forum.gif
Rally Talsi, fotogrāfam noplauka!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Rally Talsi, fotogrāfam noplauka!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.05.12 22:35 labots
 citēt
Fotogrāfam paveicās un, protams, vis kas notika pēc tam arī ir gana amizanti. :-)
youtu.be...
te tas pats no cita skatu punkta, var saskatīt no kurienes iznirst fotogrāfs, un beigās bildes apstiprina laimes krekliņa esamību.
youtu.be...
te vēl!
youtu.be...
Publicēts: 14.05.12 23:26
 citēt
Pēdējā rullīša bildētājam profesionāli sabildēts kūlenis. Pa fāzēm, ar visāmšausmu pārņemtā "reportiera"akrobātiskajām piruetēm. lLelisks darbs, cilvēks pārvalda situāciju.:face-smile:
Publicēts: 14.05.12 23:34
 citēt
paveicās spēcīgi, kurš tur rakstija ka paspējā pēdējā brīdī aiztīties, cik man izskatijās nepaspēja, mašīna jau atdūrās kad šis saprata ka jātinās, ja nebūtu atdūrusies tad tā arīar visu balto stiklu tiktu nonests. tas vien liecina ka cilvēks nespēj reaģēt uz šādā ātrumā notiekošu situāciju. ir protams izņēmumi, bet šis nav tas...
Publicēts: 14.05.12 23:41 labots
 citēt
Voldemorts:Pēdējā rullīša bildētājam profesionāli sabildēts kūlenis. Pa fāzēm, ar visāmšausmu pārņemtā "reportiera"akrobātiskajām piruetēm. lLelisks darbs, cilvēks pārvalda situāciju.:face-smile:

Vienkārši cilvēks bij pareizā vietā, pareizā laikā... bet fotogrāfs, nu kā lai saka, pa trajektoriju tik pašnāvnieki momentus ķer, tak vēl bez aizsarga koka/staba veidā... No aizmugures ir gadījies pilnu kūleni burstā nofočēt, un to kā uz riteņiem nokritusi, tā mašīna brauc tālāk, pat adekvāti līkumu paņemot, braucējs neapjuka, tas jā, bet es tik slēdzi turēju...:face-smile:
Publicēts: 14.05.12 23:50
 citēt
paldies Dievam, proņeslo!:face-sad:
Publicēts: 15.05.12 07:17
 citēt
martc:paveicās spēcīgi, kurš tur rakstija ka paspējā pēdējā brīdī aiztīties, cik man izskatijās nepaspēja, mašīna jau atdūrās kad šis saprata ka jātinās, ja nebūtu atdūrusies tad tā arīar visu balto stiklu tiktu nonests. tas vien liecina ka cilvēks nespēj reaģēt uz šādā ātrumā notiekošu situāciju. ir protams izņēmumi, bet šis nav tas...

tieši tā, nekur viņš nebūtu paspējis notīties ja auto nebūtu apstājies.
Publicēts: 15.05.12 08:37
 citēt
Nez to slēdzi nospiestu ar turējis,jāgaida bilžas no Laimes zēna.:face-wink:
Publicēts: 15.05.12 08:42
 citēt
Nekas ,gan jau to zēnu fani,uzstutēs uz kājām,putekļus notrauks,no biksēm kunkuļus izkratīs,spēcinošu dziru ielies,un aizsūtis pie tuvākā krusta lai noliek Pateicības svecīti. Bet vai trajektorija citreiz neturpinās stāvēt,nu tas jau miglā tīts...
Publicēts: 15.05.12 09:23 labots
 citēt
CIENĪTIE tas NAV fotogrāfs tas ir KĀRTĒJAIS muļķis kurš "TĒLO fotogrāfu" lai varētu pielīst priekšā citiem skatītājiem. NEVIENS normāls fočetājs NEŽĀVĀJAS nesēž nelūrot uz trasi tādā sporta veidā. CIRVIM ļoti paveicās. Kaut gan veste nozīme ka PARAKSTĪJIES ka par visu atbild PATS. Ja šim būtu kaut kādas FOTOGRĀFA pazīmes un iemaņas ŠODIEN visi servisi būtu bijuši piegāzti ar "Virsū lidojošas" mašīnas bildēm:) Vienkārši zīmulis kurš lūrēja vai "Visas beibes redz" kāds šis kruts tādā vietā izgūlies priekšā visiem.
Publicēts: 15.05.12 12:10
 citēt
a nafig 200mm vajadziigi, ka tik tuvu jaalien? to es gan nesapratiis. iebrist liikumaa un zuumot, kur iisti nevar piefiltreet cik reaali tuvu-taalu ir objekts? turklaat te jau visu var izshkjirt sekundes simtdalja.. :amazing:
Publicēts: 15.05.12 14:01
 citēt
Vot martc pareizi saka-viņam noveicās tikai ar to,ka mašīna drusku tā kā aizķērās aiz kaut kā.Ja būtu nākusi pilnā hodā,tad sveika Gauja.Ne te kāda reakcija ne meistarība.Viens vienīgs idiotisms.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):