forum.gif
Sods par Valsts radio klausīšanos
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Sods par Valsts radio klausīšanos
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11
  11. 12
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.06.12 17:33
 citēt
"citi par to, ka negrib maksāt par pakalpojumu kuru nesaņem"

Tas, manuprāt, ir ideāls- "izpildītājs, kurš ir pārāk nīkulīgs, lai nenopelnītu manu uzmanību nav pelnījis manu naudu". Mana sāpe šajā visā arī ir tas, ka tiek mākslīgi veicināta nekvalitatīva amatniecība.
Publicēts: 13.06.12 17:44
 citēt
Bildes:kaut kā nelōģiski un negodīgi sanāk. ja es kafejnīcā gribu spēlēt CD, tad man vispirms tas legāli jānopērk un tad vēl jāmaksā licence par atskaņošanu. Radio gadījumā nav jāmaksā nekas. Ja tas ir LR1 (radiokanāls sab. informēšanai) tad es saprotu (bet tad izvāciet tos reinikus un klaidermanus ārā). Ja tas ir komerckanāls bez ziņām - nav īsti izprotams. A interneta radio? A ja es no mobilā raidu muzonu kādā noteiktā prekfencē - ienāk miliči - re, man reku radio skan, redzat?

Kālab nevar vnk no katra LV iedzīvotāja iekasēt ausu un acu nodokli 5 Ls gadā (tas sanāktu ap 100 miljoniem, kudi reižu vairāk kā visi kantori iekasē tagad kopā) ... un pēc tam izmaksā visiem... kas piereģistrējušies... kā Radītāji (izņemot kristiešus, jo tiem radītājs tak tikai viens... ) grozi kā gribi - putra sanāk...

--------------
Vācijā vienkārši maksā Radio un TV nodokli. Arī tāda sava veida reketieru blice un daudzi tomēr grib pierādīt, ka nebūt šie radio un TV neskatās, tad viņu "suņi" vaktē pie durvīm un mēģina iekļūt dzīvojamās telpās, lai pārliecinātos, ka tur nav ne radio, ne TV. Arī auto radio attiecas uz šo nodokli. Pat antena uz jumta var būt par iemeslu tiesāšanai līdz bezjēdzībai..
Kaut kad senāk jau mūsu valdība gribēja pieņemt radio nodokli, bet kaut kā viss te bremze, tai skaitā medicīnas apdrošināšana..
Publicēts: 14.06.12 09:09
 citēt
marazms iet plašumā :( - nra.lv...
kas tālāk???
es ieteiktu AKKAI/KAKAI uzlikt 5 ls nodokli par ieeju grāmatnīcā - jo es taču pirms pirkt grāmatu pašķirstu viņu lai saprastu vai ir jēga pirkt vai nē - t.i. es publiski lasu ar autortiesībām aizsargātu darbu. - un ja es eju garām avīžu kioskam es taču arī redzu avīžu un žurnālu virsrakstus - par to no manis teiksim 1 ls vajag iekasēt. - un par ieiešanu pārtikas veikalā arī vajag kādus 5 ls - jo es taču saožu produktu smaržu! utt.
Publicēts: 14.06.12 11:40
 citēt
Njā, te nu bija, Latvija dziedātāj tauta...
Publicēts: 14.06.12 12:02
 citēt
Autortiesību aizsardzības organizāciju bargo soda naudu sabiedētas, skolas aizliedz absolventiem izlaidumā dziedāt un atskaņot mūziku. Izlaiduma viesi atzīst, ka sen nav bijuši tik klusos pasākumos, kur gandrīz vienīgais skaņdarbs ir valsts himna, ceturtdien vēsta laikraksts "Neatkarīgā".
www.delfi.lv...
Publicēts: 14.06.12 12:55
 citēt
Autortiesību čeka...
Drīz par klausīšanos sāks uz lēģeriem sūtīt..:face-sad:
Ar jaunradi nekas prātīgs nesanāk, kaučkā takš vajag to sviestu maizītei pelnīt:face-grin:.
Publicēts: 14.06.12 12:59 labots
 citēt
"Ja pasākums notiek ārpus ierastā ģimenes loka un vairāk nekā privātai grupai piederošām specifiskām personām vai tiek pieaicināti izpildītājmākslinieki, tad, lai šādos apstākļos publiski atskaņotu mūziku citiem, pasākumu organizatoriem licence ir jāsaņem," atbildē norādījusi AKK/LAA." delfi.lv(c)

