smartins:Oliss, man luugums konkretizeet piedaavaajumu. Tipa bazniicaa iekshaa ceremonija, grupnjiks pie bazniicas, celjsh un viss, saki? Cik viesu kaazaas? Kaa ar transportu - kaads fotograafu vizina, vai pasham ar savu tachku jaabrauc? Ta kaut pilseetu vareeji nosaukt, kur notiek pasaakums.
neprasi man sīkas detaļas nekad neesmu bildējis kāzas nezinu sīkumos ko bildē ko nē, ja esi bildējis tad tev ir jāzik kad ko bildē
chau. a, ko īsti pāris vēlas? Grūti nosaukt cenu nezināmām lietām. Atsūtīsi lūdzu pāra e-pastu uz pm? Ja ne es, tad paziņas varētu šo gribēt. Un baigi interesē, cik tālu esmu no tā, ko pāris vēlas.
ko tur var piedāvāt...visko var piedāvāt.. var piedāvāt visas bildes izdrukāt andrejsalā A3 formātā pa 600Ls. Nav forši piedāvāties monologa veidā, piedāvājumu jau var arī stipri mainīt, ja nepieciešams.
Bet tā jau..pāra 600Ls var vienmēr izdomāt, kur iztērēt. Asistentos, vismaz 3...
hintphoto:chau. a, ko īsti pāris vēlas? Grūti nosaukt cenu nezināmām lietām. Atsūtīsi lūdzu pāra e-pastu uz pm? Ja ne es, tad paziņas varētu šo gribēt. Un baigi interesē, cik tālu esmu no tā, ko pāris vēlas.
ko tur var piedāvāt...visko var piedāvāt.. var piedāvāt visas bildes izdrukāt andrejsalā A3 formātā pa 600Ls. Nav forši piedāvāties monologa veidā, piedāvājumu jau var arī stipri mainīt, ja nepieciešams.
Bet tā jau..pāra 600Ls var vienmēr izdomāt, kur iztērēt. Asistentos, vismaz 3...
manuprat normalam kazu fotografam jau ir skaidrs, kas ko un cik maksa. Scenarijs tak daudz maz vienads. Aizsuti savu cenu listi, un paris izvelesies, kurus no taviem pakalpojumiem izveleties.
hintphoto:chau. a, ko īsti pāris vēlas? Grūti nosaukt cenu nezināmām lietām. Atsūtīsi lūdzu pāra e-pastu uz pm? Ja ne es, tad paziņas varētu šo gribēt. Un baigi interesē, cik tālu esmu no tā, ko pāris vēlas.
Tu runā it kā nekad neesi bijis kāzās vai neesi bildēji kāzas....... Pats galvenais ko vēlās smukas bildes to tākā būtu jāzin................
Oliss: Pats galvenais ko vēlās smukas bildes to tākā būtu jāzin................
SMUKAS dažādiem cilvēkiem ir dažāda izpratne , piemēram tais pašās "Sūdzībās" var palasīt KAS kuram smukas "Bildēs nebija asuma tās bija dzeltenas un izdegušas" Kā nojaušat runa ar par "Modernu ģlamuru" ja vēl ņem vērā fotogrāfu kam tas bij gadījies 90% publikas starp 20-30 tavaiku mīztu NO PRIEKIEM , konkrētā gadījumā pāris bija vecāks un vēlajās KLASIKAS kāzu bildes nevis "Modīgu avangardu"