werwolf:BTW. es jautāju vai kāds nevēlās padalīties savos paņēmienos. Pa ko cepās ?
a kāds topiks bez cepšanās?
tā pa vienkāršo... man patīk Scott Kelby (fotošopa grāmatnieks) paņēmiens - vispirms ar klontūli pa pumpām, tad gausianbluurs 40% nokopeetaa leierii, maska pa virsu, ar miikstu otu paariet kur vajag un uzliek opacitaati 30-max 40% zec it. mana versija par peedeejo bildi izskataas shitaa (taa pa fikso, minuutes darbs) content23-foto.inbox.lv...
ne visi, kas savu apstrādēs tehnoloģiju pētījuši, salīdzinājuši, atzinuši par labāko esam un uzlabojuši, to pasniegs citiem uz paplātes vajag "капать и капать" un būs arī gala rezultāts
werwolf:BTW. es jautāju vai kāds nevēlās padalīties savos paņēmienos. Pa ko cepās ?
a kāds topiks bez cepšanās?
tā pa vienkāršo... man patīk Scott Kelby (fotošopa grāmatnieks) paņēmiens - vispirms ar klontūli pa pumpām, tad gausianbluurs 40% nokopeetaa leierii, maska pa virsu, ar miikstu otu paariet kur vajag un uzliek opacitaati 30-max 40% zec it. mana versija par peedeejo bildi izskataas shitaa (taa pa fikso, minuutes darbs) content23-foto.inbox.lv...
var arii hiiling brash, bet man taa - so so
ja tā godīgi tad Gabiz rezultāts škita labāks ( es runāju tieši par ādu )
var arii hiiling brash, bet man taa - so so
ja tā godīgi tad Gabiz rezultāts škita labāks ( es runāju tieši par ādu )
jaa, jo ruupiigaak var pastraadaat, man protams bija slinkums, bet manupraat ir svariigi saglabaak dabiigumu, nevis sataisiit chemikal brazers. viena lieta ir peec tam skatiities 900 pikselju bildi ekraanaa, cita - izdrukaat vismaz A3 formaataa. un tad viss tas chemikal buus aiaiai kaa redzams
Lācz, auzās. Es rakstīju var darīt tā, nevis vajag darīt tā, jeb tā ir pareizi darīt un beigās svarīgākie vārdi - kā nu kuram patīk. Tev nepatīk, es sapratu, pie tā arī paliksim
Gabiz:Lācz, auzās. Es rakstīju var darīt tā, nevis vajag darīt tā, jeb tā ir pareizi darīt un beigās svarīgākie vārdi - kā nu kuram patīk. Tev nepatīk, es sapratu, pie tā arī paliksim
tas nemaina manu demagogjisko sajuutu ka bildes nekad nedrukaa bet taisi tikai apskatiishanai datoraa
Gabiz:Lācz, auzās. Es rakstīju var darīt tā, nevis vajag darīt tā, jeb tā ir pareizi darīt un beigās svarīgākie vārdi - kā nu kuram patīk. Tev nepatīk, es sapratu, pie tā arī paliksim
tas nemaina manu demagogjisko sajuutu ka bildes nekad nedrukaa bet taisi tikai apskatiishanai datoraa
Reti, jā, nekad, maldies.. Dažas mājās pie sienas.. Peace!
P.S. Lai arī cik ļoti gribās tevi pupās aizsūtīt, šo to no tevi teiktā tomēr ņemšu vērā.
werwolf:tik smuki nav sanācis kā uljens bet progress manā ādas apstrādē ir http://failiem.lv/g/znviyti?n=1
divas lietas - izskataas, ka lieto to pashu failu kamesi uzlicis to haipass kaa pats teici. imho - shitaados keisos jo miikstaaks origjinaals pirms apstraades jo labaak. un otra - daudz svariigaaka - visaam sievieteem , cilveekiem vispaar ir krunkas zem aciim. tur paarspiileets.
werwolf:tik smuki nav sanācis kā uljens bet progress manā ādas apstrādē ir http://failiem.lv/g/znviyti?n=1
divas lietas - izskataas, ka lieto to pashu failu kamesi uzlicis to haipass kaa pats teici. imho - shitaados keisos jo miikstaaks origjinaals pirms apstraades jo labaak. un otra - daudz svariigaaka - visaam sievieteem , cilveekiem vispaar ir krunkas zem aciim. tur paarspiileets.
es par 99% esmu pārliecināts, ka zinu uljena metodi, katrā ziņā pamatu, spriežot pēc izmaiņām. protams ir sīkāki knifi kuri parādās strādājot. ja domāju pareizi, tas saucas "wavelet decomposition".
uz šito visu var raudzīties arī savādāk: ja esi amatieris mīlētājs, tad mierīgi spēj atteikties no pumpainu zaķu fotografēšanas. Ja propesionālis (pelni ar to naudu) tad skola un zinību finansēšana ir pienākums un paša problēma. pirmajā gadījumā, tātad, tas nav īpaši aktuāli, otrajaa - diez vai kāds ar nopietnām zinībām dalīsies...
Bildes:uz šito visu var raudzīties arī savādāk: ja esi amatieris mīlētājs, tad mierīgi spēj atteikties no pumpainu zaķu fotografēšanas. Ja propesionālis (pelni ar to naudu) tad skola un zinību finansēšana ir pienākums un paša problēma. pirmajā gadījumā, tātad, tas nav īpaši aktuāli, otrajaa - diez vai kāds ar nopietnām zinībām dalīsies...