forum.gif
PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 16
  5. 17
  6. 18
  7. 19
  8. 20
  9. 21
  10. 22
  11. 23
  12. 24
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.05.12 21:49
 citēt
da normāli, vindguru prognozē vēju max 33 mezgli, lietus max 0.7mm/h,, tas nekas nav....
Publicēts: 31.05.12 21:52 labots
 citēt
Sapper:da normāli, vindguru prognozē vēju max 33 mezgli, lietus max 0.7mm/h,, tas nekas nav....

vindguru, tāpat kā visi citi guru, mēdz visai bieži arī kļūdīties. Viņi tikai prognozē, nevis saka ka tā būs..

Nu kādas siltākas drēbju kārtas der paķert līdzi un tad problēmu nebūs un viss būs ok.

Viss atkarīgs no mums visiem, nevis laika apstākļiem :face-wink:
Publicēts: 31.05.12 21:52
 citēt
Sapper:da normāli, vindguru prognozē vēju max 33 mezgli, lietus max 0.7mm/h,, tas nekas nav....

tas, ka Tev viss normāli -mēs jau sapratām :D
Publicēts: 31.05.12 22:13
 citēt
sestdien sola saulīti Ventspilī :)
www.yr.no...
Publicēts: 31.05.12 22:26
 citēt
Traktorz:sestdien sola saulīti Ventspilī :)
www.yr.no...

Bet Kuldīgā sola lietu. Toties bez vēja :)
www.yr.no...
Publicēts: 31.05.12 22:35
 citēt
Sodien ar solija VISADUS sudus u es kā muljis spilgta saule pusi dienas vazajos apkart dzemperi lietus jaka un gumijniekis:)
Publicēts: 31.05.12 22:40
 citēt
Lunis:Sodien ar solija VISADUS sudus u es kā muljis spilgta saule pusi dienas vazajos apkart dzemperi lietus jaka un gumijniekis:)

Man šodie bija tāds fiksias brauciens uz Pērnavu.
Igauņos virs Pērnavas šodien bija negaiss savilcies. Es no saulainās LV iebraucu lietū, pēc tam izbraucu atpakaļ saulītē, kamēr atbraucu līdz Rīgai, skatos, leiši mellus mākoņus atsūtījuši... :D
Publicēts: 31.05.12 22:43
 citēt
pelle:

Nu kādas siltākas drēbju kārtas der paķert līdzi un tad problēmu nebūs un viss būs ok.

Viss atkarīgs no mums visiem, nevis laika apstākļiem :face-wink:

Mani toč nevaiga aģitēt:D Tikai varbūt Olisam ir vēl lielāks pofigs uz laikapstākļiem kā man... :D
Publicēts: 31.05.12 22:48
 citēt
Sapper:
Lunis:Sodien ar solija VISADUS sudus u es kā muljis spilgta saule pusi dienas vazajos apkart dzemperi lietus jaka un gumijniekis:)

Man šodie bija tāds fiksias brauciens uz Pērnavu.
Igauņos virs Pērnavas šodien bija negaiss savilcies. Es no saulainās LV iebraucu lietū, pēc tam izbraucu atpakaļ saulītē, kamēr atbraucu līdz Rīgai, skatos, leiši mellus mākoņus atsūtījuši... :D

Pierobežas igauņi žēlojas- citādi laba dzīve, bet no ziemeļLatvijas aukstums nāk iekšā :D
Publicēts: 31.05.12 22:51
 citēt

Man tādā ziņā vienkāršak, paskatu savu laika pronozi un uzvelku to, ko vajag... tik forši pa logu redzēt :D
Pasauļojos tīri tā nekas... bālģimis vairs mans naf :D
Arī Ventspils brauciens notiks tāpat... ko no mašīnas redzēšu, tā ģerbšos... bet vienmēr atceros savus vārdus- ja nekas naf uzvilkts, nekā naf ko novilkt :D
Publicēts: 31.05.12 22:57
 citēt
Haiduks: ja nekas naf uzvilkts, nekā naf ko novilkt :D

Vaa , viedi vārdi :D
Publicēts: 31.05.12 23:03
 citēt
Lunis:
Haiduks: ja nekas naf uzvilkts, nekā naf ko novilkt :D

