forum.gif
PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. ...
  12. 24
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.05.12 14:54
 citēt
uljens:rupji rēķinot 2.ned atlikušas, jāsāk palēnām domāt ko/ kā marinēt un bildēt, kā tikt :)

štruncs par bildēšanu, galvenais ir tas samarinējums :big_smile:
Publicēts: 18.05.12 15:05
 citēt
Oliss:
uljens:rupji rēķinot 2.ned atlikušas, jāsāk palēnām domāt ko/ kā marinēt un bildēt, kā tikt :)

štruncs par bildēšanu, galvenais ir tas samarinējums :big_smile:

tas toč... bez zacenes nekādi, būs nemaskēta piedzeršanās. :grimace:
Publicēts: 18.05.12 15:12
 citēt
Sapper:
Oliss: štruncs par bildēšanu, galvenais ir tas samarinējums :big_smile:

tas toč... bez zacenes nekādi, būs nemaskēta piedzeršanās. :grimace:

Visi saka pareizi- bez Uljena var, bet bez Uljena marinējuma nu nekādi navar :D
Publicēts: 18.05.12 17:54
 citēt
susurs:
Sendra:Rādās, rinda nebūs tikai pie Sappera, bet arī pie manas telts :D

Tas lielā mērā atkarīgs no cenas, kuru tu joprojām neesi nosaukusi.

Kāda cena? Par ko man tā cena jāsauc? Par pārnakšņošanu? Hm? :big_smile:
Pie manis teltī varēs iekāpt paciemoties un thats all. Pacienāšu ar cepumiem, tēju, var pachillout bariņā. Bet nu ne vairāk. Gulēt jau laikam es gribu tur viena. Ja nu tā baigi palūdzās, tad blakus varu paņemt kādu patiešām labi zināmu personu (vēlams meiču) ;) nu, piemēram ERU. ;) Vispār, jāatrod telts kāda dzīva. Iespējams to dabūšu no kādiem draugiem aizņemties :amazing:
Publicēts: 18.05.12 17:56
 citēt
Un es takš, muļķe, laikam beidzot sapratu kas ir susurs :D
Publicēts: 18.05.12 18:21
 citēt
Sendra: (vēlams meiču):

Praitam trenēsies :D ?
Publicēts: 18.05.12 19:03
 citēt
Jā, Haiduk :grimace:
Publicēts: 18.05.12 23:13
 citēt
Sendra:Un es takš, muļķe, laikam beidzot sapratu kas ir susurs :D

oho! es gan vēl neesmu sapratis. :shame:
Publicēts: 18.05.12 23:19
 citēt
susurs:
Sendra:Un es takš, muļķe, laikam beidzot sapratu kas ir susurs :D

susurs ir tāds žurkveidīgs radījums..............:bad_smile:
Publicēts: 19.05.12 09:44
 citēt
Oliss:
susurs:

susurs ir tāds žurkveidīgs radījums..............:bad_smile:

vai tas ar īlenam līdzīgu degunu?
Publicēts: 19.05.12 17:39
 citēt
cik daudz to desu vajag? varu paņemt, lai kaut kas kust uz priekšu :exciting:
Publicēts: 19.05.12 19:19 labots
 citēt
krnls:cik daudz to desu vajag? varu paņemt, lai kaut kas kust uz priekšu :exciting:

Sendra ir galvenais zupas ģenerētājs, viņai arī varētu uzprasīt par konkrētākiem daudzumiem.

Zupa paredzēta viena spaiņa apjomos, tā pat kā pagaišgad. Spaini un lielo karoti sagādāšu es pati.
Publicēts: 19.05.12 19:24
 citēt
Visas aukstās zupas ne-rezervētās pozīcijas redzamas pirmā lapā, mazliet zemāk zem transporta saraksta. Tur arī papildinu ja kāds uz kā sagādi piesakās ;)
Publicēts: 19.05.12 20:18
 citēt
Šausmas... visi texti par miesaskārībām vien. :face-crying: Būtu labāk par savu nemirstīgo Dvēseli padomājuši. :face-kiss:
Publicēts: 19.05.12 20:30 labots
 citēt
Sapper:Šausmas... visi texti par miesaskārībām vien. :face-crying: Būtu labāk par savu nemirstīgo Dvēseli padomājuši. :face-kiss:

Domās domās , sarīkos kādu 3-4 gruppu pleneriņus bus GARA barōba :)
Publicēts: 19.05.12 22:13 labots
 citēt
Sapper:Šausmas... visi texti par miesaskārībām vien. :face-crying: Būtu labāk par savu nemirstīgo Dvēseli padomājuši. :face-kiss:

:D miesa ir tas , ko varam pačamdīt, gars, tas ir izdomu auglis :D, ko neviens naf redzējis , bet visi akli tam tic
Publicēts: 20.05.12 01:12 labots
 citēt
Haiduks:

:D miesa ir tas , ko varam pačamdīt, gars, tas ir izdomu auglis :D, ko neviens naf redzējis , bet visi akli tam tic

Tu nupat MS Windows bez datu nesēja aprakstīji. Es par pavisam ko citu.... :face-wink:
Publicēts: 20.05.12 19:25 labots
 citēt
Ko darīt, katram savas domas tās pareizākās :P
Bučas
Publicēts: 20.05.12 22:15
 citēt
Pag, pag, ne tik strauji. Sākumā vismaz alu uzsauc, pirms lien bučoties :D

Es tik domāju, ja Gara nav, no kurienes Tevī iedvesma rodas?

Publicēts: 20.05.12 22:29
 citēt
Haidukam iedvesma tikai no Haiduka
Haiduks tēvs
haiduks dēls
Haiduks svētais gars - te arī iedvesma :P
Publicēts: 20.05.12 22:40
 citēt
Vairāk jautājumu nav
Publicēts: 20.05.12 22:58
 citēt
Vakar kā reiz braucām gar Ventaskrastiem, kur Peļļu pirts notiks :)
Publicēts: 20.05.12 23:24
 citēt
Lūdzu, iemūžiniet priekš manis reportāžu, kur Haiduks rok kara cirvi un pēc tam abi ar Sapperu sarokojas ar platu smaidu sejā. :big_smile:
Publicēts: 20.05.12 23:38
 citēt
GunitaB:Lūdzu, iemūžiniet priekš manis reportāžu, kur Haiduks rok kara cirvi un pēc tam abi ar Sapperu sarokojas ar platu smaidu sejā. :big_smile:

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
meitenīt- greizi domā,
kāds sakars karacirim ar Sapperu. Viņš kā baltā avs (nevainīga :P ) un tā fona, kad ciris jārok :D
Publicēts: 20.05.12 23:53
 citēt
Vot tā, saprati, meitenīt :P
Publicēts: 21.05.12 10:34
 citēt
Lai nebūtu pārpratumi tiem kas pagaišgad nav bijuši - samaksa zem jumta paredzēta kā gultasvieta - nakšņošana pusotrvietīgā gultā, kur uz katru gultu tiek ierēķināti divi cilvēki, jeb arī nakšņošana paša līdzi paņemtā guļammaisā uz grīdas līdzās gultām (kas manuprāt ir pat ērtāk nekā gultas dalīšana vēl ar kādu).
Uz šo brīdi pēc iemaksātām naudām spēju norezervēt tikai pirtsmāju, kurā ir septiņas pusotrvietīgas gultas. Pēc sarakstiņa paši varat izvērtēt kurš ar kuru ir gatavs dalīt gultu, kuram ērtāk tomēr liekas līdzi paņemt guļammaisu.
Publicēts: 21.05.12 10:40
 citēt
pagāšgad gulēju uz diviem kopā sastumtiem krēsliem un apsedzos ar līdzpaņemto dvielīti, gultas vietu atdodot daiļā dzimuma pārstāvēm :)
šogad varbūt paķeršu guļammaisu, ja vien vispār tiks gulēts :D
Publicēts: 21.05.12 11:19
 citēt
хотел бы тоже по участвовать в слете но так как первый раз сам я туда не доберусь, может кто-то возьмет попутчиком и толковее обьяснит что и как, латышский не понимаю
Publicēts: 21.05.12 13:08 labots
 citēt
Lufter:хотел бы тоже по участвовать в слете но так как первый раз сам я туда не доберусь, может кто-то возьмет попутчиком и толковее обьяснит что и как, латышский не понимаю

Слетом мероприятие можно назвать довольно относительно , скорей тусовка друзей и не очень , блогеров. Все происходит не далеко от Вентспилс ~25km кемпинг "Ventas krasti" . По сути тут просто оптом снимается часть кемпинга , приезжает толпа тусует друзьями из Fotoblogs.lv . Никаких общих мероприятий организаторы не предлагают , все своими руками при помощи желанию остальных тусовщиков. Организаторы за 5Ls или 4Ls обеспечивают крышей над головой или местом для палатки. Для участия надо перечислить указанные суммы 4 или 5 Ls на счет Pеlle указав свой ник Fotoblog.lv , она не понимает по Русски впрочем как 3/4 молодежь в Fotoblogs.lv . На месте обычно организуют музыку танцы , ночью караоке , все отельное время блогеры небольшими группами компаний друзей разежаються по своим мини планерам , там рядом река Venta и 11км знаменитые обрывистые берега Балтийского моря от Jurkalne до Užava . Но раз проехал 250км 11km рядом :) на следующее утро традиционно скидываются на холодный суп из овощей кефира обычно ведро два на всех хватит .
Publicēts: 21.05.12 13:15
 citēt
uljens:pagāšgad gulēju uz diviem kopā sastumtiem krēsliem un apsedzos ar līdzpaņemto dvielīti, gultas vietu atdodot daiļā dzimuma pārstāvēm :)
šogad varbūt paķeršu guļammaisu, ja vien vispār tiks gulēts :D

