Ir liela vēlme iegādāties jaunu bateriju lādētāju tā kā vecais nespēj uzlādēt 2700ma baterijas. Vai šis varētu būt atbilde uz manu jautājumu proline.lv... p.s kādi vēl parametri ir jāskatās iegādājoties lādētāju?
NevarTeikt:Ir liela vēlme iegādāties jaunu bateriju lādētāju tā kā vecais nespēj uzlādēt 2700ma baterijas. Vai šis varētu būt atbilde uz manu jautājumu proline.lv... p.s kādi vēl parametri ir jāskatās iegādājoties lādētāju?
LA Crose 900 bija man, gāja 1.5 gadus, tad nosprāga ieguldīto naudu neatstrādājot. Viss ir ražots Ķīnā un servišķi izdot naudu uz krutajiem lādētājiem neiesaku!
juga:LA Crose 900 bija man, gāja 1.5 gadus, tad nosprāga ieguldīto naudu neatstrādājot. Viss ir ražots Ķīnā un servišķi izdot naudu uz krutajiem lādētājiem neiesaku!
Tu mani biedē! man arī LA Crose 900 un es pa lielam bīdu teōriju, ka ja naudas nav "хоть жопой тратишь" (nevis "хоть жопой ешь", jo naudu tērē, ne ēd!), tad prātīgāk gādāt krutu lādekli un lētos aķus - OK, izmetīsi 2 no 6 vai 8, bet samaksāsi mazāk kā par 4 ūberkrutajiem, bet ar kruto lādekli zināsi, kuri jāizmet. viena nianse (attiecās ne tikai uz aķu lādekļiem!) - iespraud adaptera (pa latviski "perehodņika") pipsīti un tad adapteri (pa latviski "perehodņiku") tīklā, ne otrādi - lai špannungs neuzlec strauji no o līdz maXXXimumam.