forum.gif
Strabisma korekcija fotošopā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Strabisma korekcija fotošopā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.05.12 18:55
 citēt
Labdien, kolēģi!
Pieļauju, ka vairākiem no Jums līdz šim ir nācies saskarties ar šo problēmu - modeļu strabismu (acu šķielēšana - eksotropija/ezotropija).

Ja Jums ir zināmi kādi pēc iespējas mazāk destruktīvi veidi, kā rekonstruēt šķielējošo aci, lai atjaunotu binokularitāti (neskaitot gadījumus, kad tiek vienkārši nodublēta nešķielējošā acs pa virsu šķielējošajai), lūdzu dalīties ar saitēm uz video u.c. pamācībām. Paldies jau iepriekš!
Publicēts: 18.05.12 19:05 labots
 citēt
es atstaaju kaa IR :exciting:

Publicēts: 18.05.12 21:11 labots
 citēt
LKZ:es atstaaju kaa IR :exciting:

TIEŠĀM , nafiga kas ir tas ir JĀNOBILDĒ tā kā tas nav uzkrītoši un viss.

"Zimētaji" sagreiž seju aizvieto acis iztaisno plakstiņu un LAIMĪGS
Publicēts: 18.05.12 22:26
 citēt
interesanti, vai pats padomāji kaut uz mirkli ko jautā? kā var izmainīt jau nofotografētu šķielējošu aci neizmantojot PS/kolāžu? iespējams esmu ko ne tā sapratis, bet jautājums šķiet absurds.
Publicēts: 18.05.12 22:45
 citēt
es neticu, ka lasu te tādu jautājumu...
Publicēts: 18.05.12 22:48
 citēt
aizsūti modeli pie ārsta :face-glasses:
Publicēts: 18.05.12 22:55
 citēt
serjoga:es neticu, ka lasu te tādu jautājumu...

acīmredzamais neticamais! :O
Publicēts: 18.05.12 22:57
 citēt
martc:interesanti, vai pats padomāji kaut uz mirkli ko jautā? kā var izmainīt jau nofotografētu šķielējošu aci neizmantojot PS/kolāžu? iespējams esmu ko ne tā sapratis, bet jautājums šķiet absurds.

es domāju korekciju izmantojot PS, bet neaiztiekot veselo aci.
Publicēts: 18.05.12 23:10
 citēt
jiko:
martc:interesanti, vai pats padomāji kaut uz mirkli ko jautā? kā var izmainīt jau nofotografētu šķielējošu aci neizmantojot PS/kolāžu? iespējams esmu ko ne tā sapratis, bet jautājums šķiet absurds.

es domāju korekciju izmantojot PS, bet neaiztiekot veselo aci.

es vienkārši pārvietoju zīlīti(kolāža/klonēšana), vai nu esošo vai biežāk no otras acs pamainot šķielējošās acs platumu, plakstiņu augstumu jo šķielējot acs parasti ir nedaudz piemiegta. un tikai tad ja bilde šķiet izdevusies. bet tā jau būtībā ir klonēšana. citu iespēju nevaru iedomāties. 10 minūšu darbs lēnā garā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):