Ir doma šogad atbraukt uz galvaspilsētu un pabildēt to bardaku, kurš saucas par Rīgas praidu. Zinu, kas darās, ja krāsainie priecājas par "izdevušos pasākumu" aiz policijas ķēdēm un Vērmaņdārza žoga, bet kurš var pabrīdināt par kādiem bīstamiem faktoriem, kad tas notiekas ielās? Cik reāla iespēja dabūt puvušu olu objektīvā vai puskilo sūdu ģīmī? Kaukāds apķēdējums ir, vai var brīvi nākt klāt un bildēt visas Santa, Šmita un Dimiterienes diskusijas?
Par cik tur taka dalību ņemšot USA vēstniece domaju pasākums būs bez stressa , kurš alkst dabūt pa muti no viņas jūras kājnieku bara Ja nu vienīgi Šmits , bet tam jau kā reiz derētu pasist to feisu simetriski
Nu nedomāju, ka vēstniece jūras kājnieku aplenkumā ies visu maršrutu no Ģertrūdes ielas un priecīgi mās svilpjošajiem pavadītājiem. Drīzāk jau mītiņa laikā no Vērmaņdārza estrādes pateiks pāris vārdus par brīvu uzskatu paušanu demokrātiskā pasaulē un aizbrauks projām.
Nu, tas, ko vajadzētu vai nevajadzētu un reālitāte ir dažādas lietas. Ģīmīdabūšana ir pilnīgi reāla, ja Dimiteriene ar labo roku met krustus, bet ar kreiso uz dullo - pussaplīsušu sūdu kuli.
f-foto:"Cik reāla iespēja dabūt puvušu olu objektīvā vai puskilo sūdu ģīmī? "
Demonizēšanā vai mītu izplatīšanā piedalīties no sava prāta nevajadzētu.
Arī, jo mazāku publicitāti nodrošināsi, jo labāk. Bet nepiegriezt nekādu vērību tam, ko tur pieprasa no ārvalstīm organizēti atbraui cilvēki, kas izvirza prasības vietējam likumdevējam un cenšas ar policijas apsargātu gājienu "sadraudzēties" ar tautu, kam šādu vajadzību un prioritāšu nav, gan nedrīkst.
Ja priekš kam, tad katru dienu nav tādi modeļi - divmetrīgs basketbolists spalvainām kājām, minikletiņā un ar Bārbijas frizūru, un vispār - jādokumentē visu, kas notiek apkārt (Buclers, ja nemaldos). Oliss - nu tu gan esi muaka!!!
Manu, kā fotodokumentālista, attieksmi par pilnīgi neitrālu laikam jau nevarēs nosaukt. Esmu kategoriski pret šiem gājieniem, bet aktīvi protestēt negatavojos. Iemesls jautājumam - redzēt kauko TV ir viens, dzirdēt no cilvēka, kurš tur ir bijis - kas cits. Atbraukt 200 km uz Rīgu un nokļūt situācijā, kad esi pilsētas centrā ar smirdošām drēbēm - bišķi pastulbi sanāks.
Schneider:Manu, kā fotodokumentālista, attieksmi par pilnīgi neitrālu laikam jau nevarēs nosaukt. Esmu kategoriski pret šiem gājieniem, bet aktīvi protestēt negatavojos. Iemesls jautājumam - redzēt kauko TV ir viens, dzirdēt no cilvēka, kurš tur ir bijis - kas cits. Atbraukt 200 km uz Rīgu un nokļūt situācijā, kad esi pilsētas centrā ar smirdošām drēbēm - bišķi pastulbi sanāks.
fui, kāds Tu bailīgs... Tevi, sūdainu, pēc tam parādītu visas valsts televīzijas, vai tad nav pašotīgi?
Schneider:Manu, kā fotodokumentālista, attieksmi par pilnīgi neitrālu laikam jau nevarēs nosaukt. Esmu kategoriski pret šiem gājieniem, bet aktīvi protestēt negatavojos. Iemesls jautājumam - redzēt kauko TV ir viens, dzirdēt no cilvēka, kurš tur ir bijis - kas cits. Atbraukt 200 km uz Rīgu un nokļūt situācijā, kad esi pilsētas centrā ar smirdošām drēbēm - bišķi pastulbi sanāks.
