Pastieties normālas satelīta bildes, skaidri prognozējams, ka tā ciklona daļa , kas pašlaik virs Rīgas , apmetīs apli gar Gotlandi un rītvakar atgriezīsies Ventaskrastu pusē. Var jau būt, ka tauriņa spārnu vēziens Filipīnās visu izmaina un rītā spīdēs saule, varbūt....
Sapper:Pastieties normālas satelīta bildes, skaidri prognozējams, ka tā ciklona daļa , kas pašlaik virs Rīgas , apmetīs apli gar Gotlandi un rītvakar atgriezīsies Ventaskrastu pusē. Var jau būt, ka tauriņa spārnu vēziens Filipīnās visu izmaina un rītā spīdēs saule, varbūt....
http://meteosapnis.lv/#precipitation
Pupu mizas tie meteo sapņi, Ventspilī trešo dienu spīd saule, nu īpaši silts nav, bet ir normāli un neviena pile nav nolijusi, nekas neliecina par to ka rīt kas varētu sākt krist no gaisa
Cita starpā... ja līs lietus, tas protams, nebūs aktuāli, jo sēdēsim iekšā, bet ja tomēr nelīs... ODI!!! Ja nemaldos, pagājušā gadā vienam bija kaut kāds ubercoolais odu atbaidītājs... kuram tas bij, atzīstas? Un kas tas bij?
Sabulis:Cita starpā... ja līs lietus, tas protams, nebūs aktuāli, jo sēdēsim iekšā, bet ja tomēr nelīs... ODI!!! Ja nemaldos, pagājušā gadā vienam bija kaut kāds ubercoolais odu atbaidītājs... kuram tas bij, atzīstas? Un kas tas bij?
Man ir odu pievilinātājs
ERA:Oliss - tad Tu rīt no sava gala ap 9-iem izbrauc?
Jā, es uz čakenes meitenes savākšu un tad pie tevis braukšu, būšu ap 9.30
Pupu mizas tie meteo sapņi, Ventspilī trešo dienu spīd saule, nu īpaši silts nav, bet ir normāli un neviena pile nav nolijusi, nekas neliecina par to ka rīt kas varētu sākt krist no gaisa
Es pagaidām nesaskatu pretrunas tai meteo lapai ar pašreiz esošo laiku. Tā nekur nerāda, ka lietus rītā Ventspils pusē būs agrāk par 18.00, no rīta tos pāris pilienusm kas būs ap 10.00 es pat neskaitu.
Pašiedvesma un "Spīguļo Saulīt!" dziedāšana ir laba lieta, bet kājas labāk turēt sausumā.
Pa radio teica, ka pa nakti nolīšot pa stipro, bet rīt iestāsies normāls laiks, brižam pat saulīte būšot, šur tur neliels lietiņš... bet tas tā... Melnais darbs ir izdarīts (soma iesākta kārtot), tagad var paaloties :P
Haiduks:Pa radio teica, ka pa nakti nolīšot pa stipro, bet rīt iestāsies normāls laiks, brižam pat saulīte būšot, šur tur neliels lietiņš... bet tas tā... Melnais darbs ir izdarīts (soma iesākta kārtot), tagad var paaloties :P