forum.gif
Nenokaujamais eos7D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Nenokaujamais eos7D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.05.12 16:14
 citēt
esmu paaraaks slinks, lai tulkotu, bet video ir par nenokaujamo Canon Eos 7D :big_smile:

"We have proven it: the Canon 7D is immortal. Kind of. In this video, we find out how durable the Canon EOS 7D (with serial number 580516676) is by: Hitting it with a car; Dropping it down some steps on a wheelchair; Freezing it, soaking it, and setting fire to it. Find out what happens here."

www.youtube.com...

p.s. adminji vareetu iemonteet juutubes video pluginu (vai kaa tur vinjusauc) forumaa, lai var skatiities pa tiesho
Publicēts: 14.05.12 16:19
 citēt
Šitas tas dullai ķinietis:):) Ja jā dažās lietas viņam bisi labas ar IDOMU :):)
Publicēts: 14.05.12 16:30
 citēt
Lunis:Šitas tas dullai ķinietis:):) Ja jā dažās lietas viņam bisi labas ar IDOMU :):)

par tiem invaliidu ratinjiem vienkaarshi VAAKS! kur shitaadu testu var izfiltreet? :exciting:
bet nu visu cienu 7niekam, notriekts ar mashiinu, meetaats, aizlietas ar uudeni,
apshaudiits ar airsofta ieroci, dedzinaats un straadaa :super_man::money:
Publicēts: 14.05.12 16:39
 citēt
A man ņemt 7D, ja svarīgākais ir bilde? Vai pietiks ar 60D? :D
Publicēts: 14.05.12 16:43
 citēt
tas ķīnīzeris nu gan ir TRAKS :D

viss, nākošo ņemšu 7D, paļubomu.
Publicēts: 14.05.12 17:03 labots
 citēt
Ritz:A man ņemt 7D, ja svarīgākais ir bilde? Vai pietiks ar 60D? :D

kaada bilde? ar aparaatu rieksti jaaskalda! peec tam tikai shedevri naak.. :grimace:

serjoga:

prieksh Tavaam vajadziibaam, mans domaat, buus kaa reiz. ideaals reportaazhaam :big_smile:
Publicēts: 14.05.12 17:08 labots
 citēt
serjoga:tas ķīnīzeris nu gan ir TRAKS :D

Te vēl pirms tevis bija tāds "Ozabočenijs" čalis ar niku "Gudris" bet uzēdās izpaudās kā KOMPEXSAINS STULBIS tāpēc iemantoja kļičku STULBIS , piķi bij izdevies sakasīt tik lētākajam Oly spogulim un kā jau kārtīgs "Teorētiķis" šis zināja no galvas Oly slavas dzesmas ka fočukam svarīgi lai var ŪDENI liet virsu lai putekļus tats tīra , BET SŪDAINĀ bilde baigie trokšņi un vis svits OLY "+" šim bija nebūtiski:):) Vcīt STRADĀJOT pārliecināsies ka mazajās spogulenes exsis`te tik divas firmas CANON / NIKON un abas ir +/- VIENADAS parejie principa neko ar viņam BILDES KVALITĀTĒ / CENA KVALITĀTE IESPĒJAS nav spējusi uzradīt:):)
Publicēts: 14.05.12 17:13
 citēt
nu sapogu bildes kvalitātēesmu jau daudz maz pārliecinājies, pie tam salīdzināju ar nikonu, nekādas BAIGĀS šķirbas nejjutu, vienīgi ka canonu objektīvu man vairāk, tas arī ir noteicošais
Publicēts: 14.05.12 17:48
 citēt
Lunis:
serjoga:tas ķīnīzeris nu gan ir TRAKS :D

Te vēl pirms tevis bija tāds "Ozabočenijs" čalis ar niku "Gudris" bet uzēdās izpaudās kā KOMPEXSAINS STULBIS tāpēc iemantoja kļičku STULBIS , piķi bij izdevies sakasīt tik lētākajam Oly spogulim un kā jau kārtīgs "Teorētiķis" šis zināja no galvas Oly slavas dzesmas ka fočukam svarīgi lai var ŪDENI liet virsu lai putekļus tats tīra , BET SŪDAINĀ bilde baigie trokšņi un vis svits OLY "+" šim bija nebūtiski:):) Vcīt STRADĀJOT pārliecināsies ka mazajās spogulenes exsis`te tik divas firmas CANON / NIKON un abas ir +/- VIENADAS parejie principa neko ar viņam BILDES KVALITĀTĒ / CENA KVALITĀTE IESPĒJAS nav spējusi uzradīt:):)