Vaa , viedi vārdi :D

Luni... atsūti tel. lai varam sestdien sazvanīties...
Cik zinu, pa ceļam mums daudz darba būs :P
Publicēts: 01.06.12 00:39
 citēt
eu, cikos bija pie spicboulingcentera jābūt? Un no cikiem spiritu outletu taisa vaļā???
Publicēts: 01.06.12 00:42
 citēt
Sapper:eu, cikos bija pie spicboulingcentera jābūt? Un no cikiem spiritu outletu taisa vaļā???

eu, SApper!!!!!

www.spiritsandwine.lv...
Publicēts: 01.06.12 00:44
 citēt
dansiga:
Sapper:eu, cikos bija pie spicboulingcentera jābūt? Un no cikiem spiritu outletu taisa vaļā???

eu, SApper!!!!!

http://www.spiritsandwine.lv/?m=13

skaidrs, rītā uz turieni značit jābrauc... bet vērties vaļā točkai 10.00 ir nepiedodami vēlu...
Publicēts: 01.06.12 01:17
 citēt
Sapper:
dansiga: eu, SApper!!!!!

http://www.spiritsandwine.lv/?m=13

skaidrs, rītā uz turieni značit jābrauc... bet vērties vaļā točkai 10.00 ir nepiedodami vēlu...

it sevishkji sestdienaa;-))))
Publicēts: 01.06.12 07:52
 citēt
1 !!!
Labrīt visiem...
Publicēts: 01.06.12 08:33
 citēt
Sestdien pie Spices boulingcentra tiekamies sākot no 8:00, un izbraucam 9:00!

Uz vietas tad var izlemt, kurš pie kā metīsies mašīnā. Kā arī, izrunāsim kur piestāsim, ja laikapstākļi atļaus.

Manu telefona nr kādam vajag, ja nu kas?

Nu jā, alko vislabāk sapirkt šodien, lai rītā nav problēmas. Sapērkam PIETIEKOŠI :D

Un arī ēdamo sapērkam. Vēlams ar gurķiem tomātiem neaizrauties :grimace: Būsim neorģināli attiecībā uz to, ko likt uz kopgalda :)
Publicēts: 01.06.12 08:42
 citēt
alko vajag pirkt Užavā :) (neliels līkums jau sanāk ... :) )
Publicēts: 01.06.12 08:51
 citēt
Sapper ekrāns būs uz ko prejecēt? :face-glasses:
Publicēts: 01.06.12 09:08
 citēt
Sendra:
Manu telefona nr kādam vajag, ja nu kas?

nju iedod, ja nu kas...
Publicēts: 01.06.12 09:12
 citēt
Sendra:Sestdien pie Spices boulingcentra tiekamies sākot no 8:00, un izbraucam 9:00!

Mēs jūs noķersim...
Publicēts: 01.06.12 09:25
 citēt
Es jau grasījos pārskaitīt piecīti un pievienoties. Bet tad atcerējos, ka tas taču praida dienā.
Publicēts: 01.06.12 09:34
 citēt
susurs:Es jau grasījos pārskaitīt piecīti un pievienoties. Bet tad atcerējos, ka tas taču praida dienā.

Vaksācija būs dārgāka par piecīti :D, kā lops taču neiesi pie savējiem :D
Publicēts: 01.06.12 09:38
 citēt
Apskaties uz manu bildi un padomā vēlreiz! :bad_smile:
Publicēts: 01.06.12 09:40
 citēt

Mums te vēl ir kur augt (salīdzinot ar ameriku). Susurus par laimi pagaidām neviens nedrāž. :big_smile:
Publicēts: 01.06.12 09:43 labots
 citēt
susurs:Apskaties uz manu bildi un padomā vēlreiz! :bad_smile:

Par to jaf tieši ir runa :D
aņuks- Lācis nolīgst ieleni Vārnu... pārejie nesaprot, kāpēc aiz durvīm tik dikti šī bļauj, bet Lācis lamājās. Iet iekšā- Lācis Vārnu plucina.... naudu paņēma, gribu pliku redzēt :D
Publicēts: 01.06.12 10:06 labots
 citēt
mēs ir gotovi nedēļas nogalei:super_man: 85mm.lv...
un jūs? :bad_smile:

p.s. šogad Užavnieku neņemsim, notika apspriede un es nolēmu :haha: par labu Valmiermuižas tumšajam, tikai jāatrod, kur vēl var dabūt, jo Valmiermuižas tirgotavā Rīgā izķerts (kad prasīju, kad būs, teica, oktobrī :cry: - vasarā šamie šo neražos)
Publicēts: 01.06.12 10:34
 citēt
uljens:mēs ir gotovi nedēļas nogalei:super_man: 85mm.lv...
un jūs? :bad_smile:

p.s. šogad Užavnieku neņemsim, notika apspriede un es nolēmu :haha: par labu Valmiermuižas tumšajam, tikai jāatrod, kur vēl var dabūt, jo Valmiermuižas tirgotavā Rīgā izķerts (kad prasīju, kad būs, teica, oktobrī :cry: - vasarā šamie šo neražos)

