forum.gif
Sods par Valsts radio klausīšanos
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Sods par Valsts radio klausīšanos
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 12
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.05.12 11:01
 citēt
augstākās pakāpes marazms ...
Publicēts: 24.05.12 11:02
 citēt
f-foto:
Interesanti, vai Jums, kad Jūs klausāties par nodokļu maksātāju naudu uzturētu LR1, kurš ir samaksājis naudu arī autortiesību pārstāvjiem, kāds piesūta sms brīdi, pirms atsākas ziņu lasīšana, sākas analītisks raidījums vai intervija?

sms toni (un gan jau ka arī vibrosignālu) taču arī kāds ir patentējis un uzliks tev sodu arī par to ...
Publicēts: 24.05.12 11:03
 citēt
Vajadzētu ieviest fotonodokli :big_smile:
10Ls gadā no visiem kam ir digitālie fotoaparāti :big_smile: un valstij būtu nauda :big_smile::big_smile:
Publicēts: 24.05.12 11:04
 citēt
Labi ātri vajag uzkomponēt trauksmes signālu, ātrās palīdzības un policijas sirēnas. Un no visiem ievākt naudiņu :)
Publicēts: 24.05.12 11:33
 citēt
"Hodža iziet piemājas dārzā."

Vot šits! Tieši šo gribēju rakstīt, tikko ieraudzīju tēmu...
Publicēts: 24.05.12 11:35
 citēt
vajag kādu 1 000 000-nu atvēlēt policistu kvalifikācijas celšanai - lai iemācās atšķirt ziņas no muzōna. :face-grin:
Publicēts: 24.05.12 11:36
 citēt
Traktorz:augstākās pakāpes marazms ...

Faktiski tā sanāk.
Publicēts: 24.05.12 12:09
 citēt
Nu beidziet... neaizmirstiet, ka dzīvojiet Latvijā. Ko paši iebalsojāt, tie arī pašus izģerj.
Tām organizācijām, kas veic šāda veida iekasēšanu vajag prasīt katru mēnesi atskaiti par naudas izlietojumu- un uzreiz viss kļūs skaidrs, kam tas vajadzīgs.
Piemērs jaf ir valst reketā- iekasē ceļa nodoli, bet līdz ceļa remontām labi, ja 10% aiziet :D
Bet pirms bļaujam, atcerēsimies- katrai tautai ir tāda valdība, kādu tā ir pelnījusi :D :D :D
Publicēts: 24.05.12 12:10
 citēt
pipec. bez komentaariem..
Publicēts: 24.05.12 12:20
 citēt
Haiduks:Nu katrai tautai ir tāda valdība, kādu tā ir pelnījusi :D :D :D

ko nabaga krievu tauta noziedzās līdz 1917. gadam? :face-sad: AKKU - KAKU jau nevēlējām, bet. :big_smile:
Publicēts: 24.05.12 12:41
 citēt
šāds pats likums ir vācijā, tur veikaliem vai krogiem par radio klausīšanois jāmaksā 100-200 eur, bet mums tikai no 5-20 Ls gadā......
Publicēts: 24.05.12 13:05
 citēt
Hā,bet ko man darīt?Man ir otrādi-nesen netālu no mājām pļažā atvēra dārgu dzertuvi un vasarās viņi tur pamatīgi rībina.Jo savišķi jau Jaunā Viļņa laikā.Man baisi krīt uz nerviem.Cik un kam man jāsamaksā lai aizvērtos tā popsa?Varianta,ka viņi man maksā par kaitināšanu un garastāvokļa bojāšanu,jau laikam nepastāv?Jeb es esmu uz skaitītāja un viņi vēlā iekasēs no manis ,jo es taču arī klausos viņu častuškas.:face-sad:
Publicēts: 24.05.12 13:11
 citēt
haralds:vajag kādu 1 000 000-nu atvēlēt policistu kvalifikācijas celšanai - lai iemācās atšķirt ziņas no muzōna. :face-grin:

A varbūt tas bija reps?Starp citu,mana māsa vienreiz krievu laikā dejoja ar vietējās avīželes fotogrāfu(pirmsMartinsona periodā) pie radio ziņām,jo viņiem pa točku tobrīd muzona nebija.Tur kaut kādu referātu lasīja.:face-grin:
Publicēts: 24.05.12 13:13
 citēt
viecha:
haralds:vajag kādu 1 000 000-nu atvēlēt policistu kvalifikācijas celšanai - lai iemācās atšķirt ziņas no muzōna. :face-grin:

A varbūt tas bija reps?Starp citu,mana māsa vienreiz krievu laikā dejoja ar vietējās avīželes fotogrāfu(pirmsMartinsona periodā) pie radio ziņām,jo viņiem pa točku tobrīd muzona nebija.Tur kaut kādu referātu lasīja.:face-grin:

----------

aprēkties var :D Tas par to dejošanu pie ziņām... ja kas, mēs jaunībā sitām plaukstas un viens pa kārtai dejoja ar vienīgo zaķi. :D
Publicēts: 24.05.12 13:24
 citēt
Oliss:šāds pats likums ir vācijā ......
nu, nez vai vajag frižiem taisīt pakaļ, karu takš Adis padirsa! :face-sad:
Publicēts: 24.05.12 13:41
 citēt
haralds:
Haiduks:Nu katrai tautai ir tāda valdība, kādu tā ir pelnījusi :D :D :D

ko nabaga krievu tauta noziedzās līdz 1917. gadam? :face-sad: AKKU - KAKU jau nevēlējām, bet. :big_smile:

Jā, un atkal trakie latvieši bija vainīgi...
... bet piedod, es tajos laikos dzīvoju daudz labāk, lai arī šis tas trūka, bet spīdīgos iepakojumos mēsli nebija jāpērk
Publicēts: 24.05.12 13:54
 citēt
Ziņa, ka par radio klausīšanos policija ir piemērojusi naudas sodu, pārspēj visus AKKA/LAA un LAIPA rekordus.
Policija laikam aizmirsa vēl pārbaudīt tikai bērnu namus...
Publicēts: 24.05.12 14:05
 citēt
Svarīgi ir atņemt iespēju klausīties ziņas un skatīties TV. Jāieņem teļegrāfs un pasts. Daugavpilī un tur apkārtējos ciemos iedzīvotāji nezina, kurš ir Latvijas prezidents - Latvijas TV un radio tur ir nesasniedzams. Skatās Krievijas raidījumus. Svarīgi turēt neziņā. "Neturiet zemi tukšu tā aizaugs ar nezālēm" I Ziedonis. Gaidam nezāles.
Publicēts: 24.05.12 14:10
 citēt
Haiduks: ... bet piedod, es tajos laikos dzīvoju daudz labāk, lai arī šis tas trūka, bet spīdīgos iepakojumos mēsli nebija jāpērk
piedodu, bet viedokli nesadalu. :face-sad:
Publicēts: 24.05.12 15:01 labots
 citēt
Da nu,Haidukam specpaiku komplekti nāca pa partijas līniju un viņam pašam likās, ka dzīvo labāk par antikomūnistiem... nav interesanti vairs šodienas skatījumā.
Bet!
Man ienācās ideja. Raidstacijām izejas frekvencē mazliet protokols jāizmaina: jāpievieno mūzikas bloka sākumā un beigās signāls, kuŗš uztvērējā vai nu atļauj skanēt tālāk pārraidei, vai arī ne, atkarībā no tā vai uztvērēja īpašnieks ir samaksājis nodevas kakai-laipai vai nē.
Publicēts: 24.05.12 15:11
 citēt
haralds:
Haiduks: ... bet piedod, es tajos laikos dzīvoju daudz labāk, lai arī šis tas trūka, bet spīdīgos iepakojumos mēsli nebija jāpērk
piedodu, bet viedokli nesadalu. :face-sad:

Es arī. Mēslus (kādi nu bija pieejami) pirku pelēkā ietinamā papīrā, kad nu "izmeta" veikalā, pēc pāris stundām rindāstāvēšanas.
Rajkoma darbinieki gan dzīvojs labāk, to zinu točna.
Publicēts: 24.05.12 15:33
 citēt
Valsts radio klausīšanās jau pats par sevi ir SODS , ja vēl menti soda , BRIESMĪGI necilvēcīgi !
Publicēts: 24.05.12 15:50 labots
 citēt
dārgie cepeļi!

