forum.gif
Par bērniem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par bērniem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.05.12 10:55
 citēt
Cerot, ka šejienes publika prot ne tikai mps ražot, bet ir sanācis arī kādu pēcnācēju uzbliezt, gribēju lūgt palīdzību. Vajag bērnam aukli. Sročno. Rīgā. Centrā. Puikam 2 gadi, pēc smilšu kūkas "uzcepšanas" saka Ta-dā! Darba dienās, darba laikā.

Varbūt kāds ir gājis tam visam procesam cauri un zin ko ieteikt. Modeles nepiedāvāt.

Var spamot šeit, var uz PM.

Paldies, biedri!
Publicēts: 23.05.12 11:17 labots
 citēt
Pašam vai Sašam? Es iesaku ņemt krieviski runājošu aukli. Vēlams tādu kas ņebumbum pa latviski. No pieredzes personiskas - man abi bērni 6/8 gv brīvi runā, lasa un viens raksta krieviski. Neizdzēšams mantojums visai dzīvei!

Laba aukle centrā būs dārgi... mūsējā ilgstoši turēja augstu cenu latiņu, jo viņu visu laiku parkā centās pārpirkt...
Publicēts: 23.05.12 11:18 labots
 citēt
Senders:Cerot, ka šejienes publika prot ne tikai mps ražot, bet ir sanācis arī kādu pēcnācēju uzbliezt, gribēju lūgt palīdzību. Vajag bērnam aukli. Sročno. Rīgā. Centrā. Puikam 2 gadi, pēc smilšu kūkas "uzcepšanas" saka Ta-dā! Darba dienās, darba laikā.

Varbūt kāds ir gājis tam visam procesam cauri un zin ko ieteikt. Modeles nepiedāvāt.

Var spamot šeit, var uz PM.

Paldies, biedri!

KĀ modeles nepiedāvāt , tev ko Arnijs nav piemērs ?:)
Istenībā GRŪŠI ar šito lietu.

Bildes: jo viņu visu laiku parkā centās pārpirkt...

Jā tas ar REĀLI esmu klāt bijis kad tā dara:)
Publicēts: 23.05.12 11:30
 citēt
Bildes:Pašam vai Sašam? Es iesaku ņemt krieviski runājošu aukli. Vēlams tādu kas ņebumbum pa latviski. No pieredzes personiskas - man abi bērni 6/8 gv brīvi runā, lasa un viens raksta krieviski. Neizdzēšams mantojums visai dzīvei!

Laba aukle centrā būs dārgi... mūsējā ilgstoši turēja augstu cenu latiņu, jo viņu visu laiku parkā centās pārpirkt...

Vai arī viņa atrada iemeslu turēt augstu latiņu. :)
Publicēts: 23.05.12 11:40
 citēt
Gruti jau bus ta uzreiz vienu atrast, tas ja paveicas. Iesaku skatities ka berns vinu (aukli) pienem. + vajag tacu, lai ar bernu paspelejas, pabaro un nesez visu dienu neta, kamer sicis tiek "pieskatits" :)
Mekle caur pazinam!
Publicēts: 23.05.12 11:40
 citēt
Senders:
Bildes:Pašam vai Sašam? Es iesaku ņemt krieviski runājošu aukli. Vēlams tādu kas ņebumbum pa latviski. No pieredzes personiskas - man abi bērni 6/8 gv brīvi runā, lasa un viens raksta krieviski. Neizdzēšams mantojums visai dzīvei!

Vai arī viņa atrada iemeslu turēt augstu latiņu. :)
tas jau viens otru neizsleedz, it sevishkji ja darbiibas notiek klusaa centra parkos :)
Publicēts: 23.05.12 12:02 labots
 citēt
f-foto:

Kāda jēga būs no pieauguša, bet mazattīstīta indivīda pakalpojumiem?

no tāda pieauguša, bet mazattīstīta kā Tu? Vai kādā te kontekstā bija lasāms Tavs teksts?
Publicēts: 23.05.12 12:22
 citēt
Vish:Gruti jau bus ta uzreiz vienu atrast, tas ja paveicas. Iesaku skatities ka berns vinu (aukli) pienem. + vajag tacu, lai ar bernu paspelejas, pabaro un nesez visu dienu neta, kamer sicis tiek "pieskatits" :)
Mekle caur pazinam!