Man drusku interesē - vai tad, ja redz, ka briest sūdi (gan tiešā, gan pārnestā nozīmē), nevar to visu izbeigt un izstāties? Tak ne jau pašā vidū iesi, bet no malas dokumentēsi...
P.S. Domāju, ka sūdu nebūs. Būs tik pabļaustīšanās P.P.S. Rīga ir diezgan liels miests. Ir ķīmiskās tīrītavas, veļas mazgātavas, kur pats var ielikt drēbes...
Sudu nebus, bet dusmas bus tapat, un, ja busi NEPAREIZA puse aiz zoga, tad 90% ka dabusi pa objektivu ar duri, rokam. Cujs man tads, ka vares tur pabojat tehniku, cilveki taksh traki
Schneider:Nu nedomāju, ka vēstniece jūras kājnieku aplenkumā ies visu maršrutu no Ģertrūdes ielas un priecīgi mās svilpjošajiem pavadītājiem. Drīzāk jau mītiņa laikā no Vērmaņdārza estrādes pateiks pāris vārdus par brīvu uzskatu paušanu demokrātiskā pasaulē un aizbrauks projām.
Zinot Jeņkus nesaki na pieci ka nesadomās Pašpacierēt , ja sadomās tad līdzi viņai būs savi 10 fesii vismaz. Sītā tante pabailīga vai saimnieki piesardzīgi nav kā iepriekšējais puika kurš pats bija Juras ķajnieks svaigi no Irakas vadaja savus sīkos ar rteļiem pa Bastejkalnu tik viena redzama apsarga pavadībā
Schneider, ej pats un paņem vēl kādu līdzi, lai tiešām nofiksē reportieri "karstajā" punktā. Ja gribi tikt tuvāk, pareizi apģērbies (paņem arī nepareizās drēbes, teiksim plāšķi)... tad būsi savējais abās pusēs Galvenais reportāžas 2 ieliec 1. praits 2. Schneiders un praits Vēlot veiksmi Haiduks
f-foto:"Sītā tante; Juras ķajnieks;Vadāja savus sīkos ar rteļiem"
Luni, neņem ļaunā, bet, ja tur būs Juras laikmeta kājnieki, Schneider vajadzēs pamatīgu tērauda stieņu būri.
ES NEDOMĀJU ka tur vispār kautkas būs , par cik "Sextanti" šobrīd vairs nav pie varas uz IECIETĪBU viņu atrakcijām nav ko ceret un taka +/- paskaļš cirks bez asumiem Katrā ziņām man tur nekā intresanta nebūtu jo bildēt jo šitie NEPROT tasīt CIRKU kā tas ir šur tur Eiropā , Londona vai Francijā Dānija
Šitādus pasākumus vajadzētu ignorēt visiem rakstošiem, bildējošiem un rādošiem, jo mazāk uzmanības pievērsīs, jo ātrāk beigs publiski zīmēties. Un, ja atļaut demonstrēties, tad ziemā
vlado:Šitādus pasākumus vajadzētu ignorēt visiem rakstošiem, bildējošiem un rādošiem, jo mazāk uzmanības pievērsīs, jo ātrāk beigs publiski zīmēties. Un, ja atļaut demonstrēties, tad ziemā
100% piekrītu. To tik tiem vajag, lai viņiem uzmanību pievērš un mēdijos pagozēties - savādāk jau priekš kam vispār iet. Grib popularizēt savu slimīgo orientāciju un dzīves veidu. Man nekad nav bijis saprotams, kam tāds praids vajadzīgs - ko viņi ar to grib pateikt!
vlado:Šitādus pasākumus vajadzētu ignorēt visiem rakstošiem, bildējošiem un rādošiem, jo mazāk uzmanības pievērsīs, jo ātrāk beigs publiski zīmēties. Un, ja atļaut demonstrēties, tad ziemā
100% piekrītu. To tik tiem vajag, lai viņiem uzmanību pievērš un mēdijos pagozēties - savādāk jau priekš kam vispār iet. Grib popularizēt savu slimīgo orientāciju un dzīves veidu. Man nekad nav bijis saprotams, kam tāds praids vajadzīgs - ko viņi ar to grib pateikt!
