forum.gif
Atsauksmes par Fujifilm FinePix HS30Exr.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Atsauksmes par Fujifilm FinePix HS30Exr.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.05.12 12:01
 citēt
Vēlos uzzināt jūsu viedokli par Fujifilm fotoaparātiem
un arī konkrētāku viedokli par šo Fujifilm FinePix HS30Exr jauno modeli....!
Kas? kur? un kā...? varbūt kāds ir šī aparāta īpašnieks un vēlas izkratīt sirdi atsauksmēs.

Cik esmu skatījies visādus topikus un youtubā atsauksmes tad šis aprāts stipri pārspēj iesācēja līmeņa spogulenes...
Publicēts: 08.05.12 12:53
 citēt
Izskatās, ka esi bildējis gan ar ziepi, gan spoguleni. Tad jau zini kādos rādītājos tā pārspēšana uz vienu vai otru pusi būs. Modeļi mainās, bet fizika jau paliek.
Publicēts: 08.05.12 13:01
 citēt
kā var dzīt tādu sviestu? ko nozīmē pārspēj iesācējlīmeņa spoguleni??? ar 10x mazāku matricu vai ar 10x garaaku tumšu objektīvu? Ar kuru galu te tiek domāts???????
Publicēts: 08.05.12 14:27
 citēt
Varētu pārspēt tādos rādītājos, kā asuma dziļums(daudziem patīk), zūma amplitūda, kā arī tādā rādītājā, kā kreņķi un vilšanās sajūta.:face-devil-grin:
Publicēts: 11.05.12 23:42
 citēt
Man bija HS20 EXR kadu laiku atpakal, esu laimigs ka tiku vala.

Lietoju automatiskos rezimus un nepatika bildes, kaut kadas nedabigas.

Pirms tam lietoju Fujifilm 5800s kam bildes sanaca nesalidzinami labakas.

Tada man ta pieredze ar sada tipa kameru. Tagad ar smaidu lidz ausim bildeju ar canon 1100d un esmu apmierinats ka autobuss.

P.S. Ja kadam gribas ko uzriet par manu komentaru tad ludzu privati. :face-wink:
Publicēts: 12.05.12 00:32
 citēt
senāk tika lietots 5500, bildes +/- ok, filmēja labi... tikai fudžim bija mānija interpolēt uz savām "šūnu" matricām.
Es ieteiktu pievērsties kādai no pamatticībām canon/nikon..
+Bildes
Publicēts: 12.05.12 00:42
 citēt
Kaplis:Vēlos uzzināt jūsu viedokli par Fujifilm fotoaparātiem
un arī konkrētāku viedokli par šo Fujifilm FinePix HS30Exr jauno modeli....!
Kas? kur? un kā...? varbūt kāds ir šī aparāta īpašnieks un vēlas izkratīt sirdi atsauksmēs.

Cik esmu skatījies visādus topikus un youtubā atsauksmes tad šis aprāts stipri pārspēj iesācēja līmeņa spogulenes...

Ja uzdod šādus jautājumus, tad varu ar visu atbildību teikt, ka priekš Tevis šī kamera ir pārāk laba. Vari droši skatīties uz 550 fujiku, pietiks Tev atliku likām.
Publicēts: 12.05.12 01:45
 citēt
Bildes:kā var dzīt tādu sviestu? ko nozīmē pārspēj iesācējlīmeņa spoguleni???

ar cenu, vieglumu un ar to, ka labi ierakstās kabatā takš var pārspēt, ka nu tikai! :big_smile:
Publicēts: 12.05.12 11:07
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):