forum.gif
sociķi, ib...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / sociķi, ib...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.05.12 22:27
 citēt
Publicēts: 06.05.12 22:31
 citēt
Neiet
Publicēts: 06.05.12 22:38
 citēt
ArmandsK_:Neiet

Kas neiet?
Euronews tad skaties tiešraidi.
Publicēts: 06.05.12 22:42
 citēt
Eltons:
ArmandsK_:Neiet

Kas neiet?
Euronews tad skaties tiešraidi.

tachu hokejs iet
Publicēts: 06.05.12 22:53 labots
 citēt
Sjie vēlēšanu rezultātus gaida Jazz pavadījumā:):) Esmu pāries vēlēšanās tur patusējies bija jautri:):) Forš muzons.
Publicēts: 06.05.12 23:14 labots
 citēt
TO ES SAPROTU Sarkozi pakāsa ar ~1% starpību:D Bastīlijas laukumss isstās labi koņčiem:)
Publicēts: 06.05.12 23:18
 citēt
Lunis:TO ES SAPROTU Sarkozi pakāsa ar ~1% starpību:D

Sarkozī atvadu runa bija ļoti cienīga... bet sociķis, tipiski... kā jau sociķis, izbrauca ar lētu demogoģiju.
Bet galvenais: ko no tā mums būs mācīties?
Publicēts: 06.05.12 23:28
 citēt
Publicēts: 07.05.12 00:08
 citēt
Jā apkopēju drāzejs Kāns kārtīgu sivēnu ielika Eiropai :)
Publicēts: 07.05.12 09:23
 citēt
Lunis:Jā apkopēju drāzejs Kāns kārtīgu sivēnu ielika Eiropai :)

Tu manu kaimiņu Stroškānu neaiztiec!:face-grin:Apkopēja viņu paveda.Čalis pretojās cik spēka,bet zaudēja cīņu.Tas ir pierādīts tiesā.Apkopēja vainīga nevis Stroškāns.:face-wink:
Publicēts: 07.05.12 10:24
 citēt
viecha:
Lunis:Jā apkopēju drāzejs Kāns kārtīgu sivēnu ielika Eiropai :)

Tu manu kaimiņu Stroškānu neaiztiec!:face-grin:Apkopēja viņu paveda.Čalis pretojās cik spēka,bet zaudēja cīņu.Tas ir pierādīts tiesā.Apkopēja vainīga nevis Stroškāns.:face-wink:

Tam čalim jāsaka neveicās tās apkopējas un bērnaukles šim varen aptikušas , reku šo atkal pa tiesām vazā šoreiz jau pa Eiropu :):) VISPĀR Frančiem normāla kultūras sastāvdaļa drāzt visādas nabadzītes bet vēlāk nepiemirst un piķiti pabalstīt. Vienīgi Jenķu plebeji un feministes šo tautas tradīciju "Piesmēja" , iedomājies Krievam aizliegtu Pobedas dienā šņabi dzert vai semoškas grauzt VĀKS FAŠZMS utt būtu !:)
Publicēts: 07.05.12 11:51
 citēt
Jā,jā.Jeņķi ir nahalīgāki.Redz ku tie Obamas miesassargi-būtu normāli sapiķojuši vecenēm un ne gailis pakaļ nedziedātu.A tie lohi nožņaudzās un dabūja skandālu pa puspasauli!:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):