Man vairāk SLIMI šķiet tie kas par to BAIGI uzbudinās un interesējās kā jau vlado teica man PX , PILNĪGI vienalga ko viņi tur dara man citas ineteress nekā tiem kas ir PAR vai PRET Esmu vienaldžigais un man galīgi nev INTEREŠU kāds kurš ir +/- Pietam no sava veča skatu punkta man IZDEVĪGI jo vairāk "Jocīgo" jo man mazāka konkurence uz SMUKAJAM Latvijā gan vairāk ir NARCISU un PŪDEĻU nekā kādu +/- te gan man izraisa smieklus
Skaties, kāds ir Tavs mērķis? Atspoguļot pasākumu reportāžā? Dabūt kādu kliedzošu bildi, skandālu, īsto momentu, kad kāds dara kaut ko debilu?? Cik priecīgs Tu būtu par tādām bildēm un vai lepotos, uzsistu sev par plecu? Tas, ka šāds pasākums ir jārīko, nozīmē tikai to, ka sabiedrībā valda neiecietība un tas ir skumji. Ja visiem viss būtu ok, nevienam nebūtu jāmēģina parādīt savu pārākumu.
Mollija:Skaties, kāds ir Tavs mērķis? Atspoguļot pasākumu reportāžā? Dabūt kādu kliedzošu bildi, skandālu, īsto momentu, kad kāds dara kaut ko debilu?? Cik priecīgs Tu būtu par tādām bildēm un vai lepotos, uzsistu sev par plecu? Tas, ka šāds pasākums ir jārīko, nozīmē tikai to, ka sabiedrībā valda neiecietība un tas ir skumji. Ja visiem viss būtu ok, nevienam nebūtu jāmēģina parādīt savu pārākumu.
Te nu gan nepiekrītu... kāda neiecietība? Manuprāt, ja nevienam neuzbāzies ar savu pārliecību, tad visiem ir pilnīgi vienalga, ko dari savā guļamistabā. Taču man liekas stulbi, ja tādi praiders sāk vazāties gājienos pa ielām un rādīt cik viņi ir forši (nemaz nebrīnītos, ja kāds nenobriedušāks pusaudzis arī pieslietos viņiem ) un spēlēt nelaimīgi nesaprastos un apspiestos... Man ir pazīstami cilvēki ar tādu orientāciju un nekādu neiecietību nekad nav izjutuši. Tādā gājienā viņi netaisās iet un uzskata to par nožēlojamu. Pilnīgi piekrītu vlado, ka jo mazāk pievērstu tādiem uzmanību, jo ātrāk aizmirstos. Jo viņu mēŗķis ir uztaisīt pēc iespējas lielāku ažiotāžu...
Mollija:Skaties, kāds ir Tavs mērķis? Atspoguļot pasākumu reportāžā? Dabūt kādu kliedzošu bildi, skandālu, īsto momentu, kad kāds dara kaut ko debilu?? Cik priecīgs Tu būtu par tādām bildēm un vai lepotos, uzsistu sev par plecu? Tas, ka šāds pasākums ir jārīko, nozīmē tikai to, ka sabiedrībā valda neiecietība un tas ir skumji. Ja visiem viss būtu ok, nevienam nebūtu jāmēģina parādīt savu pārākumu.
Te nu gan nepiekrītu... kāda neiecietība? Manuprāt, ja nevienam neuzbāzies ar savu pārliecību, tad visiem ir pilnīgi vienalga, ko dari savā guļamistabā. Taču man liekas stulbi, ja tādi praiders sāk vazāties gājienos pa ielām un rādīt cik viņi ir forši (nemaz nebrīnītos, ja kāds nenobriedušāks pusaudzis arī pieslietos viņiem ) un spēlēt nelaimīgi nesaprastos un apspiestos... Man ir pazīstami cilvēki ar tādu orientāciju un nekādu neiecietību nekad nav izjutuši. Tādā gājienā viņi netaisās iet un uzskata to par nožēlojamu. Pilnīgi piekrītu vlado, ka jo mazāk pievērstu tādiem uzmanību, jo ātrāk aizmirstos. Jo viņu mēŗķis ir uztaisīt pēc iespējas lielāku ažiotāžu...