domājot sabiedrības/valsts varas attiecību mērogā es teiktu ka sods ir nesamērīgs, gan jau ka varēja izteikt brīdinājumu. Licences tādam nelielam ūķītim maksā ap 50 rbl mēnesī. Kas tas ir par biznesu, ja tas neierakstās biznesa plānā??? Ja tas ir tik ļoti maziņš biznesiņš, ka to nevar atļauties, tad jādzied pašam, to laikam vēl nav izdomājuši kā aplikt ar nodevām... aaaa, laikam tak tautas dziesmas, vēlams ne-apdarē...

un jā, piedodiet, bet man kaut kā grūti noticēt, ka kāds, baidoties no visuresošās policijas ieslēdz radio tikai un vienīgi uz ziņu pārraides laiku. Nav tak nekāds barikāžu laiks...

man domāt, ka ja sabiedrības loceklim nepatīk kāda varas regula, tad pret to ir jācīnas likumīgām metodēm (lobiji, partijas, vēlēšanas, nevalstiskas org. utt), tā teikt - process jāmēģina ietekmēt no pareizās puses (to laikam sauc par pilsonisku sabiedrību). Ja pie pieminekļa ir uzraksts ka par čurāšnu 100 lati, bet Tev ļoti to gribas darīt... ņu vai nu maksā vai arī mēģini izcīnīt sev tādas tiesības. Man kaut kā neticās, ka puķu meitenes uzņēmās upura lomu lai eksaltētu šo samilzušo samilzušo problēmu vēl vairāk. Nu nav mums tādu radiostaciju, kas neatskaņotu subjektus, uz kuriem neattiecas autortiesības, tālam velti būs klaigāt, ka tas tak mūsu valsts radio...
Publicēts: 24.05.12 15:51
 citēt
Man sods ir tad, ja jāklausās reportāžu no mērkaķu būra ar nosaukumu bē-bē-brokastis.
Publicēts: 24.05.12 17:19
 citēt
Beidz, Fredis&Ufo(+Zeibis) ir vienīgais, uz ko SWH vēl nīkuļo kopš tas lērums dīdžeju aizgāja prom. Vistrakākais man liekas tas, ka dīdžejs kā viedokļu līderis mūzikas izvēlē ir miris. Uz riņķi maļās 50 dziesmu liste, ko ir noteicis mārketinga departaments 32 gadus vecai sievietei ar 1,3 bērniem, kas pelna 240LVL mēnesī un sešos brauc no darba mājās.

Agrāk vismaz BB brokastīm mēdza nogriezt ēteru par mutes palaišanu...
Publicēts: 24.05.12 17:23
 citēt
RudeWolf:Beidz, Fredis&Ufo(+Zeibis) ir vienīgais, uz ko SWH vēl nīkuļo kopš tas lērums dīdžeju aizgāja prom. Vistrakākais man liekas tas, ka dīdžejs kā viedokļu līderis mūzikas izvēlē ir miris. Uz riņķi maļās 50 dziesmu liste, ko ir noteicis mārketinga departaments 32 gadus vecai sievietei ar 1,3 bērniem, kas pelna 240LVL mēnesī un sešos brauc no darba mājās.

32 gadus Veca sieviete klausās vismaz mūziku, nevis kā tie 16 līdz 25 gadus jaunie tirliņi kas klausās nekonkrētu mūzikas skaņu savārstījumu:grimace:
Publicēts: 24.05.12 17:23 labots
 citēt
...
Publicēts: 24.05.12 17:29 labots
 citēt
Un kādas partijas uzspodrinās spalvas atceļot pašu radīto vājprātu...
www.diena.lv...
Ja runā par Vāciju, tad savulaik visi Latvijas autortiesību sargi izmantoja "vācijas piemēru" lai savus vājprātus izsistu caur likumdevējiem. Vācijas autortiesību sargiem likumdevējos ir pamatīgs lobijs. Attiecīgi vācija izceļas ar visdrakoniskākajiem autortiesību reketiem. Mūsējiem atlika tikai kopēt vāciešus.
Publicēts: 24.05.12 17:37 labots
 citēt
Elmarss:Un kādas partijas uzspodrinās spalvas atceļot pašu radīto vājprātu...
www.diena.lv...
Ja runā par Vāciju, tad savulaik visi Latvijas autortiesību sargi izmantoja "vācijas piemēru" lai savus vājprātus izsistu caur likumdevējiem. Vācijas autortiesību sargiem likumdevējos ir pamatīgs lobijs. Attiecīgi vācija izceļas ar visdrakoniskākajiem autortiesību reketiem. Mūsējiem atlika tikai kopēt vāciešus.

