forum.gif
Pārdod i1 Display 2 kalibratorus
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pārdod i1 Display 2 kalibratorus
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.05.12 15:46
 citēt
Pārdodu divus gabalus faktiski nelietotus i1 Display 2 kalibratorus: www.amazon.com...

50 LVL/gabalā.

Komplektā nāk pats kalibrators un softs. Cits nekas komplektā vairs nenāk un arī nav vajadzīgs (nejēdzīgs atsvars stiprināšanai pie monitora un nejēdzīga plastmasas uzlika ambient light mērīšānai - kas arī ir abšaubāms pasākums).

Pats kalibrators ir ideālā kārtībā, es ar tiem attiecīgas pirmspārdošanas pārliecības iegūšanai nokalibrēju DELL laptopa ekrānu un NEC 3090 ekrānu - rezultāts abiem kalibratoriem līdzīgs.

Izlaižot abus divus caur X-rite ierīču testēšanas programmu, atbilstība iraid perfekta:

General Information
Date and Time: 2012.04.26. 16:16:01
Application version: Version 2.5.1
SDK version i1: Version 3.4.0 Build 131
SDK version iO: Version 1.1.2 Build 100
SDK version iSis: Version 1.0.6 Build 72
Platform: Microsoft Windows ???, Service Pack 1

Device Information
Device type: i1Display (Version 2) [ Ambient Light Emission ]
Serial number: 257685

Calibration
Emission calibration: Successful

Emission Test
White measurement: Successful
Gray measurement: Successful
Black measurement: Successful
Red measurement: Successful
Green measurement: Successful
Blue measurement: Successful
Emission Test: Pass

*** PASS ***
Publicēts: 06.05.12 16:04 labots
 citēt
Labs daikts , tik privātas tehnikas budžetu šim mēnesim jau esmu izsmēlis pāri jebkādam saprātam.
Publicēts: 06.05.12 16:33
 citēt
Jāpadomā, mani varētu interesēt.
Publicēts: 06.05.12 22:33
 citēt
ox3r:Jāpadomā, mani varētu interesēt.

Tad man vienu tev rezervēt (jo otrs tā kā privāti pusnorezervēts jau). ;)
Publicēts: 06.05.12 22:40
 citēt
Kā viņš draudzējās ar 2 monitoriem un windows 7? Gribu, lai abi +/- vienādi rādītu. Vairākās atsauksmēs ne pārāk labi izsakās.
Publicēts: 06.05.12 23:14
 citēt
ox3r:Kā viņš draudzējās ar 2 monitoriem un windows 7? Gribu, lai abi +/- vienādi rādītu. Vairākās atsauksmēs ne pārāk labi izsakās.

NU, kā lai tev saka...
Tā nav monitoru remontierīce. :D
Publicēts: 06.05.12 23:38
 citēt
Vaards:
ox3r:Kā viņš draudzējās ar 2 monitoriem un windows 7? Gribu, lai abi +/- vienādi rādītu. Vairākās atsauksmēs ne pārāk labi izsakās.

NU, kā lai tev saka...

Ilgi domāju, bet tā arī nesapratu ko tu gribēji pateikt.

Saprotu, ka "lētais" monitors nekad nerādīs tā kā pro tehnika, bet ne par to ir stāsts. Man ir svarīgi, lai softs korekti strādā uz win7 64bit un pati ierīce pilnvērtīgi veic savu darbu. Saprotu, ka vājā vieta esot softs (spriežot pēc komentāriem).
Publicēts: 06.05.12 23:59
 citēt
ox3r:
Vaards:
NU, kā lai tev saka...

Ilgi domāju, bet tā arī nesapratu ko tu gribēji pateikt.

Saprotu, ka "lētais" monitors nekad nerādīs tā kā pro tehnika, bet ne par to ir stāsts. Man ir svarīgi, lai softs korekti strādā uz win7 64bit un pati ierīce pilnvērtīgi veic savu darbu. Saprotu, ka vājā vieta esot softs (spriežot pēc komentāriem).

Tagad sapratu ko gribi. Pamēģināšu rīt uz w7 64 palaist.
Publicēts: 07.05.12 00:15 labots
 citēt
Tikmēr vari man norezervēt. Ja viss būs kārtībā, tad visticamāk, ka es būšu ņēmējs.
Publicēts: 07.05.12 07:50
 citēt
ox3r:Tikmēr vari man norezervēt. Ja viss būs kārtībā, tad visticamāk, ka es būšu ņēmējs.

pilnīgi identiski!
Publicēts: 07.05.12 11:38
 citēt
Notestēju. Ieintalējās normāli (win7, 64 bit ultimate). Atypazina kalibratoru momentāli, piedāvāja kalibrēt....

...kalibrēja...

Izveidoja profilu, piedāvāja to saglabāt un eneiblot, ko es atteicos darīt (man NEC ar Spectraview II softu kalibrējas hardvāriski pašā monitorā, attiecīgi izlaidu šo potenciālo figņu). Jebkurā gadījumā - galvenā sāpe, ka uz w7 neatpazīst kalibratoru, vai neiet softs neir taisnība. Viss iet kā smērēts.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):