Nedomāju, ka no tā, ka notiek praids kāds heteroseksuālis kļūs par homoseksuāli. Dzimumtieksme uz savu dzimumu ir ģenētisks defekts no kura nevar ne izārstēt, ne arī kādu ar to aplipināt. Tāpēc nav nekā slikta, ja reizi gadā tiek sarīkots šāds gājiens.
ak34: Nedomāju, ka no tā, ka notiek praids kāds heteroseksuālis kļūs par homoseksuāli. Dzimumtieksme uz savu dzimumu ir ģenētisks defekts no kura nevar ne izārstēt, ne arī kādu ar to aplipināt. Tāpēc nav nekā slikta, ja reizi gadā tiek sarīkots šāds gājiens.
Šitiem gājieniem iemesls ir gaužām triviāls - ir daži, kuriem vajag popularitāti. Un, ja nevaru uzmanību sev pievērst citādi, tad nosaucu sevi par geju un uzorganizēju gājienu
ak34: Nedomāju, ka no tā, ka notiek praids kāds heteroseksuālis kļūs par homoseksuāli. Dzimumtieksme uz savu dzimumu ir ģenētisks defekts no kura nevar ne izārstēt, ne arī kādu ar to aplipināt. Tāpēc nav nekā slikta, ja reizi gadā tiek sarīkots šāds gājiens.
Šitiem gājieniem iemesls ir gaužām triviāls - ir daži, kuriem vajag popularitāti. Un, ja nevaru uzmanību sev pievērst citādi, tad nosaucu sevi par geju un uzorganizēju gājienu
Reiz bija tāda Estiņu meitenīte standarta "Lomografe shitogrfe" kura sevi kruķija PR ar texstu "Fotogrāfe- lezbiete" es viņu apņirdzu ka kad ES nokodīšos vai nobraukšu līdz tam kad bildēšu sračus un tarašu mobilas līmenī saukšu sevi "Fotogrāfs Naturāli " Ot pat atradu fotokvartals.lv...
Tpfū! Pārāk liels gods tiem pederastiem, lai vēl ietu bildēt viņu ālēšanos! Ja jau Dome atļauj savā teritorijā 9.maija balagānu, falla parodijas nēsāšanu un pederastijas propogandu, lūdzu, demokrātija... bet celt popularitāti... fu!
Diemžēl pidari ir degradējuši varavīkni kā noformējuma elementu... man daži pasūtījumi bija jāatsaka šā tagad neviennozīmīgā skaistuma simbola dēļ...
Eltons:Tpfū! Pārāk liels gods tiem pederastiem, lai vēl ietu bildēt viņu ālēšanos! Ja jau Dome atļauj savā teritorijā 9.maija balagānu, falla parodijas nēsāšanu un pederastijas propogandu, lūdzu, demokrātija... bet celt popularitāti... fu!
Diemžēl pidari ir degradējuši varavīkni kā noformējuma elementu... man daži pasūtījumi bija jāatsaka šā tagad neviennozīmīgā skaistuma simbola dēļ...
gara aciim redzu Tevi suudu meteeju pulkaa. Taisns, kaa jau latvietis.
man organiski riebjas ikgadējais motobraucēju tusiņš/parāde maija sākumā, bet es tāpēc neeju un nestāvu viņu pārbrauciena ceļā ar sūdu maisiem un plakātiem.
Eltons:Tpfū! Pārāk liels gods tiem pederastiem, lai vēl ietu bildēt viņu ālēšanos! Ja jau Dome atļauj savā teritorijā 9.maija balagānu, falla parodijas nēsāšanu un pederastijas propogandu, lūdzu, demokrātija... bet celt popularitāti... fu!
gara aciim redzu Tevi suudu meteeju pulkaa. Taisns, kaa jau latvietis.
Sūdu mešana, Tavai zināšanai, ir reliģisks rituāls, kurš precīzi 1:1 motivēts Bībelē un tieši norādīta šāda rīcība pret šo dzimuma grēku (slinkums meklēt attiecīgo pantu, pagājušajā mešanas reizē lieliski viens no akcijas rīkotājiem to pamatoja) un ar latvietību tam maz sakara, ja kas.
Eltons:Diemžēl pidari ir degradējuši varavīkni kā noformējuma elementu...
Šis nu ir pilnīga taisnība. Varavīksnes krāsu salikumu vairs nekur izmantot nevar - visiem uzreiz doma, vai tik tas nav saistīts ar alternatīvo orientāciju. Tas pats, kas ar ugunskrustu.