Sendra:Rādās, rinda nebūs tikai pie Sappera, bet arī pie manas telts
Tas lielā mērā atkarīgs no cenas, kuru tu joprojām neesi nosaukusi.
Kāda cena? Par ko man tā cena jāsauc? Par pārnakšņošanu? Hm? Pie manis teltī varēs iekāpt paciemoties un thats all. Pacienāšu ar cepumiem, tēju, var pachillout bariņā. Bet nu ne vairāk. Gulēt jau laikam es gribu tur viena. Ja nu tā baigi palūdzās, tad blakus varu paņemt kādu patiešām labi zināmu personu (vēlams meiču) nu, piemēram ERU. Vispār, jāatrod telts kāda dzīva. Iespējams to dabūšu no kādiem draugiem aizņemties
Visas aukstās zupas ne-rezervētās pozīcijas redzamas pirmā lapā, mazliet zemāk zem transporta saraksta. Tur arī papildinu ja kāds uz kā sagādi piesakās
GunitaB:Lūdzu, iemūžiniet priekš manis reportāžu, kur Haiduks rok kara cirvi un pēc tam abi ar Sapperu sarokojas ar platu smaidu sejā.
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? meitenīt- greizi domā, kāds sakars karacirim ar Sapperu. Viņš kā baltā avs (nevainīga :P ) un tā fona, kad ciris jārok
Lai nebūtu pārpratumi tiem kas pagaišgad nav bijuši - samaksa zem jumta paredzēta kā gultasvieta - nakšņošana pusotrvietīgā gultā, kur uz katru gultu tiek ierēķināti divi cilvēki, jeb arī nakšņošana paša līdzi paņemtā guļammaisā uz grīdas līdzās gultām (kas manuprāt ir pat ērtāk nekā gultas dalīšana vēl ar kādu). Uz šo brīdi pēc iemaksātām naudām spēju norezervēt tikai pirtsmāju, kurā ir septiņas pusotrvietīgas gultas. Pēc sarakstiņa paši varat izvērtēt kurš ar kuru ir gatavs dalīt gultu, kuram ērtāk tomēr liekas līdzi paņemt guļammaisu.
pagāšgad gulēju uz diviem kopā sastumtiem krēsliem un apsedzos ar līdzpaņemto dvielīti, gultas vietu atdodot daiļā dzimuma pārstāvēm šogad varbūt paķeršu guļammaisu, ja vien vispār tiks gulēts
хотел бы тоже по участвовать в слете но так как первый раз сам я туда не доберусь, может кто-то возьмет попутчиком и толковее обьяснит что и как, латышский не понимаю
Lufter:хотел бы тоже по участвовать в слете но так как первый раз сам я туда не доберусь, может кто-то возьмет попутчиком и толковее обьяснит что и как, латышский не понимаю
Слетом мероприятие можно назвать довольно относительно , скорей тусовка друзей и не очень , блогеров. Все происходит не далеко от Вентспилс ~25km кемпинг "Ventas krasti" . По сути тут просто оптом снимается часть кемпинга , приезжает толпа тусует друзьями из Fotoblogs.lv . Никаких общих мероприятий организаторы не предлагают , все своими руками при помощи желанию остальных тусовщиков. Организаторы за 5Ls или 4Ls обеспечивают крышей над головой или местом для палатки. Для участия надо перечислить указанные суммы 4 или 5 Ls на счет Pеlle указав свой ник Fotoblog.lv , она не понимает по Русски впрочем как 3/4 молодежь в Fotoblogs.lv . На месте обычно организуют музыку танцы , ночью караоке , все отельное время блогеры небольшими группами компаний друзей разежаються по своим мини планерам , там рядом река Venta и 11км знаменитые обрывистые берега Балтийского моря от Jurkalne до Užava . Но раз проехал 250км 11km рядом на следующее утро традиционно скидываются на холодный суп из овощей кефира обычно ведро два на всех хватит .
uljens:pagāšgad gulēju uz diviem kopā sastumtiem krēsliem un apsedzos ar līdzpaņemto dvielīti, gultas vietu atdodot daiļā dzimuma pārstāvēm šogad varbūt paķeršu guļammaisu, ja vien vispār tiks gulēts
Man jau liekas, ka krievu valodu puslīdz saprot un runā visi. Tikai daži atsevišķi kadri nepieprot, i to pavisam jauni (ap 20-25 g) Es i saprotu, i runāju, i lasu :P ar rakstīšanu tā pagrūtāk, jo to jau ikdienā nedara
Sendra:Man jau liekas, ka krievu valodu puslīdz saprot un runā visi. Tikai daži atsevišķi kadri nepieprot, i to pavisam jauni (ap 20-25 g) Es i saprotu, i runāju, i lasu :P ar rakstīšanu tā pagrūtāk, jo to jau ikdienā nedara
+++ Tieši tā! Tik nez kāpēc Lunis domā ka es esmu zābaks kam 3/4 smadzeņu atrofējušās.
Riču, es tev palūdzu konkrētam lietotājam krievu valodā plašāku atbildi sniegt jo man nav nedz laika, nedz pacietības krievu šriftā pasakas rakstīt. Es izaugu 80-90tos un man tāpat kā visiem citiem tā ir otra dzimtā valoda, tikai principi neļauj piekāpties tai otras tautas spītībai neapgūt valsts valodu kurā dzīvo, tāpēc atbildu savā valodā.
pelle:Lai nebūtu pārpratumi tiem kas pagaišgad nav bijuši - samaksa zem jumta paredzēta kā gultasvieta - nakšņošana pusotrvietīgā gultā, kur uz katru gultu tiek ierēķināti divi cilvēki, jeb arī nakšņošana paša līdzi paņemtā guļammaisā uz grīdas līdzās gultām (kas manuprāt ir pat ērtāk nekā gultas dalīšana vēl ar kādu). Uz šo brīdi pēc iemaksātām naudām spēju norezervēt tikai pirtsmāju, kurā ir septiņas pusotrvietīgas gultas. Pēc sarakstiņa paši varat izvērtēt kurš ar kuru ir gatavs dalīt gultu, kuram ērtāk tomēr liekas līdzi paņemt guļammaisu.
Pag, tad pusotrvietīgā gulta ir, kur apakšā guļ divi un virsū viens )