forum.gif
Vajaga kāzu fotogrāfu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Vajaga kāzu fotogrāfu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.06.12 14:40
 citēt
Tagad piesakās visi kas grib bildēt kāzas. Man palūdza atrast kādu fotoknipsētāju, kas grib nopelnīt un bildēt kāzās, vienas ir 14.07. un otras ir 18.08. Abās ir jābildē pasākums baznīcā un ceļš līdz viesu namam. Bildēt viesu namā nevajagot. Maksimālā cena līdz 600 Ls.
Visus piedāvājumus sūtiet man tālāk nodošu un ar to kas liksies labākais sazināsies paši kazinieki.

p.s. augusta kāzās es arī būšu , tā kā ja sūdīgi uzbildēsiet...........^&(^&^&%^^**^%^ :face-grin::face-grin:
Publicēts: 06.06.12 14:47
 citēt
Oliss:

p.s. augusta kāzās es arī būšu , tā kā ja sūdīgi uzbildēsiet...........^&(^&^&%^^**^%^ :face-grin::face-grin:

..uzlaidiisi gaisaa? :big_smile:
Publicēts: 06.06.12 14:49
 citēt
LKZ:
Oliss:

..uzlaidiisi gaisaa? :big_smile:

SŪDIGĀK ilgi un lēmi cepinās :):)
Publicēts: 06.06.12 14:52
 citēt
BET max cena smuka :money::super_man:
Publicēts: 06.06.12 15:01
 citēt
LKZ:BET max cena smuka :money::super_man:

Klienta pārstāvis neminēja kurā baznīcā laulās. Ja Torņakalnā, tad cena smuka, ja pasākums notiks Westminster Abbey, tad knapi lidmašīnas biļetēm sanāk. :D
Publicēts: 06.06.12 15:44
 citēt
Es ar mieru par maksimālo cenu bezmaksas kvalitātē :D
Publicēts: 06.06.12 16:10
 citēt
Uggga:Es ar mieru par maksimālo cenu bezmaksas kvalitātē :D

:haha:
Publicēts: 06.06.12 16:19
 citēt
A cilveeki taadi kruti?
600-nieks par katraam kaazaam, vai kopaa? :bad_smile:
Es pat vareetu pieteikties :)
Publicēts: 06.06.12 16:26
 citēt
smartins:A cilveeki taadi kruti?
600-nieks par katraam kaazaam, vai kopaa? :bad_smile:
Es pat vareetu pieteikties :)

Summa ir līdz 600 Ls par katrām.
Nu tad atsūti kaut ko par sevi, lai varu nodot tālāk
Publicēts: 06.06.12 16:32
 citēt
Veel jaapadomaa, vai man tie datumi buus briivi :bad_smile:
Izklausaas naaviigi kruti klienti, ka 600-nieku par kaazaam var maksaat :what:
Publicēts: 06.06.12 16:46
 citēt
smartins:Veel jaapadomaa, vai man tie datumi buus briivi :bad_smile:

Var gadīties, ka arī bilžu līmeni prasa attiecīgi.
Un ja nu nespēj pavilkt?....:face-crying:
Publicēts: 06.06.12 17:18
 citēt
Oliss:Tagad piesakās visi kas grib bildēt kāzas. Man palūdza atrast kādu fotoknipsētāju, kas grib nopelnīt un bildēt kāzās, vienas ir 14.07. un otras ir 18.08. Abās ir jābildē pasākums baznīcā un ceļš līdz viesu namam. Bildēt viesu namā nevajagot. Maksimālā cena līdz 600 Ls.
Visus piedāvājumus sūtiet man tālāk nodošu un ar to kas liksies labākais sazināsies paši kazinieki.

Uz augusti mani, lai tev varu par viesiem nodarījumiem, kuri ir bijuši, un vēl dvenadctj let uz priekšu, atriebties :D

smartins:Veel jaapadomaa, vai man tie datumi buus briivi :bad_smile:

Var, bet vai maksās :D, par 600 ir jābūt 1000 kvalitātei un izpildījumam... ne tā , kā toreiz :D
Publicēts: 06.06.12 18:04 labots
 citēt
Ja atjēdzās pēdējā brīdī un meklē kāzu fotogrāfu uz vieniem no populārākajiem vasaras datumiem tad var gadīties labu fotogrāfu pat pa 600Ls neatrast, jo tādam kalendārs jau būs pilns.
Publicēts: 06.06.12 19:36
 citēt
man aizņemts gan 13. gan 14. jūlijs, tā ka + Billy
Publicēts: 06.06.12 19:50
 citēt
Tur jau tā nelaime ir ka tie fotogrāfi tādi amatnieki vien ir.........:bad_smile:
Aparatūra mūsdienīga, darba stils viduslaiku :haha:
Publicēts: 06.06.12 20:49
 citēt
vot žēl, ka 18.augustā neesmu Latvijā, citādi es varētu pieteikties! :D
Publicēts: 06.06.12 21:03
 citēt
NJa, es laikam ar tad nebuussu LAtvijaa... ;)
Publicēts: 06.06.12 21:24
 citēt
Skatos, ka neviens netiek, tāpēc mans augstāk minētais piedāvājums joprojām spēkā :exciting:
Publicēts: 06.06.12 21:26
 citēt
Uggga:Skatos, ka neviens netiek, tāpēc mans augstāk minētais piedāvājums joprojām spēkā :exciting:

