forum.gif
PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 2012 2.-3.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. ...
  13. 24
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.05.12 09:30 labots
 citēt
Sendra:Gribētos bildītes rīta agrumā ūdeņos... Hmmm!

gribi bildēt vai bildēties? :)
P.S. pagājšgad (kamēr visi gulēja) es vienu fotogrāfi (nav svarīgi kuru) bildēju ūdeņos pie peļļu pirts :)
Publicēts: 23.05.12 09:31
 citēt
Traktorz:

gribi bildēt vai bildēties? :)

Sendrai abi patīk, varēsim arī papozierēt :D
Publicēts: 23.05.12 09:57
 citēt
Aprunājos ar prātīgiem cilvēkiem.. :)

Ir nepamatotas aizdomas, ka aizbraukšu es arī (gribējās uz praidu, bet šitas izklausās jautrāk :D). Tā kā sola viesuļvētru, sniegu un citus nelāgus laika apstākļus, tad visdrīzāk braukšu ar mašīnu.
Ja nu laika apstākļi mainās un ir silts un patīkams, kā arī es atrodu jaukus cilvēkus, kas aizvizinās manu somu un telti līdz norises vietai, no sākotnējā plāna tur nokļūt ar velo neatsacīšos. Bet šobrīd tas liekas mazticami :)
Publicēts: 23.05.12 10:08
 citēt
Traktorz - un kas sanāca? :)

Bzh - kādas vēl vētras, sniegi? :amazing:
Publicēts: 23.05.12 10:10
 citēt
Sendra:Traktorz - un kas sanāca? :)

sanāca bariņš smuku bilžu ar kailu meiteni ūdenī (un blakus tam) agras rīta saulītes staros :)
Publicēts: 23.05.12 10:10
 citēt

Tā klejo apkārt baumas... :)
Es gan ar neticu, bet tak nevaru atzīties, ka esmu Olisam līdzīgs nīkulis un ar velo tas gabals ir 3km par garu, lai komfortabli nobrauktu :D
Publicēts: 23.05.12 10:20
 citēt
Traktorz:

sanāca bariņš smuku bilžu ar kailu meiteni ūdenī (un blakus tam) agras rīta saulītes staros :)

nu to es saprotu, bet gribas redzēt to rezultātu ;)

Bzh:

Tā klejo apkārt baumas... :)
Es gan ar neticu, bet tak nevaru atzīties, ka esmu Olisam līdzīgs nīkulis un ar velo tas gabals ir 3km par garu, lai komfortabli nobrauktu :D

brr, cerams baumas ir tikai baumas.
Publicēts: 23.05.12 10:24
 citēt
Sendra - varu aizsūtīt linkus uz dažām bildēm privāti ja ir liela vēlme :) - publiski es šeit linkus nelikšu
Publicēts: 23.05.12 10:43
 citēt
Traktorz:Sendra - varu aizsūtīt linkus uz dažām bildēm privāti ja ir liela vēlme :) - publiski es šeit linkus nelikšu

Nu ok, atsūti :)
Publicēts: 23.05.12 11:43
 citēt
Sendra - gribi lai kāds tevi no rīta agrumā ielidina ūdenī, lai tu varētu labāk pamosties??? :exciting::amazing::haha::grimace:
Publicēts: 23.05.12 11:51
 citēt
Oliss:Sendra - gribi lai kāds tevi no rīta agrumā ielidina ūdenī, lai tu varētu labāk pamosties??? :exciting::amazing::haha::grimace:

Tagad zināšu Tavas klusās vēlmes :grimace:
Publicēts: 23.05.12 11:54 labots
 citēt
Traktorz:

Wow, un viņa pat nepalielījās :)
... tūlīt rakstu, lai ieliek blogā vienu... jānovērtē, vai atbilst- sanāca bariņš smuku bilžu :D
Publicēts: 23.05.12 12:00
 citēt

vēl vajag varēšanu un noteikti kāds sabildēs - fotogrāfu jau būs pietiekami daudz :)
 citēt
Starpcitu, varbūt palaidu garām -kas šogad parūpēsies par mūziku & mūzikas tehniku?
Kā tur pag.gadu bija - kaut ko sagādāja Sapper, kaut ko Reinis? Vai Sapper tikai tehniku un Reinis tikai mūziku?
Man ir visāda jauka mūzika -varētu "piegādāt" :)
 citēt
uljens:

vēl vajag varēšanu un noteikti kāds sabildēs - fotogrāfu jau būs pietiekami daudz :)

