Lunis:Sodien ar solija VISADUS sudus u es kā muljis spilgta saule pusi dienas vazajos apkart dzemperi lietus jaka un gumijniekis
Man šodie bija tāds fiksias brauciens uz Pērnavu. Igauņos virs Pērnavas šodien bija negaiss savilcies. Es no saulainās LV iebraucu lietū, pēc tam izbraucu atpakaļ saulītē, kamēr atbraucu līdz Rīgai, skatos, leiši mellus mākoņus atsūtījuši...
Lunis:Sodien ar solija VISADUS sudus u es kā muljis spilgta saule pusi dienas vazajos apkart dzemperi lietus jaka un gumijniekis
Man šodie bija tāds fiksias brauciens uz Pērnavu. Igauņos virs Pērnavas šodien bija negaiss savilcies. Es no saulainās LV iebraucu lietū, pēc tam izbraucu atpakaļ saulītē, kamēr atbraucu līdz Rīgai, skatos, leiši mellus mākoņus atsūtījuši...
Pierobežas igauņi žēlojas- citādi laba dzīve, bet no ziemeļLatvijas aukstums nāk iekšā
Man tādā ziņā vienkāršak, paskatu savu laika pronozi un uzvelku to, ko vajag... tik forši pa logu redzēt Pasauļojos tīri tā nekas... bālģimis vairs mans naf Arī Ventspils brauciens notiks tāpat... ko no mašīnas redzēšu, tā ģerbšos... bet vienmēr atceros savus vārdus- ja nekas naf uzvilkts, nekā naf ko novilkt
Par to jaf tieši ir runa aņuks- Lācis nolīgst ieleni Vārnu... pārejie nesaprot, kāpēc aiz durvīm tik dikti šī bļauj, bet Lācis lamājās. Iet iekšā- Lācis Vārnu plucina.... naudu paņēma, gribu pliku redzēt
p.s. šogad Užavnieku neņemsim, notika apspriede un es nolēmu par labu Valmiermuižas tumšajam, tikai jāatrod, kur vēl var dabūt, jo Valmiermuižas tirgotavā Rīgā izķerts (kad prasīju, kad būs, teica, oktobrī - vasarā šamie šo neražos)
uljens:mēs ir gotovi nedēļas nogalei85mm.lv... un jūs?
p.s. šogad Užavnieku neņemsim, notika apspriede un es nolēmu par labu Valmiermuižas tumšajam, tikai jāatrod, kur vēl var dabūt, jo Valmiermuižas tirgotavā Rīgā izķerts (kad prasīju, kad būs, teica, oktobrī - vasarā šamie šo neražos)
Sendra:Haiduk, vai ta jums atkal plāni mainījušies un domājat, ka nebūsiet līdz 9:00? Jopcik.....
Man nekas naf mainījies!!! 8:30 Turgeņeva iela pie Zinātņu akadēmijas... bet ja kāds jāpagaida (Lunis apmaldās biezajos vilcienu tīklos), + 15 akadēmiskās, tātad, reāli Spice 9:oo vai pat nedaudz pēc 9... Un neviens, kas kāpj pie manis nepaļaujaties citu teiktajam... no pirmās konkrētās reizes- 8:3o pie Zinātņu akadēmijas... 26800865, ja nemāk atrast manu invaļidku - sudrabots GrandWoyanger ar lielu bagažnieku uz jumta