f-foto, es nepārklausījos - par 21h maksā 245 Ls? Man jau liekas, ka 11,6 Ls stundā ir diezgan laba alga. Bet pieņemsim, ka tiešām skolotājs strādā šo 21h mēnesī un par to saņem 245 Ls.
Tad paskaitam ciparus - Pirms visiem nodokļiem, sanāk, ka skolotāja alga ir ~450 Ls mēnesī jeb 5400 Ls gadā, kas pārrēķinot dolāros ir ~ 10k USD gadā.
Mums nacinālais kopprodukts uz iedzīvotāju ir ~14k USD gadā, ASV tas ir ~48k gadā un skolotāju vidējā alga ir ap 35kUSD gadā. GDP mums ir ~3.4x mazāks, un skolotāju alga 3.5x mazāka. Man liekas, ka skaitļi ir diezgan adekvāti.
Savukārt par tām "slodzēm" - 21h mēnesī ir sanatorija. Īpaši ja ņem vērā 2 mēnešu atvaļinājumu neskaitot valsts svētkus. Praksē sanāk, ka jāstrādā tikai 9 mēnešus gadā jeb ~200h gadā. tai pat laikā vidējais algotais darbinieks strādā 2000 stundas gadā un daudzi arī vairāk. Man, piemēram, sanāk ~3k stundām gadā.
Kas notiks - radīsies nepareizs priekštats par to kas ir normāli, kas nē. Tu 2-3 gadus vecam bērnam mācēsi paskaidrot to tā, lai viņš saprastu? Un tas bariņš nevis nevienu netraucē, bet traucē visus, kas atrodas līdzās, jo tur tak pat kustība tiek ierobežota un gājiens norobežots un apsargāts!
Bzh:
emzi:Tas jautājums arī bija atbilde, ja nesaprati! A tapēc, ka negribēju veltīt laiku aprakstot visus iespējamos variantus
Lai nerastos pārpratumi un kāds nesāktu te atkal piesiet naidu un neiecietību, jo neko citu nejēdz pateikt un uz daudzajiem jautājumiem atbild tikai ar šim pāris frāzēm, tad pateikšu, ka man nav ne naids, ne aizspriedumi, ne vēl kas pret šiem cilvēkiem (ir pat man daži tādi paziņas - cilvēki, kā cilvēki) ne mana darīšana par viņu privāto dzīvi. Bet man ir iebildumi par homoseksuālisma publisku demonstrēšanu un propogandu. Manā skatījumā nekā tur tik sakista nav, lai lepni ietu gājienos un parāditu to parejai sabiedribai. Bet tulin jau kads atkal bļaus - NEIECIETĪBA,NAIDS, HOMOFAŠISMS utt (savas iedrejjētās frāzes)
Es, starp citu, joprojām nesaprotu, kas notiks bērnam, ja šis redzēs, ka divi čaļi "sūcās". Tāpēc ir vecāki, kuri var izskaidrot lietas... Tas gājiens nevienu netraucē. Bariņš ļaužu iet no punkta A uz punktu B. Viss. Nepievērs uzmanību, ja nav interesanti Btw, ja jau saki, ka tā ir homoseksuālisma propoganda - varbūt Tev ir dati, cik daudzi ir kļuvuši par homoseksuālistiem tieši gājiena iespaidā? Tipa būšu gejs, lai varētu iet gājienā...
emzi:Kas notiks - radīsies nepareizs priekštats par to kas ir normāli, kas nē. Tu 2-3 gadus vecam bērnam mācēsi paskaidrot to tā, lai viņš saprastu? Un tas bariņš nevis nevienu netraucē, bet traucē visus, kas atrodas līdzās, jo tur tak pat kustība tiek ierobežota un gājiens norobežots un apsargāts!
