forum.gif
Fotografēšana "karstajā punktā".
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotografēšana "karstajā punktā".
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.06.12 20:21 labots
 citēt
emzi:Kas notiks - radīsies nepareizs priekštats par to kas ir normāli, kas nē.
Tu 2-3 gadus vecam bērnam mācēsi paskaidrot to tā, lai viņš saprastu?:-)
Un tas bariņš nevis nevienu netraucē, bet traucē visus, kas atrodas līdzās, jo tur tak pat kustība tiek ierobežota un gājiens norobežots un apsargāts!

gaaju mazs buudams, gadi pieci - perestrojka - kefiirs uz taloniem , pa mezju un ieraugu tur grupene, 3 viiri un tante. paveeroju, nekas normaals cilveeks izaugu, vismaz man taa liekas.

bet nu jaa tieee shausmonji geeeji. ja shamos tad tajaa vietaa buutu ieraudziijis mezja pljavinjaa, tad es noteikti domaatu, ka iekaustiit chomu ar aadas siksnu un iebaazt vinjam dibenaa gumijas gabalu ir normaala vechu padariishana.
Publicēts: 01.06.12 21:41
 citēt
es ne ļoti labi saprotu motīvus bildēt shit'ādu tusiņu. :face-sad:
Publicēts: 02.06.12 00:48
 citēt
Šitais faktiski ir dikti kantains... lai šo pasaka tai amerikānietei kāds latviski runājošs pederasts!
Publicēts: 02.06.12 10:38
 citēt
Eltons:Šitais faktiski ir dikti kantains... lai šo pasaka tai amerikānietei kāds latviski runājošs pederasts!

Tu saproti atshkjiriibu starp pederastiju un homoseksuaalismu?
Publicēts: 02.06.12 10:48
 citēt
martins_goncars:
Eltons:Šitais faktiski ir dikti kantains... lai šo pasaka tai amerikānietei kāds latviski runājošs pederasts!

da nu... norakstam to uz vecuma marzmu. Tu tak negribēsi ar "šo" tipu par to diskutēt...
Publicēts: 02.06.12 11:19 labots
 citēt
martins_goncars:

Es jau saprotu, un jums ar Bildi arī varu citēt elementāras lietas ko visi citi saprot bez muķlīgiem jautājumiem:
""Pederasts" ir literāri pareizs un kā tāds ierakstīts arī vārdnīcās. “Pederasts” nav ne lamuvārds, ne kaut kas tamlīdzīgs – tas ir fakts! Protams, tauta to uztver stipri vien nievājoši, un es uzskatu, ka šāda attieksme ir pareiza. Lai tautu paceltu un parādītu, ka pederastija ir bīstama un nopietna problēma, bija jāsāk šādā uzbrūkošā formā, – citādi nav iespējams.
Parādās arī vārds “homoseksuālis”, bet “gejs” mēs nelietosim nekad, jo šāda nosaukuma nav – to viņi paši ir izdomājuši. Vārdam “homoseksuālis” sinonīms ir “pederasts”."
Tā, kā, ejat ka vien laimīgi savā gājienā!
Publicēts: 02.06.12 11:33
 citēt
Eltons:
martins_goncars:

Es jau saprotu, un jums ar Bildi arī varu citēt elementāras lietas ko visi citi saprot bez muķlīgiem jautājumiem:
""Pederasts" ir literāri pareizs un kā tāds ierakstīts arī vārdnīcās. “Pederasts” nav ne lamuvārds, ne kaut kas tamlīdzīgs – tas ir fakts! Protams, tauta to uztver stipri vien nievājoši, un es uzskatu, ka šāda attieksme ir pareiza. Lai tautu paceltu un parādītu, ka pederastija ir bīstama un nopietna problēma, bija jāsāk šādā uzbrūkošā formā, – citādi nav iespējams.
Parādās arī vārds “homoseksuālis”, bet “gejs” mēs nelietosim nekad, jo šāda nosaukuma nav – to viņi paši ir izdomājuši. Vārdam “homoseksuālis” sinonīms ir “pederasts”."
Tā, kā, ejat ka vien laimīgi savā gājienā!

Es saskatu zināmas problēmas tavā definīcijā.

Pateic, kas ir tad, ja meņģējas divi sievišķi? Pederastijas akts?
Publicēts: 02.06.12 11:47
 citēt
"Pateic, kas ir tad, ja meņģējas divi sievišķi? Pederastijas akts?"

