forum.gif
nez vai meduslacis maz zin...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / nez vai meduslacis maz zin...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.05.12 14:36
 citēt
www.youtube.com...
atkal tik latviskai dziesmai "citur arzemes" izkaltenis labi piederaas!
Publicēts: 21.05.12 17:19 labots
 citēt
Cerams, Inta Norenberga būs Žannas autortiesības saskaņojusi, kā arī Tai akai-kakai-lakai (kāviņtur?) samaksājusi par skaņas izplatīšanu...
Publicēts: 21.05.12 17:44
 citēt
norrmaaali - chupa ar meduslacha bildeem panjemtas ....
Publicēts: 21.05.12 17:53
 citēt
psc :D
Publicēts: 21.05.12 17:56
 citēt
te gan vismaz autors pierakstits :-)

www.youtube.com...
Publicēts: 21.05.12 20:42
 citēt
Eltons:Cerams, Inta Norenberga būs Žannas autortiesības saskaņojusi, kā arī Tai akai-kakai-lakai (kāviņtur?) samaksājusi par skaņas izplatīšanu...

Nekas nav pat mēgjināts saskaņot..........
Publicēts: 21.05.12 20:43
 citēt
lafoto:www.youtube.com...

..Neee-meduslacis neko nezin...((((:face-sad:
Publicēts: 21.05.12 20:45
 citēt
tad jau buutu jaapajautaa blondiinei - kaapec vinja taa nepieklaajiigi uzvedaas, ne?
Publicēts: 21.05.12 20:50
 citēt
spamojam jūtubā!
Publicēts: 21.05.12 20:51
 citēt
serjoga:spamojam jūtubā!

..Jau uzraxtiju ......
Publicēts: 21.05.12 21:09
 citēt
Eltons:Cerams, Inta Norenberga būs Žannas autortiesības saskaņojusi, kā arī Tai akai-kakai-lakai (kāviņtur?) samaksājusi par skaņas izplatīšanu...

..Tu jamo pazīsti?
Publicēts: 21.05.12 21:14 labots
 citēt
meduslacis:

..Tu jamo pazīsti?

Nē, taču! Tik vien kā izlasīju autores parakstiņu un viņas profīlus apskatījos feisbūkā un kur tur vēl, kur tantuks izpaudies... vēl paspēju nodomāt... a kāda vella pēc šādi tērēt laiku?

Šodien zagļu atmaskošanas diena... paldies Lafoto par modro aci; re ko es arī pamanīju... pazīstamas bildes izķēmošanu:
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 21.05.12 21:21
 citēt
Koordinēta jūtubas zibakcija!
Norenbergas kundze jau ķieģeļiem dirš, laikam
Publicēts: 21.05.12 21:27
 citēt
lafoto:www.youtube.com...

Kaut kas nostrādājis- LIETOTĀJS NOŅĒMIS ŠO VIDEOKLIPU :)
Publicēts: 21.05.12 21:28
 citēt
Lietotājs TheIntac
Publicēts: 21.05.12 21:33
 citēt
serjoga:Lietotājs TheIntac

..128 klipi..fotograafiju juura.....
Publicēts: 21.05.12 21:35
 citēt
..pieraxtiiju komentus veel pie citiem klipiem--3 jau izdzeesti
Publicēts: 21.05.12 21:36
 citēt
serjoga:Lietotājs TheIntac

Oho, ko tantuks saražojis... labi, ka es nemāku bildēt šādu skaņu kategorijai...
Publicēts: 21.05.12 21:37
 citēt
Wai, šitādu reklāmu sacūkot... te pat nevar saprast, kurš kuram parādā... Ko ieguvāt bļaustoties? reklāma slēgta, bet kas bija pārkāpts??? NEKAS, no neta ņemts, norāde uz autoru ir, komercdarbība nenotiek.
Latviski skan- NOSKAUDĀT meduslācim reklāmu :):):)
Bet no manis visiem negatīvajiem uzbraucējiem- FUI :D
Publicēts: 21.05.12 21:38
 citēt
meduslacis:..pieraxtiiju komentus veel pie citiem klipiem--3 jau izdzeesti

Traukos un Ģīmjukastē arī izņēmuse :), bet uz komentiem un vēstulēm neatbild :D :D :D
Publicēts: 21.05.12 21:39
 citēt
Haiduks:Wai, šitādu reklāmu sacūkot... te pat nevar saprast, kurš kuram parādā... Ko ieguvāt bļaustoties? reklāma slēgta, bet kas bija pārkāpts??? NEKAS, no neta ņemts, norāde uz autoru ir, komercdarbība nenotiek.

