ierunājās Mazmutis Daudzspējis... Vai tad, kad milicijā strādāji, jūs netvarstījāt tos, kas par kapitālistu bildēm priecājas?
Vēlreiz var pārliecināties, cik cilvēciņam var būt bābisks raksturiņš... Pats nekā- tik par citiem... Iemācies kaut par kapeiciņu tā bildēt, kā tie, kurus noliec, un tad plāties!
Bildes:erunājās Mazmutis Daudzspējis... Vai tad, kad milicijā strādāji, jūs netvarstījāt tos, kas par kapitālistu bildēm priecājas?
Vēlreiz var pārliecināties, cik cilvēciņam var būt bābisks raksturiņš... Pats nekā- tik par citiem... Iemācies kaut par kapeiciņu tā bildēt, kā tie, kurus noliec, un tad plāties!
paga - kurus es nolieku? Vai arī man jāmācas tā, kā Tu nemāki? Ej izguli karstuma reiboni, ja nesaproti vārda "širpotrebs" nozīmi. Tavuprāt visi tie National Gepgraphy utt nav širpotrebi?
Friidis:Doma skaidra- Bildes ir neatzītais ģēnijs, bet pārējie- širpotrebi. Mājienu saprotu, bet nepiekrītu, jo Tava galerija galīgi par to nepārliecina.
P.S. Par manējo galeriju šoreiz nerunāsim, jo es vismaz augstprātīgi nenolieku citus....
Friidis:Varbūt arī esmu jocīgs (vecums tomēr), bet vismaz neesmu nepamatoti augstprātīgs...
bļin - kāda augstprātība? vai šīs bildes nav izliktas masu patērētājiem par prieku? gribi ierindot augstajā mākslā? labas bildes, kvalitatīvas, bet speciāli aprēķinātas pēc noteikties konjuktūras parametriem. lai piestāvētu kādam žurnāla vākam vai atvērumam. Ilustrētajai zinātnei, nevis Rīgas Laikam. Sajuties masu pārstāvis TIK ĻOTI ka lec uz pannas?
Tad jau jāklapē ciet visas fotoamatieru lapas. Pat tādu "širpotrebu" mūsu galerijās diezgan reti redz... Ko tad liec kaķbildes savā galerijā, ja tā cīnies par "augsto mākslu"? Dubultie standarti?
P.S. Man tās širpotreba bildes gana labi patika un nemaz nekaunos būt "pie masas". Ne jau visiem lemts baltos tērpos lepni skatīties pāri pelēkajam pūlim...
Friidis:Tad jau jāklapē ciet visas fotoamatieru lapas. Pat tādu "širpotrebu" tur maz redz... Ko tad liec kaķbildes savā galerijā, ja tā cīnies par "augsto mākslu"? Dubultie standarti?
es necīnos par augsto mākslu, un kaķbilde vienīgā - kā jau kaķu dienai pienācās. Tu mēģini uzstāties par tādu kā tiesnesi kas mēģinās pēc savas saprašanas regulēt kurš ko drīkst un ko nedrīkst paust. viedokli. Tev tā neliekas, ja piezemējies un izlaid tvaiku?
Ширпотре́б (сокр. от широкое потребление) — общее название для товаров широкого потребления. «Ширпотребом» в простой речи метафорически называют нечто ординарное, массовое, не уникальное. Термин зачастую используется в пренебрежительном значении и обозначает отсутствие излишеств.
Labas bildes. Liekas ka lietotajam bildes pašam īsti nav sajēgas, ko īsti līdz galam nozīmē vārds širpotrebs Bet emu novērojis, ka viņš diskusijās pārsvarā piedalās lai ar kādu pastrīdētos vai lai kādu no...stu. Diemžēl
baudiet, baudiet ko noliek uz paplātes ja pašiem nav sajēgas par ko fanot.
Kurš nu te tagad jūtas tas aizkartais? Takā tāds sīkais (iespējams , ka tā arī ir) te ņemies un daries, lai kaut ko kaut kam pierādītu. Un lieto vārdus, par kuriem pašam ir tikai virspusēja sajēga.
nu, nu... grūti atzīt, ka ražo širpotrebu? Nu es ražoju, zinu, ka nekas vairāk tas nav. Vai lieta nosaukta īstajā vārdā tik ļoti izsit pamatu zem kājām?
talavietis:nu, nu... grūti atzīt, ka ražo širpotrebu? Nu es ražoju, zinu, ka nekas vairāk tas nav. Vai lieta nosaukta īstajā vārdā tik ļoti izsit pamatu zem kājām?
Varbūt vari savas bildes salīdzināt ar kādām no tās kolekcijas? Ir Tev kāda tāda, vai vismaz kaut kas tuvu tam? Nezinu, varbūt man vienam tā tik liekas, bet daudzas no tām bildēm ir samērā unikālas - galu galā ne katru dienu tādas redzi un fotoblog.lv varbūt tikai vispār reizi gadā vai pat retāk. Kad visi te sāks fotografēt un likt tādas bildes, tad arī varēs to saukt par širpotrebu, un tad tikai tie, kas tādas regulāri liek, nevis tie, kam tādu nav un nekad arī nebūs!
Ak, visvarenais Annir, es nekad neesmu redzējis tādu varenu vīru kā Tevi, kam ir pašam sava sajēga par kādām bildēm fanot... Es krītu ceļos Tavā priekšā un pazemīgi lūdzu - ak iemāci man šo prasmi, lai es arī varētu kaut nedaudz pacelties virs tās nožēlojamās, pelēkās cilvēku masas, kurā es tagad atrodos...
Ak, visvarenais Annir, es nekad neesmu redzējis tādu varenu vīru kā Tevi, kam ir pašam sava sajēga par kādām bildēm fanot... Es krītu ceļos Tavā priekšā un pazemīgi lūdzu - ak iemāci man šo prasmi, lai es arī varētu kaut nedaudz pacelties virs tās nožēlojamās, pelēkās cilvēku masas, kurā es tagad atrodos...
Tu tak esi širpotrebs (tāpat kā es un vēl daudzi citi) un mr.bildes ar tādām padibenēm nebiedrojas, kur nu vēl ko mācīt Viņš ir UNIKĀLS un savā unikalitātē ne ar vienu nedalīsies, jo tad jau viņš vairs nebūs unikāls un arī kļūs par širpotrebu
redz, vismaz "emzi" man izsauca interesi apskatīt viņa sniegumu, bet neko vairāk par iztukšīti tur neatradu. Tā kā pie secinājuma, kas ir širpotrebs, tā arī nenonācu...
talavietis:redz, vismaz "emzi" man izsauca interesi apskatīt viņa sniegumu, bet neko vairāk par iztukšīti tur neatradu. Tā kā pie secinājuma, kas ir širpotrebs, tā arī nenonācu...
Vai tad es kur lielījos par savām bildēm vai fotogrāfa spējām, ka tāds komentārs?!!! Un tas pēdējais teikums vispār nav saprotams uz ko ir tēmēts - tjipa ka takā manās bildēs gribēji ieraudzīt, kas ir širpotrebs, vai kā? Tavas bildes gan man patīk, bet ne tā, kā tās no kolekcijas. Piedod, bet Tavas kaut labas, bet gan varētu saukt par širpotrebu, jo tādām pilns fotoblogs un citi foto saiti, atšķirībā no tām, kas ir redzamas konkrētajā kolekcijā. Tapēc arī, pēc manām domām, tām nav piemērojams šāds apzīmējums. Es tak drīkstēju izteikt savas domas, ne?