Kur var nopirkt licenci. lai es jāņos, pļavā caur atvērtu mašinas bagažnieku klausītos mūziku un ja gribu pats ar manai ģimenei nepiederošām, specifiskajām personām (draugiem) uzdziedāt dziesmas?
Publicēts: 14.06.12 16:09
 citēt
idioti. tā vietā lai piezvanītu un pajautātu vajag vai nevajag maksāt sāk tēlot infantilus dauņus un raudāt pa avīzēm.

bet lumpeniem patīk, kārtējais iemesls sist ar dūrītēm pa krūtīm un bargi teikt lai sadeg visi autori elles liesmās.

un no otras puses es vēlos atzīmēt to, ka sazin kādu iemeslu pēc daudzi, kas ir izteikušies, ka mūzika jau nu nax nav vajadzīga, tagad pēkšņi sāk uztraukties par izlaidumiem kuros neskanēs muzīka :D jūs tur vienojaties - vajag mūziku vai nevajag, citādi kaut kā stulbi sanāk.
Publicēts: 14.06.12 16:15
 citēt
zbmono:idioti. tā vietā lai piezvanītu un pajautātu vajag vai nevajag maksāt sāk tēlot infantilus dauņus un raudāt pa avīzēm.

bet lumpeniem patīk, kārtējais iemesls sist ar dūrītēm pa krūtīm un bargi teikt lai sadeg visi autori elles liesmās.

un no otras puses es vēlos atzīmēt to, ka sazin kādu iemeslu pēc daudzi, kas ir izteikušies, ka mūzika jau nu nax nav vajadzīga, tagad pēkšņi sāk uztraukties par izlaidumiem kuros neskanēs muzīka :D jūs tur vienojaties - vajag mūziku vai nevajag, citādi kaut kā stulbi sanāk.

Ir tāda lieta, ka pārspīlējot līdz absurdam ir vienkāršāk saprast problēmu.. Arī cilvēkiem, kam ar saprašanu ir grūtāk :)
Neuztraucies - autori saņems savu par ieguldīto darbu un ne vairāk. Kā tas notiek ne tikai mūzikas autoriem, bet arī programmu, ķeblīšu un kotlešu autoriem :)
Publicēts: 14.06.12 16:29
 citēt
"bet lumpeniem patīk, kārtējais iemesls sist ar dūrītēm pa krūtīm un bargi teikt lai sadeg visi autori elles liesmās."

Centies jau nu diktien izcelties ar daiļrakstīšanu, tomēr diez vai arī Tev, cienītais bomža avatār, izdosies pārmijas pārlikt no jautājuma saknes: negausīgas parazītskas šaikas naudas kāres un nesakārtotās likumdošanas uz autoriem.
Publicēts: 14.06.12 16:35
 citēt
Eltons:"bet lumpeniem patīk, kārtējais iemesls sist ar dūrītēm pa krūtīm un bargi teikt lai sadeg visi autori elles liesmās."

Centies jau nu diktien izcelties ar daiļrakstīšanu, tomēr diez vai arī Tev, cienītais bomža avatār, izdosies pārmijas pārlikt no jautājuma saknes: negausīgas parazītskas šaikas naudas kāres un nesakārtotās likumdošanas uz autoriem.
Nu neliekuļo vecīt - Tev rūp tikai un vienīgi savs maks, nekas vairāk. Un vienreiz Tu rakstīji, ka diskos tikai savas bildes raksti, a uz pirtinju tak biji atstiepis filmas saceptas... publiskai izraadiishanai aarpus draugu loka... Drusku liekuliiga dubultmoraale.
Publicēts: 14.06.12 16:55
 citēt
Bildes:
Eltons:"bet lumpeniem patīk, kārtējais iemesls sist ar dūrītēm pa krūtīm un bargi teikt lai sadeg visi autori elles liesmās."

Nu neliekuļo vecīt - Tev rūp tikai un vienīgi savs maks, nekas vairāk. Un vienreiz Tu rakstīji, ka diskos tikai savas bildes raksti, a uz pirtinju tak biji atstiepis filmas saceptas... publiskai izraadiishanai aarpus draugu loka... Drusku liekuliiga dubultmoraale.