Par to jau arī ir saruna. Sludeklī var uzrakstīt da jeb ko. Paies pāris mēņeši, līdz sapratīšu (ja vispār sapratīšu) vai rakstītais ir pateisība.
Tāpēc arī meklēju caur paziņām un uzskatīsim, ka šis ir viens no "paziņām", kam prasu :)
Publicēts: 23.05.12 12:54
 citēt
Tik tikko izgāju šitam cauri (bērnam 1g.4m.).
Ielikām ss sludinājumu gan LV, gan RU, ka vajag aukli 8-18 darba dienās, 200Ls+e-talons+pusdienas. Pāris nedēļu laikā kādi 100 pieteikumi laikam būs atnākuši :D
Dažas izvēlējāmies ar ko satikties un izvēlējāmies to, kura likās sirsnīgāka, kuru bērns vislabāk pieņēma (pēc padsmit minūtēm viņš jau vadāja potenciālo aukli aiz rokas pa māju). Pagaidām liekas, ka neesam kļūdījušies, ptu, ptu, ptu., rādās, ka viņa pa 2 nedēļām vēl pat TV nav ieslēgusi :)

Ponta pēc sludinājumu nedzēšam, piedāvājumi turpina nākt. Šobrīd ļoti daudz skolnieces 15, 16, 17g. meklē darbu, bet man kaut kā ne visai šķiet, ka viņas tiešām būs ieinteresētas kaut ko bērnam iemācīt.
Pāris, kas it kā skaitās profesionālās aukles ar sertifikātiem un mega pieredzi izbrāķējām, jo uzreiz var redzēt, ka tas viņām tikai darbs un sirsnības pret bērnu nekādas.
Tāpat piedāvājās jaunās māmiņas, kas par tavu naudu ir gatavas pieskatīt gan tavu, gan savu bērnu :D
Publicēts: 23.05.12 13:13 labots
 citēt

Jā, smags gadījums:-)
Kpēc tad uzreiz krieviski runājošu, varbūt spāniski, franciski, itāliski? Kādu nu kurš vēlas.
Blin tavs bērns tak ir latvietis un primārā viņam ir dzimtā valoda!
Publicēts: 23.05.12 13:22 labots
 citēt
emzi:

Kpēc tad uzreiz krieviski runājošu, varbūt spāniski, franciski, itāliski? Kādu nu kurš vēlas.
Toč kaut kāds plānā galdiņa urbējs.

Man piemēram bērni VĀCIJĀ perfekti runā 4 valodās Latviski , Vāciski , Angliski , Franciski biški šo to saprot arī Krieviski nedaudz runā Itāliski. zin kāpēc , mēs viņu palaidām bērnudārzā kur gāja imigrantu BĒRNI , NE GLUŽI no "Nometnēm" bet tādi kuru vecāki stradā vai mācās Vacijā , finišā skola UČENĒM bija mute valā cik valodās sīkais runā un kāda viņa ir KULTŪRAS bagāža. Ne vēsts no ierastā "Vācu cirvisma" taga pa 17 gadiem jau daudz kas mainijies tāpat "Lecīgas Vācu preilenes" bet domāšana un uztveres tāpat STIPRI radošāka un elastīgāka kā STANDARTA fričiem:) Latviski lai ar seņčiem mājās runā Aukes skolotāji ir tāpēc lai ko MĀCĪTU :):)
Publicēts: 23.05.12 13:40
 citēt
Lunis:
emzi:
Toč kaut kāds plānā galdiņa urbējs.

Man piemēram bērni VĀCIJĀ perfekti runā 4 valodās Latviski , Vāciski , Angliski , Franciski biški šo to saprot arī Krieviski nedaudz runā Itāliski. zin kāpēc , mēs viņu palaidām bērnudārzā kur gāja imigrantu BĒRNI , NE GLUŽI no "Nometnēm" bet tādi kuru vecāki stradā vai mācās Vacijā , finišā skola UČENĒM bija mute valā cik valodās sīkais runā un kāda viņa ir KULTŪRAS bagāža. Ne vēsts no ierastā "Vācu cirvisma" taga pa 17 gadiem jau daudz kas mainijies tāpat "Lecīgas Vācu preilenes" bet domāšana un uztveres tāpat STIPRI radošāka un elastīgāka kā STANDARTA fričiem:) Latviski lai ar seņčiem mājās runā Aukes skolotāji ir tāpēc lai ko MĀCĪTU :):)

Tapēc ir skolas, kur māca ārzemju valodas, vai, ja gribi ātrāk, var ņemt privātskolotāju. Kā bērns, kas pilnvērtīgi nav apguvis savu valodu, var tikts apmācīts svešā valodā. Varbūt esmu pārāk daudz nacionālists, bet man tas nav saprotams. Mans kamēr vēl nerunā, es vispār negribu, lai kāds ar viņu komunicētu kādā citā valodā.
Publicēts: 23.05.12 15:08
 citēt
emzi - Tev laiks paurbināt biezo galdu!

ffff-foto - nebūs tik vienkārši - Tev visas dzīves nepietiks lai izlasītu, kur nu vēl nocitētu visu wikipēdiju. Bet galvenais, laikam, tak ir uzņemt kursu, ne?
Publicēts: 23.05.12 15:12
 citēt
emzi uz katru savu bildi vismaz forumā ieliek vēl duci dumību, bet rakstīt tik dikti gribās, kaut arī zināšanu maz. Un kā izskatās, pieredzes ar nav..
Publicēts: 23.05.12 15:13 labots
 citēt
talavietis:emzi uz katru savu bildi vismaz forumā ieliek vēl duci dumību, bet rakstīt tik dikti gribās, kaut arī zināšanu maz. Un kā izskatās, pieredzes ar nav..
:D vismaz jautri, un kopā ar f-foto viņi ir dubults spēks, a kā mēs zinām, tad dubults neplīst!
Publicēts: 23.05.12 15:27
 citēt
talavietis:emzi uz katru savu bildi vismaz forumā ieliek vēl duci dumību, bet rakstīt tik dikti gribās, kaut arī zināšanu maz. Un kā izskatās, pieredzes ar nav..

Tev pret mani ir kaut kāda personīga nepatika?
Kur es kādu dumību ieliku? Vai esi no tiem (kā bildes) kas visus, kam viedoklis atšķiras, uzskata par dumiem?
Skatos esi vīrietis gados (ja bilde Tava), bet pēc rakstītā nepateiksi.
Publicēts: 23.05.12 15:30
 citēt
tagad laiks ātri deletēt profilu un uztaisīt jaunu... :D
Publicēts: 23.05.12 15:37 labots
 citēt
talavietis:tagad laiks ātri deletēt profilu un uztaisīt jaunu... :D

nu ko es iepriekš teicu?:face-devil-grin:

Ja nav slinkums, tad paskaties, cik ilgi šis profils pastāv, pirms izsaki savas ''nobrieduša vīra'' dzīves gudrās un pieredzes bagātās piezīmes:face-devil-grin:
Publicēts: 23.05.12 23:01
 citēt
emzi:Jā, smags gadījums:-)

Palasi tak vismaz Gudjonu, pirms uz ambrazūras mesties... :)
Publicēts: 23.05.12 23:27
 citēt
emzi:

Tev pret mani ir kaut kāda personīga nepatika?
Kur es kādu dumību ieliku? Vai esi no tiem (kā bildes) kas visus, kam viedoklis atšķiras, uzskata par dumiem?
Skatos esi vīrietis gados (ja bilde Tava), bet pēc rakstītā nepateiksi.

Nat , naf viņa... to viņš aizņēmās no viena smiltēnieša :D
Publicēts: 24.05.12 00:31
 citēt

velti tērē ar šo pasažieri laiku. Jo disputos, kuros cilvēks runā ar ēzeli nedzimst patiesība.....
Publicēts: 24.05.12 08:55
 citēt
NilsS:

velti tērē ar šo pasažieri laiku. Jo disputos, kuros cilvēks runā ar ēzeli nedzimst patiesība.....

Jāā. Pašnovērtējuma (es pat teiktu pārvērtējuma) Tev netrūkst nevienu mirkli:-) Laiks pagājis, bet aizvainojums joprojām velkas līdzi:-)
Publicēts: 24.05.12 09:30
 citēt
Laba un uzticama auklīte jāmeklē starp paziņām un ar ieteikumiem. Man ir gājis raibi. Viena veda barot visu savu famīliju - rezultātā ledusskapis tukšs, bet ja vajadzēja pieskatīt tad nebija problēma, cita sīkumos apzaga. Ja varu dot savu padomu - tagad daudzi pusaudži būs pabeiguši kārtējo klasīti un vasaras brīvlaikā šamiem maz darāmā - pameklē starp šajiem, bet lai drošāk vērsies kādā draudzē (tradicionālās baznīcas protams, ne visādušvaļu draudzēs). Bērnu māca runāt runājot ar viņu, ja nav ko runāt var lasīt grāmatu, bet jāuzmanās, lai ir daudzmaz pieklājīga dikcija. Ir novērots, ka Latviešu bērni saprotami sāk runāt vēlāk, kā krievu bērni.
Publicēts: 25.05.12 17:46 labots
 citēt
emzi:
NilsS:

Jāā. Pašnovērtējuma (es pat teiktu pārvērtējuma) Tev netrūkst nevienu mirkli:-) Laiks pagājis, bet aizvainojums joprojām velkas līdzi:-)

uz ēzeļiem neapvainojas. Tos vai nu izmanto, vai pārvērš vistu barībā, ja ir nederīgi....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):