..Civilizēti ļaudis pajautā atļauju....:face-sad:
Publicēts: 21.05.12 21:39
 citēt
Haiduks:Wai, šitādu reklāmu sacūkot... te pat nevar saprast, kurš kuram parādā... Ko ieguvāt bļaustoties? reklāma slēgta, bet kas bija pārkāpts??? NEKAS, no neta ņemts, norāde uz autoru ir, komercdarbība nenotiek.

Haidik... kārtējo reizi neesi iebraucis tēmā... fui...
Publicēts: 21.05.12 21:47
 citēt
Klips izņemts-bilde palikusi.....:face-grin:
Publicēts: 21.05.12 21:53
 citēt

nu ja - tieshaam neteemaa - autors NEBIJA mineets!!!!
Publicēts: 21.05.12 21:54
 citēt
meduslacis:Klips izņemts-bilde palikusi.....:face-grin:

Pēc kāda laika pazudīs, parastā epopeja ar jūtūbes kontiem... atceros pēc ažiotāžas kāda pretlatviska klipa sakarā pati administrācija klipu izņēma dēļ tautas rezonanses, bet ikona vēl kādu laiku karājās.
Publicēts: 21.05.12 21:59 labots
 citēt
dansiga:

nu ja - tieshaam neteemaa - autors NEBIJA mineets!!!!

Es redzēju videoklipu ar autora nor'di, izņemot foto bija nosaukts- bildes.
Un tagad GODĪGIE, cik jūs esiet atļaujas prasījuši PS, citas progas nokačājot, muziku nokačājot... telot svētuļus mākam labi. Lai man tas met ar akmeni, kuram viss ir sarunāts un nopirkts :D, ieskaitot visus nodokļus :P
Publicēts: 21.05.12 22:02
 citēt
..Tur ir pa pilno bildes..sarkanaas magones izskataas peec Ojaars bildeem..(iespeejams tikai liidziigas un kljuuudos..)
Publicēts: 21.05.12 22:11
 citēt
ļaudis, es saprotu- sāpe un tā... bet viss internets pilns ar bilžu albumiem, kur kāds lietotājs tos savācis kolekcijai, kā smukākos. Nu cilvēks priecājas, rāda citiem...
Es nedaudz škrobējos pie pirmā tāda gadījuma. Vēl atceros Elmārs Rudzītis centās bildes ņēmēju kaunināt... tik tagad saprotu, ka tas velti, patīk cilvēkam, lai kaut vai printē no neta un taisa savā sādžā izstādi.
Publicēts: 21.05.12 22:24
 citēt
..20 klipi jau izdzēsti......
Publicēts: 21.05.12 22:24 labots
 citēt
Cilvēks fotogrāfijas liek stockos, bet palšai publikas apskatei liek fotogrāfijas reprodukciju ap 800 p pa garo malu, vai kā saka PS ap 4,5 x 6 cm bildīti ar izšķirt spēju 300 pix/collā. Ja jaf esi izlicis bildi publikai, tad priecājies , ja tevi reklamē... tai videoklipā ir tas pats, kas te blogā ieliekot [.img] bilde [/img.] bez atļaujas prasīšanas :D
Publicēts: 21.05.12 22:38
 citēt
Haiduks:Cilvēks fotogrāfijas liek stockos, bet palšai publikas apskatei liek fotogrāfijas reprodukciju ap 800 p pa garo malu, vai kā saka PS ap 4,5 x 6 cm bildīti ar izšķirt spēju 300 pix/collā. Ja jaf esi izlicis bildi publikai, tad priecājies , ja tevi reklamē... tai videoklipā ir tas pats, kas te blogā ieliekot [.img] bilde [/img.] bez atļaujas prasīšanas :D

