forum.gif
PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 24
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.05.12 19:30
 citēt
Tauta mīļā, tusētgribētājiem vajadzētu tā kā vajadzētu aktīvāk veikt maksājumus, jo ja nesavācamies cik plānots, tad laicīgi pirts jāatsaka. Savādāk izskatās, ka te liela daļa tādi daiļrunātāji tik....
Publicēts: 15.05.12 19:36 labots
 citēt
Neķer kreņķi Pirtī tik daudz vuetas cik jau samksājuši par gultām , būtība mums nevienu vairs nevaig :D Pirtī otra stavā bija gultas 8 cilvēkiem :)
Publicēts: 15.05.12 23:54 labots
 citēt
Principā jau mums vaig PIRTS māju primāri , tie kas laicīgi nesapiķo lai guļ teltīs tā tak arī var vaine ? Tā guļamā māja lielākam pūlim taču ir tik PĒC VAJADZĪBAS ja tā vajadzība nav tad ko tur stresot , gulēs teltīs gumijas stiepēji:)
Publicēts: 16.05.12 00:56
 citēt
tādiem pasākumiem vajag aprīkojumu:

vimeo.com...

:)
Publicēts: 16.05.12 01:10
 citēt
Maris:tādiem pasākumiem vajag aprīkojumu:

vimeo.com...

Šitādu ar vimeo.com... , lai visus var pa krūmiem saganīt:):)

BET vispār ideja baig lābās tavam gadzetam bet ta sjau STACIONĀRS māja dārzam:) BET viens radās kā viņu TĪRA?
Publicēts: 16.05.12 07:28
 citēt
Lunis:
Maris:tādiem pasākumiem vajag aprīkojumu:

vimeo.com...

Šitādu ar vimeo.com... , lai visus var pa krūmiem saganīt:):)

BET vispār ideja baig lābās tavam gadzetam bet ta sjau STACIONĀRS māja dārzam:) BET viens radās kā viņu TĪRA?

Precīzi nezinu, bet ap 30-40 kg varētu būt - viens var pastiept :) Nu ņem kkādu liekšķeri un grābj ārā - malas ta slīpas, vieglāk kā stāvām malām vai apaļām (tur tak grīda ir - nav ass, apgāztas piramīdas caurums) - nu vai gāž gar zemi :)
Publicēts: 16.05.12 09:11
 citēt
Galvenais ir saņemties un aizbraukt... viss pārejais ir maznozīmīgs...
Luni, otrā rītā labāks par tavu variantu ir neliels vējiņš, kas dzen interesantu smaržu uz riņķ no svaigi atkorķētas pudelītes, kas netīšām saglabājusies un skaļie saucieni veidojot aukstās zupas kompozīciju :D
Publicēts: 16.05.12 10:32
 citēt
tikko samaksāju 5 ls par pasākumu :face-smile:
Publicēts: 16.05.12 10:48 labots
 citēt
Haiduks:Galvenais ir saņemties un aizbraukt... viss pārejais ir maznozīmīgs...
Luni, otrā rītā labāks par tavu variantu ir neliels vējiņš, kas dzen interesantu smaržu uz riņķ no svaigi atkorķētas pudelītes, kas netīšām saglabājusies un skaļie saucieni veidojot aukstās zupas kompozīciju :D

HE he kā saka Rītiņš "Kas var būt labāks par ŠO " :):) Vispār cik dzirdu tur gatavojās vēl vairākas kompānijas mini plenēriem apkārtnē , tur tak Jūra un stāvraksts taisnā ceļa Užavas bāka stāvkrasti , Venta ar blakus taka publika gatavojās ATLAIST ne pa knapo:) Vienīgi kā jau saku LAICĪGI lai nomaksā par GULTĀM savus 5Ls citādi būs teltī jāņem.
Publicēts: 16.05.12 11:31
 citēt
jāsāk jau laicīgi runāt kādu dūdu no tās puses, kas gribētu pabildēties Luņa nosauktajās vietās :D
Publicēts: 16.05.12 12:06
 citēt
uljens:jāsāk jau laicīgi runāt kādu dūdu no tās puses, kas gribētu pabildēties Luņa nosauktajās vietās :D

+1 :D
Publicēts: 16.05.12 12:14
 citēt
Lunis:
Haiduks:Galvenais ir saņemties un aizbraukt... viss pārejais ir maznozīmīgs...