Eii nooo GARDĒŽI :):)
Publicēts: 01.06.12 10:51
 citēt
Laika prognoze nedelas nogalei :)

www.gismeteo.ru...
Publicēts: 01.06.12 10:54
 citēt
Haiduks:

Pag, pag.. es ar tā kā jūsu bariņā esmu, kas par darbiem? :P
Publicēts: 01.06.12 10:56
 citēt
Haiduk, vai ta jums atkal plāni mainījušies un domājat, ka nebūsiet līdz 9:00? Jopcik.....
Publicēts: 01.06.12 10:59 labots
 citēt
Sendra:Haiduk, vai ta jums atkal plāni mainījušies un domājat, ka nebūsiet līdz 9:00? Jopcik.....

Es nezinu, vai viņiem tur kas mainījies. Man pēdējā info, ka tiekamies 8:30 pie LZA. Diez vai vajadzīgs megalaiks, lai nokļūtu līdz Spicei. :face-grin:
Publicēts: 01.06.12 11:07
 citēt
Sabulis:
Sendra:Haiduk, vai ta jums atkal plāni mainījušies un domājat, ka nebūsiet līdz 9:00? Jopcik.....

Es nezinu, vai viņiem tur kas mainījies. Man pēdējā info, ka tiekamies 8:30 pie LZA. Diez vai vajadzīgs magalaiks, lai nokļūtu līdz Spicei. :face-grin:

Viss pareizi , neka nav mainījies:)
Publicēts: 01.06.12 11:44
 citēt

Man nekas naf mainījies!!! 8:30 Turgeņeva iela pie Zinātņu akadēmijas... bet ja kāds jāpagaida (Lunis apmaldās biezajos vilcienu tīklos), + 15 akadēmiskās, tātad, reāli Spice 9:oo vai pat nedaudz pēc 9...
Un neviens, kas kāpj pie manis nepaļaujaties citu teiktajam... no pirmās konkrētās reizes- 8:3o pie Zinātņu akadēmijas...
26800865, ja nemāk atrast manu invaļidku - sudrabots GrandWoyanger ar lielu bagažnieku uz jumta :)
Publicēts: 01.06.12 11:46
 citēt
Sabulis:
Haiduks:

Pag, pag.. es ar tā kā jūsu bariņā esmu, kas par darbiem? :P

Nu- man jāstūrē, Lunis ceļu visu laiku caur satelītu vaktēs, aņuki jāstāsta, pa laikam jāpietur un jāpabildina, vai tad tas ir maz :D
Publicēts: 01.06.12 12:34
 citēt
Haiduks: Nu- man jāstūrē, Lunis ceļu visu laiku caur satelītu vaktēs, aņuki jāstāsta, pa laikam jāpietur un jāpabildina, vai tad tas ir maz :D

Vispār sāk izklausīties briesmīgi daudz, vai maz visu var paspēt? :big_smile:
Publicēts: 01.06.12 12:35
 citēt
Haiduks:Nu- man jāstūrē, Lunis ceļu visu laiku caur satelītu vaktēs, aņuki jāstāsta, pa laikam jāpietur un jāpabildina, vai tad tas ir maz :D

P.S. es ar varu stūrēt, lai atvieglotu Tavas pūles :face-wink:
Publicēts: 01.06.12 12:42
 citēt
Sabulis:
Haiduks:Nu- man jāstūrē, Lunis ceļu visu laiku caur satelītu vaktēs, aņuki jāstāsta, pa laikam jāpietur un jāpabildina, vai tad tas ir maz :D

Šitā es maziņš braucu.. Opis spaidīja pedāļus un pārslēdza ātrumus, bet es stūrēju... :)
Publicēts: 01.06.12 12:49
 citēt
Sabulis:

Varbūt pēc ķirsī kāpšanas :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 16
  5. 17
  6. 18
  7. 19
  8. 20