forum.gif
3d BILDES
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / 3d BILDES
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.05.12 14:01
 citēt
Sveiki, Visiem!

Mani interesē sekojoši jautājumi:

1. Kādās cenu amplitūdās svārstās tehnikas cenas, kas spējīga uzņemt 3d attēlus?

2. Vai pietiek tikai ar pašu aparātu, vai nepieciešama arī kāda programmatūra, lai iegūtos attēlus apstrādātu un ievietotu savā mājaslapā?

3. Vai kādam ir pieredze 3d risinājumu integrēšanā savā mājaslapā - ko variet pastāstīt, ietekt?

jau iepriekš pateicos

Viesturs Vārpa
Publicēts: 08.05.12 15:40
 citēt
Nu un kādam mārrutkam tas mājaslapā ir vajadzīgs?Es,piemēram,tādas samudrītas mājas lapas tulīt taisu nahuj ciet un nekad vairs neapmeklēju,jo nu nahuj man meklēt kur to jobannuju skaņu izrubīt,vai domāt kur raut brilles,lai to šilierējošo 3d sūdu redzētu.

P.S. Šaubos vai šeit būs daudz "trīsdē" bilžu speciālistu,toties "pilnīgidē" bilžu specu šeit pietiks :))

P.P.S. Fujiem ir tāda ziepjukaste,softs domājams komplektā,tas būs vienkāršākais variants.
Publicēts: 08.05.12 15:49
 citēt
60uz5komats6:Nu un kādam mārrutkam tas mājaslapā ir vajadzīgs?Es,piemēram,tādas samudrītas mājas lapas tulīt taisu nahuj ciet un nekad vairs neapmeklēju,jo nu nahuj man meklēt kur to jobannuju skaņu izrubīt,vai domāt kur raut brilles,lai to šilierējošo 3d sūdu redzētu.

P.S. Šaubos vai šeit būs daudz "trīsdē" bilžu speciālistu,toties "pilnīgidē" bilžu specu šeit pietiks :))

P.P.S. Fujiem ir tāda ziepjukaste,softs domājams komplektā,tas būs vienkāršākais variants.

+1
Publicēts: 08.05.12 17:44
 citēt
Publicēts: 09.05.12 20:24
 citēt
ja vajag sabildet, iedohu kontaktus vienam anglju dzentelmenim, dikti lēti gan nebūs, bet gan ja par cenu vienosieties. bilde vinsh ar diviem kodakiem un nikon stikliem, esmu redzējis izdrukatas bilditas ....cmuk
Publicēts: 09.05.12 20:31
 citēt
vispirms jau jāzin, ko domāji ar 3D bildi... divas bildes blakus, kur acis jaalaiž krustā, anaglyph vai vēl kautko- kur ekrāns izspiežas varbūt... :)
Publicēts: 09.05.12 21:54
 citēt
Publicēts: 10.05.12 01:06
 citēt
Es, vientiesīgais, cerēju, ka būs kaučkas par "canon 3D" runāts... bet atkal nekā...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):