forum.gif
srokov sanīdtkīp lakta nu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / srokov sanīdtkīp lakta nu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.06.12 23:14 labots
 citēt
sūb dagat šņiv āt
Publicēts: 01.06.12 23:16
 citēt
beidz smadzenes noslogot arii pktd vKRAA!!!!
Publicēts: 02.06.12 00:44
 citēt
Mazie meža dīvaiņi...
Publicēts: 02.06.12 01:31
 citēt
taadu izradasir mazzz.... lielaakajia daljai vaiaraak intresee sevi pieradiit kukainjos, objektiivcos un praidos ......
Publicēts: 02.06.12 02:05
 citēt
dansiga:taadu izradasir mazzz.... lielaakajia daljai vaiaraak intresee sevi pieradiit kukainjos, objektiivcos un praidos ......

Nebrauc virsū kukaiņiem :face-grin:
Publicēts: 02.06.12 09:06
 citēt
ar praidu viss kārtībā? :face-grin:
Publicēts: 02.06.12 18:58
 citēt
CerambyX:
dansiga:taadu izradasir mazzz.... lielaakajia daljai vaiaraak intresee sevi pieradiit kukainjos, objektiivcos un praidos ......

Nebrauc virsū kukaiņiem :face-grin:

uuja uuja - vai ta tas bija uzbrauciens!?!?!?!?!?!?:-)
Publicēts: 02.06.12 21:01
 citēt
krnls:ar praidu viss kārtībā? :face-grin:

Cik redzēju pa teļļuku,tad galīgi šķidrs bijis.Dalībnieku maz,plikumi nerēgojās,sūdi nelidoja ...vopščem laikam sāk izelsties.Un tas vēl esot bijis visas Baltijas mēroga pasākums.Pagalam švaki,es jums teikšu.:face-grin:
Publicēts: 02.06.12 21:40
 citēt
viecha:
krnls:ar praidu viss kārtībā? :face-grin:

Cik redzēju pa teļļuku,tad galīgi šķidrs bijis.Dalībnieku maz,plikumi nerēgojās,sūdi nelidoja ...vopščem laikam sāk izelsties.Un tas vēl esot bijis visas Baltijas mēroga pasākums.Pagalam švaki,es jums teikšu.:face-grin:

Jā, bet kāda uzblīdusi lezbiete bija optimisma pilna, ka nu šie varēšot savas slimības reklamēšanu izplatīt ar daudz lielākiem panākumiem vēl dziļāk ielienot Latvijas struktūrās, pēc plāna, kādu diezgan ticamu atradu:
Publicēts: 02.06.12 18:17 www.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):