Tad pasaki, lūdzams, kādā sakarībā Tu pie augšminētās slimības piepini sievišķus un es mēģināšu pateict.
Publicēts: 02.06.12 11:51
 citēt
Педерасти́я (от др.-греч. παις — «дитя», «мальчик», и ἐραστής — «любящий», то есть «любовь к мальчикам») — любовные или сексуальные отношения между взрослым мужчиной и мальчиком[1][2], в современном разговорном и, ранее, литературном русском языке этим термином часто обозначается мужская гомосексуальность вообще[3][4][5].
Publicēts: 02.06.12 11:52
 citēt
Eltons:

Vārdam “homoseksuālis” sinonīms ir “pederasts”."

Paldies Dievam, man šī nozare ir sveša, taču tīri teorētiski jāatzīst, ka viszinis Eltons šoreiz ir bišku izblamējies ...:face-crying:

nopride.lv...
Publicēts: 02.06.12 12:01 labots
 citēt
Nu, un kur pretruna?
Citāts no šī linka:
" Mums visautoritatīvākais avots ir Konversācijas vārdnīca, un tur rakstīts: “Pederastija ir dzimuma dziņas apmierināšana, ievadot dzimuma locekli otra vīrieša tūplī. Pederastiju piekopj alkoholiķi un garīgi deģenerāti”.

un

"Pederasts ir arī oficiāls juridisks termins, tāpēc to var lietot, un neviens par to neko nevar pārmest."

Protams, ar "neviens" nebija tieši norādīts, ka Gončars ar Bildi man nevarēs ko pārmest, bet es jau tikai uzjautrinos par augšminēto kašķa meklētāju klaunādēm...
Publicēts: 02.06.12 12:04 labots
 citēt
Elton, līdz šim man bija pārliecība, ka pederasts nav homoseksuāļa sinonīms, bet tikai "sastāvdaļa" :face-wink:.
Homoseksuālisms ir vispārējs termins (novirzes apzīmējums), kurā "ietilpst" gan pederasti, gan lezbietes.

Jebkurā gadījumā, tie ir cilvēki ar īpašām vajadzībām. Tiem būtu cilvēcīgi jājūt līdz. Taču, ja šamie bezkaunīgi uzplijas pārējiem ar savu "specifiku" - tas nav prāta darbs (IMHO).
Publicēts: 02.06.12 12:05
 citēt
Publicēts: 02.06.12 12:13
 citēt
Es jums teikšu tā, pēdējā ICD (international classification of diseases) redakcijā homoseksualitāti izņema no psihiatrisko slimibu un seksuālo deviāciju kategorijas ar noteikumu, ja personībā nepastāv iekšējs konflikts, resp. cilvēks apzinās, ka viņam ir homoseksuālās tieksmes, bet viņš tās pats nevēlās, nosoda un saprot, ka viņam tas nav pieņemams. Ja iekšējs konflikts nepastāv, tad to saukt par slimību nevar. JURIDISKI UN MEDICĪNISKI.
Publicēts: 02.06.12 12:13
 citēt
"gan pederasti, gan lezbietes."

Protams, bet es pieskaros tikai vienai šai slimībai, kuru kāds grib lepni saukt par "gejismu"... nav tāda vārda... pederasts ir un paliek pederasts (šad tad tiek lietota arī īsā forma).
Zīmīgi, ka ne Sastrēgumstundā, ne vakar pie Mamikina praida organizatore nespēja atbildēt uz vienkāršiem jautājumiem un mala tikai savu iekalto pantiņu par kaut kādu mīlestību... nozēlojams skats, kā gan mācītājs gan vienkāršs zvans ēterā spēj nolikt gar zemi šo praidistu līderi.
Publicēts: 02.06.12 12:17
 citēt
Eltons:"Pateic, kas ir tad, ja meņģējas divi sievišķi? Pederastijas akts?"

Tad pasaki, lūdzams, kādā sakarībā Tu pie augšminētās slimības piepini sievišķus un es mēģināšu pateict.

Divi sievišķi nav "slimi"?
Publicēts: 02.06.12 12:20
 citēt
Divi sievišķi - tas ir fōōōrši :bad_smile:
Publicēts: 02.06.12 12:29
 citēt
ko Eltons, emzi un citi homofobi vareetu pateikt par homoseksuaalismu dziivnieku viduu? nu tur nepareiza audzinaashana, gariiga slimiiba vai kas?!
Publicēts: 02.06.12 12:34
 citēt
fizioloģiska nepieciešamība izšaut riekstus?
Publicēts: 02.06.12 12:43
 citēt
Holmss un Vatsons sēž mājās. Holmss saka:
- Skatos uz Jums, Vatson, un domāju - vai tik Jūs neesat zilais?
- Bet... eee... bet... Kaa Jūs uzzinājāt?
- Kaa uzzināju? Vienkārši pajautāju...
Publicēts: 02.06.12 13:38
 citēt
smartins:Divi sievišķi - tas ir fōōōrši :bad_smile:
smartins:Divi sievišķi - tas ir fōōōrši :bad_smile:

