forum.gif
PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 17
  5. 18
  6. 19
  7. 20
  8. 21
  9. 22
  10. 23
  11. 24
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.06.12 12:52
 citēt
Mēs rīt braucam Užavā iepirkties :big_smile:
Publicēts: 01.06.12 13:13
 citēt
Haiduks: Varbūt pēc ķirsī kāpšanas :D

Un kad Tu kāpsi ķirsītī??? Lai nesanāk, ka es ātrak :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 01.06.12 13:15
 citēt
rīt sola aukstu un lietainu :big_smile: naktī salnu un sniegu :big_smile:
Publicēts: 01.06.12 13:16
 citēt
Oliss:rīt sola aukstu un lietainu :big_smile: naktī salnu un sniegu :big_smile:

Oliss, Tu ceri, ka sasnigs tik daudz, ka varēsi slēpot? :grimace: :face-grin:
Publicēts: 01.06.12 13:18
 citēt
ERA:
Oliss:rīt sola aukstu un lietainu :big_smile: naktī salnu un sniegu :big_smile:

Oliss, Tu ceri, ka sasnigs tik daudz, ka varēsi slēpot? :grimace: :face-grin:

tik daudz jau nebūs bet smuki baltu gan derētu :D
Publicēts: 01.06.12 13:22
 citēt
Sabulis:
Haiduks: Varbūt pēc ķirsī kāpšanas :D

Un kad Tu kāpsi ķirsītī??? Lai nesanāk, ka es ātrak :face-grin::face-grin::face-grin:

Kāpj tas, kurš veiklāks :P
Publicēts: 01.06.12 13:36
 citēt
Haiduks:

Uzrīkojam sacensības??? :grimace:
Beigās Lunis varēs i stūrēt, i navigēt.... :haha:
Publicēts: 01.06.12 13:38
 citēt
Sabulis:
Haiduks:

Uzrīkojam sacensības??? :grimace:
Beigās Lunis varēs i stūrēt, i navigēt.... :haha:

Tad labāk kājām nāksim atpakaļ :D
Publicēts: 01.06.12 16:18
 citēt
pēc svaigākās meteo info, no rītvakara 18.00 līdz 02.00 naktī līs lietus Ventaskrastos, ņemiet vērā!
Publicēts: 01.06.12 17:16
 citēt
Sapper:pēc svaigākās meteo info, no rītvakara 18.00 līdz 02.00 naktī līs lietus Ventaskrastos, ņemiet vērā!

Bet ja nelīs tu visiem uzsauc :D
Publicēts: 01.06.12 17:22
 citēt
Oliss:
Sapper:pēc svaigākās meteo info, no rītvakara 18.00 līdz 02.00 naktī līs lietus Ventaskrastos, ņemiet vērā!

Pažēlo viņu :D , un piemeldi, ka tikai pirtstusētājiem, ne visam blogam :)
Publicēts: 01.06.12 17:52
 citēt
Atraduši no kā raustīties!Lietus būšot.Nu un?Tas tikai par labu.Siena talkā nebūs jāiet,varēs uzreiz sākt kost.:face-wink:
Publicēts: 01.06.12 18:03
 citēt
viecha:Atraduši no kā raustīties!Lietus būšot.Nu un?Tas tikai par labu.Siena talkā nebūs jāiet,varēs uzreiz sākt kost.:face-wink:

... un visi vienreiz būt vienā mīļā bariņa... a to visi pa stūriem lielo mākslu bīda :D
Publicēts: 01.06.12 18:05
 citēt
viecha:Atraduši no kā raustīties!Lietus būšot.Nu un?Tas tikai par labu.Siena talkā nebūs jāiet,varēs uzreiz sākt kost.:face-wink:

jakas siena talkas vēl naf sākušās :grimace:
Publicēts: 01.06.12 18:07
 citēt
Oliss:

ok, bet ja līs, uzsauc Tu. Deal?
Publicēts: 01.06.12 18:08
 citēt
Sapper:
Oliss: Bet ja nelīs tu visiem uzsauc :D