..Pirms publiceeju bildi fotoblogaa-paprasu SEV atļauju...:face-grin:
Publicēts: 21.05.12 23:30
 citēt
He, he... reklamētāji...
Kā atceros gadījumu Metallicas koncertā... kāds pamanījās iedot Hetfieldam (vai kuram tur) diska vāciņu parakstīt... šis skatās... skatās... jop! Tāda elbūma mums nemaz nav (naf! ja Haiduks lasa...) Neatceros vairs kā tas beidzās, laikam autori tikai draudzīgi pasmējās... pēc tam skatos savu kolekciju (godīgi caur latgalīti gādātu, kh, kh)... ka tavu māti! Man arī ir šis dabā nepastāvošais elbūms... toreiz ne interneta ne wikipēdijas nebija ar ko salīdzināt...
Publicēts: 22.05.12 08:43 labots
 citēt
Es šoreiz piekrītu Haidukam. Ne no juridiskā viedokļa, bet no praktiskā. Es labāk būtu tai videoklipu autorei palūdzis norādīt pie tiem video bilžu autoru, un ja autoram ir sava weblapa, tad arī to. Jo no tā videoklipa neviens pat 10x15 bildi neizdrukās. Un diez vai autore tur ko ļaunprātīgi domājusi, gribējusi tikai video ar smukām bildēm uztaisīt.

Pie tam, tie kas netā tās bildes ņem un liek visādos websaitos vai taisa video, lielākoties jau neliek tās kā savas, bet gan kā smukas bildes, ko citiem parādīt. Lielākā daļa nav nekādi ļaunprātīgie zagļi.

Un ja tās bildes ir 800-900pix pa garo malu, tur tāpat neko lielu kvalitatīvu nevar izdrukāt.

Kādēļ gan neizmantot citu bezmaksas palīdzību savā mārketēšanā?! ;)
Publicēts: 22.05.12 09:04
 citēt
atradušies te šedevru autori... Elton, a Tavām kolāžām 100% visas detaļas paša uzņemtas??? kaut kā nekad neesmu redzējis atsauces... jā/nē???

a Haidukam uz vecumdienām uznākusi mirkļa apskaidrība (bet izņēmumi tak apstiprina likumsakarības) - jāpiekrīt ko šams raksta...

VAI VAI RE KĀDU TĀDU PAŠU SMILŠU KŪKU JĀNĪTIS UZTAISĪJA ... kamoon, jūs dzīvojat internetā
Publicēts: 22.05.12 09:21 labots
 citēt
RobertsJ:Es šoreiz piekrītu Haidukam. Ne no juridiskā viedokļa, bet no praktiskā. Es labāk būtu tai videoklipu autorei palūdzis norādīt pie tiem video bilžu autoru, un ja autoram ir sava weblapa, tad arī to. Jo no tā videoklipa neviens pat 10x15 bildi neizdrukās. Un diez vai autore tur ko ļaunprātīgi domājusi, gribējusi tikai video ar smukām bildēm uztaisīt.

Pie tam, tie kas netā tās bildes ņem un liek visādos websaitos vai taisa video, lielākoties jau neliek tās kā savas, bet gan kā smukas bildes, ko citiem parādīt. Lielākā daļa nav nekādi ļaunprātīgie zagļi.

Un ja tās bildes ir 800-900pix pa garo malu, tur tāpat neko lielu kvalitatīvu nevar izdrukāt.

Kādēļ gan neizmantot citu bezmaksas palīdzību savā mārketēšanā?! ;)

Negribētos gan piekrist šim variantam, ir pieredze- tika nospertas dažas manas aiero fotogrāfijas par vienu pagastu LV un pat ļoti pazīstams uzņēmums nopublicēja savā mājas lapā un diezgan lielā izmērā, jo vairāk vai mazāk bija nepieciešama detalizācij, man draugi painformēja, uztaisīju PrtScr no lapas un sazinājos ar kantori, saku ka nav smuki, varēja jau kādus 15-25 LVL samaksāt ................ muģīja mani telefoniski pa kabinetiem kādas 2 nedēļas, beigās gan man apnika, gan viņiem- rezultāts - LVL nesamaksāja, bet no lapas gan izņēma bildi, galu galā būtu piedāvājuši kādu ČupaČupu un autoru ielikt un būtu visu sarunājuši.....
Strādāju gadu atpakaļ vienā kantorī, kurā arī bija TOPā spert bildes no ineta. Tur vispār bija lielie humori:
1. sataisīja suvenīrus Rīgai diezgan lielas partijas, bildes viennozīmīgi spertas no neta pārsvarā, rezultātā 3 veida suvenīros Rīgas vietā attēlotas Viļņa, Varšva un vēl kāda pilsēta , kuru neatpazinu :) :) :)
2. sataisīja suvenīrtus Ventspilij, bildes no ineta, autors Oskars Jūra, atkal škandāls mājās
3. sataisīja suvenīrus ar Rīgu (kopējā skaitā ap 23 00) vienības !!! ), bildes no ineta (bet tajā lapā ir atsauce, ka nav brīv bez saskaņošanas ar autoru trešai personai izmantot), bet bildes ta izrādījās MANAS :) :) :) , nu tad gan bija škandāls mājās, pēc liela kašķa tomēr izsitu nelielu kompensāciju un noslēdzu līgumu, lai viss būtu kā nākās, tagad jāgaida 31. jūlijs 2012.g. un jāskatās vai ir izņēmis no tirdzniecības kā bija līgumā , vai nē :)
Tā kā situācijas ir dažādas un kā Haiduks saka ka lietojam softus un t.t. ................ tās tomēr ir divas pilnīgi atšķirīgas cenu kategorijas un viennozīmīgi domāju, ka ļoti daudzi no šejienes pilnīgi oficiāli iedos vai atļaus savas bildes izmantot dažādiem projektiem bez maksas un tikai ar atsauci uz autoru....................... to es zinu toč, jo ir saikne ar tādām lietām............
Publicēts: 22.05.12 09:33
 citēt
Tante:
Negribētos gan piekrist šim variantam...........

Nu tās tā kā tomēr divas dažādas lietas. Es vairāk domāju fiziskas personas, un esmu pārliecināts, ka lielākoties arī svešu bilžu izmantotāji ir fiziskas personas un bez ļauniem nolūkiem.

Pavisma kas cits ir, ja uzrāda bildes kā savas, vai arī bez autora atļaujas izmanto biznesam. Vot tādi gan ir jāmočī, un ja spirinās pretī - tad jāmočī publiski.
Publicēts: 22.05.12 09:36 labots
 citēt
"Elton, a Tavām kolāžām 100% visas detaļas paša uzņemtas??? "

Kas tas par jautājumu?! Bet protams, absolūti visas detaļas paša bildes, tāds mans princips. Izņemot gadījumus, kad klients man pats iedod savējās, lai es tās ieliktu fonā vai otrādi- izmantotu par fonu.
Apsteidzot nākamo kašķa meklētāja jautājumu: arī mašīnā man ir tikai paša dedzinātas matricas (kaut arī kakai-lakai samaksāts par pirātismu) no oficiāli pie Rušenieka pirktas mūzikas.
Tā ka... brīvs! Iebrauciet jūs ar Haiduku vispirms tēmā, par ko šeit runa bija un tad lecaties!
Publicēts: 22.05.12 09:40
 citēt
Eltons:"Elton, a Tavām kolāžām 100% visas detaļas paša uzņemtas??? "

Kas tas par jautājumu?! Bet protams, absolūti visas detaļas paša bildes, tāds mans princips. Izņemot gadījumus, kas klients man pats iedod savējās, lai es tās ieliktu fonā vai otrādi- izmantotu par fonu.
Apsteidzot nākamo kašķa meklētāja jautājumu: arī mašīnā man ir tikai paša dedzinātas matricas (kaut arī kakai-lakai samaksāts par pirātismu) no oficiāli pie Rušenieka pirktas mūzikas.
Tā ka... brīvs! Iebrauciet jūs ar Haiduku vispirms tēmā, par ko šeit runa bija un tad lecaties!
oi b... atradis teemu... juutuubee miljoniem taadu klipinju kur fonaa panjemtas bildiites no hvz kurienes... liekas, ka uz vecumu ar galvu kaut kas sāk nedraudzēties, ne?
Publicēts: 22.05.12 09:46
 citēt
Nav te ko vispārināt par miljoniem klipu! Jautājums par Meduslāča bildēm ar to izmantotāju noskaidrots, pat izdzēsti klipi, kaut arī vēlams bija tikai norādīt autoru. Klipu autors pats uz nontaktiem neizgāja...
Publicēts: 22.05.12 09:47
 citēt
Re kads cepiens sanaca :face-sad:
Bet kaut kas te nav isti sakartots... Zinu ka amerikaa shie traki baidas chiept, man viena meicha regulari perk zirgu bildes, ko vina parzimee. Vai kads te taa dariitu? Nemuzam! Bet vinai tiek pieprasits pirmavots at autor atlauju... Tatad sistema ir labi atstradata, un man ka bildes autoram nav jauztraucas par to, ka kaads aiz okeana no manas fochenes uzzimes zimujumu :face-grin:
Un tas ka mes pashi atrodam savas bildes nepiemerotas vietas... cepties nav jegas, kamer nebus instance kas aizstaves autortiesibas... preteja gadijuma, atliek tikai priecaties, ka kadam patiik, un noder :face-kiss:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):