Tas tikai pierāda to, ka homofobija ir nepamatotas bailes, ka iebāzīs kaut ko dirsā. Jo pretējā dzimuma maigošanās ne tikai ir akceptēta, bet daudzi veči pie izdevības viņām pat palīdzētu.
Publicēts: 02.06.12 13:44
 citēt
Tiem,kas fotografē ,ko reportāžas žanrā vispār nav jāiedziļinās un jāanalizē tajā,ko bildē.Vai tas ir praids,leģionāru pasākums,9.maijs vai dziesmu svētki.Vienīgais par,ko jādomā ISO,slēdža ātrums un diafragma.Keriet kadrus ,lai ir intresanti pēc tam skatīties pārējiem ,cenšieties attēlot objektīvi no abām barikāžu pusēm.
P.S. Praida laikā neatļaujaties uz kādu kliegt pidars,vai ņemt līdzi sūdu maisu vai olas-jo tad neatliks laika bildēšanai vai atrausieties pa muti...
Ceru ieraudzīt intresantas reportāžas.
Publicēts: 02.06.12 14:03
 citēt
leimane:Tiem,kas fotografē ,ko reportāžas žanrā vispār nav jāiedziļinās un jāanalizē tajā,ko bildē.Vai tas ir praids,leģionāru pasākums,9.maijs vai dziesmu svētki.Vienīgais par,ko jādomā ISO,slēdža ātrums un diafragma..

jāknipsē uz auto
Publicēts: 02.06.12 14:13
 citēt
jāknipsē uz auto

Nu ja nejēdz šo 3.lielumu jēdzienus un pielietošanas iespējas,tad protams uz auto....
Publicēts: 02.06.12 14:31
 citēt
leimane:Tiem,kas fotografē ,ko reportāžas žanrā vispār nav jāiedziļinās un jāanalizē tajā,ko bildē.Vai tas ir praids,leģionāru pasākums,9.maijs vai dziesmu svētki.Vienīgais par,ko jādomā ISO,slēdža ātrums un diafragma.Keriet kadrus ,lai ir intresanti pēc tam skatīties pārējiem ,cenšieties attēlot objektīvi no abām barikāžu pusēm.
P.S. Praida laikā neatļaujaties uz kādu kliegt pidars,vai ņemt līdzi sūdu maisu vai olas-jo tad neatliks laika bildēšanai vai atrausieties pa muti...

Fotogrāfija var būt tikai un vienīgi subjektīva,pat tad kad tā ir gleznas reproducēšana,par reportāžu nemaz nerunājot.A vot tie fotogrāferi,kas fotografē neiedziļinoties un domajot tikai par iso,slēdzi un diafragmu ,gan ir pidari un rezultāts ir atbilstošs,tobiš pilnīgi pakaļā.
Publicēts: 02.06.12 14:31
 citēt
60uz5komats6:
leimane:Tiem,kas fotografē ,ko reportāžas žanrā vispār nav jāiedziļinās un jāanalizē tajā,ko bildē.Vai tas ir praids,leģionāru pasākums,9.maijs vai dziesmu svētki.Vienīgais par,ko jādomā ISO,slēdža ātrums un diafragma.Keriet kadrus ,lai ir intresanti pēc tam skatīties pārējiem ,cenšieties attēlot objektīvi no abām barikāžu pusēm.

Fotogrāfija var būt tikai un vienīgi subjektīva,pat tad kad tā ir gleznas reproducēšana,par reportāžu nemaz nerunājot.A vot tie fotogrāferi,kas fotografē neiedziļinoties un domajot tikai par iso,slēdzi un diafragmu ,gan ir pidari un rezultāts ir atbilstošs,tobiš pilnīgi pakaļā.