Tur parasti tiek GULĒTS ? :) Tu JOKO :D ;D
Publicēts: 21.05.12 13:17 labots
 citēt
pelle:(kas manuprāt ir pat ērtāk nekā gultas dalīšana vēl ar kādu).

Es telti paņemšu un guļammaisu:face-wink:
Publicēts: 21.05.12 15:00
 citēt
Man jau liekas, ka krievu valodu puslīdz saprot un runā visi. Tikai daži atsevišķi kadri nepieprot, i to pavisam jauni (ap 20-25 g) ;) Es i saprotu, i runāju, i lasu :P ar rakstīšanu tā pagrūtāk, jo to jau ikdienā nedara :)
Publicēts: 21.05.12 15:02
 citēt
Sendra:ar rakstīšanu tā pagrūtāk, jo to jau ikdienā nedara :)

a Tu paprovē ar www.transliter.ru :big_smile:
Publicēts: 21.05.12 16:35
 citēt
Sendra:Man jau liekas, ka krievu valodu puslīdz saprot un runā visi. Tikai daži atsevišķi kadri nepieprot, i to pavisam jauni (ap 20-25 g) ;) Es i saprotu, i runāju, i lasu :P ar rakstīšanu tā pagrūtāk, jo to jau ikdienā nedara :)

+++ Tieši tā! Tik nez kāpēc Lunis domā ka es esmu zābaks kam 3/4 smadzeņu atrofējušās.

Riču, es tev palūdzu konkrētam lietotājam krievu valodā plašāku atbildi sniegt jo man nav nedz laika, nedz pacietības krievu šriftā pasakas rakstīt. Es izaugu 80-90tos un man tāpat kā visiem citiem tā ir otra dzimtā valoda, tikai principi neļauj piekāpties tai otras tautas spītībai neapgūt valsts valodu kurā dzīvo, tāpēc atbildu savā valodā.
Publicēts: 21.05.12 17:25
 citēt
Nu ja, tie kas dzimuši 80-90 jau to kriev.val vēl saprot tīri labi ;)

Bet vispār, es jau skaitu dieniņas :)

Un arī, pellīt, pie pirmās izdevības ieskaitīšu naudiņu par teltsvietu :)
Publicēts: 21.05.12 17:28
 citēt
pie noteiktas kondīcijas es labi saprotu arī somiski ķīniski un arī zulu valodu :big_smile:
Publicēts: 21.05.12 18:21
 citēt
Ieskatījos plānotājā... tad jau pievienošos jums! :)
Publicēts: 21.05.12 19:10
 citēt
Mollija:Ieskatījos plānotājā... tad jau pievienošos jums! :)

Tev laps plānotājs, kur pirki, lai tie kas nevar savējos atrast bīvu, arī tādu nopērk :D
Publicēts: 21.05.12 19:14
 citēt
pelle:Lai nebūtu pārpratumi tiem kas pagaišgad nav bijuši - samaksa zem jumta paredzēta kā gultasvieta - nakšņošana pusotrvietīgā gultā, kur uz katru gultu tiek ierēķināti divi cilvēki, jeb arī nakšņošana paša līdzi paņemtā guļammaisā uz grīdas līdzās gultām (kas manuprāt ir pat ērtāk nekā gultas dalīšana vēl ar kādu).
Uz šo brīdi pēc iemaksātām naudām spēju norezervēt tikai pirtsmāju, kurā ir septiņas pusotrvietīgas gultas. Pēc sarakstiņa paši varat izvērtēt kurš ar kuru ir gatavs dalīt gultu, kuram ērtāk tomēr liekas līdzi paņemt guļammaisu.

Pag, tad pusotrvietīgā gulta ir, kur apakšā guļ divi un virsū viens :))
Publicēts: 21.05.12 19:36
 citēt
Daudzas krievietes ir ļoti simpātiskas. Un tad jau ir vienalga, kādā valodā runā, kaut vai igauniski. :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9