Ir nepamatotas aizdomas, ka aizbraukšu es arī (gribējās uz praidu, bet šitas izklausās jautrāk ). Tā kā sola viesuļvētru, sniegu un citus nelāgus laika apstākļus, tad visdrīzāk braukšu ar mašīnu. Ja nu laika apstākļi mainās un ir silts un patīkams, kā arī es atrodu jaukus cilvēkus, kas aizvizinās manu somu un telti līdz norises vietai, no sākotnējā plāna tur nokļūt ar velo neatsacīšos. Bet šobrīd tas liekas mazticami
Tā klejo apkārt baumas... Es gan ar neticu, bet tak nevaru atzīties, ka esmu Olisam līdzīgs nīkulis un ar velo tas gabals ir 3km par garu, lai komfortabli nobrauktu
sanāca bariņš smuku bilžu ar kailu meiteni ūdenī (un blakus tam) agras rīta saulītes staros
nu to es saprotu, bet gribas redzēt to rezultātu
Bzh:
Sendra:Traktorz - un kas sanāca?
Bzh - kādas vēl vētras, sniegi?
Tā klejo apkārt baumas... Es gan ar neticu, bet tak nevaru atzīties, ka esmu Olisam līdzīgs nīkulis un ar velo tas gabals ir 3km par garu, lai komfortabli nobrauktu
Starpcitu, varbūt palaidu garām -kas šogad parūpēsies par mūziku & mūzikas tehniku? Kā tur pag.gadu bija - kaut ko sagādāja Sapper, kaut ko Reinis? Vai Sapper tikai tehniku un Reinis tikai mūziku? Man ir visāda jauka mūzika -varētu "piegādāt"
Takš mana profilbilde ir tapusi pag.gada rītā iekš virtuvītes aiz loga ausa gaismiņa un migla laiski spēlējās apkārt mūsu vietai Es tā arī īsti nepagulēju, jo kad beidzot izlēmu, tad visas gultiņas bija aizņemtas un nācās lielā karstumā sagulēt ar diviem večiem un Inārīti
Sendra:Takš mana profilbilde ir tapusi pag.gada rītā iekš virtuvītes aiz loga ausa gaismiņa un migla laiski spēlējās apkārt mūsu vietai Es tā arī īsti nepagulēju, jo kad beidzot izlēmu, tad visas gultiņas bija aizņemtas un nācās lielā karstumā sagulēt ar diviem večiem un Inārīti
3 citiem kas te brauc šogad uz peļļu pirti ir manis bildētas bildes profilos
Sendra:Starpcitu, varbūt palaidu garām -kas šogad parūpēsies par mūziku & mūzikas tehniku? Kā tur pag.gadu bija - kaut ko sagādāja Sapper, kaut ko Reinis? Vai Sapper tikai tehniku un Reinis tikai mūziku? Man ir visāda jauka mūzika -varētu "piegādāt"
Sendra:Takš mana profilbilde ir tapusi pag.gada rītā iekš virtuvītes aiz loga ausa gaismiņa un migla laiski spēlējās apkārt mūsu vietai Es tā arī īsti nepagulēju, jo kad beidzot izlēmu, tad visas gultiņas bija aizņemtas un nācās lielā karstumā sagulēt ar diviem večiem un Inārīti
3 citiem kas te brauc šogad uz peļļu pirti ir manis bildētas bildes profilos
Tu jaf arī varēji par godu pasākumam ielikt bildi ar glāzi rokā ... tu jaf zini kuru
Sendra:Starpcitu, varbūt palaidu garām -kas šogad parūpēsies par mūziku & mūzikas tehniku? Kā tur pag.gadu bija - kaut ko sagādāja Sapper, kaut ko Reinis? Vai Sapper tikai tehniku un Reinis tikai mūziku? Man ir visāda jauka mūzika -varētu "piegādāt"
Skaņu paņemšu tāpat kā pagājušajā gadā. Par saturu jādomā pašiem, Es paņemšu kādus "mīnusus" līdzi, jo izrādās, ka starp mums ir talantīgi vokālisti.
Skaņu paņemšu tāpat kā pagājušajā gadā. Par saturu jādomā pašiem, Es paņemšu kādus "mīnusus" līdzi, jo izrādās, ka starp mums ir talantīgi vokālisti.
Tikai man nedod, tad visi Tambovas vilki saskries līdzi gaudot
Sendra:Aa, Haiduk, Tu vēl varētu paķert līdzi kādu grimmētāju
Saproti, pat nerunāšu- nabūs godīgi, visi lustējās, kā nu kurš māk, bet šamajai jārukā Vizāžistes katru dienu pieejamas līdz Jāņiem http://www.draugiem.lv/group/16104226/haiduka-pirtina-un-viss-par-foto-radosa-atputa-cilvekiem-kurus-tas-interese/?f_tid=3772814
Ne tak, tur tak sanāks atpūta vairāk kā rukāšana. Aptuveni kā bija pēdējā fotobloga dzimenē uz kuģa Andrejsalā.. Meitenes bija priecīgas iegūt vairāk pieredzi piedaloties tādā pasākumā, plus tika pie izklaides, kā arī viņas pabildēja. Mēs jau tur nebraucam strādāt, bet izklaidēties. Tas tīri tā, ja kādam savajagās, tad zin, ka ir meiča/meičas kas var izlīdzēt. Bet nu tas tā, ja nu kāda tiešām atrodas, kas ar lielāko prieku dotos izklaidē.
Haiduks:
Saproti, pat nerunāšu- nabūs godīgi, visi lustējās, kā nu kurš māk, bet šamajai jārukā Vizāžistes katru dienu pieejamas līdz Jāņiem http://www.draugiem.lv/group/16104226/haiduka-pirtina-un-viss-par-foto-radosa-atputa-cilvekiem-kurus-tas-interese/?f_tid=3772814
Ne tak, tur tak sanāks atpūta vairāk kā rukāšana. Aptuveni kā bija pēdējā fotobloga dzimenē uz kuģa Andrejsalā.. Meitenes bija priecīgas iegūt vairāk pieredzi piedaloties tādā pasākumā, plus tika pie izklaides, kā arī viņas pabildēja. Mēs jau tur nebraucam strādāt, bet izklaidēties. Tas tīri tā, ja kādam savajagās, tad zin, ka ir meiča/meičas kas var izlīdzēt. Bet nu tas tā, ja nu kāda tiešām atrodas, kas ar lielāko prieku dotos izklaidē.
Gudrās meitenes jaf 13 gados ir sapratušas, ka labākā atpūta naf darbs