Rīta agrumā redzēs, cik daudzi vel nebusu aizgaajussi guleet... :D
Publicēts: 23.05.12 12:02
 citēt
Riebiga:

Rīta agrumā redzēs, cik daudzi vel nebusu aizgaajussi guleet... :D

pagājšgad agri no rīta daži vēl pie nodzisuša ugunskura klanīja galvas :D
Publicēts: 23.05.12 12:07
 citēt
Takš mana profilbilde ir tapusi pag.gada rītā iekš virtuvītes :) aiz loga ausa gaismiņa un migla laiski spēlējās apkārt mūsu vietai :) Es tā arī īsti nepagulēju, jo kad beidzot izlēmu, tad visas gultiņas bija aizņemtas un nācās lielā karstumā sagulēt ar diviem večiem un Inārīti :D
Publicēts: 23.05.12 12:13
 citēt
Sendra:Takš mana profilbilde ir tapusi pag.gada rītā iekš virtuvītes :) aiz loga ausa gaismiņa un migla laiski spēlējās apkārt mūsu vietai :) Es tā arī īsti nepagulēju, jo kad beidzot izlēmu, tad visas gultiņas bija aizņemtas un nācās lielā karstumā sagulēt ar diviem večiem un Inārīti :D

3 citiem kas te brauc šogad uz peļļu pirti ir manis bildētas bildes profilos :D
Publicēts: 23.05.12 12:14
 citēt
Sendra:Starpcitu, varbūt palaidu garām -kas šogad parūpēsies par mūziku & mūzikas tehniku?
Kā tur pag.gadu bija - kaut ko sagādāja Sapper, kaut ko Reinis? Vai Sapper tikai tehniku un Reinis tikai mūziku?

Šogad tev būs jādzied un jāizklaidē mūs :big_smile:
Publicēts: 23.05.12 13:21
 citēt
Traktorz:
Sendra:Takš mana profilbilde ir tapusi pag.gada rītā iekš virtuvītes :) aiz loga ausa gaismiņa un migla laiski spēlējās apkārt mūsu vietai :) Es tā arī īsti nepagulēju, jo kad beidzot izlēmu, tad visas gultiņas bija aizņemtas un nācās lielā karstumā sagulēt ar diviem večiem un Inārīti :D

3 citiem kas te brauc šogad uz peļļu pirti ir manis bildētas bildes profilos :D

Tu jaf arī varēji par godu pasākumam ielikt bildi ar glāzi rokā :D... tu jaf zini kuru :D
Publicēts: 23.05.12 13:28
 citēt
Haiduk, a Tu neaizmirsti paķert VISAS savas platmales :)
Publicēts: 23.05.12 13:35
 citēt
Haiduks:
Tu jaf arī varēji par godu pasākumam ielikt bildi ar glāzi rokā :D... tu jaf zini kuru :D

darīts :)
Publicēts: 23.05.12 13:39
 citēt
Hmm, man gan nav nevienas Haiduka bildētas bildes no Peļļu pirts, ko ielikt profilā :what:
Publicēts: 23.05.12 13:50
 citēt
Manu bildēja, šķiet, Māris (ar alvila vai uljena aparātu -vairs neatceros, bet kaut kā tā bija) :face-grin:
Publicēts: 23.05.12 17:24
 citēt
ERA:Hmm, man gan nav nevienas Haiduka bildētas bildes no Peļļu pirts, ko ielikt profilā :what:

Man gan ir... bet tapat nelikshu :grimace:
Publicēts: 23.05.12 17:25
 citēt
ERA:Hmm, man gan nav nevienas Haiduka bildētas bildes no Peļļu pirts, ko ielikt profilā :what:

Slinka biji :P, necēlies no rīta, lai līdz pusdienai ūdenī iebristu :D
(flower)
Publicēts: 23.05.12 17:56
 citēt
Haiduks:Slinka biji :P, necēlies no rīta, lai līdz pusdienai ūdenī iebristu :D
(flower)

Es tikai no rīta ap saullēktu gulēt aizgāju :face-grin:
Publicēts: 23.05.12 18:05
 citēt
ERA:Es tikai no rīta ap saullēktu gulēt aizgāju :face-grin:

Ko no tā varam secināt - Haiduks pats pārāk ilgi gulējis... :haha:
Publicēts: 23.05.12 18:17
 citēt
Aa, Haiduk, Tu vēl varētu paķert līdzi kādu grimmētāju :)
Publicēts: 23.05.12 18:27
 citēt

toties man ir tava bilde :D :D :D
Publicēts: 23.05.12 18:27
 citēt
Sendra:Aa, Haiduk, Tu vēl varētu paķert līdzi kādu grimmētāju :)

Nevajaga, mēs tevi nogrimmēsim paši :D
Publicēts: 23.05.12 18:34
 citēt
Oliss:toties man ir tava bilde :D :D :D

Nemaz nedraudi, man ir vismaz 3-4 bildes ar Tevi :grimace: :face-grin:
Publicēts: 23.05.12 21:41
 citēt
Sendra:Starpcitu, varbūt palaidu garām -kas šogad parūpēsies par mūziku & mūzikas tehniku?