:D man liekas, ka no plika ātrāk izspiedīsi :D
Publicēts: 01.06.12 18:11 labots
 citēt
Pastieties normālas satelīta bildes, skaidri prognozējams, ka tā ciklona daļa , kas pašlaik virs Rīgas , apmetīs apli gar Gotlandi un rītvakar atgriezīsies Ventaskrastu pusē. Var jau būt, ka tauriņa spārnu vēziens Filipīnās visu izmaina un rītā spīdēs saule, varbūt....

meteosapnis.lv...
Publicēts: 01.06.12 18:13
 citēt
Haiduks:
Sapper:

:D man liekas, ka no plika ātrāk izspiedīsi :D

ķipa, no miroņa vieglāk pirdienu izspiest kā no Olisas uzsaukšanu?? :grimace:
Publicēts: 01.06.12 18:15
 citēt
Tā, viss , es dodos kravāties
Publicēts: 01.06.12 18:16
 citēt
varu priekš tevis kaut ko darbā iemaisīt :bad_smile::big_smile::grimace:
Publicēts: 01.06.12 18:46 labots
 citēt
Sapper:Pastieties normālas satelīta bildes, skaidri prognozējams, ka tā ciklona daļa , kas pašlaik virs Rīgas , apmetīs apli gar Gotlandi un rītvakar atgriezīsies Ventaskrastu pusē. Var jau būt, ka tauriņa spārnu vēziens Filipīnās visu izmaina un rītā spīdēs saule, varbūt....

http://meteosapnis.lv/#precipitation

Pupu mizas tie meteo sapņi, Ventspilī trešo dienu spīd saule, nu īpaši silts nav, bet ir normāli un neviena pile nav nolijusi, nekas neliecina par to ka rīt kas varētu sākt krist no gaisa :what:
Publicēts: 01.06.12 20:28
 citēt
Vismaz gurķus zupai un sildelementu rītdienai esmu nopirkusi, pārējo gan jau pa ceļam... :bad_smile:
Publicēts: 01.06.12 20:28
 citēt
Rīgā gan līst. :face-sad: Tagad apsveru vai ņemt gumijniekus līdz vai nē... Fotoaparātam arī lietusmētelīša nav..
Publicēts: 01.06.12 20:30
 citēt
Cita starpā nopirku redīsus, bet tā ar nav skaidrs par olām... 5 varu novārīt...
Publicēts: 01.06.12 20:35
 citēt
Sabulis:Rīgā gan līst. :face-sad: Tagad apsveru vai ņemt gumijniekus līdz vai nē... Fotoaparātam arī lietusmētelīša nav..

Labāk paņem gan :) Es noteikti ņemšu gumijniekus līdzi ;)
Publicēts: 01.06.12 20:50
 citēt
ERA:Vismaz gurķus zupai un sildelementu rītdienai esmu nopirkusi, pārējo gan jau pa ceļam... :bad_smile:

termoforu nopirki......:bad_smile:
Publicēts: 01.06.12 20:52
 citēt
Oliss:termoforu nopirki......:bad_smile:

Aha, stikla pudelē :grimace: :face-grin:
Publicēts: 01.06.12 20:53
 citēt
Oliss - tad Tu rīt no sava gala ap 9-iem izbrauc? :what:
Publicēts: 01.06.12 20:59
 citēt
Cita starpā... ja līs lietus, tas protams, nebūs aktuāli, jo sēdēsim iekšā, bet ja tomēr nelīs... ODI!!! Ja nemaldos, pagājušā gadā vienam bija kaut kāds ubercoolais odu atbaidītājs... kuram tas bij, atzīstas? Un kas tas bij?
Publicēts: 01.06.12 21:01
 citēt
Sabulis:Cita starpā... ja līs lietus, tas protams, nebūs aktuāli, jo sēdēsim iekšā, bet ja tomēr nelīs... ODI!!! Ja nemaldos, pagājušā gadā vienam bija kaut kāds ubercoolais odu atbaidītājs... kuram tas bij, atzīstas? Un kas tas bij?