Kuro vietu Tu manos tekstos nesaproti?
Publicēts: 14.06.12 17:05
 citēt
Eltons:
Bildes:u neliekuļo vecīt - Tev rūp tikai un vienīgi savs maks, nekas vairāk. Un vienreiz Tu rakstīji, ka diskos tikai savas bildes raksti, a uz pirtinju tak biji atstiepis filmas saceptas... publiskai izraadiishanai aarpus draugu loka... Drusku liekuliiga dubultmoraale.

Kuro vietu Tu manos tekstos nesaproti?
Neredzu nevienu POZITĪVU priekšlikumu. Kas un kā būtu jāmaina. Tikai visu un visus D.
Publicēts: 14.06.12 17:41
 citēt
"POZITĪVU... Tikai visu un visus D."

Ai, jai, jai... tik nesāc piņņāt, estēts, ibio...
Jā... nu neko... smukbildītes nezīmēju, pret ped... (oi!) seksuālajām minoritātēm toleranci neizjūtu (kāds jau mēģināja joku palaist par kāda avatāra pie loga līdzībām...), kas vēl... nu jā, neciešu pārlieku kreisi nozombētus ļautiņus... utt.,utml.
Bet!
Ja jau tik dikti un konsekventi esi pielipis manai pieticīgajai personībai, tad nebūtu par skādi pieturēties tuvu maniem, kā autora, izteikumiem nevis cepties no paša radītajiem iztēles izpušķojumu augļiem.
Un ja kas tieši nav saprotams, mēģināšu pacietīgi skaidrot... varbūt.
Tagad, ar jūsu atļauju, pievērsīšos bizneslietām, pēc pāris stundām tik varēsi mani atkal medīt forumos un izteikt savu nosodījumu maniem tekstiem (ir gan cilvēkam apsēstība...).
Rakstiet vēl! (c) A.Mamikins
Publicēts: 14.06.12 18:34
 citēt
Speciāli gŗūtgalvjiem un tiem, kam personiskās rokas par kuslu lai saspiestu 8 zīmju telefona numuru:

Latvijā prakse līdz šim bijusi, ka AKKA/LAA par mūzikas atskaņošanu skolas gaiteņos, klasēs un skolas kafejnīcās licences neizsniedz. Arī attiecībā uz mūzikas atskaņošanu izlaidumā licences netiek izdotas, pieņemot, ka šis ir Autortiesību likuma nosauktais ierastā ģimenes loka un tuvāko draugu pasākums.

variet turpināt baidīties.
Publicēts: 14.06.12 18:38
 citēt
zbmono:Speciāli gŗūtgalvjiem un tiem, kam personiskās rokas par kuslu lai saspiestu 8 zīmju telefona numuru:

Latvijā prakse līdz šim bijusi, ka AKKA/LAA par mūzikas atskaņošanu skolas gaiteņos, klasēs un skolas kafejnīcās licences neizsniedz. Arī attiecībā uz mūzikas atskaņošanu izlaidumā licences netiek izdotas, pieņemot, ka šis ir Autortiesību likuma nosauktais ierastā ģimenes loka un tuvāko draugu pasākums.

izklausās, ka AKKA/LAA & Laipa šeit nepilda savus pienākumus. Neredzu kā mūzikas atskaņošana izlaidumā vai jeb kur citur skolā nav publiskais izpildījums, ja tā klausīšanās birojā ir. Par to gan nav ko brīnīties, ja paskatās kas ir šo organizāciju vadībā. Pēc tās likuma interpretācijas, kādu izmanto šīs organizācijas, viņām ir pienākums iekasēt licences maksu arī par mūzikas izpildīšanu skolās.
Publicēts: 14.06.12 18:43
 citēt
f-foto:

Tas, ka kāds autors (?) atļaujas nosaukt visu auditoriju par dauņiem

tu gadījumā neesi beidzis kaucmindes saimnenieču skolu vai garīgo semināru? neesi nekad tādus vārdus dzirdējis? tu kaut kā ārkārtīgi saasinātu uztver faktu, ka es bezsmadzeņu idiotus par tādiem nosaucu.
Publicēts: 14.06.12 20:29
 citēt
Nez kuri autori saņems naudu par 23.jūnijā pa radio atskaņotajām līgo dziesmām? Zālte, Račs, Reiniks? Kauns par valsti, kurā muzikantu un dzejnieču alkatības dēļ skolu izlaidumos baidās dziedāt. Skumji.
Labāk jau absolūts klusums kā absolūts stulbums.
Publicēts: 14.06.12 20:30 labots
 citēt
zbmono:
f-foto:

Tas, ka kāds autors (?) atļaujas nosaukt visu auditoriju par dauņiem

tu gadījumā neesi beidzis kaucmindes saimnenieču skolu vai garīgo semināru? neesi nekad tādus vārdus dzirdējis? tu kaut kā ārkārtīgi saasinātu uztver faktu, ka es bezsmadzeņu idiotus par tādiem nosaucu.