Skaņu paņemšu tāpat kā pagājušajā gadā. Par saturu jādomā pašiem, Es paņemšu kādus "mīnusus" līdzi, jo izrādās, ka starp mums ir talantīgi vokālisti. :D
Publicēts: 23.05.12 22:12
 citēt
Sapper:

Skaņu paņemšu tāpat kā pagājušajā gadā. Par saturu jādomā pašiem, Es paņemšu kādus "mīnusus" līdzi, jo izrādās, ka starp mums ir talantīgi vokālisti. :D

Tikai man nedod, tad visi Tambovas vilki saskries līdzi gaudot :D
Publicēts: 23.05.12 22:13 labots
 citēt

Saproti, pat nerunāšu- nabūs godīgi, visi lustējās, kā nu kurš māk, bet šamajai jārukā :(
Vizāžistes katru dienu pieejamas līdz Jāņiem
www.draugiem.lv...
Publicēts: 23.05.12 22:13
 citēt
Lejasmāt, tfu, Haiduk, kād ir Tava mīļākā dziema? Es foni sameklēšu :P varēsi izpausties Tu ar...
Publicēts: 23.05.12 22:17 labots
 citēt
Sapper:Lejasmāt, tfu, Haiduk, kād ir Tava mīļākā dziema? Es foni sameklēšu :P varēsi izpausties Tu ar...

AuuŪūūuuuuuuu, AuuŪūūuuuuuuu
Auu Auu Auu Auu Auu Auu AuuŪūūuuuuuuu
Publicēts: 23.05.12 22:18
 citēt
Haiduks:

Saproti, pat nerunāšu- nabūs godīgi, visi lustējās, kā nu kurš māk, bet šamajai jārukā :(
http://www.draugiem.lv/group/16104226/haiduka-pirtina-un-viss-par-foto-radosa-atputa-cilvekiem-kurus-tas-interese/?f_tid=3772814

Ne tak, tur tak sanāks atpūta vairāk kā rukāšana. Aptuveni kā bija pēdējā fotobloga dzimenē uz kuģa Andrejsalā.. Meitenes bija priecīgas iegūt vairāk pieredzi piedaloties tādā pasākumā, plus tika pie izklaides, kā arī viņas pabildēja.
Mēs jau tur nebraucam strādāt, bet izklaidēties. Tas tīri tā, ja kādam savajagās, tad zin, ka ir meiča/meičas kas var izlīdzēt.
Bet nu tas tā, ja nu kāda tiešām atrodas, kas ar lielāko prieku dotos izklaidē.
Publicēts: 23.05.12 22:20
 citēt
Sendra:
Haiduks:
http://www.draugiem.lv/group/16104226/haiduka-pirtina-un-viss-par-foto-radosa-atputa-cilvekiem-kurus-tas-interese/?f_tid=3772814

Ne tak, tur tak sanāks atpūta vairāk kā rukāšana. Aptuveni kā bija pēdējā fotobloga dzimenē uz kuģa Andrejsalā.. Meitenes bija priecīgas iegūt vairāk pieredzi piedaloties tādā pasākumā, plus tika pie izklaides, kā arī viņas pabildēja.
Mēs jau tur nebraucam strādāt, bet izklaidēties. Tas tīri tā, ja kādam savajagās, tad zin, ka ir meiča/meičas kas var izlīdzēt.
Bet nu tas tā, ja nu kāda tiešām atrodas, kas ar lielāko prieku dotos izklaidē.

Gudrās meitenes jaf 13 gados ir sapratušas, ka labākā atpūta naf darbs :D
Publicēts: 23.05.12 22:20
 citēt
Haiduks:
Sapper:Lejasmāt, tfu, Haiduk, kād ir Tava mīļākā dziema? Es foni sameklēšu :P varēsi izpausties Tu ar...

Auu Auu Auu Auu Auu Auu AuuŪūūuuuuuuu

Beidz atmazkas ļepīt, mācies textu.

www.youtube.com...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 4