forum.gif
PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 16
  5. 17
  6. 18
  7. 19
  8. 20
  9. 21
  10. 22
  11. 23
  12. 24
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.06.12 09:02
 citēt
Haiduks vienkārši par savu sejas izteiksmi grupņikā priecājas. :)
Publicēts: 04.06.12 09:23
 citēt
susurs:Haiduks vienkārši par savu sejas izteiksmi grupņikā priecājas. :)

Kam ir , tas priecājās, kam naf, tas spalvaino liek priekšā, lai nebiedētu bērnus :P
Latviski- labāk vecs Haiduks, kā pamuļķis susurs :P
Publicēts: 04.06.12 11:24 labots
 citēt
...
Publicēts: 04.06.12 12:39 labots
 citēt
no manis kādi portretiņi būs iespējams šovakar, ja nē - tad rīt. vakar nebija jaudas ko darīt, tik salādēju uz PC un nodzēsu tehniskos brāķus :)
Publicēts: 04.06.12 12:43
 citēt
uljens:no manis kādi portretīņi būs iespējams šovakar, ja nē - tad rīt. vakar nebija jaudas ko darīt, tik salādēju uz PC un nodzēsu tehniskos brāķus :)

MPSus cerams ka neizdzēsi? :what:
Publicēts: 04.06.12 14:22
 citēt
labi, ka susurs nav pamuļķis. :bad_smile:
Publicēts: 04.06.12 14:53
 citēt
susurs:labi, ka susurs nav pamuļķis. :bad_smile:

labi ka tā, labi ka tā......:bad_smile:
Publicēts: 04.06.12 14:55
 citēt
No manis arī lielais PALDIES par lielisko pasākumu visiem tā organizētājiem un dalībniekiem. Biju pirmo reizi, nākamgad noteikti braukšu atkal!

P.S. Īpašs paldies lieliskajai Dzērvju komandai par kompāniju :D un Oliss- lai labi Užavas tumšais garšo ;)
Publicēts: 04.06.12 15:12
 citēt
debra:No manis arī lielais PALDIES par lielisko pasākumu visiem tā organizētājiem un dalībniekiem. Biju pirmo reizi, nākamgad noteikti braukšu atkal!

P.S. Īpašs paldies lieliskajai Dzērvju komandai par kompāniju :D un Oliss- lai labi Užavas tumšais garšo ;)

Čiekurs dzīvs ? Tās viņas acis un lūpas OOOOOOOOO!
Publicēts: 04.06.12 15:16
 citēt
Lunis:
debra:No manis arī lielais PALDIES par lielisko pasākumu visiem tā organizētājiem un dalībniekiem. Biju pirmo reizi, nākamgad noteikti braukšu atkal!

Čiekurs dzīvs ? Tās viņas acis un lūpas OOOOOOOOO!

O jā, dzīva un vesela nogādāta mājās :)
Publicēts: 04.06.12 15:21
 citēt

A spravka ir???
:D
Spravku studijā :D
Publicēts: 04.06.12 15:26
 citēt
varētu domāt, ka pašam tāda ir. phe! :bad_smile:
Publicēts: 04.06.12 15:26
 citēt
Haiduks:

A spravka ir???
:D
Spravku studijā :D

Aizbrauca uz attiecīgo iestādi nopirkt.:face-wink: Tirgus eko...tfu, medicīna...
Publicēts: 04.06.12 15:30
 citēt
susurs:varētu domāt, ka pašam tāda ir. phe! :bad_smile:

Es tak teicu- labāk vecs Haiduks :P... uz vecuma marazmu visu var novelt, bet tev :D, vajag spravku :P
Publicēts: 05.06.12 12:06
 citēt
Kaut kā baigi maz bilzu no pasaakuma, bet knipsetaju bija tik daudz!!! :what:
Publicēts: 05.06.12 12:33
 citēt
Sabulis:Kaut kā baigi maz bilzu no pasaakuma, bet knipsetaju bija tik daudz!!! :what:

Esi bez bēdu , publika nav vēl isti atgājusi , es piemēra vēl nē , jau 2 dienas nevaru pabeigt 2 reportāžu vākt:):)
Publicēts: 05.06.12 13:02
 citēt
Lunis: Esi bez bēdu , publika nav vēl isti atgājusi , es piemēra vēl nē , jau 2 dienas nevaru pabeigt 2 reportāžu vākt:):)

Nu cerēsim... jo es šogad kaut kā maz bildēju...
Publicēts: 05.06.12 14:36
 citēt
Sabulis:Nu cerēsim... jo es šogad kaut kā maz bildēju...