man info ir atsūtījuši jau 5 fotoknipsētāji.........
Publicēts: 06.06.12 21:40
 citēt
Oliss:man info ir atsūtījuši jau 5 fotoknipsētāji.........

Un neviens fotogrāfs? :grimace: :face-grin:
Publicēts: 06.06.12 21:42
 citēt
Nu peec dazzu labu definiicijaam, vai tad Latvijaa tadi maz ira? :DDDD
Publicēts: 06.06.12 21:55
 citēt
uz 600 Ls nevelku, taadeelj nepiedalos, kaut arii tieku uz abiem datumiem :big_smile:
Publicēts: 06.06.12 21:58 labots
 citēt
PIRMKĀRT jau jānoskaidro ko tieši vēlās SANEMT klients , priekš viena varianta konkrēts cipars varētu būt KRIETNI par lielu priekš cita vismaz 2-3x par mazu , Jāzin NOSACĪJUMI tas ir gala produkts kādu vēlas pasūtītājs. Pimēram slavenajā tenku portālā Sudzibas.lv var lasīt kļauzas par daudziem arī Blogā zināmiem LABIEM KĀZU bildētājiem , izlasot 100% skaisdrs ka problēma bijusi KOMUNIKĀCIJĀ tas or KLIENTS vēlējies viena tika BILDES bet saņemis KO CITU. 600Ls Mūsdienās LV ir gana labs cipars TĀPĒC paredzu ka svelmes ar būs GANA KRUTAS:) Varu tik pateikt ka 90% bloga Kazu knipseru pat uz 300Ls līmeni nevilks kur nu vel 600Ls. Problēma nav TEHNISKĀ bet gan "Stilā" kā viņi spēj strādāt :) Dažās uz kompja apčiņitas "Mākslas" nebut neatsver neprasmi bildēt reportāžās un veidot lielu gruppu bildes , iespējas bildēt lielās tumšās telpās kad nepieciešamas papildus gaismas utt.
Publicēts: 06.06.12 22:10
 citēt
Lunis:PIRMKĀRT jau jānoskaidro ko tieši vēlās SANEMT klients , priekš viena varianta konkrēts cipars varētu būt KRIETNI par lielu priekš cita vismaz 2-3x par mazu , Jāzin NOSACĪJUMI tas ir gala produkts kādu vēlas pasūtītājs. Pimēram slavenajā tenku portālā Sudzibas.lv var lasīt kļauzas par daudziem arī Blogā zināmiem LABIEM KĀZU bildētājiem , izlasot 100% skaisdrs ka problēma bijusi KOMUNIKĀCIJĀ tas or KLIENTS vēlējies viena tika BILDES bet saņemis KO CITU. 600Ls Mūsdienās LV ir gana labs cipars TĀPĒC paredzu ka svelmes ar būs GANA KRUTAS:) Varu tik pateikt ka 90% bloga Kazu knipseru pat uz 300Ls līmeni nevilks kur nu vel 600Ls. Problēma nav TEHNISKĀ bet gan "Stilā" kā viņi spēj strādāt :) Dažās uz kompja apčiņitas "Mākslas" nebut neatsver neprasmi bildēt reportāžās un veidot lielu gruppu bildes , iespējas bildēt lielās tumšās telpās kad nepieciešamas papildus gaismas utt.

Tu tā pastāstīji, ka gandrīz velk pieteikteis! ES tak to visu mierīgi māku un varu! ;)
Publicēts: 06.06.12 22:33
 citēt
Riebiga:Tu tā pastāstīji, ka gandrīz velk pieteikteis! ES tak to visu mierīgi māku un varu! ;)
Uz 600 latiem arī māki? :bad_smile:
Publicēts: 06.06.12 22:34
 citēt
smartins:
Riebiga:Tu tā pastāstīji, ka gandrīz velk pieteikteis! ES tak to visu mierīgi māku un varu! ;)
Uz 600 latiem arī māki? :bad_smile:

Nu var arī vairāk, neiebildīšu! ;) :face-devil-grin:
Publicēts: 06.06.12 22:39
 citēt
ebf.lv
Publicēts: 06.06.12 22:40 labots
 citēt
Riebiga:
smartins:z 600 latiem arī māki? :bad_smile:

Lai bildētu par 600, ir jāmāk vismaz uz 1000, jo prasības būs par visiem 2000 Ls.
Apdomā kārtīgi :bad_smile:
Publicēts: 06.06.12 22:40 labots
 citēt
Riebiga:
smartins:z 600 latiem arī māki? :bad_smile:

Tas, ka var vairāk, ir viena lieta, bet vai Tu proti nobildēt uz 600Ls? ;) Ar pašpārliecinātību vien nepietiek :grimace:
Es nemaz netaisos pietiekties, jo uz 600Ls noteikti nobildēt neprastu :shame:
Publicēts: 06.06.12 22:51
 citēt
smartins:
Riebiga:
Lai bildētu par 600, ir jāmāk vismaz uz 1000, jo prasības būs par visiem 2000 Ls.

Vēsā mierā! ;) Es māku visu, tikai ja vien būtu vēlēšanās... ;)
Publicēts: 06.06.12 22:57
 citēt
Riebiga:Vēsā mierā! ;) Es māku visu, tikai ja vien būtu vēlēšanās... ;)

Mhm, kā tad :bad_smile:
Publicēts: 06.06.12 22:59
 citēt
ERA:
Riebiga:Vēsā mierā! ;) Es māku visu, tikai ja vien būtu vēlēšanās... ;)

Mhm, kā tad :bad_smile:

Nu ar tavu pieeju, pat ja tu māki uz tik nobildeet, vienalga nepieteiksies, jo kautreejies... Un varbuut sevi nenovērtē.. ;) tad kas ir labāk?? ;)
Publicēts: 06.06.12 23:04
 citēt
Var redzēt ka Jūs no komercijas maz ko saprotat :D
600 Ls ir maximālā summā ko viņi vēlās izdot par gatavu produktu nevis konkrēta summa.
Tas nozīmē ka jūs nosaucat savu ciparu un tajā ietilpst viss darbs, gatavs produkts (bildes), kā arī transporta izmaksas turp un atpakaļ.
Visi kas man atsūtīja kādu informāciju nosauca savu cenu.
Publicēts: 06.06.12 23:10
 citēt
Riebiga:
smartins:ai bildētu par 600, ir jāmāk vismaz uz 1000, jo prasības būs par visiem 2000 Ls.

Es arī varu visu, tikai bērnu nevaru piedzemdēt :bad_smile:
Publicēts: 06.06.12 23:15 labots
 citēt
Oliss, man luugums konkretizeet piedaavaajumu.
Tipa bazniicaa iekshaa ceremonija, grupnjiks pie bazniicas, celjsh un viss, saki? Cik viesu kaazaas? Kaa ar transportu - kaads fotograafu vizina, vai pasham ar savu tachku jaabrauc? Ta kaut pilseetu vareeji nosaukt, kur notiek pasaakums.
Publicēts: 06.06.12 23:16
 citēt
smartins:
Riebiga:
Es arī varu visu, tikai bērnu nevaru piedzemdēt :bad_smile:

A tu esi mēģinājis :D :D :D
Publicēts: 06.06.12 23:21
 citēt
Oliss:Var redzēt ka Jūs no komercijas maz ko saprotat :D
600 Ls ir maximālā summā ko viņi vēlās izdot par gatavu produktu nevis konkrēta summa.
Tas nozīmē ka jūs nosaucat savu ciparu un tajā ietilpst viss darbs, gatavs produkts (bildes), kā arī transporta izmaksas turp un atpakaļ.
Visi kas man atsūtīja kādu informāciju nosauca savu cenu.

Hm, interesanti, ja jaaizbrauc tur nezin kur, kaa lai ko prognozee??? :DDD Bet nu drossi, ieklauties varetu.. :D
Publicēts: 06.06.12 23:23
 citēt
-Vai jūs protat spēlēt vijoli?
-Iespējams.Precīzi nepateikšu.Nekad neesmu mēģinājis.
Publicēts: 06.06.12 23:26
 citēt
Baznīcas Rīgā, jūlijā viesu nams cēsu rajonā, augustā ap Kandavu, Sabili.
precīzas vietas nezinu, transports ir jūsu vai kaimiņa vienalga
Publicēts: 06.06.12 23:27
 citēt
viecha:-Vai jūs protat spēlēt vijoli?
-Iespējams.Precīzi nepateikšu.Nekad neesmu mēģinājis.

Ne par mani, pēdējās kāzas pagāšruden bildēju... ;) Bet varbūt te ka'ds cits tāds.. ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):