Vēlos uzzināt jūsu viedokli par Fujifilm fotoaparātiem un arī konkrētāku viedokli par šo Fujifilm FinePix HS30Exr jauno modeli....! Kas? kur? un kā...? varbūt kāds ir šī aparāta īpašnieks un vēlas izkratīt sirdi atsauksmēs.
Cik esmu skatījies visādus topikus un youtubā atsauksmes tad šis aprāts stipri pārspēj iesācēja līmeņa spogulenes...
Izskatās, ka esi bildējis gan ar ziepi, gan spoguleni. Tad jau zini kādos rādītājos tā pārspēšana uz vienu vai otru pusi būs. Modeļi mainās, bet fizika jau paliek.
kā var dzīt tādu sviestu? ko nozīmē pārspēj iesācējlīmeņa spoguleni??? ar 10x mazāku matricu vai ar 10x garaaku tumšu objektīvu? Ar kuru galu te tiek domāts???????
senāk tika lietots 5500, bildes +/- ok, filmēja labi... tikai fudžim bija mānija interpolēt uz savām "šūnu" matricām. Es ieteiktu pievērsties kādai no pamatticībām canon/nikon.. +Bildes
Kaplis:Vēlos uzzināt jūsu viedokli par Fujifilm fotoaparātiem un arī konkrētāku viedokli par šo Fujifilm FinePix HS30Exr jauno modeli....! Kas? kur? un kā...? varbūt kāds ir šī aparāta īpašnieks un vēlas izkratīt sirdi atsauksmēs.
Cik esmu skatījies visādus topikus un youtubā atsauksmes tad šis aprāts stipri pārspēj iesācēja līmeņa spogulenes...
Ja uzdod šādus jautājumus, tad varu ar visu atbildību teikt, ka priekš Tevis šī kamera ir pārāk laba. Vari droši skatīties uz 550 fujiku, pietiks Tev atliku likām.