Es arī salīdzinoši krietni mazāk nekā citus gadus, tā ka nezinu, vai reportāža sanāks :( Un vēl tas stulbais displeja gļuks traucēja normāli bildēt... :anger:
Publicēts: 05.06.12 14:37
 citēt
Nu es ieliku reportu, lai gan arii bija ssaubas, ko var kopaa salasiit. IR atsevisskki kadri, bet reports iisti nu taa.. :)))
Publicēts: 05.06.12 14:54
 citēt
meitenes, neņemiet neko galvā, liekiet, lai tie, kuri prātoja braukt, bet nebija, lai laizās :D
Publicēts: 05.06.12 14:58
 citēt
Riebīgā, labs reports sanācis. Pat mans netikums 1x gadā piefiksēts :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 05.06.12 15:04
 citēt
Sabulis:Riebīgā, labs reports sanācis. Pat mans netikums 1x gadā piefiksēts :face-grin::face-grin::face-grin:

Nu ja kas nepatiik, zinjo uz PM, labosim.. ;)
Publicēts: 05.06.12 15:06 labots
 citēt
Haiduks:meitenes, neņemiet neko galvā, liekiet, lai tie, kuri prātoja braukt, bet nebija, lai laizās :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Publicēts: 05.06.12 17:39
 citēt
Smukas bildes i Haidukam i Lunim :)
Publicēts: 05.06.12 20:18
 citēt
Sendra:Smukas bildes i Haidukam i Lunim :)

Lunim izteikti luniskas šoreiz padevušās luņojot :D
Publicēts: 05.06.12 21:40
 citēt
Joprojām gaidu bildītes ar savu ģīmīti uz sandra@evolution.lv vai skype: hiacinte.lv

P.S. Vispār, papētot šur tur bildītes, skumdina, ka kliņģerim gandrīz visi auglīši bija sagāzušies :( jāatvainojas pellei, ka tik nesmuks kliņģeris tika pasniegts. Un citu reizi Gunčikam neuzticēšu tādas lietas turēt/pārvest mašīnā. Arī galā nokļūstot redzēju cik pavirši viņš to mētāja no viena stūra uz otru, it kā kastē būtu kas mazsvarīgs un nenozīmīgs.
Publicēts: 05.06.12 22:01
 citēt
Laikam beidzot visi ir atguvuši dzīvību, jo viena pēc otras reportāžas sāk parādīties :)
Publicēts: 06.06.12 23:33
 citēt
Sendra:P.S. Vispār, papētot šur tur bildītes, skumdina, ka kliņģerim gandrīz visi auglīši bija sagāzušies :( jāatvainojas pellei, ka tik nesmuks kliņģeris tika pasniegts. Un citu reizi Gunčikam neuzticēšu tādas lietas turēt/pārvest mašīnā. Arī galā nokļūstot redzēju cik pavirši viņš to mētāja no viena stūra uz otru, it kā kastē būtu kas mazsvarīgs un nenozīmīgs.

Sendra, neviens jau neredzeja to klingeri saakumaa... mums visiem likaas, ka tas izskatas loti ok. Un garshoja izcili! Paldies Tev par lielo uznjeemiibu to norealizeet!
Publicēts: 07.06.12 00:01 labots
 citēt

nez man šķiet izskatijās labi un garšoja ar :big_smile:
Publicēts: 07.06.12 00:07
 citēt
O, super foto sanācis! Pilnīgi vēlvienu gabaliņu sagribējās... :big_smile:
Publicēts: 07.06.12 00:09
 citēt
Mhm, kliņģerim tiešām nebija ne vainas - garšīgs un smuks arī :face-wink:
Sendrai buča par saorganizēšanu! :face-kiss:
Publicēts: 07.06.12 00:15
 citēt
ERA:Mhm, kliņģerim tiešām nebija ne vainas - garšīgs un smuks arī :face-wink:

Pievienojos, bucca vislielaakaa! ;)
Publicēts: 07.06.12 00:52
 citēt
ERA:Mhm, kliņģerim tiešām nebija ne vainas - garšīgs un smuks arī :face-wink:

Jā nu tā ideja bija SUPER , baigi lapss ATKLĀŠANAS moments:):)
Publicēts: 07.06.12 01:29
 citēt
Ui, paldies visiem par buchaam :face-kiss: martcam tiesham apeteliiga bilde sanaakusi :) un galu galaa, labi, ka neko nepamaniijaat.. :big_smile:
Publicēts: 07.06.12 10:02
 citēt
Paldies tiem, kas jau sasūtījuši bildītes. Ja nu kādam ir vēl aizķēries kāds sabuļa eksemplārs, priecāšos saņemt uz silga@fan.lv
Pati šogad maz bildēju, nekā prātīga nav. Bet šo to jau izsūtīšu ar... :face-wink:
Publicēts: 07.06.12 10:24 labots
 citēt
Sabulis:Paldies tiem, kas jau sasūtījuši bildītes. Ja nu kādam ir vēl aizķēries kāds sabuļa eksemplārs, priecāšos saņemt uz silga@fan.lv
Pati šogad maz bildēju, nekā prātīga nav. Bet šo to jau izsūtīšu ar... :face-wink:

Niknais derēs? :anger:! :face-wink::

Publicēts: 07.06.12 10:47
 citēt
rīt būs kādas bildes beidzot arī no manis :) - tad visi kas vēlēsies varēs pieteikties un dabūt bildes :) - vienk nav bijis vēl laika pieķerties viņām ...
Publicēts: 07.06.12 10:52
 citēt
Friidis:Niknais derēs? :anger:! :face-wink::

O, šitas labs!!!! :haha::haha:
Publicēts: 08.06.12 11:15
 citēt
Sendra:Joprojām gaidu bildītes ar savu ģīmīti uz sandra@evolution.lv vai skype: hiacinte.lv

P.S. Vispār, papētot šur tur bildītes, skumdina, ka kliņģerim gandrīz visi auglīši bija sagāzušies :( jāatvainojas pellei, ka tik nesmuks kliņģeris tika pasniegts. Un citu reizi Gunčikam neuzticēšu tādas lietas turēt/pārvest mašīnā. Arī galā nokļūstot redzēju cik pavirši viņš to mētāja no viena stūra uz otru, it kā kastē būtu kas mazsvarīgs un nenozīmīgs.

Ko lai saka?! Jā, man nedrīkst kliņģeri uzticēt!
Protams ka to mētājas un ar kājām spārdiju!
BET varbūt patiesība ir kaut kur citur?
Varbūt skrobe kādam ka maz uzmanības tika veltīts?
Un runājot par lietu to, hmmm, kad tika projekts - "kliņģeris" atrunāts, es to neakceptēju sākotnēji, un tas tika pirkts izejot no dalībnieku skaita, kas piekrita to pirkt. BET es jau tak to latniņu iedevu!
Jājautā, kur tas palika?
Vai kliņģerī, vai kāda kabatā?
Jājautā: vai par nogādāšanu no Rīgas uz Ventaskrastiem tika kompensētu izdevumi?
Sīkums bet par to samaksājusi es ar Ināru (par benzīnu)
Un protams var publiski nosaukt otru par Dirsu, pasakot ka redz nēsmu bildes atdevis no tusiņa.
Tik nav man nekādu saistību bijis un bildes es kā to autors izplata tikai un vienīgi pēc saviem ieskatiem.
Urā, pateicu ko domāju
Lai dzīvo Panki rokenrols........
Publicēts: 08.06.12 11:21
 citēt
OI, davai meitenes un zeeni, davaitje zzitj druzzno? Nu nevajag tagad peec visa te sākt negācijas izgāzt... Nu kam to vjaag??? Un kam to vajag, marss divataa par to razbiratsja.. :)))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 16
  5. 17
  6. 18
  7. 19
  8. 20
  9. 21
  10. 22