Joprojām gaidu bildītes ar savu ģīmīti uz sandra@evolution.lv vai skype: hiacinte.lv
P.S. Vispār, papētot šur tur bildītes, skumdina, ka kliņģerim gandrīz visi auglīši bija sagāzušies jāatvainojas pellei, ka tik nesmuks kliņģeris tika pasniegts. Un citu reizi Gunčikam neuzticēšu tādas lietas turēt/pārvest mašīnā. Arī galā nokļūstot redzēju cik pavirši viņš to mētāja no viena stūra uz otru, it kā kastē būtu kas mazsvarīgs un nenozīmīgs.
Sendra:P.S. Vispār, papētot šur tur bildītes, skumdina, ka kliņģerim gandrīz visi auglīši bija sagāzušies jāatvainojas pellei, ka tik nesmuks kliņģeris tika pasniegts. Un citu reizi Gunčikam neuzticēšu tādas lietas turēt/pārvest mašīnā. Arī galā nokļūstot redzēju cik pavirši viņš to mētāja no viena stūra uz otru, it kā kastē būtu kas mazsvarīgs un nenozīmīgs.
Sendra, neviens jau neredzeja to klingeri saakumaa... mums visiem likaas, ka tas izskatas loti ok. Un garshoja izcili! Paldies Tev par lielo uznjeemiibu to norealizeet!
Paldies tiem, kas jau sasūtījuši bildītes. Ja nu kādam ir vēl aizķēries kāds sabuļa eksemplārs, priecāšos saņemt uz silga@fan.lv Pati šogad maz bildēju, nekā prātīga nav. Bet šo to jau izsūtīšu ar...
Sabulis:Paldies tiem, kas jau sasūtījuši bildītes. Ja nu kādam ir vēl aizķēries kāds sabuļa eksemplārs, priecāšos saņemt uz silga@fan.lv Pati šogad maz bildēju, nekā prātīga nav. Bet šo to jau izsūtīšu ar...
Sendra:Joprojām gaidu bildītes ar savu ģīmīti uz sandra@evolution.lv vai skype: hiacinte.lv
P.S. Vispār, papētot šur tur bildītes, skumdina, ka kliņģerim gandrīz visi auglīši bija sagāzušies jāatvainojas pellei, ka tik nesmuks kliņģeris tika pasniegts. Un citu reizi Gunčikam neuzticēšu tādas lietas turēt/pārvest mašīnā. Arī galā nokļūstot redzēju cik pavirši viņš to mētāja no viena stūra uz otru, it kā kastē būtu kas mazsvarīgs un nenozīmīgs.
Ko lai saka?! Jā, man nedrīkst kliņģeri uzticēt! Protams ka to mētājas un ar kājām spārdiju! BET varbūt patiesība ir kaut kur citur? Varbūt skrobe kādam ka maz uzmanības tika veltīts? Un runājot par lietu to, hmmm, kad tika projekts - "kliņģeris" atrunāts, es to neakceptēju sākotnēji, un tas tika pirkts izejot no dalībnieku skaita, kas piekrita to pirkt. BET es jau tak to latniņu iedevu! Jājautā, kur tas palika? Vai kliņģerī, vai kāda kabatā? Jājautā: vai par nogādāšanu no Rīgas uz Ventaskrastiem tika kompensētu izdevumi? Sīkums bet par to samaksājusi es ar Ināru (par benzīnu) Un protams var publiski nosaukt otru par Dirsu, pasakot ka redz nēsmu bildes atdevis no tusiņa. Tik nav man nekādu saistību bijis un bildes es kā to autors izplata tikai un vienīgi pēc saviem ieskatiem. Urā, pateicu ko domāju Lai dzīvo Panki rokenrols........
OI, davai meitenes un zeeni, davaitje zzitj druzzno? Nu nevajag tagad peec visa te sākt negācijas izgāzt... Nu kam to vjaag??? Un kam to vajag, marss divataa par to razbiratsja.. ))