21. jūlijā kristības, Rīgā, Krustabaznīcā (Teika, laikam). Ja pareizi atceros, tad 10.30. Pārjautāšu mācītājam. Meklēju fotografētāju. Bilžu pēcapstrāde nav nepieciešama, ja baigi gribās - lūdzu. Budžets: 20Ls. Darbiņš līdz 1h. Kūkas un bulkas pēc baznīcas nav jābildē. Tikai svinīgā daļa.
Meiere:21. jūlijā kristības, Rīgā, Krustabaznīcā (Teika, laikam). Ja pareizi atceros, tad 10.30. Pārjautāšu mācītājam. Meklēju fotografētāju. Bilžu pēcapstrāde nav nepieciešama, ja baigi gribās - lūdzu. Budžets: 20Ls. Darbiņš līdz 1h. Kūkas un bulkas pēc baznīcas nav jābildē. Tikai svinīgā daļa.
Vai tad Ivaram nebija tur jau savs fotogrāfs ? Baznīca smuka , esmu tur gan laulājies gan sīkos kristījis.
Meiere:21. jūlijā kristības, Rīgā, Krustabaznīcā (Teika, laikam). Ja pareizi atceros, tad 10.30. Pārjautāšu mācītājam. Meklēju fotografētāju. Bilžu pēcapstrāde nav nepieciešama, ja baigi gribās - lūdzu. Budžets: 20Ls. Darbiņš līdz 1h. Kūkas un bulkas pēc baznīcas nav jābildē. Tikai svinīgā daļa.
Vai tad Ivaram nebija tur jau savs fotogrāfs ? Baznīca smuka , esmu tur gan laulājies gan sīkos kristījis.
Neesmu prasījusi. Pajautāšu. Uzvārdu nezini tam fotogrāfam?
talavietis:... bet tonis jau dikti lecīgs. Vai tiešām te ir tā vieta, kur fotogrāfu nav ko meklēt, tik fotografētāju?
KLIENTIEM medz būt dažādas prasības , es ar mēdzu "Paknipsēt kautko" tas nozīmē ka bez lisšānas un vazāšanās "Kur nu biju tur ar nospiedu" un viss O.K IR ĻOTI atšķirīgi vai tu strada PAR NAUDU uz konkrētu rezultātu va arī "Biju nospiedu KAUTKO piķis ar iedeva KAUTKĀDU" piemēram es gadiem apmeklēju vietējos pasakumus MANI INTERESĒ protams sporta pēc SASPIEŽU to kas mani piesaista interesē sametu savā blogā www.ogresbalss.lv... FANAM. Pāris reizes ir gadijies SAŠUTUŠI vadības "Zvani" kāpēc es nesot sabildēji kolektīvus Sveicējus un priekšniecību !? Uz ko es viennā miera atbildu PASŪTĪJĀ / SAMAKSĀJĀT ja nē tad piedodiet par brīvu es nestrādāju TIK ATPŪŠOS
talavietis:... bet tonis jau dikti lecīgs. Vai tiešām te ir tā vieta, kur fotogrāfu nav ko meklēt, tik fotografētāju?
KLIENTIEM medz būt dažādas prasības , es ar mēdzu "Paknipsēt kautko" tas nozīmē ka bez lisšānas un vazāšanās "Kur nu biju tur ar nospiedu" un viss O.K
----------- kā nepraša piem. var zināt, kas ir bez līšanas un vazāšanās? Kā nepraša zinās, kā tikt pie bildes, ja piem, katrs otrais pasākuma viesis arī bildēs?
PS te tikai Olim ļauts visus saukt par nīkuļiem un MPistiem
----------- kā nepraša piem. var zināt, kas ir bez līšanas un vazāšanās? Kā nepraša zinās, kā tikt pie bildes, ja piem, katrs otrais pasākuma viesis arī bildēs?
PS te tikai Olim ļauts visus saukt par nīkuļiem un MPistiem
Redz konkrētā gadījumā FEIS vēstī ko KO VAJAG . Es gadās neatsaku arī cilvēkiem kuri piedāvā "Pabildēsi man dzimeni , ziepi iedošu" , es vēsi piedzeros pieēdos ar ziepi "Vienā rokā glāzi otrā" saspiežu KĀ PATS SAIMNIEKS būtu un vēl kautko pa sīkumam tipa ~20Ls ar līdz iedod kopā ar kūkas gabalu NE JAU VIENMĒR cilvēkiem tiešām vaig fotogrāfu NERETI vienkārši pašam rokas aizņemtas "Knipsēt". Pietam TĀDI cilvēki vienmēr 100% gadījumos zin ka mani var nolīgt arī PA KRUTO ar pāris kamerām čupu stiklu asistentu un studijas tehniku , to nereti arī dara . Nu ja tā vienkārši tad SAĶĪLĒ lai brauc un SAREMONTĒ lai ir kartībā ir divas dažādas lietas un CENAS
Es vēl parakstīšu, mazliet.. nemetat lūpu. īstā vai neīstā vieta kur meklēt fotogrāfu vai fotografētāju.. ziniet - īstā. Te tomēr ir cilvēku kopa nolasījusies, kam vismaz IR fotoaparāts. Tas pirmkārt. Otrkārt - iespējams motivācija ir dabūt kko savam portfolio. Iespējams, vnk patusēt baznīcā, jo sen nav būts. Iespējams, vnk patrenēt iemaņas. Vienalga. Treškārt - ja varētu, bildētu pati. Bet nevaru, jo esmu kristāmā mamma un stāvēšu pie altāra bez fotoaparāta. A to tā jau visi pasākumi, vismaz pēc bildēm spriežot, noris bez manis. Ceturtkārt, ja Jūs zinātu kādi divi super fotogrāfi, FOTOGRĀFI pieteicās.. un man pat neinteresē kāpēc. Just for fun, iespējams. Un ko nu? Da neko. Bija piedāvājums, no sirds pateicos Dievam, apstākļu sakritībai, fotogrāfu labajam noskaņojumam vai vnk veiksmei, bet ir. Viss notiek. Un, paldies par to. Milzīgs paldies. Būs pasākums, kas man svarīgs, iemūžināts 1) ne ar ziepeni un ne ar nogrieztām kājām, galvām; 2) ar mani; 3) iekļaujoties budžetā.