+ un cepums, yo!
Publicēts: 02.06.12 14:33 labots
 citēt
serjoga:
leimane:Tiem,kas fotografē ,ko reportāžas žanrā vispār nav jāiedziļinās un jāanalizē tajā,ko bildē.Vai tas ir praids,leģionāru pasākums,9.maijs vai dziesmu svētki.Vienīgais par,ko jādomā ISO,slēdža ātrums un diafragma..

jāknipsē uz auto

Vēl drošāk būs sariktēt aparātiem distances vadību un tikai pultis spaidīt...:face-grin:

Publicēts: 02.06.12 15:15
 citēt
TOČNA PIDARI !!!!! Un nevis dēļ viņu orientācijas,bet gan tādēļ,ka viņu dēļ ir slēgta satiksme un menti kajāmgājējiem neļauj nokļūt mājās,gaidi kamēr pidari aizies,un tad drīkstēsi nokļūt savā dzīvesvietā,bļeģ!
Publicēts: 02.06.12 16:35
 citēt
cik sapratu, tad arzemju zilie spiitejot lietum un krusai klusinjam nogaja bez incidentiem...visnaz ta pa radzinju teica:D super, ir tomer Dievs debesis, ja TIK labu laiku iekartoja.
Publicēts: 02.06.12 16:47
 citēt
60uz5komats6:

.A vot tie fotogrāferi,kas fotografē neiedziļinoties un domajot tikai par iso,slēdzi un diafragmu ,gan ir pidari un rezultāts ir atbilstošs,tobiš pilnīgi pakaļā.

Nu vot dožiļi izrādās es ar tad pidars sanāku :face-sad: Nu jā kultūra mums drusku klibo vīri sirmām galvām ņemas ar putām uz lūpām cenšoties pierādīt savu taisnību.Kam nav slinkums tas tik saukā .ko pagadās par pidariem.Nu tad man nav nemaz,ko brīnīties,ka bērni manā klasē runā un apsaukā viens otru visneiedomājākajiem vārdiem,tai skaitā arī par pidariem...
Trāpijās būt vienu gadu nejauši Anglijā ,kur notika gājiens ,viss civilizēti nekādas agresijas neredzēju,milzum daudz skatītāju ielu malās ,daudziem līdzi bērni diez vai viņu vecākiem ienāktu prātā,ka tas varētu sabojāt kaut kādā mērā viņu atvasi...
Publicēts: 02.06.12 17:03
 citēt
sangria:60uz5komats6:

.A vot tie fotogrāferi,kas fotografē neiedziļinoties un domajot tikai par iso,slēdzi un diafragmu ,gan ir pidari un rezultāts ir atbilstošs,tobiš pilnīgi pakaļā.

Nu vot dožiļi izrādās es ar tad pidars sanāku :face-sad: Nu jā kultūra mums drusku klibo vīri sirmām galvām ņemas ar putām uz lūpām cenšoties pierādīt savu taisnību.Kam nav slinkums tas tik saukā .ko pagadās par pidariem.Nu tad man nav nemaz,ko brīnīties,ka bērni manā klasē runā un apsaukā viens otru visneiedomājākajiem vārdiem,tai skaitā arī par pidariem...
Trāpijās būt vienu gadu nejauši Anglijā ,kur notika gājiens ,viss civilizēti nekādas agresijas neredzēju,milzum daudz skatītāju ielu malās ,daudziem līdzi bērni diez vai viņu vecākiem ienāktu prātā,ka tas varētu sabojāt kaut kādā mērā viņu atvasi...

Nedomāju, ka citās valstīs vidējā iedzīvotāja attieksme pret homoseksuālistiem ir labāka kā pie mums. Valstīs ar lielāku labklājību visticamāk cilvēkiem slinkums tik aktīvi protestēt pret praidiem vai arī vairākums publiski izliekas par politiski korektiem. Privāti parasti pietiek gan joku par gejiem, melnajiem u.c. kas ir ārpus ierastās grupas, pat starp izglītotiem cilvēkiem. Mazāk izglītoti vai pārlieku ticīgie, protams, ir noskaņoti tik pat naidīgi kā pie mums . Vismaz tādi ir mani novērojumi apmeklējot dažādas valstis.

Savukārt par bērniem - kad gāju pamatskolā un tas bija 80.gadu sākumā, "pidars" bija starp parastiem lamu vārdiem, ko bērni lietoja. Tā ka nekas būtiski mainījies nav
Publicēts: 02.06.12 17:32
 citēt
Apskatījos Delfos - labi, ka nebraucu, lietus, ārzemnieki, pat klopes nekādas nav.
Laukos uztaisīju lecekti, būs man savi arbūzi.
Publicēts: 02.06.12 18:17 labots
 citēt
"Pederastijas ideoloģijai ir būtiskas līdzības ar komunismu!

1) Sākumā komunisms sākās arī ar cīņu it kā par taisnīgumu, aizstāvot nabadzīgos pret apspiešanu (to pašu sākuma dara pederastu ideologi – tie kliedz, un parasti nepamatoti – par homoseksuāļu diskrimināciju – tiesa gan, atšķirībā no nabadzīgajiem – homoseksuāļu ir maz, un tos neviens mūsdienās neapspiež, tāpēc salīdzinājums ar komunistu ideologiem ir par ļaunu pederastu lobijam).

