dalabonbongas:Kas ir noticis ar to blogu,kurš pirms aptuveni pāris gadiem bija pilns ar ļoti labām fotogrāfijām,kurām pamatoti lika 6 un vairāk???
Pirms pāris gadiem lika tos pašus "Patīk" un 555+1 kā šodien. Tajā ziņā nekas nav mainījies (ja netici, vari paskatīties uz katru atsevišķu vērtējumu ). Šobrīd ir nedaudz izmainīts katra vērtējuma svars + samazinājies vērtētāju skaits, kas rezultējas kopējā atzīmē 5,5, nevis 6,4 Bet.. Vai tad atzīme nosaka bildes vērtību? Tak katram ir savi uzskati par to, kas patīk un ir forši un to, kas ir ne visai sanācis
Vispār pēc tagadējās skaitīšanas sistēmas 6.0 pat man liekas teorētiski nevar dabūt...... un vispār žēl ka sēni izmeta būtu daudz daudz vairāk labu bilžu
pirms paaris gadiem lielaakoties visiem saulrietiem (taam tonnaam) un saulleektiem lika "pamatotus" +6. +bija arii baisaa "draugu buushana", tagad tas ir nojaats etaps. palika tie, kas spiezj visiem patiik un 555 (tas jau naak defoltaa) un tie, kas runaa, ja ir taa veerts. tiesa gan drazas ir vairaak nekaa bija, bet starp to visu te veelaizvien ir atrodamas labas fotograafijas. vajag tikai redzeet
tiesa gan interesantaak bija, kad vareeja palasiities gudris/stulbis slavas dziesmas par Oly un paskatiities kaa reizeem shis izkjeemo skukjus..
Principā 3/4 faisu kas vēl pirms gada "Knipsēja" vairs neknipsē vai pametuši šo zemi , Foto vairs nav "Modes lieta" taga Video topā Taka šaka , šādi viļņi atkārtoja regulāri ar 5-7 gadu ciklu esmu vismaz savus 4-5 tādus pieredzējis Būtībā ir aizgājuši PIRMĀ tīro "Digiotu" paaudze pēc sevi praktiski neko nesastājāt kā allaž Latvijā no iepriekšējas 10 gades paliek 1-2 cilvēki Būtībā no iepriekšējās palicis ZAVADSKIS
Lunis:Principā 3/4 faisu kas vēl pirms gada "Knipsēja" vairs neknipsē vai pametuši šo zemi , Foto vairs nav "Modes lieta" taga Video topā Taka šaka , šādi viļņi atkārtoja regulāri ar 5-7 gadu ciklu esmu vismaz savus 4-5 tādus pieredzējis Būtībā ir aizgājuši PIRMĀ tīro "Digiotu" paaudze pēc sevi praktiski neko nesastājāt kā allaž Latvijā no iepriekšējas 10 gades paliek 1-2 cilvēki Būtībā no iepriekšējās palicis ZAVADSKIS