Lasot zbmono tekstiņus, tā vien šķiet, ka šams kādreiz jaunībā beidzis minēto skolu un tagad kļuvis par žultainu un kašķīgu vecmeitu...:face-wink: :face-grin:
Publicēts: 14.06.12 20:41
 citēt
simons07:Nez kuri autori saņems naudu par 23.jūnijā pa radio atskaņotajām līgo dziesmām? Zālte, Račs, Reiniks? Kauns par valsti, kurā muzikantu un dzejnieču alkatības dēļ skolu izlaidumos baidās dziedāt. Skumji.
Labāk jau absolūts klusums kā absolūts stulbums.

nu tu moš sastādi slikto autoru sarakstu? tā lai ir reizi par visām reizēm skaidrs kuru autoru dziesmas vajag aizliegt spēlēt ar likumu lai viņi nepelnītu nevienu santīmu.
Publicēts: 14.06.12 20:55
 citēt
A tu kādreiz varētu atbildēt citādi kā tikai ar pretjautājumu? Ļoti gribētos uzzināt tavu autoritatīvo viedokli tik daudzos jautājumos, bet nikā...
Publicēts: 14.06.12 21:05
 citēt
Schneider:A tu kādreiz varētu atbildēt citādi kā tikai ar pretjautājumu? Ļoti gribētos uzzināt tavu autoritatīvo viedokli tik daudzos jautājumos, bet nikā...

ņemot vērā, ka atbildēšana uz jautājumiem te ir kā zirņu mešana pret sienu, es laipni atklanos. man liekas daudz vieglāk būs iemācīt kaķim durvis atslēgt nekā te dažam labam likt saprast kas ir publisks izpildījums bez sekojošiem 15 vienādiem jautājumiem "a nahuj man par radio jāmaksā".

viss ko es varu ieteikt ir iekļikāt browserī akka adresi un lasīt. tik ilgi kamēr spēsi pirkstu no dzimumlocekļa atšķirt.
Publicēts: 14.06.12 21:32
 citēt
zbmono:
Schneider:A tu kādreiz varētu atbildēt citādi kā tikai ar pretjautājumu? Ļoti gribētos uzzināt tavu autoritatīvo viedokli tik daudzos jautājumos, bet nikā...

ņemot vērā, ka atbildēšana uz jautājumiem te ir kā zirņu mešana pret sienu, es laipni atklanos. man liekas daudz vieglāk būs iemācīt kaķim durvis atslēgt nekā te dažam labam likt saprast kas ir publisks izpildījums bez sekojošiem 15 vienādiem jautājumiem "a nahuj man par radio jāmaksā".

viss ko es varu ieteikt ir iekļikāt browserī akka adresi un lasīt. tik ilgi kamēr spēsi pirkstu no dzimumlocekļa atšķirt.

tu tak esi pārcepies :haha: ja man nepatīk, piemēram, Saskaņas Centra politika, tad man jālasa viņu statūti, kamēr tos izpratīšu, atbalstīšu un iemācīšos pirkstu no dzl atšķirt?
Publicēts: 14.06.12 21:36 labots
 citēt
He, he...
Zināms, taču, kuras nācijas cilvēki uz jautājumu atbild ar pretjautājumu...

Visamaz es šeit saskatu slimīgu turēšanos pie maldīgu uzskatu uzspiešanas:
"kuru autoru dziesmas vajag aizliegt spēlēt ar likumu lai viņi nepelnītu nevienu santīmu."...

Un, cik sapratu, turpmāk policijai būs iespēja šo muļļāto "publisko telpu" interpretēt sākot no 1 lata (kā tagad reiniks, zālīte ar kompašku sadalīs savā starpā šo latu, mīnus valsts procenti, ja godprātīgi likuma sargi tagad no katras skolas izlaiduma balles un katra ugunskura Jāņos iekasēs tikai šo zemāko soda likmi?)

