Noplīsa āķis (tāds kņibulis), kas tur aizmugurējo vāciņu CANON EOS 30V, varbūt kādam kaut kur, kaut kas tāds mētājās, kāds noplīsis bodijs, kāds varbūt neizmanto, varētu par saprātīgu pateicību pārņemt savā īpašumā. Drīks arī GUDRI Dir... (SPAMOT)
Ne reizi vien esmu labojis līdzīgas ķezas,ja nolūzušais knibulis nav padēts,tad lodāmurs un neliels drāts gabaliņš armatūrai,ir tas kas var palīdzēt.Par līmēšanu var pat nedomāt,tikai kausēšana.Bet nu akurāti gan!
60uz5komats6:Ne reizi vien esmu labojis līdzīgas ķezas,ja nolūzušais knibulis nav padēts,tad lodāmurs un neliels drāts gabaliņš armatūrai,ir tas kas var palīdzēt.Par līmēšanu var pat nedomāt,tikai kausēšana.Bet nu akurāti gan!
Tur jau tā kaka , ka ir pazudis, runāju ar vienu remontgurū, šamais teica , vislabāk būtu atrast nestrādājošu body un samainīt vāciņu
Samainīt ir visvienkāršāk,fakts.Kāda tur ir konstrukcija,viens āķis vai divi?Man kautkā ir gadijušies divāķu gadijumi ar vienu salūzušu,un ir nācies no polistirola vīlēt āķi pēc otra parauga un tad kausēt klāt.Tikai grūti ir panākt ideālu simetriju ar atlikušō oriģinālu,rezultāts parasti vairāk vai mazāk šķībs sanāk,bet toties turās un gaismu cauri nelaiž.