forum.gif
Bateriju lādētājs!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Bateriju lādētājs!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.05.12 11:26
 citēt
Ir liela vēlme iegādāties jaunu bateriju lādētāju tā kā vecais nespēj uzlādēt 2700ma baterijas. Vai šis varētu būt atbilde uz manu jautājumu proline.lv...
p.s kādi vēl parametri ir jāskatās iegādājoties lādētāju?
Publicēts: 13.05.12 11:30
 citēt
NevarTeikt:Ir liela vēlme iegādāties jaunu bateriju lādētāju tā kā vecais nespēj uzlādēt 2700ma baterijas. Vai šis varētu būt atbilde uz manu jautājumu proline.lv...
p.s kādi vēl parametri ir jāskatās iegādājoties lādētāju?

Tā ir nepareiza atbilde...
Publicēts: 13.05.12 11:36
 citēt
Varbūt vari ieteikt kaut ko citu? :)
Publicēts: 13.05.12 11:41
 citēt
NevarTeikt:Varbūt vari ieteikt kaut ko citu? :)

Tepat bloga meklētājs ieteiks, pajautā tik.
Publicēts: 13.05.12 12:12
 citēt
Daudzi pērk no šīs lapas eu.nkon.nl
Publicēts: 13.05.12 12:13
 citēt
Publicēts: 14.05.12 11:33
 citēt
necik parametrus neuzrāda, tak reiz tikai 2 gaismas diōdes indikācijai, značit necik inteliģents nav - lādē ik pa 2 AA virknē, kas nav pēc bontona. :face-sad:
Publicēts: 14.05.12 12:17
 citēt
LA Crose 900 bija man, gāja 1.5 gadus, tad nosprāga ieguldīto naudu neatstrādājot. Viss ir ražots Ķīnā un servišķi izdot naudu uz krutajiem lādētājiem neiesaku!
Publicēts: 14.05.12 17:12
 citēt
Nezinu, ko tad iesākt! ieiet elektronikas veikalā un iegādāties lādētāju še pat vai sūtīt kaut kādu pārgudru!
Publicēts: 14.05.12 17:51
 citēt
juga:LA Crose 900 bija man, gāja 1.5 gadus, tad nosprāga ieguldīto naudu neatstrādājot. Viss ir ražots Ķīnā un servišķi izdot naudu uz krutajiem lādētājiem neiesaku!
Tu mani biedē! :face-sad: man arī LA Crose 900 :face-sad: un es pa lielam bīdu teōriju, ka ja naudas nav "хоть жопой тратишь" (nevis "хоть жопой ешь", jo naudu tērē, ne ēd!), tad prātīgāk gādāt krutu lādekli un lētos aķus - OK, izmetīsi 2 no 6 vai 8, bet samaksāsi mazāk kā par 4 ūberkrutajiem, bet ar kruto lādekli zināsi, kuri jāizmet. viena nianse (attiecās ne tikai uz aķu lādekļiem!) - iespraud adaptera (pa latviski "perehodņika") pipsīti un tad adapteri (pa latviski "perehodņiku") tīklā, ne otrādi - lai špannungs neuzlec strauji no o līdz maXXXimumam. :big_smile:
Publicēts: 14.05.12 20:12
 citēt
www.fotoblog.lv...

Ja ko vajag, raksti. :)
Publicēts: 14.05.12 20:13
 citēt
3šajā lapā uzskaitīti lādētāji.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt