Tauta mīļā, tusētgribētājiem vajadzētu tā kā vajadzētu aktīvāk veikt maksājumus, jo ja nesavācamies cik plānots, tad laicīgi pirts jāatsaka. Savādāk izskatās, ka te liela daļa tādi daiļrunātāji tik....
Principā jau mums vaig PIRTS māju primāri , tie kas laicīgi nesapiķo lai guļ teltīs tā tak arī var vaine ? Tā guļamā māja lielākam pūlim taču ir tik PĒC VAJADZĪBAS ja tā vajadzība nav tad ko tur stresot , gulēs teltīs gumijas stiepēji
Šitādu ar vimeo.com... , lai visus var pa krūmiem saganīt
BET vispār ideja baig lābās tavam gadzetam bet ta sjau STACIONĀRS māja dārzam BET viens radās kā viņu TĪRA?
Precīzi nezinu, bet ap 30-40 kg varētu būt - viens var pastiept Nu ņem kkādu liekšķeri un grābj ārā - malas ta slīpas, vieglāk kā stāvām malām vai apaļām (tur tak grīda ir - nav ass, apgāztas piramīdas caurums) - nu vai gāž gar zemi
Galvenais ir saņemties un aizbraukt... viss pārejais ir maznozīmīgs... Luni, otrā rītā labāks par tavu variantu ir neliels vējiņš, kas dzen interesantu smaržu uz riņķ no svaigi atkorķētas pudelītes, kas netīšām saglabājusies un skaļie saucieni veidojot aukstās zupas kompozīciju
Haiduks:Galvenais ir saņemties un aizbraukt... viss pārejais ir maznozīmīgs... Luni, otrā rītā labāks par tavu variantu ir neliels vējiņš, kas dzen interesantu smaržu uz riņķ no svaigi atkorķētas pudelītes, kas netīšām saglabājusies un skaļie saucieni veidojot aukstās zupas kompozīciju
HE he kā saka Rītiņš "Kas var būt labāks par ŠO " Vispār cik dzirdu tur gatavojās vēl vairākas kompānijas mini plenēriem apkārtnē , tur tak Jūra un stāvraksts taisnā ceļa Užavas bāka stāvkrasti , Venta ar blakus taka publika gatavojās ATLAIST ne pa knapo Vienīgi kā jau saku LAICĪGI lai nomaksā par GULTĀM savus 5Ls citādi būs teltī jāņem.
Haiduks:Galvenais ir saņemties un aizbraukt... viss pārejais ir maznozīmīgs... Luni, otrā rītā labāks par tavu variantu ir neliels vējiņš, kas dzen interesantu smaržu uz riņķ no svaigi atkorķētas pudelītes, kas netīšām saglabājusies un skaļie saucieni veidojot aukstās zupas kompozīciju
HE he kā saka Rītiņš "Kas var būt labāks par ŠO " Vispār cik dzirdu tur gatavojās vēl vairākas kompānijas mini plenēriem apkārtnē , tur tak Jūra un stāvraksts taisnā ceļa Užavas bāka stāvkrasti , Venta ar blakus taka publika gatavojās ATLAIST ne pa knapo Vienīgi kā jau saku LAICĪGI lai nomaksā par GULTĀM savus 5Ls citādi būs teltī jāņem.
Par 5 lati un būdā, kur blusi kožās... nu nē, tad jaf grāvmalā ērtāk.
uljens:jāsāk jau laicīgi runāt kādu dūdu no tās puses, kas gribētu pabildēties Luņa nosauktajās vietās
VIETAS varu izvadāt REĀLI labas , tik grupas briest vairākas un lai viens otram netraucētu dalīsimies. Savējā vienā no privātīpašumiem ar varu ievest LABAIS stalkeriskais variants TAKA ja pat gāzīs lietus un būs auksti BILDĒT varēs arī zem jumta LABĀ graustā
Haiduks: Par 5 lati un būdā, kur blusi kožās... nu nē, tad jaf grāvmalā ērtāk.
Lunis: VIETAS varu izvadāt REĀLI labas , tik grupas briest vairākas un lai viens otram netraucētu dalīsimies. Savējā vienā no privātīpašumiem ar varu ievest LABAIS stalkeriskais variants TAKA ja pat gāzīs lietus un būs auksti BILDĒT varēs arī zem jumta LABĀ graustā
Lunis: VIETAS varu izvadāt REĀLI labas , tik grupas briest vairākas un lai viens otram netraucētu dalīsimies. Savējā vienā no privātīpašumiem ar varu ievest LABAIS stalkeriskais variants TAKA ja pat gāzīs lietus un būs auksti BILDĒT varēs arī zem jumta LABĀ graustā
es vienā gruppā piesakos
Es ar uz Luņa graustiem piesakos Patīk man tā ēka Tur ir tāda pagātnes aura Kaut kas tai vietā ļoti piesaista.
Sabulis:Tauta mīļā, tusētgribētājiem vajadzētu tā kā vajadzētu aktīvāk veikt maksājumus, jo ja nesavācamies cik plānots, tad laicīgi pirts jāatsaka. Savādāk izskatās, ka te liela daļa tādi daiļrunātāji tik....
Sendra:Es jau šogad esmu nobriedusi gulēt teltī. Kaut kā visus gadus lai arī samaksāju par gultasvietu -neizdodas tajā pagulēt
Pati vainīga, ka līdz rītam domā, augšpusē, vai apakšpusē :P
aha, gandrīz vai tā... Kamēr domāju -kāds smuki iekārtojas manā midziņā Citreiz pat neaizeju gulēt Citreiz nesanāk, jo neļauj Ui, visādi gājis, ja tā padomā
Haiduks:
Pati vainīga, ka līdz rītam domā, augšpusē, vai apakšpusē :P
aha, gandrīz vai tā... Kamēr domāju -kāds smuki iekārtojas manā midziņā Citreiz pat neaizeju gulēt Citreiz nesanāk, jo neļauj Ui, visādi gājis, ja tā padomā
Nu to vienu gadu jaf jums bija pa visam amizanti ...
Uj, točno, te jaf fotoblogs , bet es tev tikai līdzjūtības izsaku un tikai tev par labu runāju ... citi arī lai zin- Sendra ar to naf saistīta vairāk, kā palika bez gultas vietas