Nav bijušas problēmas, kaut arī ceļojumos man fotosoma liela, tajā sabāžu vēl šo-to, ko, ko nav droši bagāžā dot (plīstošu, dārgu u.c.). Trijkāji gan salonā neesmu stiepis, tas diezgan mīksti izdzīvo krāvēju saudzīgajās rokās.
Nju par cik lidinos katru nedelju tad varu teixt drosji ka mazo Komputrakeri bez problema ari sverosju 25kg ka rokas bagazju var nest salona Vienig uz parbaudi kompis jaizvelk lauka un amestrdama vienreiz viens napslis obligati gribej caur kameru paluret. Ja UZMANIGUS vinjus dara BATERIJAS/AKJI bet ari ertu reiz retaveita ja sapakoti IEPAKOJUM Ja ja ved 120 filmas tad reizem paludz paradit jo 120 filmas iepakojuma atgadina 12 kalibra bises patronas
STATIVU 100% nevar , nevar ari SALIEKAMO LIETUSARGU vispar PRIEKSMETUS ar kuriem var iebelst vai iebadt NEVAR kautgan no personigas pieredzes ZINU ka NIKON F2 + 200MM/2,8 Var darboties ka ar Kuvaldu un nokautet visus ka pienak par tuvu A VINJU VAR ienest bagazja
man vasarā lidojot uz barselonu nācās piedzīvot "pārsteigumu" par salauzto statīvu, kas tika nodots avio bagāžā... tripodu toč vai nu jāņem uz salonu, vai nu jānotin bagāžā kā stikla skulpturu
Nu kameer juusu rokas bagaazja kaut kaadaa veidaa ir iestuukjeejama zem kreesla vai virs galvaam plauktos, varat njemt tur kaut vai 10 tikskjoshus pulkstenjus.
Es vienmer laptopu un fotopiederumus vadaaju tikai un vieniigi salonaa, zinot, ka bagaazja meedz nokliist, pazust, kaa ar vinju apietas kraaveeji. Statiivu jaa - tas man ir tik pamatiigs, ka vienkaarsha meetaashana vinjam nekaitees, taapeec tas ir labaak liekams kravas nodaliijumaa.
Bet nu stiklus notiekti iesaku njemt salonaa, ja nu vieniigi jums vinji nav apdroshinaati, iepakoti kastee ar sarkaniem uzrakstiem FRAGILE. I tad nav garantija, ka kaut kas nejaushi neatgadaas...
regulāri lidoju ar Lowepro Stelth AW somu, jo tur var sabāzt foto tehniku, laptopu un drēbes 1/2 nedēļai. Kad piebāzta pilna, tad ar spēku jābāž 737 boinga bagāžas nodalījumā. Sver arī daudz -- pie čekina to parasti turu pie kājām, lai neierauga un neliek svērt
bet 100% garantijas ka atļaus paņemt nav. Kad britos bija tā ņemšanās ar šķidrumu spridzinātājiem vienreiz dabūju nodot somu bagāžā. Staigāju pa lidostu ar fotoaparātu kaklā un laptopu padusē
art_is : Lai ko tev stasta visadi "Veiksminieki" 100% zinu ka STAIVU protams metala ne ljurcigi video draņķi NELAIZJ SALONA! Ari LIETUSSARGU nelaiz SALONA! Visu ka sietilps RAMI kas ir pec izmeriem 1:1 Loveprjosjas Kompjatrakera AW izmeros BRIVI var ienest! Saku esmu stiepis to AW piekrautu ar gaisajiem stikliem akmulatoriem un kompi ar barosjanu svara ~20 Kg UN MIERIGI kā rokas bagāža salonā. Ikdiena man vinš sver ~14kg un nekādu probzu ja nebazj lupatas areja kabata IZEJOT KONTROLI , dauzdas vietas VIENIGAIS KRITERIJS ramitis sjalite kur ieliek SOMU ja iet ieksja VAR NEST ja Ritenji vai rokturs trauce NEVAR
art_is : Lai ko tev stasta visadi "Veiksminieki" 100% zinu ka STAIVU protams metala ne ljurcigi video draņķi NELAIZJ SALONA! Ari LIETUSSARGU nelaiz SALONA! Visu ka sietilps RAMI kas ir pec izmeriem 1:1 Loveprjosjas Kompjatrakera AW izmeros BRIVI var ienest! Saku esmu stiepis to AW piekrautu ar gaisajiem stikliem akmulatoriem un kompi ar barosjanu svara ~20 Kg UN MIERIGI kā rokas bagāža salonā. Ikdiena man vinš sver ~14kg un nekādu probzu ja nebazj lupatas areja kabata IZEJOT KONTROLI , dauzdas vietas VIENIGAIS KRITERIJS ramitis sjalite kur ieliek SOMU ja iet ieksja VAR NEST ja Ritenji vai rokturs trauce NEVAR
mana soma laikam ir lielāka... būs jāuzzina precīzi izmēri.