forum.gif
PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 16
  5. 17
  6. 18
  7. 19
  8. 20
  9. 21
  10. 22
  11. 23
  12. 24
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.06.12 11:24
 citēt
GuntisR:
Lai dzīvo Panki rokenrols........

+ 1
Publicēts: 08.06.12 11:34
 citēt
Riebiga:OI, davai meitenes un zeeni, davaitje zzitj druzzno? Nu nevajag tagad peec visa te sākt negācijas izgāzt... Nu kam to vjaag??? Un kam to vajag, marss divataa par to razbiratsja.. :)))

Es mierīgs kā bruņukuģis, līdz laikam!
Tik ja mani aiz tiek ne pa lietu - kožu.
Bet būtība jau citur slēpta!
Tā patiesā daba jau izliek laukā agri vai vēlu, šoreiz ne pa sevi runāju.

Ok, lai diena smaidīgs un jauka, sveiciens no Mērsraga
Publicēts: 08.06.12 13:23
 citēt
GuntisR:Es mierīgs kā bruņukuģis, līdz laikam!

Kas jauks Mērsragā? Jūrā ūdens silts? :what:
Publicēts: 08.06.12 14:16
 citēt
GuntisR:
Riebiga:OI, davai meitenes un zeeni, davaitje zzitj druzzno? Nu nevajag tagad peec visa te sākt negācijas izgāzt... Nu kam to vjaag??? Un kam to vajag, marss divataa par to razbiratsja.. :)))

Es mierīgs kā bruņukuģis, līdz laikam!

Mēsragā pie Guņčas FORŠI!!!
Publicēts: 08.06.12 14:57
 citēt
Mērsragā......
Mērsragā forši!
Rukāju :)
Publicēts: 08.06.12 15:19
 citēt
GuntisR:Mērsragā......
Mērsragā forši!

Braucam pie Guņčas tēju dzert :)
Publicēts: 08.06.12 15:24
 citēt
Mērsragā forši!

Ko Tu tur rukā?
Publicēts: 08.06.12 15:54
 citēt
nesapratu to cepšanos pa kliņģeri, tas tak ir pilnīgs murgs, jo viss bija ok. Tiem lieliem teicējiem nākamreiz pašiem vajag vest, ja jau ir "TIK" uzmanīgi. Priekā!
Publicēts: 08.06.12 15:59
 citēt
krnls:nesapratu to cepšanos pa kliņģeri, tas tak ir pilnīgs murgs, jo viss bija ok. Tiem lieliem teicējiem nākamreiz pašiem vajag vest, ja jau ir "TIK" uzmanīgi. Priekā!

Saproti, uz klinģera auga koki, kuros brieda augļi, bet kad ēdām, tie jaf bija sagriezti šķēlītēs :D :D :D
Wot klinģerim piegarša gan bija liela- mazuma piegarša, uz kārā vienīgā zobā otrā dienā ap velns viņu zin cikiem, vairs nebija...
Publicēts: 08.06.12 16:02
 citēt
ieliku 2 reportāžas. - bariņam cilvēku jau bildes nosūtīju bet visiem es nezinu uz kurieni ko sūtīt tāpēc ja jūs redzat kādu bildi kuru grbat tad rakstiet PM tepat, kraujiet vēstules čupā uz creator[@]recovered.lv (bez [] pa vidu), vai meklējiet mani ļoti draudzīgajā portālā - www.draugiem.lv...
Publicēts: 08.06.12 16:02
 citēt
Skrienu skatīt :)
Publicēts: 08.06.12 16:20
 citēt
Oi nu nezinu , es gardu muti ēdu to kliņģeri un Pellja ar bij laimīgs :):)
Publicēts: 08.06.12 17:19
 citēt
Skaidrs, ka pašai vajadzēja vest, bet man likās, ka varu uzticēt jaukajam Gunčam, kas izrādās nav nemaz tik jauks.
Nav man mašīnu un nebija iespēju kur likt. Tāpēc uzjautāju vai var likt pie Gunčika - kurš arī akceptēja, ka aizvest var.
Un ja sāks skaitīt par to, kas tika un netika ielikts kabatā.. nu tad jāsaka, ka tas jau paliek zemiski. Kabatā nekas netika ielikts. Vēl pati dabūju piemaksāt.. Bet nu tas tā.
Ja nebūtu pati lieciniece tam, kā Gunčiks kliņģera kasti vēsi aizmeta mašīnas otrā stūrī, ko es viņam pat iesmejot norādīju, tad jau tā arī neko nezinot neko neteiktu.
Uzmanības man ir pietiekami un Gunčika uzmanības nekāroju :) it nemaz. Tikai, ja reiz atļaujas savu objektīvu bāzt man sejā, tad tikpat forši būtu pēc tam atsūtīt sabildētās bildes. Nevar nu nevar -ok no problem. Lūgties tādā veidā pazemojoties arī netaisos :)
Lai dzīvo ne tikai panki, bet visi tie, kas ir pelnījuši dzīvot.
Publicēts: 08.06.12 17:31
 citēt
Lunis:Oi nu nezinu , es gardu muti ēdu to kliņģeri un Pellja ar bij laimīgs :):)

