieni, manu ieskaitot. OK, gaidam kā tad tur būs un tad jau redzēs...
Ja Haiduks izkrīt, tad visiem kas pie viņa norezervējas jāmeklē cits transports, it sevišķi man - ņemot vērā ka uz Ventspili neviens taču man nesarunājot pakaļ nebrauks. Tā arī bija visa doma.
Nu, es ar sapratu tieši tā kā saprata Senders. Ja Haiduks runātu par sevi, tad tā arī teiktu, ka par sevi 100% nesola. Bet pagaidām viņš runā tikai par tiem citiem, kas var izkrist.
Tātad... šī ir 5tā pellu pirts. Domāju, ka paskatot iepriekšējo gadu ierakstus, redzam, kā mainās cilvēki, kuri piesakās un kuri piedalās, mainās cilvēku domas, kā mainās ekipāžas. Arī bija gadījumi, kad neilgi pirms pellu pirts auto izgāja no trases... Tāpēc Sender, tavas prātulas ir nevietā un galīgi garām... bet piedod, kad tevi satiku, likies esam daudz gudrāks Kā jaf rakstīju- viss tiek lēnām skaņots un bīdīts pasākuma organizēšanas pirmsperiodā, bet konkrēti tas notiek pēdējās desmit dienās, lai nerastos Sendras pieminētais variants Tātad, kas var notikt pa mēnesi- 1.Saslimt 2.Mašīna salūst 3.Prieklaicīgās izmeklēšanas kamerā vai uz 15 diennaktīm nokļūt 4.Uz citiem fotomedību laukiem aiziet (un jebkurš to var :P ) ... bet mašīnā tiešām paliks vietu skaits nemainīgs, kā Senders raksta- No tā jau vietu skaits nepalielinās un nesamazinās. , tikai vietu skaits uz pirti nevirzās Starp citu, kad pateiks, ka par degvielu būs pasažieriem jāsamet, paši daudzi atkrīt ... es parasti braucu iepriekšējos gadus viens, bet šo to dzirdējis esmu