HE he kā saka Rītiņš "Kas var būt labāks par ŠO " :):) Vispār cik dzirdu tur gatavojās vēl vairākas kompānijas mini plenēriem apkārtnē , tur tak Jūra un stāvraksts taisnā ceļa Užavas bāka stāvkrasti , Venta ar blakus taka publika gatavojās ATLAIST ne pa knapo:) Vienīgi kā jau saku LAICĪGI lai nomaksā par GULTĀM savus 5Ls citādi būs teltī jāņem.

Par 5 lati un būdā, kur blusi kožās... nu nē, tad jaf grāvmalā ērtāk.
Publicēts: 16.05.12 13:21 labots
 citēt
uljens:jāsāk jau laicīgi runāt kādu dūdu no tās puses, kas gribētu pabildēties Luņa nosauktajās vietās :D

VIETAS varu izvadāt REĀLI labas , tik grupas briest vairākas un lai viens otram netraucētu dalīsimies. Savējā vienā no privātīpašumiem ar varu ievest LABAIS stalkeriskais variants:) TAKA ja pat gāzīs lietus un būs auksti BILDĒT varēs arī zem jumta LABĀ graustā:)

Haiduks:
Par 5 lati un būdā, kur blusi kožās... nu nē, tad jaf grāvmalā ērtāk.

Teltī 4Ls
Publicēts: 16.05.12 13:31 labots
 citēt
Hmm es arī varbūt braukšu. Sen neviens nav redzēts no fotoblogeriem :) Varētu paņemt 1-2 līdzbraucējus.
Publicēts: 16.05.12 13:49
 citēt
Lunis:
VIETAS varu izvadāt REĀLI labas , tik grupas briest vairākas un lai viens otram netraucētu dalīsimies. Savējā vienā no privātīpašumiem ar varu ievest LABAIS stalkeriskais variants:) TAKA ja pat gāzīs lietus un būs auksti BILDĒT varēs arī zem jumta LABĀ graustā:)

es vienā gruppā piesakos :)
Publicēts: 16.05.12 13:57 labots
 citēt
Traktorz:

GRUPPAS un visu "Nepieciešamo" jūs paši cepat , es tik pateikšu un paradīšu KUR var vēlmes piepildīt pēc TĀ vai CITA fona :)

ŠADA

ŠADA

ŠADA

ŠADA
Publicēts: 16.05.12 15:37
 citēt
Izskatās, ka aukstā zupa šogad sastāvēs no redīsiem gurķiem un 6 vasarām :face-grin:
Publicēts: 16.05.12 15:47
 citēt
pelle:Aukstā zupa

redīsi - Sabulis
kefīrs vai paniņas - ...
vārītas olas - ...
vārīti kartupeļi - ...
desa - ...
gurķi - ERA
dilles un lociņi - ...
6 vasaras - Oliss

Njā... izskatās, ka Sabulim taisnība :amazing:
Būs konkurss jāizsludina, lai tauta žiglāk piesakās :D
Publicēts: 16.05.12 16:14
 citēt
ERA:Njā... izskatās, ka Sabulim taisnība :amazing:
Būs konkurss jāizsludina, lai tauta žiglāk piesakās :D

Vai ari japieraksta parejiem braucejiem dobrovolno po spisku.
Publicēts: 16.05.12 16:23
 citēt
Traktorz:
Lunis:

Es ar uz Luņa graustiem piesakos :) Patīk man tā ēka :) Tur ir tāda pagātnes aura :) Kaut kas tai vietā ļoti piesaista.
Publicēts: 16.05.12 16:27
 citēt
Sabulis:Tauta mīļā, tusētgribētājiem vajadzētu tā kā vajadzētu aktīvāk veikt maksājumus, jo ja nesavācamies cik plānots, tad laicīgi pirts jāatsaka. Savādāk izskatās, ka te liela daļa tādi daiļrunātāji tik....

Neķer kreņķi.
Publicēts: 16.05.12 16:30
 citēt
Es jau šogad esmu nobriedusi gulēt teltī. Kaut kā visus gadus lai arī samaksāju par gultasvietu -neizdodas tajā pagulēt :haha:

Par auksto zupu - es piesakos novārīt kartupeļus.
Publicēts: 16.05.12 16:31
 citēt
Un jā, kas būtiski, varbūt, kam ietilpīgāka mašīna, var paķert lielu kastroli vai bļodu vai spaini priekš aukstās zupas.
Publicēts: 16.05.12 16:31
 citēt
Var pieteikties arī uz eSeL teltsvietu? :bad_smile:
Publicēts: 16.05.12 16:33
 citēt
pelle:

Es ar uz Luņa graustiem piesakos :) Patīk man tā ēka :) Tur ir tāda pagātnes aura :) Kaut kas tai vietā ļoti piesaista.

tad es kopā ar tevi piesakos :)
Publicēts: 16.05.12 16:34
 citēt
Tad pie manis atsevišķa samaksa :D :grimace:
Publicēts: 16.05.12 16:40
 citēt
susurs:Var pieteikties arī uz eSeL teltsvietu? :bad_smile:

Sendra:Tad pie manis atsevišķa samaksa :D :grimace:

Cik eSeL-esi? :amazing: :grimace:
Publicēts: 16.05.12 17:40
 citēt
Sendra:Es jau šogad esmu nobriedusi gulēt teltī. Kaut kā visus gadus lai arī samaksāju par gultasvietu -neizdodas tajā pagulēt :haha:

Pati vainīga, ka līdz rītam domā, augšpusē, vai apakšpusē :P
Publicēts: 16.05.12 17:41
 citēt
ERA, nesapratu jautājumu :what: Cik manis ir teltī? Vai, pa cik esmu es? Vai, kas? :haha:
Publicēts: 16.05.12 17:42
 citēt
Haiduks:
Sendra:Es jau šogad esmu nobriedusi gulēt teltī. Kaut kā visus gadus lai arī samaksāju par gultasvietu -neizdodas tajā pagulēt :haha:

:haha: aha, gandrīz vai tā... Kamēr domāju -kāds smuki iekārtojas manā midziņā :D Citreiz pat neaizeju gulēt :grimace: Citreiz nesanāk, jo neļauj :haha: Ui, visādi gājis, ja tā padomā :)
Publicēts: 16.05.12 17:48
 citēt
Sendra:
Haiduks:

:haha: aha, gandrīz vai tā... Kamēr domāju -kāds smuki iekārtojas manā midziņā :D Citreiz pat neaizeju gulēt :grimace: Citreiz nesanāk, jo neļauj :haha: Ui, visādi gājis, ja tā padomā :)

Nu to vienu gadu jaf jums bija pa visam amizanti ... :D
Publicēts: 16.05.12 17:56
 citēt
Gulēju mašīnā guļamvagona variantā un pārsmējos klausoties kliedzienus un citas superskaņas :D :D :D
Publicēts: 16.05.12 18:01
 citēt
Neblamē mani :haha: cilvēki var Tevi pārprast :grimace:
Publicēts: 16.05.12 18:11
 citēt
Sendra:Neblamē mani :haha: cilvēki var Tevi pārprast :grimace:

Uj, točno, te jaf fotoblogs :D, bet es tev tikai līdzjūtības izsaku un tikai tev par labu runāju :)... citi arī lai zin- Sendra ar to naf saistīta vairāk, kā palika bez gultas vietas :D
Publicēts: 16.05.12 18:16
 citēt
Sendra:ERA, nesapratu jautājumu :what: Cik manis ir teltī? Vai, pa cik esmu es? Vai, kas? :haha:

Tu raksti, ka par atsevišķu samaksu - apspēlējot Tavu iepriekšējo niku eSeL, prasu, cik eSeL-Ls-i jāmaksā par naktsmītni Tavā teltī :grimace: :face-grin:
Publicēts: 16.05.12 18:19
 citēt
ERA, aaa :D nu, par to parunās uz vietas :haha:

Haiduk, tā jau labāk :exciting:
Publicēts: 16.05.12 18:19
 citēt
ERA:
Sendra:ERA, nesapratu jautājumu :what: Cik manis ir teltī? Vai, pa cik esmu es? Vai, kas? :haha:

Tu raksti, ka par atsevišķu samaksu - apspēlējot Tavu iepriekšējo niku eSeL, prasu, cik eSeL-Ls-i jāmaksā par naktsmītni Tavā teltī :grimace: :face-grin:

Teltīm ir divi gali- parastais un luksus Nr :D
Publicēts: 16.05.12 21:34
 citēt
es tad piesakos vest kefīru priekš aukstās zupas:face-wink:
Publicēts: 16.05.12 21:38
 citēt
metrapole:es tad piesakos vest kefīru priekš aukstās zupas:face-wink:

ved tā vairāk, jo daudzi no rīta parasti sper kefīru kas zupai vajadzīgs :D
Publicēts: 16.05.12 21:49
 citēt
Oliss:
ved tā vairāk, jo daudzi no rīta parasti sper kefīru kas zupai vajadzīgs :D