forum.gif
Interesants produkts zibspuldzēm.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Interesants produkts zibspuldzēm.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.05.12 12:54 labots
 citēt
www.spinlight360.com...

žēl vienīgi 170$ :)
Publicēts: 28.05.12 13:19
 citēt
alchsh:www.spinlight360.com...

žēl vienīgi 170$ :)

gan jau, biku pagaidiit un varees no aazijas pa leetaam naudaam panjemt paspeeleeties :bad_smile:
Publicēts: 28.05.12 15:00
 citēt
Neticu, ka tālāk par pāris metriem ir efekts no šitādas.
Publicēts: 28.05.12 15:13 labots
 citēt
LKZ:
gan jau, biku pagaidiit un varees no aazijas pa leetaam naudaam panjemt paspeeleeties :bad_smile:

Es uz to pašu ceru :)

versatile:Neticu, ka tālāk par pāris metriem ir efekts no šitādas.

Tālāk par pāris metriem jau nemaz nevajag :)
Publicēts: 28.05.12 15:45
 citēt
Logotips daļrunīgs :) norāda,ka izstrādājuma autori varētu būt geji.Un par tādiem viņus noteikti sauks tie kas to verķi par 150$ nopirks,jo demo rullīšos skaidri var redzēt,ka to smuko gaismu nodrošina nevis tas verķis,bet baltās istabas sienas,kuras reālajā dzīvē protams visur un vienmēr būs pieejamas un atradīsies vajadzīgajā vietā.Uz ielas bildētajās bildēs var redzēt,ka verķis neatšķirās no prasta pašgatavota atstarotāja.
Publicēts: 28.05.12 19:49
 citēt
60uz5komats6:Logotips daļrunīgs :) norāda,ka izstrādājuma autori varētu būt geji.Un par tādiem viņus noteikti sauks tie kas to verķi par 150$ nopirks,jo demo rullīšos skaidri var redzēt,ka to smuko gaismu nodrošina nevis tas verķis,bet baltās istabas sienas,kuras reālajā dzīvē protams visur un vienmēr būs pieejamas un atradīsies vajadzīgajā vietā.Uz ielas bildētajās bildēs var redzēt,ka verķis neatšķirās no prasta pašgatavota atstarotāja.

mans domāt līdzīgi, ka šāds pielāgots verķis nemaz nevar (ja nu tikai vizuāli) atšķirties no pašmeistarota, ne nu tur kādas kosmiskas tehnoloģijas izmantotas, ne arī kādi precīzi leņķi ieturēti..
p.s. izteicienu par gejiem nekomentēšu :bad_smile:
Publicēts: 28.05.12 21:35
 citēt
Izskatās čakarīgs, nepraktisks, aizņems daudz vietas somā, trausls un sarežģīts. Negribētu tādu ņemt līdz uz kāzām.
Publicēts: 29.05.12 15:46
 citēt
Man ir tāds no 50 santīmu vērta peles paliktņa mīkstās daļas un matu gumijas :)
Publicēts: 02.06.12 15:29
 citēt
Schnircks:+ Martc
Pašam uzmeistarot ne vairāk kā stundas darbs ...
No 2x pārlociitas A4 lapas un matu gumijas taadu var uztaisiit seshaas sekundees.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):