forum.gif
Baudas gūšanas mehānismi. Intervija ar Alni Stakli.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Baudas gūšanas mehānismi. Intervija ar Alni Stakli.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.06.12 16:37
 citēt
Vislabāk justies karalim karaļvalstī kuras pavalstniekus nepazīsti , tālāk par čomu loku un dzimto rajonu neesmu bijis :D ;D Sajūta "Pirmais puika ciematā " pirms mums puķes nesmaržoja mani vienmēr pasteigusi daudzos jaunajos censoņos :) Aprobežota dzīves uztvere , šaurs interešu loks , lepošanās ar nezināšanu viena no Latvijas mūsdienu visgraujošākām iezīmēm
Publicēts: 04.06.12 18:47
 citēt
a kas ir Stakle?;-pppppppp
Publicēts: 04.06.12 19:07 labots
 citēt
dansiga:a kas ir Stakle?;-pppppppp

Vauuu jaunkundz , mēs apakšveļu nevalkājam ? :face-grin::face-grin:

Bet ja nopietni tad uzcītīgs čalis kurš proponē viedokli "Viss vienkārši vajag tik skatīties paraugus un MOČĪT"
Publicēts: 04.06.12 19:39
 citēt
Lunis:
dansiga:a kas ir Stakle?;-pppppppp

Vauuu jaunkundz , mēs apakšveļu nevalkājam ? :face-grin::face-grin:

Bet ja nopietni tad uzcītīgs čalis kurš proponē viedokli "Viss vienkārši vajag tik skatīties paraugus un MOČĪT"

Da zinu zinu - esmu lietas kursaa;-) Es tik taa - dots pret dotu - kaa vinjsh, ta es ;-)))
Publicēts: 04.06.12 20:50
 citēt
Neinteresanti,jo viss stāsts ir par to,kp nu izjūt un domā konkrētais indivīds.Bet man ir pilnīgi vienalga kā jūtas Alnis Stakle!Man ir savas lietas,kuras savukārt nestāstu jums,jo jums tas maz interesēs..Tā kā konkurences tik tiešām nav!:face-wink:
Publicēts: 05.06.12 11:49
 citēt
jāatzīst, ka diezgan garlaicīga viņam foto daiļrade...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):