Un... lasot jaunumus par mīzošajiem skolu direktoriem... nākas piekrist šim:
www.markfiore.com
Publicēts: 14.06.12 22:04
 citēt
Eltons:He, he...
Zināms, taču

he,he pedo nīdējs ar homoseksuālista niku ierunājās.
Publicēts: 14.06.12 22:29
 citēt
zbmono:Speciāli gŗūtgalvjiem un tiem, kam personiskās rokas par kuslu lai saspiestu 8 zīmju telefona numuru:

Īpaši stulbiem bomāriem Laipas skaidrojums: "Pēc atestāta saņemšanas tas skolnieks vairs nav skolnieks, un no šādiem pasākumiem Laipa labprāt iekasē "Nodevas"":face-devil-grin: Klauns.
Publicēts: 14.06.12 22:38 labots
 citēt
attapīgais elmārs varēja ielikt linku.

ak vai piemirsu! latwju internāta idiotu labais tonis ir paprasīt lai oponents pats sameklē apstiprinājumu ikvienai glupībai, kas vien ir ienākusi viņu mazajās galviņās.

mana atvainošanās, es tagad iešu un meklēšu kur laipa šo ir paziņojusi.
Publicēts: 14.06.12 22:52
 citēt
zbmono:
Eltons:He, he...
Zināms, taču

he,he pedo nīdējs ar homoseksuālista niku ierunājās.

Akk Die's ku šauras pierītes te dažiem... tā jau i, šādiem tipiem jau jāslēpjas aiz bomžu avatāriem...
Publicēts: 15.06.12 09:43 labots
 citēt
Klau, vairākas reizes uzdevu vienkāršu jautājumu - vai visi radio. LR1 nebūtu publisks izpildījums, abet Skonto - būtu vai nebūtu? Un kā ar interneta radio, kā ar savas mūzikas raidīšanu radio prekfencē? Kādiem tehnoloģiju speciālistiem jābūt, lai varētu to izvērtēt? varbūt vienkārši - par Sandras Glāzupas vai Toma Briča balsīm nav, a par visu pārējo ir jāmaksā?

Vai vari divos vienkāršos teikumos nodefinēt savu pozīciju - par ko būtu un par ko nebūtu jāmaksā - tā teikt novilkt robežšķirtni. Jo gadījums ka "mēs te klausāmies Nacionālo Pasūtījumu" neiztur kritiku - LR1 esmu dzirdējis varbūt 1 gadījumā no 100, ja mēs runājam par sabiedriskām vietām.
Publicēts: 15.06.12 10:10
 citēt
Bildes:Klau, vairākas reizes uzdevu vienkāršu jautājumu - vai visi radio. LR1 nebūtu publisks izpildījums, abet Skonto - būtu vai nebūtu? Un kā ar interneta radio, kā ar savas mūzikas raidīšanu radio prekfencē? Kādiem tehnoloģiju speciālistiem jābūt, lai varētu to izvērtēt? varbūt vienkārši - par Sandras Glāzupas vai Toma Briča balsīm nav, a par visu pārējo ir jāmaksā?

Vai vari divos vienkāršos teikumos nodefinēt savu pozīciju - par ko būtu un par ko nebūtu jāmaksā - tā teikt novilkt robežšķirtni. Jo gadījums ka "mēs te klausāmies Nacionālo Pasūtījumu" neiztur kritiku - LR1 esmu dzirdējis varbūt 1 gadījumā no 100, ja mēs runājam par sabiedriskām vietām.

Pieņemot, ka jebkurš rādžiņs, lai atskaņotu savā stacijā mūziku jau ir par autortiesībām samaksājis, tad neredzu īpaši atšķirību - vai tas LR1 vai Skonto vai dajebkas cits. Un ja par autortiesībām ir samaksāts, tad, manā uztverē, nevienā gadījumā 'dubultais nodoklis' par stacijas uzregulēšanu savā uztvērējā nebūtu jāpiemēro.
Publicēts: 15.06.12 12:26
 citēt
F-foto, es prasīju Tavu personisko viedokli un pozīciju. To, ka māki copy/paste - tas ir zināms. Izklāsti īsumā savu koncepciju, ja spēj. Ir zināmas šaubas...
Publicēts: 15.06.12 15:46
 citēt
f-foto:Radio klausīšanās nav publisks atskaņojums.
Virspusīgi un pārāk vienkārši tik komplicētam jautājumam. Tas laikam nav tas pats kā pārkopēt citu rakstīto.
Publicēts: 15.06.12 16:21
 citēt
labi. brīvdienas nāk. gan jau pirmdien atkal būsi klāt - gan jau kaut ko atkal pie alus kausiem būsiet izsprieduši.
Publicēts: 15.06.12 16:50
 citēt
f-foto:
Bildes:labi. brīvdienas nāk. gan jau pirmdien atkal būsi klāt - gan jau kaut ko atkal pie alus kausiem būsiet izsprieduši.