ESMU apmierināts ar Vācu autortiesību kantori :face-wink: Ko pēdējos gads nevar teikt par LV:face-crying:
Publicēts: 24.05.12 17:38
 citēt
Oliss:
RudeWolf:Beidz, Fredis&Ufo(+Zeibis) ir vienīgais, uz ko SWH vēl nīkuļo kopš tas lērums dīdžeju aizgāja prom. Vistrakākais man liekas tas, ka dīdžejs kā viedokļu līderis mūzikas izvēlē ir miris. Uz riņķi maļās 50 dziesmu liste, ko ir noteicis mārketinga departaments 32 gadus vecai sievietei ar 1,3 bērniem, kas pelna 240LVL mēnesī un sešos brauc no darba mājās.

32 gadus Veca sieviete klausās vismaz mūziku, nevis kā tie 16 līdz 25 gadus jaunie tirliņi kas klausās nekonkrētu mūzikas skaņu savārstījumu:grimace:

Publicēts: 24.05.12 17:49
 citēt
Interesanti cik daudzi vispār izlasīja par ko tieši ir uzlikts sods? Ne jau par radio vai ziņu klausīšanos. Stāsts ir par to, ka veikals, kas gribēja iepist kapeiku sakot, ka neklausās mūziku, to bija darījis. Tagad, protams, visi drīkst mesties pierādīt, ka tas cēneris vai divi, kas viņiem būtu bijis jānomaksā gada laikā ir tieši tā summa, kas viņus glābj no neizbēgama bankrota :face-kiss:
Publicēts: 24.05.12 17:53
 citēt
Lunis:
Elmarss:Un kādas partijas uzspodrinās spalvas atceļot pašu radīto vājprātu...
www.diena.lv...

ESMU apmierināts ar Vācu autortiesību kantori :face-wink: Ko pēdējos gads nevar teikt par LV:face-crying:

Man paties prieks par Tevi... Kā noproti, kopija vienmēr būs sliktāka par oriģinālu, tāpēc neceri uz prātu vācijas autortiesību kantora kopijā iekš LV....:face-devil-grin:
Publicēts: 24.05.12 18:04
 citēt
Vācijā un Holandē krogos un veikalos stāv īpatnēji mp3 verķi, kuros, kā es saprotu ir salādēts muzons un katra atskaņošanas reize piefiksēta atceļot jebkādu damagoģiju no sērijas "a kā es varu zināt, ka jūs samaksāsiet naudu tieši xxxxx kuru es spēlēju".

tiesa, es neesmu pārliecināts, ka mūsu ļauži, kas tik ļoti grib visu zināt, parakstīsies uz šādu kārtību.
Publicēts: 24.05.12 18:08
 citēt
www.delfi.lv...

Nav tik bezcerīgi, ir arī tādi, kuri vismaz enciklopēdijā noskaidro, ko nozīmē vārds "idiotisms".
Ja vēl to kādreiz saprastu arī visas KAKAs, LAIPAs, ILGAs un citi LGBT un MZGD kantori...
Publicēts: 24.05.12 18:16
 citēt
Schneider:www.delfi.lv...

Nav tik bezcerīgi, ir arī tādi, kuri vismaz enciklopēdijā noskaidro, ko nozīmē vārds "idiotisms".
Ja vēl to kādreiz saprastu arī visas KAKAs, LAIPAs, ILGAs un citi LGBT un MZGD kantori...

es domāju, ka maksu par publisko atskaņojumu neatcels. labākajā gadījumā definēs precīzāk kas ir publiskais atskaņojums, ko nozīmē komerciāliem nolūkiem un tas būs viss.
Publicēts: 24.05.12 19:23
 citēt
Likumā publiskais atskaņojums komerciāliem mērķiem ir definēts gana šauri. Visticamāk laku neviens uz tiesu nav aizvilcis, jo lētāk ir samaksāt tās kapeikas, nekā maksāt juristam. Veikaliem diemžēl esošo redakciju aiz ausīm var pievilkt, bet birojus un citas ne-publiskas vietas diez vai. Ir pat ES tiesas spriedumi, kuros birojs tiek noteikts kā privāta vieta un privāti vari klausīties ko gribi, ja esi mūziku nopircis. Lakai gar to nav nemazākās daļas.
Publicēts: 24.05.12 19:31
 citēt
zbmono:Vācijā un Holandē krogos un veikalos stāv īpatnēji mp3 verķi, kuros, kā es saprotu ir salādēts muzons un katra atskaņošanas reize piefiksēta atceļot jebkādu damagoģiju no sērijas "a kā es varu zināt, ka jūs samaksāsiet naudu tieši xxxxx kuru es spēlēju".

