forum.gif
Varbūt kādam ir ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Varbūt kādam ir ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.05.12 09:46
 citēt
Noplīsa āķis (tāds kņibulis), kas tur aizmugurējo vāciņu CANON EOS 30V, varbūt kādam kaut kur, kaut kas tāds mētājās, kāds noplīsis bodijs, kāds varbūt neizmanto, varētu par saprātīgu pateicību pārņemt savā īpašumā. Drīks arī GUDRI Dir... (SPAMOT) :D
Publicēts: 21.05.12 10:04
 citēt
a varbūt gribi Eos 30 pasvaigā stāvoklī par latiņiem 50?
Publicēts: 21.05.12 10:13
 citēt
versatile:a varbūt gribi Eos 30 pasvaigā stāvoklī par latiņiem 50?
Negribu gan :) Gribu savu 30 V salabot :D
Publicēts: 21.05.12 10:16
 citēt
nopērc mēlno armēto skoča rulīti par 3.50 Ls un pa gabaliņam plēs nost un skočo to vāciņu ciet :grimace:
Publicēts: 21.05.12 12:09
 citēt
Oliss:nopērc mēlno armēto skoča rulīti par 3.50 Ls un pa gabaliņam plēs nost un skočo to vāciņu ciet :grimace:

Netur tā kā gribās :(
Publicēts: 21.05.12 12:12
 citēt
Tante:
Oliss:nopērc mēlno armēto skoča rulīti par 3.50 Ls un pa gabaliņam plēs nost un skočo to vāciņu ciet :grimace:

Netur tā kā gribās :(

Tad jau var mēģināt iztikt ar to, kā negribas... Var bizon līmi meklēt...:face-grin:
Publicēts: 21.05.12 12:44
 citēt
Ne reizi vien esmu labojis līdzīgas ķezas,ja nolūzušais knibulis nav padēts,tad lodāmurs un neliels drāts gabaliņš armatūrai,ir tas kas var palīdzēt.Par līmēšanu var pat nedomāt,tikai kausēšana.Bet nu akurāti gan!
Publicēts: 21.05.12 12:48
 citēt
60uz5komats6:Ne reizi vien esmu labojis līdzīgas ķezas,ja nolūzušais knibulis nav padēts,tad lodāmurs un neliels drāts gabaliņš armatūrai,ir tas kas var palīdzēt.Par līmēšanu var pat nedomāt,tikai kausēšana.Bet nu akurāti gan!

Tur jau tā kaka , ka ir pazudis, runāju ar vienu remontgurū, šamais teica , vislabāk būtu atrast nestrādājošu body un samainīt vāciņu :(
Publicēts: 21.05.12 13:17
 citēt
Samainīt ir visvienkāršāk,fakts.Kāda tur ir konstrukcija,viens āķis vai divi?Man kautkā ir gadijušies divāķu gadijumi ar vienu salūzušu,un ir nācies no polistirola vīlēt āķi pēc otra parauga un tad kausēt klāt.Tikai grūti ir panākt ideālu simetriju ar atlikušō oriģinālu,rezultāts parasti vairāk vai mazāk šķībs sanāk,bet toties turās un gaismu cauri nelaiž.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):