Ei nu beidziet! Vai tiešām neviens nezin šefu kā reālajā dzīvē sauc? Kaut gan... mani par Eltonu kā studentu gados iesauca 73-šajā, tā vēl pēc gadiem satiekoties neviens vairs neatceras vārdu, tikai šādu radošo pseidonīmu...
Schneider:73-šajā es uz maģa Соната-304 sajūsmināts griezu Eltona Krokodīļu roku.
O, jā, kā šodien atceros... Es tai laikā no savas Vilmas biju paspējis atstāt tikai mehāniku un rāmi, kuru piebāzis ar savu elektroniku- priekšpastiprinātājiem, DNF, parametriskajiem ekvalaizeriem u.c. figņām... ar Lapinski vēl nebiju iepazinies...
Amerikas jūds Hairems Maksims diez vai ir saucams par Maksimku. Un vēl - žurnālā Nauka i Žizņ kādreiz izlasīju, ka šī ložmetēja autors ir izgudrojis arī, kā jūs domājat - lokšķēres!
Amerikas jūds Hairems Maksims diez vai ir saucams par Maksimku. Un vēl - žurnālā Nauka i Žizņ kādreiz izlasīju, ka šī ložmetēja autors ir izgudrojis arī, kā jūs domājat - lokšķēres!
Bildē neredzu jūdu... Maksimu ... bet ieroci iesauca mīļi par maksimku, tā uzsverot tā nozīmi frontē... tāpat Džipu sauca mīļi par vilīti
Un Rietumos maksimkas zenītartilērijas variantu sauca vēl mīļāk: pom-pom. Filmā "Mēs no Kronštates" man patika komisāra vārdi: "Слово товарищу Максиму!". Te nu redzam komisāra kompetenci, par tovarišču nosaucot Amerikas kapitālistu un britu bruņinieka titula īpašnieku.