Tev nepārdod alu? Nenoskumsti, varbūt kāds uzcienās!

Pirmdien es nebūšu klāt, jo klāt es vēl neesmu bijis ne reizi.

Ja par tēmu tev nekā bilstama vairs nav...

piedod, neesmu alkoholiķis, bet jūs tur padzerieties, pafilosōfējiet.

Par tēmu pats ne reizi neesi izteicies. Tikai sagūglēti sveši viedokļi.
Publicēts: 15.06.12 18:22
 citēt
aizrunaasies atkal. Atceris par tonaamru!!!
Publicēts: 15.06.12 19:06
 citēt
visiem, kam ar domāšanu švakāk.

kultura.delfi.lv...
www.diena.lv...
www.apollo.lv...
www.tvnet.lv...

ja jāsaka godīgi, es neceru, ka neuzradīsies kāds ar īpaši mazām prāta spējām apveltīts indivīds, kas paprasīs vai jāņos par mūziku nav jāmaksā. a ja viņš aizbrauks pie čoma, kas nav rads, arī ne? a ja viņam sanāks iet garām jāņu svinētājiem, kas klausīsies skaļus šļāgerus, viņam sūdi nevar sanākt? ka kāpēc par radio jāmaksā, ja tas jau vienreiz ir samaksājis? :face-kiss:

:face-grin:
Publicēts: 15.06.12 19:40
 citēt
zbmono:visiem, kam ar domāšanu švakāk.

kultura.delfi.lv...
www.diena.lv...
www.apollo.lv...
www.tvnet.lv...

ja jāsaka godīgi, es neceru, ka neuzradīsies kāds ar īpaši mazām prāta spējām apveltīts indivīds, kas paprasīs vai jāņos par mūziku nav jāmaksā. a ja viņš aizbrauks pie čoma, kas nav rads, arī ne? a ja viņam sanāks iet garām jāņu svinētājiem, kas klausīsies skaļus šļāgerus, viņam sūdi nevar sanākt? ka kāpēc par radio jāmaksā, ja tas jau vienreiz ir samaksājis? :face-kiss:

:face-grin:

Kā parsti pārgudrīšiem:
Ja Jāņus rīko pašvaldība vai uzņēmums, vai privātpersona plašākai publikai, tad gan licence ir vajadzīga, norāda AKKA/LAA, novēlot visiem priecīgus Jāņus.....
UN paskaidro pajoliņ, kas ir PLAŠĀKA PUBLIKA?????:face-grin:
Publicēts: 15.06.12 19:47 labots
 citēt
Ja mūziku skandina kaimiņš un to dzird visu tuvāko māju iedzīvotāji (PLAŠĀKA PUBLIKA), tad šim pienākas sods! Vai ne?
Publicēts: 15.06.12 19:53
 citēt
ArmandsK_:Ja mūziku skandina kaimiņš un to dzird visu tuvāko māju iedzīvotāji (PLAŠĀKA PUBLIKA), tad šim pienākas sods! Vai ne?

Varētu būt....
Akkka.... vienmēr atstās sev iespēju jūs izdrāzt pēc pilnas programmas...
Par ko stāsts. Un tāpēc viņi tik slimīgi uztver JEBKURUS centienus sakārtot šo jomu, kaut nosakot, KAS ir "radio klausīšanās"... Priecīgus Līgosvētkus visiem, arī lakai>>>:face-grin:
Un tāpēc te viens ar bomzīgu avatāru TĀ cepās, manuprāt.:face-grin: Bet arī tādiem, Priecīgus!!!!:face-grin:
Publicēts: 15.06.12 19:57
 citēt
Elmarss:
Bet arī tādiem, Priecīgus!!!!:face-grin:

Sirsnīgi :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6