Kā reiz vakar varēji paņemt pa lēto , biju Jelgavā , Dobelē , Saldū , Kuldīgā , 3 pieteicās bet neatbrauca pakaļ Šodien var Rīgā pa 250Ls līdz kādiem ~17.00 Rītā ja vēl būs , tad Ķegumā.
Elmarss:Tu neesi pagrīdes rūpnīcu ierīkojis tiem stikliem??? Katrā ziņā kosmonauti Tevi nošaut grib, drošivien, tāpēc, ka šiem "tirgu" čakarē...
Smiesies , ir tā kā es teicu tepat forumā No rīta Piezvanīja kolēģis teica ka PIĶI vaigot , ja esmu notirgojos vienu varbūt varu notirgot arī nākamo , kāpēc nē VARU Tas vakardienas ko pusdienlaikā pārdevu bija PILNĪGI svaigucis visādā gadījumā lietošanas pazīmju nebija galīgi nekādu . beigās ar čeku un garantija no USA saimnieks atrada.
PATREIZ kas ir piedāvājumā ir NORMĀLI strādāts pa "Haltūrām" cilvēks pircis darbam pirms 5-6 gadiem prezentācijas un kaziņas šķilis. Līdz ar to godīgi strādāts , lēcas nav skrāpēts jo lietots ar filtru nav arī sists , uz korpusa ir normālas darba pazīmes "Apbružāta" no mētāšanās somā blende , šur tur korpusā iematējumi no nēsāšanas somā , tiko ar viņu pusi dienu nobildēju TESTAM , viss O.k , taka kam vaig 230Ls un jūsējais. Komplektā ir Blende un masiņš skaillaits vāciņs . Nav pircis "Kolekcionārs" līdz ar to nav saglabāta nedz kaste nedz papīri.
Mani šobrīd interesē 17-85 IS, pa 80Ls, bet mazlietots, 28-135 ir kas līdzīgs, uz FF, bet man it kā gribētos uz crop tos 17mm. VAI TĀDI PIEDĀVĀJUMĀ NENĀK?
vot šitādu biju kažis iespraudis no Frīža krājumiem kalibrētā 5ītī, platais gals galīgi nepatika, bet tālākais jau dziedāja.... gaumes jautājums, rēāli piedzenams pie katras kameras atsevišķi... kā lunis raksta, nebija man II 16-35, bet pirmais, nu tam tudi sudi abi gali dziedāja... katrā ziņa kanons i brīnum brīnums, uz viena body optiķis ok, uz cita kaka....nav no gogles ņemts, paša pieredze no , ui, nn tajiem gadiem ...
Laurelz:pohui kur, ja ir interese iemainiitu pret 30/1.4 sigma labs eksemplarrs, filtrs, soma, utml, varu piemaksat.
Šitas tiek PĀRDOTS tāpēc tāda cena , saimnieks vairs nebildē ar Crop matricu kamerām notirgoja savus Canon EOS-1D Mark III un Canon EOS-1D Mark IV ar kuriem šitas lietots. Patreiz lieto Canon Eos-1 Ds Mark III Līdz ar to viņam jau labu laiku ir Canon EF 16-35mm f/2.8 L II USM , šitas godam kalpojis bet vairs nav aktuāls tāpēc tiek pārdod kā lieks un meklē kādu kurš var turpināt darbināt tādā pašā jomā kā iepriekšējais saimnieks. Pasākumi kāzas utt. Taka šitas kalpojis profesionālam pasaukumu fotogrāfam gļuki nav novēroti kvalitāte kā jau reportāžu stiklam. Ielikšu ko vakar ar viņu sabildēju.
BaltaisTeevs:Vienlīdz neasas bildes ārā un telpās. Ar vaļēju diafragmu?
Tev monitors jāmaina , man uzradās normāls asums Ja viss ir uz vaļēju f4 , citu nemaz neizmantoju Nekad nebiju šie bildējis neko mazāku pa 1.3 Kropu , kas zīmīgi viņam uz 1,6 nav izteiktas vinjetes kas parādās uz Ds FF Kāpēc 17-40 mīl Kazu bliezēji , varen labi izlīdzina kontrastus nevelk laukā visādus feisu defektus)