Šobrīd aps-c sensora (1.5x crop) kamerām vismazākie trokšņi ir sony un pēc tam tikai nikon (lai arī sensors viens un tas pats :)). Tā kā tas "+/- vienāds" ir stiepjams jēdziens un no canon/nikon var izstiept līdz canon/nikon/sony/pentax/samsung/fuji :)
Publicēts: 14.05.12 18:09
 citēt
Bzh:Šobrīd aps-c sensora (1.5x crop) kamerām vismazākie trokšņi ir sony un pēc tam tikai nikon (lai arī sensors viens un tas pats :)).
un Sony Zeiss glāzes ar AF! bet nu sorry, 3 sistēmas man bijušas, nevar jaudāt mainīt. :face-sad:
Publicēts: 14.05.12 18:21
 citēt
Nolāpīta krīze,te sen aprunātu midformātu un sīči būtu aizmirsti
Publicēts: 14.05.12 18:45
 citēt
Rolands66:Nolāpīta krīze,te sen aprunātu midformātu un sīči būtu aizmirsti

midi shitaa nepadauziisi. cita nauda, lielaaka saape :grimace:
Publicēts: 14.05.12 21:24
 citēt
Bet bauda,Es un midi ,pie kājām!?
Publicēts: 14.05.12 23:22
 citēt
Gaidām Leica M9 izturības testu.
Publicēts: 15.05.12 09:41
 citēt
30min bildēšana spēcīgā lietū un 7D iestājas miera stāvoklis, ieslēdzot error 70 un kaut pakaries - diemžēl ir pārbaudīts. Pat canon centrā bolīja acis, jo kamera atteicās sadarboties ar viņu mēraparātiem. (70-200 2.8 IS v1 gan ne vainas - izturēja lietu bez problēmām)

Būtu tas ķīnīzeris aizlējis ar baču iekšā... tad varētu paskatīties, cik izturīgs pret mitrumu ir patiesībā.........
Publicēts: 15.05.12 10:01
 citēt
būtu iedevuši man testēt un es pierādītu ka tas sūds pat 10 sekundes neizturētu :D
Publicēts: 15.05.12 14:04
 citēt
Tripod:30min bildēšana spēcīgā lietū un 7D iestājas miera stāvoklis, ieslēdzot error 70 un kaut pakaries - diemžēl ir pārbaudīts. Pat canon centrā bolīja acis, jo kamera atteicās sadarboties ar viņu mēraparātiem. (70-200 2.8 IS v1 gan ne vainas - izturēja lietu bez problēmām)

Būtu tas ķīnīzeris aizlējis ar baču iekšā... tad varētu paskatīties, cik izturīgs pret mitrumu ir patiesībā.........

Interesanti, kas tad tāds bija jābildē, ka nebija žēl aparātu labprātīgi nobeigt, mērcējot to 30 min stiprā lietū? 7D taču nav ūdensdrošs aparāts...
Publicēts: 15.05.12 14:12
 citēt
CerambyX:
Interesanti, kas tad tāds bija jābildē, ka nebija žēl aparātu labprātīgi nobeigt, mērcējot to 30 min stiprā lietū? 7D taču nav ūdensdrošs aparāts...

tieshi taa. vinjsh ir mitrumdroshs, kas iisti nav tas pats :bad_egg:
Publicēts: 15.05.12 14:47
 citēt
CerambyX:
Tripod:30min bildēšana spēcīgā lietū un 7D iestājas miera stāvoklis, ieslēdzot error 70 un kaut pakaries - diemžēl ir pārbaudīts. Pat canon centrā bolīja acis, jo kamera atteicās sadarboties ar viņu mēraparātiem. (70-200 2.8 IS v1 gan ne vainas - izturēja lietu bez problēmām)

..runa ir par to, ka tajā video tiek samērcēts bez baterijas un sludināts ka baigi gut... tapēc ar saku.. vajadzēja izmērcēt ar bateriju iekšā... Skuju viņš strādātu! Šaubos, ka ir daudz tādu situāciju, kur BEZ baterijas kāds samērcēs savu aparātu.... līdz ar to arī tests ne ļoti pa tēmu un reālai darbībai neatbilstošs...
Publicēts: 15.05.12 14:59 labots
 citēt
Tripod:
CerambyX:

..runa ir par to, ka tajā video tiek samērcēts bez baterijas un sludināts ka baigi gut... tapēc ar saku.. vajadzēja izmērcēt ar bateriju iekšā... Skuju viņš strādātu! Šaubos, ka ir daudz tādu situāciju, kur BEZ baterijas kāds samērcēs savu aparātu.... līdz ar to arī tests ne ļoti pa tēmu un reālai darbībai neatbilstošs...

shaubos, ka kaads arii ar visu batereju samirks un ieliidiis l-skapii uz sutku. taa kaa skuju. un tests nav jaanjem tik ljoti pie sirds. tas jau vairaak kaa for fun. ja ar galvu nedomaa un treknaa lietuu bildee, tad nav jau briinums, ka aparaats nojuudzaas :bad_smile: tas jau tikai paraada katra individuaalo attieksmi pret savu tehniku
Publicēts: 15.05.12 23:48
 citēt
nu izskataas, ka es esmu izveeleejusies savu naakamo kameru :D
Publicēts: 16.05.12 00:21
 citēt
būtu vēl FF :face-glasses:
Publicēts: 02.06.12 00:30
 citēt
būtu kādam viņu atdevuši, nu kuuur tāā var izšķērdēt mantu...............................
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):