2) Pēc tam – tiek sagrābta vara – sākot ar masu informācijas līdzekļiem (Ļeņins vispirms ieteica sagrābt telegrāfu, radio, laikrakstus) tad, kad tas ir paveikts, – notiek sabiedrības smadzeņu skalošana, seko izglītības ideoloģizēšana (pirmās pazīmes Latvijā – 9. klases sociālo zinību mācību grāmata jau pielīdzina homoseksuālas attiecības normālajām!) Patiesa informācija tiek slēpta, notiek vēstures revīzija (komunismā), tas pats pederastijā – tiek noliegtas homoseksuālo attiecību ēnas puses, tai skaitā kaitējums veselībai! Melīgi tiek pielīdzināta cīņa par melnādaino, sieviešu tiesībām un tautu cīņa par vienlīdzību un brīvību – ar geju cīņu par savu attiecību pielīdzināšanu normālajām – dabiskajām dzimumattiecībām. Lai gan ir skaidrs, ka tās ir dažādas lietas.

3) Drīz pēc tam izrādās, ka daži no sabiedrības ir „vienlīdzīgāki par citiem” (komunistu partijas biedri) – pederastu gadījumā tādi kļūst homoseksuālisti, kas augstos amatos bīda tika savējos, tiek radīts mīts par pederastu ģenialitāti – nekaunīgi viltojot vēsturi utt.

4) Pēc tam tiek apspiesti visi tie, kas domā CITĀDI – tos sāk saukt par nodevējiem un disidentiem – komunisma gadījumā vai par homofobiem- pederastu ideoloģijas gadījumā. Kritiskas piezīmes par pederastiju un tā propagandu var maksāt cietumsodu (tas šobrīd ir vērojams Skandināvijā, kur jau tiesā mācītājus par to vien, ka viņi, sava amata pienākumus pildot, citē Bībeli, kur homoseksuālas attiecības tiek noliegtas).
Kas sekos? – varam tikai minēt! Tikpat nežēlīga diktatūra – kāda tā bija komunismā?!"
Publicēts: 02.06.12 18:37 labots
 citēt
Hi-hi! Vienu PP esot aizturējuši. Metis ar olu, un arī bijis Ugunsdziru ielietojis, drosmei. Kā A.Matrosovs (jaunie, kas tas tāds par putnu?), kad uz ložmetēja dzota ar krūtīm jāmetas virsū! Klusi ceru, ka nebūs jenkiju vēstniecei tēmējis. Esot bijusi, kopā ar vēl citiem Rietumu vēstniekiem. Jāpārbauda, bet esmu pārliecināts , ka Krievijas Federācijas vēstnieks tur tuvumā nebija. ..:face-wink:
Publicēts: 02.06.12 18:50
 citēt
Policijas inspektors - ceļu regulētājs ...

www.youtube.com...
Publicēts: 02.06.12 18:56
 citēt
Elton, Tev ir jāārstējas. Bet varbūt arī vairs nē...
Publicēts: 02.06.12 20:03
 citēt
Bildes:Elton, Tev ir jāārstējas. Bet varbūt arī vairs nē...

kush! cilveeks tachu ilgi domaaja sho eseju :D
Publicēts: 02.06.12 20:41
 citēt
Bildes:Elton, Tev ir jāārstējas. Bet varbūt arī vairs nē...

He, he... un kas Tu tāds būtu?
Publicēts: 02.06.12 20:58
 citēt
btw, Elton, smuki komentaari delfos utt ;)

man jau sen bija aizdomas, ka esi viens no tiem copy-paste cilveekiem
Publicēts: 02.06.12 21:44
 citēt
Nu ,ko praids beidzies ,laikam šogad bez īpašiem ekscesiem un sūdu mešanas ,nu ja neskaita vienu olu metēju.Ja pareizi atceros tad viens ar diskusias sākumā solījās tā darīt ,ja tas bij viņš tad visu cieņu -cienu cilvēkus,kas atbild par saviem vārdiem un pilda solījumus.Tāds neliels satraukums man par Eltona kungu un viņa veselo saprātu ,bet ja nu tas bij copy-paste tad pieļauju,ka īsti nav iedziļinājies tajā,ko peistojis.Ja tomēr pats to sacerējis tad kā saka mana draudzene -vecums nenāk viens.
Nu Tad tagad miers līdz nākamgadam......... AR reportāžiņām gan pašvaki pagaidām tik Armands ielicis...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: