CerambyX - tiešām neesi saticis, bet nekas - varbūt kādreiz satiksi - Dieva ceļi ir neizdibināmi Man ar vienīgais pienesums no šī topika ir "apbižoto" klubiņa veikuma apskatīšanu. Ņu gaļīgi švaki
Bildes:CerambyX - tiešām neesi saticis, bet nekas - varbūt kādreiz satiksi - Dieva ceļi ir neizdibināmi Man ar vienīgais pienesums no šī topika ir "apbižoto" klubiņa veikuma apskatīšanu. Ņu gaļīgi švaki
Savukārt tavs pienesums šim topikam līdzinās apaļai nullei, diemžēl, tāpat kā pienesums neširpotreba fotogrāfiju klāstā
pateica jaunais censonis un pēc minūtītes (drošs paliek drošs) ielīda galerijā apskatīties Virziens būs pareizs - salīdzināt savus sūdus ar manējiem un tad pa virsu samest šitos šedevrus. varbūt arī sanāks kaut kas pa vidu
Bildes:pateica jaunais censonis un pēc minūtītes (drošs paliek drošs) ielīda galerijā apskatīties Virziens būs pareizs - salīdzināt savus sūdus ar manējiem un tad pa virsu samest šitos šedevrus. varbūt arī sanāks kaut kas pa vidu
Biju jau skatījis Tavu galeriju pirms tam, iegāju tik paskatīties vai kas jauns, unikāls nav parādījies Manas bildes vari saukt par sūdiem, vai kā Tev vēl patīk. Ne es kādam ar tām esmu lielījies, ne sevi foto eksperta kārtā iecēlis, kā daži labi. Es Tavas bildes par sūdiem ar neesmu saucis un nesaukšu, jo man tās liekas gana labas un stipri labākas par manām. Bet runa jau nav par to, bet gan pret vīzdegunīgo attieksmi un komentāriem. Un kapēc šie pēkšņi palika par šedevriem, ja pirms tam bija širpotrebs? Esi nomainījis kursu?
Bildes:pateica jaunais censonis un pēc minūtītes (drošs paliek drošs) ielīda galerijā apskatīties Virziens būs pareizs - salīdzināt savus sūdus ar manējiem un tad pa virsu samest šitos šedevrus. varbūt arī sanāks kaut kas pa vidu
Biju jau skatījis Tavu galeriju pirms tam, iegāju tik paskatīties vai kas jauns, unikāls nav parādījies Manas bildes vari saukt par sūdiem, vai kā Tev vēl patīk. Ne es kādam ar tām esmu lielījies, ne sevi foto eksperta kārtā iecēlis, kā daži labi. Es Tavas bildes par sūdiem ar neesmu saucis un nesaukšu, jo man tās liekas gana labas un stipri labākas par manām. Bet runa jau nav par to, bet gan pret vīzdegunīgo attieksmi un komentāriem. Un kapēc šie pēkšņi palika par šedevriem, ja pirms tam bija širpotrebs? Esi nomainījis kursu?
piedod, es netaisos viena jauna censoņa dēļ mainīties. Noskaties Vudija Allena "Whatever works" - galvenais varonis visus saukā par imbacīļiem un tārpiem un pa lielām šaibām... nav tālu no patiesības. Galvenais - pieteikties uz diskusiju. Redz, no šī topika neviens par mani domas nemainīs, bet vismaz Tu būsi labi iepazīts, izpētīts un kategorizēts. Nesaprotu Tavu centību
ps. A kālab širpotrebs nevar būt šedevrs???????????????????? Tas ir kaut kas viens otru izslēdzošs?
Laikam cilvēkam nepielec, ka nosaucot šīs bildes par širpotrebu, nav nekas pārkāpts, tāpat kā skatītājam ir tiesības izrādi nosaukt par ciešamu. Kāpēc visiem jābūt uh un ah, ja redzējuši daudz un daudz labākas varbūt?`kur te vīzdegunība? Nevienā vārdā tās nav nosauktas par sliktām.
Vai kād Tev spiež mainīties? Vienkārši ja kaut ko uzraksti, tad saproti un sagaidi, ka kādam būs arī savādāks viedoklis, nekā Tev. Neizproti manu centību? Nezinu, kas tur ir ko izprast - vienkārši ir brīvs brīdis un tad kaut ko uzrakstu, ja nebūtu-nerakstītu - tas arī viss
Pēc definīcijas nav izslēdzoš, bet tīri pēc uztveres širpotrebs ar šedevru neiet kopā, vismaz man ne
talavietis:Laikam cilvēkam nepielec, ka nosaucot šīs bildes par širpotrebu, nav nekas pārkāpts, tāpat kā skatītājam ir tiesības izrādi nosaukt par ciešamu. Kāpēc visiem jābūt uh un ah, ja redzējuši daudz un daudz labākas varbūt?`kur te vīzdegunība? Nevienā vārdā tās nav nosauktas par sliktām.
Pielec, nepielec- kāda Tev atšķirība. Par kādu pārkāpšanu iet runa? Man šis bildes nešķiet širpotrebs, un to arī pamatoju, kapēc tā (ja nav slinkums, paej atpakļ palasies). Tu tak vari saukt tās kā gribi, bet es tak ar varu izteikt savu viedokli. Drīkst? Bet Tu tak vienkārši gribi piekasīties, jo nepatīk ko uzrakstu. Pat pamatot neko nevari. Stāsti kaut ko, ka varbūt kāds kaut ko labāku ir redzēji utt. Bet pasaki - bieži Tu tādas bildes redzi, sevišķi te? Es tikai pavisam nedaudzas tādas te esmu manījis - lietotāja vēzais (ja nekļūdos ) bildes un vēl dažas, diemžēl autorus neatceros.
nopietni! Vispār smukas bildes, tehniski ļoti labi nostrādātas, bet tomēr širpotrebs, jeb popmūzika, jeb smukbildītes u.t.t. Es neapgalvoju ka tas ir slikti, bet esmu pārliecināts ka pēc laika par viņām neviens neko neatcerēsies tāpēc ka tehnikas attīstība iet uz priekšu un viņu vietā nāks citas bildes u.t.t. p.s. ja kas man patika viņas paskatīties, paldies par linku. p.p.s. man pašam nav labākas bildes kā tur.
kasparsf:Vispār smukas bildes, tehniski ļoti labi nostrādātas, bet tomēr širpotrebs, jeb popmūzika, jeb smukbildītes u.t.t. Es neapgalvoju ka tas ir slikti, bet esmu pārliecināts ka pēc laika par viņām neviens neko neatcerēsies tāpēc ka tehnikas attīstība iet uz priekšu un viņu vietā nāks citas bildes u.t.t. p.s. ja kas man patika viņas paskatīties, paldies par linku. p.p.s. man pašam nav labākas bildes kā tur.
Cik bilžu Tu atceries no jeb kādām ko esi redzējis? Man liekas ka šodien gan dēļ tehnikas, gan interneta ir tāda bilžu pārpilnība, ka pat īpašas bildes var pazust informācijas pārbagātībā... Bet varbūt man vienkārši nav paveicies ieraudzīt kaut ko tādu - WoW!!! Ir daudz skaistu un īpašu fotoattēlu, bet lai atcerētos tagad kur kas redzēts, kas autors...
Kasparsf jēdzīgu uzrakstījis.Vizuāli smuki labi nostrādāti darbi,bet tai saimei kas bildēs meklē kaut kādas mākslinieciskās vērtības,vēstījumus un taml-jā plaša patēriņa prece. Tas nav ne slikti ne labi,vnk tā ir. Vairumu man arī kārotos tā uztaisīt
kasparsf:Vispār smukas bildes, tehniski ļoti labi nostrādātas, bet tomēr širpotrebs, jeb popmūzika, jeb smukbildītes u.t.t. Es neapgalvoju ka tas ir slikti, bet esmu pārliecināts ka pēc laika par viņām neviens neko neatcerēsies tāpēc ka tehnikas attīstība iet uz priekšu un viņu vietā nāks citas bildes u.t.t. p.s. ja kas man patika viņas paskatīties, paldies par linku. p.p.s. man pašam nav labākas bildes kā tur.
Cik bilžu Tu atceries no jeb kādām ko esi redzējis? Man liekas ka šodien gan dēļ tehnikas, gan interneta ir tāda bilžu pārpilnība, ka pat īpašas bildes var pazust informācijas pārbagātībā... Bet varbūt man vienkārši nav paveicies ieraudzīt kaut ko tādu - WoW!!! Ir daudz skaistu un īpašu fotoattēlu, bet lai atcerētos tagad kur kas redzēts, kas autors...
Skumji, ka tā. Uzskatu ka ar fotogrāfijām ir jābūt tāpat kā ar filmām vai grāmatām. Filmu nosaukmus (vai vismaz par ko viņa bija) un grāmatu autorus mēs taču atceramies, tāpat kā dziesmas un to autorus. Tāpat būt jābūt ar bildēm kuras skatamies, minētajā linkā ir skaistas bildes bet man nav pat vēlēšnās apskatīties un atcerētis kurš ir autors. Piekrītu ka ir bižu pārpilnība un tas nemaz nav slikti, mums ir iespēja izvēlēties ko skatīties un ko nē, šīs ir bildes kuras noteikti bija vērts apskatīties atpūtas brīdī, var viņas arī saukt par labu fotogrāfiju, bet tikuntā viņas ir širpotrebs, kā lielāka daļa mūzikas kura skan pa radio,
kurš piemēram nav mēģinājis taisīt bildes ar brīnumsvecīti zīmējot formas utt? Nu te ir viens no variantiem, nesaku, ka slikti... ir forši, bet nu par unikālu to nekādi nevar saukt. Katrā ziņā Gunāram paldies. Interesanti ir apskatīt jebko. Es būtībā, ja laiks atļauj apskatu visas fotobloga bildes, kaut arī nevērtēju. Dažreiz ir vērtīgi paskatīties, īpaši tādas, kur censonis nav samaitāts ar širpotreba štampu un kanoniem.
Man pašam labāk patīk paskatīties šī autora darbus: christopherandersonphoto.com... Viņam fotogrāfijās ir tāds nenosakāms spēks, emocijas, sajūtas. Un nav viņš mūsu platuma grādos vēl nodrilēts. Protams cita svara kategorija, bet būtu patīkami jā kāds no šejieniešiem rastu sevī iedvesmu un darītu kautko līdzīgu nevis dzītos pēc patīk vai 555.
kasparsf:Man pašam labāk patīk paskatīties šī autora darbus: christopherandersonphoto.com... Viņam fotogrāfijās ir tāds nenosakāms spēks, emocijas, sajūtas. Un nav viņš mūsu platuma grādos vēl nodrilēts. Protams cita svara kategorija, bet būtu patīkami jā kāds no šejieniešiem rastu sevī iedvesmu un darītu kautko līdzīgu nevis dzītos pēc patīk vai 555.
Tevis pieminētā bilde varbūt arī ir mēsls, kura kā atsevišķa bilde nav nekas. Tagad ir moderni taisīt bilžu sērijas kuras kopā izskatās kautcik bet atsevišķās bildes nevelk. Manuprāt tas nav pareizi, sērijas vajadzētu veidot no fotogrāfijām kuras pašas par sevi ir spēcīgas. Man gan labāk patīk autorā atrast labo, Rolex reklāma comercfoto sadaļā ļoti patika un šis slaidšovs bija tas dēļ kā es ievēroju šo autoru. inmotion.magnumphotos.com... p.s. ar skaņu ir efektīvāk
kasparsf:Tevis pieminētā bilde varbūt arī ir mēsls, kura kā atsevišķa bilde nav nekas. Tagad ir moderni taisīt bilžu sērijas kuras kopā izskatās kautcik bet atsevišķās bildes nevelk. Manuprāt tas nav pareizi, sērijas vajadzētu veidot no fotogrāfijām kuras pašas par sevi ir spēcīgas. Man gan labāk patīk autorā atrast labo, Rolex reklāma comercfoto sadaļā ļoti patika un šis slaidšovs bija tas dēļ kā es ievēroju šo autoru. inmotion.magnumphotos.com... p.s. ar skaņu ir efektīvāk
kasparsf:Tevis pieminētā bilde varbūt arī ir mēsls, kura kā atsevišķa bilde nav nekas. Tagad ir moderni taisīt bilžu sērijas kuras kopā izskatās kautcik bet atsevišķās bildes nevelk. Manuprāt tas nav pareizi, sērijas vajadzētu veidot no fotogrāfijām kuras pašas par sevi ir spēcīgas. Man gan labāk patīk autorā atrast labo, Rolex reklāma comercfoto sadaļā ļoti patika un šis slaidšovs bija tas dēļ kā es ievēroju šo autoru. inmotion.magnumphotos.com... p.s. ar skaņu ir efektīvāk
varen labs, man tak vispār viss perfekti liekas! :O as STILS
te bija diskusija par širpotrebu Canon ar 2cīparu un lielāku skaitli ir širpotrebs!!! Latviski pieklājīgāks- tautas klase... Ja saprotiet, ka canon 20 (1000) ir mēsls, tad širpotrebs ir slikts vārds, ja saprotiet, ka labas kameras- tad širpotrebs ir laps vārds.
Haiduks: Canon ar 2cīparu un lielāku skaitli ir širpotrebs!!!
Varētu padomāt, ka viencipara kanoni nav širpotrebs. Tos neliek kopā uz konvejiera. Mestars tiem pats izklapē body (gluži kā Ferrari 250 California spārnus), pats saskrūvē kopā un beigās korpusā iegravē savu autogrāfu.
Haiduks: Canon ar 2cīparu un lielāku skaitli ir širpotrebs!!!
Varētu padomāt, ka viencipara kanoni nav širpotrebs. Tos neliek kopā uz konvejiera. Mestars tiem pats izklapē body (gluži kā Ferrari 250 California spārnus), pats saskrūvē kopā un beigās korpusā iegravē savu autogrāfu.
Atļausim par to spriest japāņiem, kuri dod kamerai nozīmes apzīmējumu :P Neesmu nevienā vietā lasījis, ka eos1 būtu tautas klase , ja atrodi, iedod norādi
Atļausim par to spriest japāņiem, kuri dod kamerai nozīmes apzīmējumu :P Neesmu nevienā vietā lasījis, ka eos1 būtu tautas klase , ja atrodi, iedod norādi
Vari lūdzu iedot atsauci uz to, kas ir "nozīmes apzīmējums"? Piedāvāju vispirms vienoties, ko nozīmē "širpotrebs" - latviski "plaša patēŗiņa prece"? Ko nozīmē "tautas klase"? Vai varam pieturēties pie līdz šim lietotās terminoloģijas un iztikt bez jaunievedumiem, lai nesanāk, ka par dažādām lietām runājam. Tu par pieejamību atkarībā no sociālā statusa, es par patērētāju bariem, kuri izvēlas preci, kas adresēta citam tirgus segmentam, tādējādi pārvēršot to par širpotrebu.
Ir kāds objektīvāks kritērijs širpotrebam kā pārdoto vienību skaits?
Vari lūdzu iedot atsauci uz to, kas ir "nozīmes apzīmējums"? Piedāvāju vispirms vienoties, ko nozīmē "širpotrebs" - latviski "plaša patēŗiņa prece"? Ko nozīmē "tautas klase"? Vai varam pieturēties pie līdz šim lietotās terminoloģijas un iztikt bez jaunievedumiem, lai nesanāk, ka par dažādām lietām runājam. Tu par pieejamību atkarībā no sociālā statusa, es par patērētāju bariem, kuri izvēlas preci, kas adresēta citam tirgus segmentam, tādējādi pārvēršot to par širpotrebu.
Ir kāds objektīvāks kritērijs širpotrebam kā pārdoto vienību skaits?
Širpotrebs tiek plānots pirms ražošanas, tātad, tam nekāda sakara ar pārdotā skaitu. Par to firmas reklāmas daļa paziņo jaf laicīgi pirms preces izlaišanas :P. Tautas klase, naf mans izdomājums, bet reklāmu latviskojuma teksti- ka prece domāta zemākā un vidējā līmeņa maksātspējīgajiem :P. Maizi, pienu pērkam katru dienu, bet šo nesauc par širpotrebu, bet gan par ikdienas preci. Tātad, tulko kā gribi, širpotrebs ir preču grupai, kurai ir parastais, visiem pieejamais modelis, un ekspluzīvais modelis. Laps piemērs ir Mesedess Benz... visu laiku skaitījās luksus firma, bet kā sāka ražot tautas klases vāģus, tās perstižs taksometru parkos cēlās, bet tautas acīs kritās... un pat Latvijā vairs neviens neuzskata par ekspluzīvu Vācijā nodzīto taksi- mersi, atdzītu uz šejieni :P
Divas lapas teksta... Šitas man atgādina vīna degustāciju, kurā tiek apspriesta pudeļu ražošanas tehnoloģija un tās nianses... Vismaz jautri, ...kādam.
daudzas no bildēm nav unikālas, bet arī tādas pacients "Bildes" nebūtu spējīgs uzbildēt. pacientas "Bildes" tādi bērnu smērējumi sanāk, bet kolekcijā pieugušie bildējuši
Širpotrebs tiek plānots pirms ražošanas, tātad, tam nekāda sakara ar pārdotā skaitu. Par to firmas reklāmas daļa paziņo jaf laicīgi pirms preces izlaišanas :P.
Nosaukt Tev 10 produktus, kuri nekad nav bijuši plānoti kā plaša patēriņa produkti, bet par tādiem ir kļuvuši? Canon 5. sērija būs vienpadsmitais.
Es joprojām piedāvāju par plaša patēriņa produktiem saukt tos, kas reāli arī tiek plaši patērēti. Kāda starpība, ko kāds ir plānojis?
Ir taču pilnīgi pofig, ka uz šķūnīša rakstīts XYN. Iekšā taču ir malka!
bezjēdzīgs naosaukums "Plašs patēriņš" neveiksmīgs tulkojums no krievu valodas. . Līdzīgi ir ar krievisma lietošanu "Griezties", kad jālieto vērsties. Piekrītu, ka canonu iespējams plaši patērēt.