Man ir odu pievilinātājs :big_smile::big_smile::big_smile:

ERA:Oliss - tad Tu rīt no sava gala ap 9-iem izbrauc? :what:

Jā, es uz čakenes meitenes savākšu un tad pie tevis braukšu, būšu ap 9.30 :face-wink:
Publicēts: 01.06.12 21:02
 citēt
Oliss - tas ir super! Izmanto to un pievilini visus odus pie sevis. Tik tad turies no mums pa gabalu :face-grin::haha::haha:
Publicēts: 01.06.12 21:04
 citēt
Sabulis:Oliss - tas ir super! Izmanto to un pievilini visus odus pie sevis. Tik tad turies no mums pa gabalu :face-grin::haha::haha:

Nē tas pievilinātājs būs domāts meitenēm, jo odu mātītes meitenēm kož vairāk.......... un pārējie varēs mierīgi atpūsties :big_smile:
Publicēts: 01.06.12 21:09
 citēt
Oliss:Nē tas pievilinātājs būs domāts meitenēm, jo odu mātītes meitenēm kož vairāk.......... un pārējie varēs mierīgi atpūsties :big_smile:

Man pat pievilinātāju nevajag - odi, t.i., odenes, tāpat kā uzburtas :D :anger:
Publicēts: 01.06.12 21:16
 citēt
Oliss:varu priekš tevis kaut ko darbā iemaisīt :bad_smile::big_smile::grimace:

Olis, da ne jau man maisi. Es tak atceros pagājušā gada feijerverķi, un redzu, ka Tava dāsnā dvēsele ir dzidra kā bāreņa asara... :face-wink:
Publicēts: 01.06.12 21:17
 citēt
Oliss:Jā, es uz čakenes meitenes savākšu un tad pie tevis braukšu, būšu ap 9.30 :face-wink:

Labi, tad uz to laiku būšu gatava :) Tev mans telefona numurs vēl ir saglabājies?
Publicēts: 01.06.12 21:23
 citēt
ERA:
Oliss:Jā, es uz čakenes meitenes savākšu un tad pie tevis braukšu, būšu ap 9.30 :face-wink:

Labi, tad uz to laiku būšu gatava :) Tev mans telefona numurs vēl ir saglabājies?

ja neesi mainījuse tad ir
Publicēts: 01.06.12 21:28
 citēt
Oliss:ja neesi mainījuse tad ir

Numurs vēl arvien tas pats :)
Publicēts: 01.06.12 21:29
 citēt
pelle:

Pupu mizas tie meteo sapņi, Ventspilī trešo dienu spīd saule, nu īpaši silts nav, bet ir normāli un neviena pile nav nolijusi, nekas neliecina par to ka rīt kas varētu sākt krist no gaisa :what:

Es pagaidām nesaskatu pretrunas tai meteo lapai ar pašreiz esošo laiku. Tā nekur nerāda, ka lietus rītā Ventspils pusē būs agrāk par 18.00, no rīta tos pāris pilienusm kas būs ap 10.00 es pat neskaitu. :D

Pašiedvesma un "Spīguļo Saulīt!" dziedāšana ir laba lieta, bet kājas labāk turēt sausumā. :D
Publicēts: 01.06.12 21:33
 citēt
Pa radio teica, ka pa nakti nolīšot pa stipro, bet rīt iestāsies normāls laiks, brižam pat saulīte būšot, šur tur neliels lietiņš... bet tas tā...
Melnais darbs ir izdarīts (soma iesākta kārtot), tagad var paaloties :P
Publicēts: 01.06.12 21:39
 citēt
Haiduks:Pa radio teica, ka pa nakti nolīšot pa stipro, bet rīt iestāsies normāls laiks, brižam pat saulīte būšot, šur tur neliels lietiņš... bet tas tā...
Melnais darbs ir izdarīts (soma iesākta kārtot), tagad var paaloties :P

ko tur ko krāmēt, nejau uz nedēļu brauc :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 17
  5. 18
  6. 19
  7. 20
  8. 21