tiesa, es neesmu pārliecināts, ka mūsu ļauži, kas tik ļoti grib visu zināt, parakstīsies uz šādu kārtību.

Redz kārtējo reizi rosols ar gaļu Tev sajaucies... No tā MP3 verķa lien ārā "Fonogrammas Atskaņošana" BET no rādžiņa PROGRAMMA. Un nejau velti akisti rādžiņa klausīšanos muzona PĀRRAIDES brīdī par fonogrammas atskaņošanu sauc...

ak34:Likumā publiskais atskaņojums komerciāliem mērķiem ir definēts gana šauri. Visticamāk laku neviens uz tiesu nav aizvilcis, jo lētāk ir samaksāt tās kapeikas, nekā maksāt juristam. Veikaliem diemžēl esošo redakciju aiz ausīm var pievilkt, bet birojus un citas ne-publiskas vietas diez vai. Ir pat ES tiesas spriedumi, kuros birojs tiek noteikts kā privāta vieta un privāti vari klausīties ko gribi, ja esi mūziku nopircis. Lakai gar to nav nemazākās daļas.

Lakas princips uz to arī balstās, no katra pa kriksītim, lai apstrīdēt būtu ekonomisks nonsenss, BET kopumā mums savācas pieklājīga summa labai veģetēšanai...:face-grin:
Publicēts: 24.05.12 20:05
 citēt
f-foto:
Interesanti ir tas, ka cilvēkam publiskā vietā ir paranojiski jānodarbojas ar ziņu nošķiršanu no pauzes aizpildošas mūzikas. Vai uzņēmējam tam vispār ir laiks? Varbūt tu gribēsi noliegt, ka cilvēki "pārkāpuma konstatēšanas brīdī" klausījās ziņas? Vai likumdošanā ir noteikti ierobežojumi attiecībā uz ziņu klausīšanos Valsts radio?

redzi, bodei spēles noteikumi bija skaidri: vai nu maksā cēneri gadā un klausies radio bez stresa vai nemaksā neko, bet tad neklausies mūziku. noklausies ziņas un slēdz ārā radio. kas netika izdarīts.
Publicēts: 24.05.12 20:10
 citēt
zbmono:
f-foto:
Interesanti ir tas, ka cilvēkam publiskā vietā ir paranojiski jānodarbojas ar ziņu nošķiršanu no pauzes aizpildošas mūzikas. Vai uzņēmējam tam vispār ir laiks? Varbūt tu gribēsi noliegt, ka cilvēki "pārkāpuma konstatēšanas brīdī" klausījās ziņas? Vai likumdošanā ir noteikti ierobežojumi attiecībā uz ziņu klausīšanos Valsts radio?

redzi, bodei spēles noteikumi bija skaidri: vai nu maksā cēneri gadā un klausies radio bez stresa vai nemaksā neko, bet tad neklausies mūziku. noklausies ziņas un slēdz ārā radio. kas netika izdarīts.

Es Tev iesaku ierosināt, lai akalaa uzliek nodokli par žurnālu un avīžu turēšanu bibliotēkās, veikalos un kafejnīcās.. Fotogrāfam ir jāgūst ienākumi no tā, ka kāds veikalā vai kafejnīcā, stāvot rindā, pašķirsta žurnālu un redz bildītes... :)
Publicēts: 24.05.12 20:11
 citēt
Elmarss:
Redz kārtējo reizi rosols ar gaļu Tev sajaucies... No tā MP3 verķa lien ārā "Fonogrammas Atskaņošana" BET no rādžiņa PROGRAMMA. Un nejau velti akisti rādžiņa klausīšanos muzona PĀRRAIDES brīdī par fonogrammas atskaņošanu sauc...

un ko tu ar to gribēji pateikt?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8