KAS BIJA GALVENAIS!!!
Publicēts: 08.06.12 17:33
 citēt
Sendra:Skaidrs, ka pašai vajadzēja vest, bet man likās, ka varu uzticēt jaukajam Gunčam, kas izrādās nav nemaz tik jauks.
Nav man mašīnu un nebija iespēju kur likt. Tāpēc uzjautāju vai var likt pie Gunčika - kurš arī akceptēja, ka aizvest var.
Un ja sāks skaitīt par to, kas tika un netika ielikts kabatā.. nu tad jāsaka, ka tas jau paliek zemiski. Kabatā nekas netika ielikts. Vēl pati dabūju piemaksāt.. Bet nu tas tā.
Ja nebūtu pati lieciniece tam, kā Gunčiks kliņģera kasti vēsi aizmeta mašīnas otrā stūrī, ko es viņam pat iesmejot norādīju, tad jau tā arī neko nezinot neko neteiktu.
Uzmanības man ir pietiekami un Gunčika uzmanības nekāroju :) it nemaz. Tikai, ja reiz atļaujas savu objektīvu bāzt man sejā, tad tikpat forši būtu pēc tam atsūtīt sabildētās bildes. Nevar nu nevar -ok no problem. Lūgties tādā veidā pazemojoties arī netaisos :)

Uj, jāved abi kopā Mēsraga akmeņainajās pludmalēs... un ta es gan bildēšu :D
Publicēts: 08.06.12 19:03
 citēt
Es pat nezinu ko teikt .. .. par kliņģeri. Vai man vispār ir kas jāsaka!?! Nemaz nezināju ka jums tik smagi gājis :face-sad:
Pārsteigums ar kliņģera dāvināšanu protams bija patīkams un negaidīts un tiešām kā īsts pārsteigums un lielumlielais paldies jums par to :face-smile:
Domājams ja mēs vēl pēc pieciem gadiem tiksimies es labāk kliņģeri sagādāšu pati, lai mazāk kašķu :face-wink:
Publicēts: 08.06.12 19:56
 citēt
Sendra:Skaidrs, ka pašai vajadzēja vest, bet man likās, ka varu uzticēt jaukajam Gunčam, kas izrādās nav nemaz tik jauks.

Urā
Izrādās ka ne tikai kratijis un kājām spārdijis (par to spārdīšana gan es piedomāju klāt, lai jautrāk) tagad ar esot metīs otrā stūrī. Hi hi - bērnudārzs!
Dodiet Bībelē - zvēru!
Neko nēsmu ne metīs ne kratijis un protams ar spārdijis!
Un braucu kā Pirmklasnieks, godīgi godīgi - protams ekonomiski :)
Ha ha
Ok, kā jau teicu - tik laiks parāda kas ir kas!
Un ja kāds slimo, lai turpina!
Ko Dievs nav devis - cilvēks nedos!
Un es jau protams nevaru līdzēt!
Publicēts: 08.06.12 20:00
 citēt
Nu, ja tev ir vieglāk mani uzskaitīt par slimo, lai tā būtu :) Arī, ja tev ir vieglāk par šo situāciju iesmiet -arī, lai tā būtu :) Pilnīgi vienalga.
Par sevi vien zinu to, ka slimot neslimoju, pārskatīties nepārskatījos. Izdaru secinājumus un dzīvoju savu mierīgo dzīvi tālāk.
Un turpmāk, ja tev ir kas par mani sakāms, tad saki to man, nevis putniņiem, kas skaļi čivina.
Publicēts: 08.06.12 20:00
 citēt
Haiduks:
Mērsragā forši!

Malciņu pāris klubi kurš sagādāju, zālīti (ne to ko kāsī tin) kādu kaudzīti nopļāvu. Māju sakopu, nu dzeru tējiņu ar pienu :-)
Biki pasērfoju, plasu un :)
Sviest
Sviests un vēlreiz sviests :)

Mērsragā saulīte, un fantastisks skābeklītis
Publicēts: 08.06.12 20:01
 citēt
oki braucam :face-glasses:
Publicēts: 08.06.12 22:12
 citēt
GuntisR:
Haiduks:

Malciņu pāris klubi kurš sagādāju, zālīti (ne to ko kāsī tin) kādu kaudzīti nopļāvu. Māju sakopu, nu dzeru tējiņu ar pienu :-)
Biki pasērfoju, plasu un :)
Sviest
Sviests un vēlreiz sviests :)

Mērsragā saulīte, un fantastisks skābeklītis

Kas tev par dēli? ar,vai bez buras?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 16
  5. 17