Jā, mācēšu. Btw, bērna priekšstatu, kas ir normāli un kas nē, veido ģimenē. Ja Tev ir savādāk - izsaku līdzjūtību. Un tas, ka norobežots ir dēļ tādiem kā Tu. Nav iebildumu pret gejiem, bet negrib, lai šie iet.. Un mēģina izdarīt visu, lai neietu.. Ja šie ortodoksālie heteroseksuāļi liktu viņus liktu mierā, tad neviens neko nenorobežotu
tas 2-3 gadnieks tak ar bez gaajiena var ieraudzit ka divi chalji buchojaas taa kaa vajadzeetu aizliegt viendzimuma buchoshanos vai rokaas sadoshanos publiskaas vietaas
Man liekas ka bērna priekšstati veidojas ne tikai ģimenē bet arī sabiedrībā, takā līdzjūtību vari paturēt sev Kādā sakarā norobežo dēl tādiem kā es - Tu mani pazīsti, ka izsaki tādus secinājumus. Ne es tur eju, ne arī kaut ko kliegtu, mestu vai plakātus vicinātu, ja arī tur būtu! Bet es taču arī drīkstu paust savu viedokli, ne? Vai to drīkst darīt tikai geji un praidu atbalstītāji, kā Tu? Nez kurš tad te tagad ir neiecietīgs un naidīgs?
Bzh:
emzi:Kas notiks - radīsies nepareizs priekštats par to kas ir normāli, kas nē. Tu 2-3 gadus vecam bērnam mācēsi paskaidrot to tā, lai viņš saprastu? Un tas bariņš nevis nevienu netraucē, bet traucē visus, kas atrodas līdzās, jo tur tak pat kustība tiek ierobežota un gājiens norobežots un apsargāts!
Jā, mācēšu. Btw, bērna priekšstatu, kas ir normāli un kas nē, veido ģimenē. Ja Tev ir savādāk - izsaku līdzjūtību. Un tas, ka norobežots ir dēļ tādiem kā Tu. Nav iebildumu pret gejiem, bet negrib, lai šie iet.. Un mēģina izdarīt visu, lai neietu.. Ja šie ortodoksālie heteroseksuāļi liktu viņus liktu mierā, tad neviens neko nenorobežotu
Kāds nepareizs priekšstats? Homoseksuālisti eksistē un nekā nepareiza tur nav. Un kā pastāstīsi, ja redzēs, ka bučojas puisis ar meiteni? Velreiz rakstu priekš tiem,kas tankā - Tas ka bērns redz, ka pastāv arī homoseksuālas attiecības nekādā mērā neietekmē to vai viņš ir homoseksuāls vai heteroseksuāls. Homoseksualitāte ir ģenētisks vai agrīnas (pirms dzimšanas) attīstības defekts, kas nav labojams un to nevar iegūt dzīves laikā. Vieglāk visiem būs, ja jau no bērnības sīkais zinās, ka ir arī šādi līdzcilvēki.
emzi:Man liekas ka bērna priekšstati veidojas ne tikai ģimenē bet arī sabiedrībā, takā līdzjūtību vari paturēt sev Kādā sakarā norobežo dēl tādiem kā es - Tu mani pazīsti, ka izsaki tādus secinājumus. Ne es tur eju, ne arī kaut ko kliegtu, mestu vai plakātus vicinātu, ja arī tur būtu! Bet es taču arī drīkstu paust savu viedokli, ne? Vai to drīkst darīt tikai geji un praidu atbalstītāji, kā Tu? Nez kurš tad te tagad ir neiecietīgs un naidīgs?
Sabiedrība ietekmē vecākus, nevis bērnu. Bērnam to, kas labs vai slikts, izskaidro vecāki (ja vecāki nepievērš nekādu vai pievērš nepietiekamu uzmanību bērnam, tad jā, tad ietekmē sabiedrība) Par Tevi - atvainojos. Tātad norobežo no tiem, kam pret gejiem nav iebildumu, bet kas tur iet paust savu viedokli par šo gājienu agresīvā formā
emzi:Man liekas ka bērna priekšstati veidojas ne tikai ģimenē bet arī sabiedrībā, takā līdzjūtību vari paturēt sev Kādā sakarā norobežo dēl tādiem kā es - Tu mani pazīsti, ka izsaki tādus secinājumus. Ne es tur eju, ne arī kaut ko kliegtu, mestu vai plakātus vicinātu, ja arī tur būtu! Bet es taču arī drīkstu paust savu viedokli, ne? Vai to drīkst darīt tikai geji un praidu atbalstītāji, kā Tu? Nez kurš tad te tagad ir neiecietīgs un naidīgs?
Sabiedrība ietekmē vecākus, nevis bērnu. Bērnam to, kas labs vai slikts, izskaidro vecāki (ja vecāki nepievērš nekādu vai pievērš nepietiekamu uzmanību bērnam, tad jā, tad ietekmē sabiedrība) Par Tevi - atvainojos. Tātad norobežo no tiem, kam pret gejiem nav iebildumu, bet kas tur iet paust savu viedokli par šo gājienu agresīvā formā
patiesībā jums abiem nav īsti taisnība. tas par ko bērns kļūst nosaka: - 40-50% - no vecākiem pārmantotie gēni - 40-50% - tas kas tiek iegūts komunicējot un pavadot vienaudžu sabiedrībā - 0-10% - ko iemāca ģimenē un iegūst no sabiedrības
turklāt visticamāk pēdējā rindiņa 0-10% ir tuvēka 0 nevis 10%.
Iedvesmai... Ir tāds vdeo. "2 girls, 1 cup" - neiesaku skatīties ne darba vietā, ne vispār. Bet noteikti ir cilvēki, kuriem TĀ patīk. Aicināsim iet gājienā šos nesaprastos?
Un otrs. Kāpēc iecietības un sapratnes mudinātāji necenšas saprast tos, kuriem, starp citu, savu cilvēktiesību ietvaros, nepatīk sev fiziski pretīgu darbību popularizēšana - gājiens ir popularizēšana, grozi kā gribi, jo tiek rādīts plašākai sabiedrībai ārpus ierastā ģimenes loka
Homoseksuālisms ir dekriminalizēts jau pirms krietna laika, ja atmiņa neviļ. Neuzbāzieties man ar savām privātās dzīves īpatnībām, un visi dzīvosim draudzīgi. Ja man 3,14š prātu un stāsta, ka es domāju nepareizi, tad tā ir brutāla iejaukšanās manā privātajā dzīvē un uzskatu brīvības pārkāpums.
Te es gan nerunāju par sūdu metējiem - tie iet tajā pašā statusā kā tie aiz sētas.
PS. un uz praidistiem esmu dusmīgs par sačakarēt varavīksnes krāsu salikumu, kuru vairs nevar izmantot, jo asociējas tikai kā viens simbols.
patiesībā jums abiem nav īsti taisnība. tas par ko bērns kļūst nosaka: - 40-50% - no vecākiem pārmantotie gēni - 40-50% - tas kas tiek iegūts komunicējot un pavadot vienaudžu sabiedrībā - 0-10% - ko iemāca ģimenē un iegūst no sabiedrības
Saintriģēji, ja godīgi. Ja pieņemam, ka ar vienaudžiem nesanāk pavadīt daudz laika... Kas notiek ar tiem %? Vai ir bijis kāds tāds pētījums? Man šis tiešām būtu interesanti
Ieiku arī savu reportāžu no 2007.gada, bet tur viņi tusējās savā, norobežotajā leprozorija, policijas apsardzībā, kuri ļoti operatīvi sašņorēja petardes metēju. www.fotoblog.lv...www.fotoblog.lv...
Juus te citādi orentētos cilvēkus gribat uztaisīt par ,kaut kādiem necilvēkiem.Cik man ir nācies saskarties ,tad nav bijis iemesla negatīvai atieksmei un nosodījumiem.Par cik viena no manām draudzenēm ir nepareizās orentācijas (STARP CITU SKOLOTĀJA) tad sanāk apmeklēt pasākumus un klubus ,kur apgrozās ne tā orentētie.Bieži līdzi ņemu savu dēlu un meitu ,kad notiek laivu braucieni vai pārgājieni.Nu neapdraud viņi ne Jūsu bērnus ne Jūs pašus.Tāpat kā mēs strādā gan skolās,gan policijā,gan teātri un maksā valstij nodokļus.Un man ir skumji par apkārtējo attieksmi,kamdēļ manai draudzenei nākas gadiem slēpt un baidīties ,ka tik kāds neuzina par viņas orentāciju ,jo es 100 procenti varu apgalvot,ka tad viņa zaudēs darbu vai nu no skolas administrācijas puses vai vecāku puses,kuru bērnus viņa māca.Neskatoties pat uz to ,ka par izcilu darbu ir sānemusi pateicibas rakstu no prezidentes kundzes.
Saintriģēji, ja godīgi. Ja pieņemam, ka ar vienaudžiem nesanāk pavadīt daudz laika... Kas notiek ar tiem %? Vai ir bijis kāds tāds pētījums? Man šis tiešām būtu interesanti
Skaitļi nāk no pētījumiem par vienas olšūnas dvīņiem. Bet, protams, neesmu speciālists šajā zinātnes jomā un šo informāciju esmu pasmēlies no Richard Dawkins un Steven Pinker grāmatām.
f-foto, protams, skaitļi izskatās pārsteidzoši. bet kā saprotu, tādi tie ir - protams, ģimene un audzināšana dod lielu ieguldījumu, bet personības kā arī individuālo spēju un iezīmju veidošanā tai nav būtiska loma. Arī lasīt mācīšana nav tik viennozīmīga lieta kā varētu izskatīties pirmajā skatījumā. Iespējams spēja ātri iemācīties lasīt ir pārmantojama ģenētiski kopā ar citām īpašībām, kas veicina lasīšanu. Un tāpēc arī daži vecāki ātri iemāca bērnam lasīt, jo bērns tomēr pārmanto 50% gēnu no tēva un 50% no mātes.
sangria:Nu neapdraud viņi ne Jūsu bērnus ne Jūs pašus
Par to nav runa!!! Neļaujies nozombēties - maz kurš ienīst homoseksuāļus tikai tāpēc ka viņiem pievilcīgi liekas tā paša dzimuma pārstāvji. Maz kurš vispār viņus ienīst vai baidās! Vairumam vienkārši nepatīk viņiem nepieņemamu vērtību popularizēšana - un tas ir normāli un nekādā veidā nav nosodāmi.
Tāpat kā normāls un atbalstāms ir nacionālisms bez tā ekstrēmām izpausmēm.
f-foto, nabadzības slieksnis nav objektīva mēraukla. To var pabīdīt gan uz vienu, gan otru pusi. Arī Gini index pa lielam ir "bullshit" vērtējot objektīvi. Protams, subjektīvi cilvēkam ir svarīgi samērīties ar līdzcilvēkiem, tāpēc arī daudzi cepas par ienākumu nevienlīdzību, aizmirstot, ka tas ko tagad daudzas valstis definē "zem nabadzības sliekšņa" dzīves kvalitātes ziņā ir stipri virs vidējā līmeņa tajā pat valstī, piemēram 30-40 gadus atpakaļ.
Jebkurā gadījumā fakti ir, ka: - praktiski visu iedzīvotāju slāņu dzīves kvalitātes līmenis attīstītajās valstīs, arī Latvijā, ilgtermiņā ir audzis. - vismaz attiecībā uz ASV - lielākā ja ne būtiskākā daļa no tiem kas bija top 1% pelnītāji 20 gadus atpakaļ, vairs nav šajā procentā. tas mistiskais top 1% par ko bija cepiens OWS akcijās nav statisks "biezo" klubiņš, bet gan diezgan dinamiska vieta no kuras izlidot var ļoti ātri un reti kuram izdodas tajā nosēdēt ilgi
f-foto, tas ko gribu teikt attiecībā par skolotājiem ir, ka viņu algas nemaz nav tik mazas. tās, protams, nav lielas, bet ir atbilstošas ekonomiskajai situācijai valstī. Man, protams, arī gribas algu kā Rietumeiropā, bet realitāte pie mums ir nedaudz savādāka.
Savukārt skolotāju sakarā var paskatīties arī no otras puses - darba kvalitāte. Un varu derēt, ka skolēnu zināšanu līmeņa pētījumos dažādās valstīs Latvija diemžēl nebūs saraksta augšgalā, bet gan tuvāk apakšai, nevis augšai.
f-foto:" Un tāpēc arī daži vecāki ātri iemāca bērnam lasīt, jo bērns tomēr pārmanto 50% gēnu no tēva un 50% no mātes."
Tātad te mēs vienaudžu ietekmi jau varam izslēgt.
Šogad skolas klasi (kopā ar manu) beidza visi bērni, bet mūzikas skolas klasi gan ne. Ja būtu liela un uzmanību novirzoša vienaudžu ietekme, mēs būtu nebeidzēju skaitā, bet neesam.
statistiski pētījumos par to kā pieaugušo dzīvē veicas vienas olšūnas dvīņiem, kas auguši kopā vienā ģimenē vai dažādās ģimenēs nevar atrast korelāciju ietekmei, ko varētu būt devusi ģimene. Ir skaidrs, ka ~50% ir gēni, bet par pārējiem 50% nav īsti skaidrības - populārākais viedoklis, ka būtiskākā ietekme šajos 50% ir vienaudžu grupai vai grupām, kurā izaug bērns. Bet ir viedoklis, ka zināmu ietekmi var atstāt arī ārējās vides ietekme liekot kopā organismu grūtniecības laikā, jo gēni nav organisma rasējums - tam vienkārši ir par maz informācijas iekš DNS, bet drīzāk programma, kas nosaka, kā šūnām konkrētā laikā un vietā ir jādalās.
par labu vienaudžu ietekmei zināmā mērā runā arī mūsu evolūcija. parasti mednieku-vācēju sabiedrībās bērni uzturas ar māti un tiek zīdīti līdz 3-4 gadu vecumam. pēc tam mātei dzimst nākamais un iepriekšējais tiek palaists daudz maz savā vāļā, pareizāk sakot - citu bērnu grupā, ar kuriem pavada gandrīz visu laiku. tāpēc iespējams cilvēki ir evolucionējuši šādā virzienā - bērni mācās no bērniem stipri vairāk kā no ģimenes. tīri anekdotiski par šo - parasti imigrantu ģimenēs kurās savā starpā runā dzimtajā (savā) valodā augošajiem bērniem nav akcenta runājot tās valsts valodā, kurā viņi dzīvo.
Es nesaprotu, ka sabiedrība (tai skaitā domāju arī draugus, paziņas, klasesbiedrus utt) var neietekmēt bērnu. Tu ko, viņu vispār laukā no mājas nelaid? Vai mēģini iezombēt ka to ko saka un dara citi, tas viss nav pareizi un lai klausa tikai tam ko vecāki saka?! Tu bērnu skolā ar nelaid, pats visu iemāci? Jo tad jau sanāk ka arī skolotājiem nevar ticēt, bet tikai un vienīgi ģimenes locekļiem!
Bzh:
emzi:Es nesaprotu, ka sabiedrība (tai skaitā domāju arī draugus, paziņas, klasesbiedrus utt) var neietekmēt bērnu. Tu ko, viņu vispār laukā no mājas nelaid? Vai mēģini iezombēt ka to ko saka un dara citi, tas viss nav pareizi un lai klausa tikai tam ko vecāki saka?! Tu bērnu skolā ar nelaid, pats visu iemāci? Jo tad jau sanāk ka arī skolotājiem nevar ticēt, bet tikai un vienīgi ģimenes locekļiem!
Vai tad runa nebija par 2-3gadus vecu bērnu. Vai nu jau Tev nav izdevīgi šo vecumu pieminēt? Kādi skolotāji, draugi un klasesbiedri?
Ar šo arī izbeidzu diskusiju ar Tevi. Ir jēga diskutēt ar cilvēkiem, kas kaut ko saprot.
Tavā tekstā nekur nemanīju par kāda vecuma bērniem Tu runā! Vai man tas tāpat vien bija jāzin? Un daudzi bērni sāk iet bērnudārzā jau no 1.5gadu vecuma - tad klasesbiedrus varētu pamainīt uz bērnudārza biedriem un skolotājas uz auklītēm - tas Tev der, vai atkal kaut kas nav tā un kaut kam piekasīsies? Un kāds te sakars ar izdevīgumu, neizdevīgumu?! Par vienu gan Tev taisnība - nav jēgas diskutēt ar cilvēku, kurš neko nesaprot
emzi mums tikai ne fotogrāfijas, bet arī bērnu audzināšanas guru... ā, un arī vēl nacionālists. Prjam tāds taisns kā latvju ozols. Un kaislīgs kā Staburaga bērns...
Tu jau gan pārspīlē. Neesmu ne šitāds ne tāds guru, bet katram tak ir kaut kādi savi uzskati. Par ko nacionālistu piesēji, vispār nesapratu.
Bildes:emzi mums tikai ne fotogrāfijas, bet arī bērnu audzināšanas guru... ā, un arī vēl nacionālists. Prjam tāds taisns kā latvju ozols. Un kaislīgs kā Staburaga bērns...
emzi::-)"/> Tu jau gan pārspīlē. Neesmu ne šitāds ne tāds guru, bet katram tak ir kaut kādi savi uzskati. Par ko nacionālistu piesēji, vispār nesapratu.
Bildes:emzi mums tikai ne fotogrāfijas, bet arī bērnu audzināšanas guru... ā, un arī vēl nacionālists. Prjam tāds taisns kā latvju ozols. Un kaislīgs kā Staburaga bērns...
vai Tu nebiji tas, kas gandrīz apvēmās no idejas, ka Tavi bērni varētu runāt krievu valodā?
emzi: Varbūt esmu pārāk daudz nacionālists, bet man tas nav saprotams. Mans kamēr vēl nerunā, es vispār negribu, lai kāds ar viņu komunicētu kādā citā valodā.
Kapēc piemini tieši krievu valodu? Tur tak skaidri un gaiši rakstīts ''kādā citā valodā''! Nu daiļrunīgs bez gala esi, labi ka tikai apvemšanos pieminēji
Bildes:
emzi::-)"/> Tu jau gan pārspīlē. Neesmu ne šitāds ne tāds guru, bet katram tak ir kaut kādi savi uzskati. Par ko nacionālistu piesēji, vispār nesapratu.
/quote]vai Tu nebiji tas, kas gandrīz apvēmās no idejas, ka Tavi bērni varētu runāt krievu valodā?
emzi: Varbūt esmu pārāk daudz nacionālists, bet man tas nav saprotams. Mans kamēr vēl nerunā, es vispār negribu, lai kāds ar viņu komunicētu kādā citā valodā.
Man ir tāda nelaba nojauta, ka praida aktīvisti ar kaknešiem citos apstākļos varētu tīri labi satikt. Nu apmēram tāpat kā NA un SC deputāti Saeimas kuluāros. Viņiem nav problēmu būt vienam ar otru par kopīpašniekiem uzņēmumos. Ar to praida pasākumu ir tāpat. Visu šo pasākumu aktīvisti darbojās sabiedriskajās organizācijās un šādas demonstrācijas viņiem ir vitāli nepieciešamas finansējuma saņemšanai no sponsoriem. Neeseiet naivi, ne jau homoseksuālistu marši pārliecinās hetero kļūt par komoseksuālisma apoloģētiem, un ne jau kaku mešana pdarīs homoseksuāļus par hetero. Šādi pasākumi ļoti labi gan vieniem gan otriem ļauj pabļaut par izvirtības propagandu un cilvēktiesību neievērošanu. Abas puses uztaisa perfektu šofu un savāc piķi, bet fotoblogā izveidojas bezjēdzigs topiks uz 4 lpp.
Eltons:Vakar Sastrēgumstundā mācītāji pidarus nolika pie vietas... šodien šie sašutuši... ehh, jautrība sit augstu vilni!
http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU
a kālab kāds jāsaukā par pidaru? čem sam ņe pidar?
Tas ir loģiskais saīsinājums no šīs slimības: PEDERASTIJA. Pederasts jeb pidars tas praktiski ir viens un tas pats, vārds "pidars" aizgūts žargons no krievu val. Ja pederasts lepojas ar to ka viņš ir pederasts (ārzemēs šie slimnieki saucas geji, bet tas būtību nemaina, pederasts paliek pederasts) tad loģiski, ka sabiedrības attieksme pret viņa izlēcieniem sagaidāma adekvāta. Geju klubā cenšas ieiet čalītis, šveicars šo nelaiž.: - šeit ieeja tikai gejiem! - es taču esmu gejs! - pagaidi, a kur tu savu Porshe noparkoji? - nav man nekāda Porshe... - pag, un villas Kanārijās arī tev nav? - Nē, taču! - tad tu esi vienkāršs pidars, tinies!
Vecs aņuks. Pārpildītā trambulī blakus stāv vīrelis ar paunām abās rokās un gruzīns. Iekāpj tantiņa, palūdz nodot naudu līdz konduktorei: Передайте, пожалуйста деньги за билет. Vīrelis saka: У меня руки заняты, вон, грузин передст. Gruzīns: Чито??? Я пэрэрдаст??? Да сам ти пэрэдаст!!!
Ir arī labs aņuks par to, kas ir gejs un kas ir pidars.
Atnāk viens iestāties gejklubā. Šim prasa: - Mākslienieks? - Nē. - Mūziķis? - Nē. - Māja labā rajonā ir? - Nē. - Kabriolets tev ir? - Nē. - Vecīt, tu taču neesi gejs, tu tak esi pidars!!!!
Praidos piedalās vieni pidari, Geji pa to laiku apmeklē klubus, teātrus, operu, solāriju galu galā...
Sapper:Man ir tāda nelaba nojauta, ka praida aktīvisti ar kaknešiem citos apstākļos varētu tīri labi satikt. Nu apmēram tāpat kā NA un SC deputāti Saeimas kuluāros. Viņiem nav problēmu būt vienam ar otru par kopīpašniekiem uzņēmumos. Ar to praida pasākumu ir tāpat. Visu šo pasākumu aktīvisti darbojās sabiedriskajās organizācijās un šādas demonstrācijas viņiem ir vitāli nepieciešamas finansējuma saņemšanai no sponsoriem. Neeseiet naivi, ne jau homoseksuālistu marši pārliecinās hetero kļūt par komoseksuālisma apoloģētiem, un ne jau kaku mešana pdarīs homoseksuāļus par hetero. Šādi pasākumi ļoti labi gan vieniem gan otriem ļauj pabļaut par izvirtības propagandu un cilvēktiesību neievērošanu. Abas puses uztaisa perfektu šofu un savāc piķi, bet fotoblogā izveidojas bezjēdzigs topiks uz 4 lpp.