ES no tā ko sabildēju PAGAJUŠO GAD pietam TIKAI pa ceļam neko neesmu uztaisījis tā kā GATAVS ;D Sogad laikam nebildesju vispar lai nav jāmoka sircapzinaja ;D
Lunis:ES no tā ko sabildēju PAGAJUŠO GAD pietam TIKAI pa ceļam neko neesmu uztaisījis tā kā GATAVS ;D Sogad laikam nebildesju vispar lai nav jāmoka sircapzinaja ;D
Toč, mani pie Abavas tā locīji- dod bildes... Ja nē, būs kā iepriekšējo gadu
Lunis:ES no tā ko sabildēju PAGAJUŠO GAD pietam TIKAI pa ceļam neko neesmu uztaisījis tā kā GATAVS ;D Sogad laikam nebildesju vispar lai nav jāmoka sircapzinaja ;D
Aha, Luni, es vēl nevienu bildi neesmu saņēmusi no Tevis
Cita starpā, jautājums šoferīšiem, kur notiek rīta savākšanās? Izbrauciens no Rīgas ir kolektīvi, vai katrs auto brauc savu ceļu ar apskates objektiem? Haiduk, no kurienes Tu startēsi?
Sabulis:Cita starpā, jautājums šoferīšiem, kur notiek rīta savākšanās? Izbrauciens no Rīgas ir kolektīvi, vai katrs auto brauc savu ceļu ar apskates objektiem? Haiduk, no kurienes Tu startēsi?
Visi savācās 6:00 pie spices un tad zosu gājienā brauc
Sabulis:Cita starpā, jautājums šoferīšiem, kur notiek rīta savākšanās? Izbrauciens no Rīgas ir kolektīvi, vai katrs auto brauc savu ceļu ar apskates objektiem? Haiduk, no kurienes Tu startēsi?
Parasti pie šāda jautājuma cilvēks pasaka, no kuras vietas ir, un tad var saskaņot maršrutu... 6.oo Spice... tas nozīmē, kaut kur centrā 5;45. Starp citu- varbūt daudzi atkritīs... jārēķinās ar degvielas izdevumiem turp , atpakaļ, un pa kreisi bildējoties ap 10 Ls no braucēja
Parasti pie šāda jautājuma cilvēks pasaka, no kuras vietas ir, un tad var saskaņot maršrutu... 6.oo Spice... tas nozīmē, kaut kur centrā 5;45. Starp citu- varbūt daudzi atkritīs... jārēķinās ar degvielas izdevumiem turp , atpakaļ, un pa kreisi bildējoties ap 10 Ls no braucēja
Meitenes kā vienmēr na haļavu gribēs braukt...........
Haiduks:
Meitenes kā vienmēr na haļavu gribēs braukt...........
Parasti ir otrādāk!!! meitenes samaksā, bet puiši pēdējo nodzer... , un tad viss...
Nu jā, katru gadu mēs savācamies pie Spices Bowling centra. Varam arī šogad. Laiki - kā novienosimies. Vai nu agrāk (piem 6:00) vai nu vēlāk (piem 8:00 vai 9:00).
Un, jā, parasti kad vienā mašīnā brauc vairāki, tad līdzbraucēji piemet šoferītim (mašīnas īpašniekam) moņei moņei par benžu. T.i. no 7 līdz 10 Ls no deguna. Kā nu kuram tā mašīna rij. Haidukam rijot pa dārgo mēģināšu izkratīt krājkasīti.
Un tā ka meitenes brauktu pa freju - nu nez. Līdz šim ne es, ne man zināmie apkārt tā nav darījuši. Varbūt ne tajās kompānijās un ne ar tiem cilvēkiem tusēju varbūt jāuzmeklē man ar gribētos pa freju