forum.gif
Sākta izmeklēšana par fotogrāfa V. Lavrinoviča nāves apstākļiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Sākta izmeklēšana par fotogrāfa V. Lavrinoviča nāves apstākļiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.05.12 12:25
 citēt
f-foto:http://www.latvijasradio.lv/zinas/raksts.php?id=41487&gr=0

Pipec :(
Publicēts: 29.05.12 12:25
 citēt
Man google nedod viņa bildes :(
Publicēts: 29.05.12 12:32
 citēt
Haiduks:Man google nedod viņa bildes :(

Viņš fotoblogā viņas nepublicēja, tāpēc i-netā nav :D
Publicēts: 29.05.12 12:40
 citēt
Nu tas ir vienkārši ....

"...kā cilvēks var veselu mēnesi nogulēt pie slimnīcas neviena nepamanīts. Stradiņa slimnīca gan notikušajā neko neparastu nesaskata..."
Publicēts: 29.05.12 12:48
 citēt
ArmandsK_:Nu tas ir vienkārši ....

"...kā cilvēks var veselu mēnesi nogulēt pie slimnīcas neviena nepamanīts. Stradiņa slimnīca gan notikušajā neko neparastu nesaskata..."

Skati krievu bojevikus!
Parasti ienes... nu to teritoriju zinu no galvas... nu naf tur tādas vietas (ceļi uz izeju), kur varētu mēnesi gulēt un netikt atrasts. Vienīga vieta ir vieni pabiezi krūmini, bet tas arī neiet krastā, jo lapu vēl nebija...
MISTIKA
Bet jebkurā gadījumā :( :( :(
Publicēts: 29.05.12 12:57
 citēt
Viņa reprodukciju pilna gūgle.
Bēdīgs gadījums...
RIP
Publicēts: 29.05.12 13:01
 citēt
Forša mums valstiņa ne???? aizved uz slimnīcu un izraxta ārā lai cilvēks varētu nomirt, un šitādai valstelei vēl nodokļus maksāt???? tpfu.... :bad_egg:
Publicēts: 29.05.12 13:06 labots
 citēt
Valdis , jooooooo , vecss paziņa no Kinostudijas laikiem :( Valdis bija viens no Kinostudijas fotogrāfiem kopā ar Ojāru Griķi , Jāni Bulu UTT
Publicēts: 29.05.12 14:36
 citēt
Tā izrakstīšana no slimnīcas nakts vidū mani vienmēr ir diezgan mulsinājusi...
Publicēts: 29.05.12 14:44
 citēt
versatile:Tā izrakstīšana no slimnīcas nakts vidū mani vienmēr ir diezgan mulsinājusi...

No slimnīcas nakts vidū neizraksta, bet naktī vienkārši neuzņem, un tad parasti pēc pacienta pieprasījuma... ir bijis pat gadījums, kad negrībēju atstāt, bija jāraksta papīrs, kad uz savu atbildību
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):