Labdien, kolēģi! Pieļauju, ka vairākiem no Jums līdz šim ir nācies saskarties ar šo problēmu - modeļu strabismu (acu šķielēšana - eksotropija/ezotropija).
Ja Jums ir zināmi kādi pēc iespējas mazāk destruktīvi veidi, kā rekonstruēt šķielējošo aci, lai atjaunotu binokularitāti (neskaitot gadījumus, kad tiek vienkārši nodublēta nešķielējošā acs pa virsu šķielējošajai), lūdzu dalīties ar saitēm uz video u.c. pamācībām. Paldies jau iepriekš!
interesanti, vai pats padomāji kaut uz mirkli ko jautā? kā var izmainīt jau nofotografētu šķielējošu aci neizmantojot PS/kolāžu? iespējams esmu ko ne tā sapratis, bet jautājums šķiet absurds.
martc:interesanti, vai pats padomāji kaut uz mirkli ko jautā? kā var izmainīt jau nofotografētu šķielējošu aci neizmantojot PS/kolāžu? iespējams esmu ko ne tā sapratis, bet jautājums šķiet absurds.
es domāju korekciju izmantojot PS, bet neaiztiekot veselo aci.
martc:interesanti, vai pats padomāji kaut uz mirkli ko jautā? kā var izmainīt jau nofotografētu šķielējošu aci neizmantojot PS/kolāžu? iespējams esmu ko ne tā sapratis, bet jautājums šķiet absurds.
es domāju korekciju izmantojot PS, bet neaiztiekot veselo aci.
es vienkārši pārvietoju zīlīti(kolāža/klonēšana), vai nu esošo vai biežāk no otras acs pamainot šķielējošās acs platumu, plakstiņu augstumu jo šķielējot acs parasti ir nedaudz piemiegta. un tikai tad ja bilde šķiet izdevusies. bet tā jau būtībā ir klonēšana. citu iespēju nevaru iedomāties. 10 minūšu darbs lēnā garā.