Haiduks:Pa radio teica, ka pa nakti nolīšot pa stipro, bet rīt iestāsies normāls laiks, brižam pat saulīte būšot, šur tur neliels lietiņš... bet tas tā... Melnais darbs ir izdarīts (soma iesākta kārtot), tagad var paaloties :P
ko tur ko krāmēt, nejau uz nedēļu brauc
Tāpēc jaf saku- sākta ..., bet par to nedēļu... neviens nevar zināt patieso ilgumu
Tikai nevajag ... nabadziņi!! Nabadziņi tie kas neatbrauca, mums bija forši, tās trīs piles kas pāris stundas sestdien pa dienu sapilēja nevienu netraucēja.
Paldies visiem susuriem kas atbrauca.. Olisam par salūtu, šašliku cepējiem par garšīgajiem šašlikiem, un visiem visiem par svinīgo Peļļpirts piektās dzimšanas dienas kliņģeri, par karaoki un skaidu lācīšu dziesmām, par brokastīm gultā, Gabiz par 45.izmēra gumijniekiem un visām citām labām lietām, kuras bija gana daudz
jā labs pasākuims bija,ipašs paldies Uljenam,pa garšīgiem gurķīšiem un gaļu,paldies par saorganizēšanu ,un kopumā bija labs tusiņš.Bildes sūtīt vai nu uz draugiem,vai arī e pastu-inara.eglite@gmail.com
Es ir mājās BIJA ZVĒRĀ Paldsie spar izklai`dem un izklaižu biedrenem un biedtriem , man šitas reizgadējā Kurzemes atrakcija kustina. Atrakscijas un zaļūts teicams Pelle jauka pārejiem forši Haiduks teicams atvedējs aizvedējs ;D 5 gadi jubileja nosvinēta , tad jau tiekamies atkal nākamgad Kurzemē starp Liepāju Ventspili un Kuldīgu Pellei , Sendrai kā arī Sabulim , Olissam , Metrapolei paldies par IDEJAS realizāciju , Haidukam par Transportu un pŗējiem pa Kompāniju ! Grupņiks kautkad pēc PĀRUS h !
Pasākums bij fantastisks! Paldies Pellei, Sendrai par organizēšanu, Haidukam par vadāšanu (pie Tevis palika viens mans oranzais lakats un baltais tills, tā kā būs jāsaskrienas), Luni paldies par objektīvu testiespējām un brokastīm. Sendra, Haiduk un citi vaininieki - kliņģeris bija neatkārtojami garšīgs. Oliss, salūts bija izcils, Sapper, muzikālā noformējuma izpldījums kā vienmēr , līmenī Vārdsakot, visi dalībnieki bijāt lieliski! Galva pilna ar pozitīvām emocijām!
Bija ļoooooti forši!!! Paldies Pellei par organizēšanu, Sendrai par aģitēšanu, paldies Olisam par pārvadāšanu un par daiļo uguņošanu, paldies Sapperam par karaoki (šodien esmu biku aizsmakusi ), paldies "Dzērvēm" (kam vajag, sapratīs) par jautrības uzturēšanu un kompāniju, paldies frīsbija kompanjoniem, paldies Riebigai, ka naktī neizgrūda no gultas paldies (murr, murr) Chiekuram par burvīgo šī rīta pēdu masāžu! Ja nu kādam piemirsu pateikties, cerams, neļaunosies
Visiem kopā - paldies, ka piedalījāties, paldies par sarunām un visu pārējo!
Bildes ar sevi ļoti gaidīšu vai nu iekš draugiem.lv vai arī uz e-pastu etide@apollo.lv