Tagad piesakās visi kas grib bildēt kāzas. Man palūdza atrast kādu fotoknipsētāju, kas grib nopelnīt un bildēt kāzās, vienas ir 14.07. un otras ir 18.08. Abās ir jābildē pasākums baznīcā un ceļš līdz viesu namam. Bildēt viesu namā nevajagot. Maksimālā cena līdz 600 Ls. Visus piedāvājumus sūtiet man tālāk nodošu un ar to kas liksies labākais sazināsies paši kazinieki.
p.s. augusta kāzās es arī būšu , tā kā ja sūdīgi uzbildēsiet...........^&(^&^&%^^**^%^
Klienta pārstāvis neminēja kurā baznīcā laulās. Ja Torņakalnā, tad cena smuka, ja pasākums notiks Westminster Abbey, tad knapi lidmašīnas biļetēm sanāk.
Oliss:Tagad piesakās visi kas grib bildēt kāzas. Man palūdza atrast kādu fotoknipsētāju, kas grib nopelnīt un bildēt kāzās, vienas ir 14.07. un otras ir 18.08. Abās ir jābildē pasākums baznīcā un ceļš līdz viesu namam. Bildēt viesu namā nevajagot. Maksimālā cena līdz 600 Ls. Visus piedāvājumus sūtiet man tālāk nodošu un ar to kas liksies labākais sazināsies paši kazinieki.
p.s. augusta kāzās es arī būšu , tā kā ja sūdīgi uzbildēsiet...........^&(^&^&%^^**^%^
Uz augusti mani, lai tev varu par viesiem nodarījumiem, kuri ir bijuši, un vēl dvenadctj let uz priekšu, atriebties
smartins:Veel jaapadomaa, vai man tie datumi buus briivi Izklausaas naaviigi kruti klienti, ka 600-nieku par kaazaam var maksaat
Var, bet vai maksās , par 600 ir jābūt 1000 kvalitātei un izpildījumam... ne tā , kā toreiz
Ja atjēdzās pēdējā brīdī un meklē kāzu fotogrāfu uz vieniem no populārākajiem vasaras datumiem tad var gadīties labu fotogrāfu pat pa 600Ls neatrast, jo tādam kalendārs jau būs pilns.
PIRMKĀRT jau jānoskaidro ko tieši vēlās SANEMT klients , priekš viena varianta konkrēts cipars varētu būt KRIETNI par lielu priekš cita vismaz 2-3x par mazu , Jāzin NOSACĪJUMI tas ir gala produkts kādu vēlas pasūtītājs. Pimēram slavenajā tenku portālā Sudzibas.lv var lasīt kļauzas par daudziem arī Blogā zināmiem LABIEM KĀZU bildētājiem , izlasot 100% skaisdrs ka problēma bijusi KOMUNIKĀCIJĀ tas or KLIENTS vēlējies viena tika BILDES bet saņemis KO CITU. 600Ls Mūsdienās LV ir gana labs cipars TĀPĒC paredzu ka svelmes ar būs GANA KRUTAS Varu tik pateikt ka 90% bloga Kazu knipseru pat uz 300Ls līmeni nevilks kur nu vel 600Ls. Problēma nav TEHNISKĀ bet gan "Stilā" kā viņi spēj strādāt Dažās uz kompja apčiņitas "Mākslas" nebut neatsver neprasmi bildēt reportāžās un veidot lielu gruppu bildes , iespējas bildēt lielās tumšās telpās kad nepieciešamas papildus gaismas utt.
Lunis:PIRMKĀRT jau jānoskaidro ko tieši vēlās SANEMT klients , priekš viena varianta konkrēts cipars varētu būt KRIETNI par lielu priekš cita vismaz 2-3x par mazu , Jāzin NOSACĪJUMI tas ir gala produkts kādu vēlas pasūtītājs. Pimēram slavenajā tenku portālā Sudzibas.lv var lasīt kļauzas par daudziem arī Blogā zināmiem LABIEM KĀZU bildētājiem , izlasot 100% skaisdrs ka problēma bijusi KOMUNIKĀCIJĀ tas or KLIENTS vēlējies viena tika BILDES bet saņemis KO CITU. 600Ls Mūsdienās LV ir gana labs cipars TĀPĒC paredzu ka svelmes ar būs GANA KRUTAS Varu tik pateikt ka 90% bloga Kazu knipseru pat uz 300Ls līmeni nevilks kur nu vel 600Ls. Problēma nav TEHNISKĀ bet gan "Stilā" kā viņi spēj strādāt Dažās uz kompja apčiņitas "Mākslas" nebut neatsver neprasmi bildēt reportāžās un veidot lielu gruppu bildes , iespējas bildēt lielās tumšās telpās kad nepieciešamas papildus gaismas utt.
Tu tā pastāstīji, ka gandrīz velk pieteikteis! ES tak to visu mierīgi māku un varu!
Tas, ka var vairāk, ir viena lieta, bet vai Tu proti nobildēt uz 600Ls? Ar pašpārliecinātību vien nepietiek Es nemaz netaisos pietiekties, jo uz 600Ls noteikti nobildēt neprastu
Var redzēt ka Jūs no komercijas maz ko saprotat 600 Ls ir maximālā summā ko viņi vēlās izdot par gatavu produktu nevis konkrēta summa. Tas nozīmē ka jūs nosaucat savu ciparu un tajā ietilpst viss darbs, gatavs produkts (bildes), kā arī transporta izmaksas turp un atpakaļ. Visi kas man atsūtīja kādu informāciju nosauca savu cenu.
Oliss, man luugums konkretizeet piedaavaajumu. Tipa bazniicaa iekshaa ceremonija, grupnjiks pie bazniicas, celjsh un viss, saki? Cik viesu kaazaas? Kaa ar transportu - kaads fotograafu vizina, vai pasham ar savu tachku jaabrauc? Ta kaut pilseetu vareeji nosaukt, kur notiek pasaakums.
Oliss:Var redzēt ka Jūs no komercijas maz ko saprotat 600 Ls ir maximālā summā ko viņi vēlās izdot par gatavu produktu nevis konkrēta summa. Tas nozīmē ka jūs nosaucat savu ciparu un tajā ietilpst viss darbs, gatavs produkts (bildes), kā arī transporta izmaksas turp un atpakaļ. Visi kas man atsūtīja kādu informāciju nosauca savu cenu.
Hm, interesanti, ja jaaizbrauc tur nezin kur, kaa lai ko prognozee??? DD Bet nu drossi, ieklauties varetu..